היום שלי!

Double U

New member
היום שלי

התחלתי בשעה שנייה וסיימתי בשעה שביעית. שעתיים ראשונות: הסטוריה. היה מבחן! כשקיבלתי את טופס השאלות גיליתי לשמחתי הרבה שאני יודע לענות על כולן באופן מלא ונרחב. במשך שעה וחצי פשוט פלטתי את החומר על הדפים. אז הלך טוב ומקווה שהציון יהיה גם טוב, כי בדר"כ הוא מכסח בנקודות במבחנים
שעתיים: מתמטיקה. רק אנליזה. שעה: לשון. פסוקית נשוא! שעה: חנ"ג. היה שיעור משותף עם הבנות והיה נחמד מאוד. אחה"צ: שיעורים והשמינייה!

dragonit12

New member
שמחה שהלך לך טוב במבחן:)

איזה פרק עצוב היה היום
ומסכנה ניצן

היום שלי

באתי לביה"ס בשעה תשע, השעה השנייה, כי אתמול הייתי במסעדה עד איזה אחת בלילה עם כל המשפחה (יומולדת לאבא) אז הרשו לי לבוא שעה מאוחר יותר
שעה שניה- מתמטיקה. חזרה למבחן... השעור עבר מהר כי כולם היו בלחץ >< שעה שלישית- לשון היה ממש משעמם... אני שונאת לשון! ועוד נתנה מלא שיעורים למחר
שעה רביעית- היסטוריה קיבלתי במבחן 87 שזה נחמד... וגם במבחן אחר היא תוסיף לי 2 נק' כך שהציון יהיה 93 =)

היום שלי../images/Emo141.gif

1+2+תפילה:על הבוקר תפילה במקום ב9.אח"כ מבחן מגעיל בבקיאות..כולן לא סיימו אותו.. אח"כ נשארו לנו 20 דק' משיעור תושב"ע והרב דיבר על פירות יבשים והראה לנו חרוב עם תולעת.בעע הפסקה:צנזור של העיתון 3:בקיאות-התלוננו 4:במקום תנ"ך שיחה עם מישי מהשכבה שעברה ניתוחים ורצתה לדבר איתנו הפסקה:משחק כדורשת.ושוב,שנה 4 ברציפות,הפסדנו לאחת המקבילות... 5-6:מתמטיקה.התחיל באיחור בגלל המשחק.סדרות חשבוניות.ץאח"כ היא עשתה שיחות אישיות ואמרה לכל אחת את הציון שלה בתעודות הקרבות ולמה... 7-8:מחשבת.בלבולי שכל.

מכושפת15

New member
אמ

-אני חושבת שאיבדתי את המורה בהיסטוריה, אני כבר לא עוקבת -אני גם צריכה להשלים חומר -מחרתיים שוב אין מתמטיקה, כבר שבוע המורה לא מגיע, זה נס (וגם צילמתי אותו
) -הבוחן במחשבים הלך דווקא טוב -תלוי איך מגדירים טוב
-מחר טיול תקשורת!!!!!!!11 -ויובל לא בא
-הייתה ישיבת מערכת עם המנהל, אני צריכה למצוא ניצולת שואה בעיר ולראיין אותה לכתבה -ראינו את הסרט "החיים יפים" בתקשורת -טוב, רק את ההתחלה -מחר טיול תקשורת!!!!!!!!!!!!!111111111 -מישהו יודע מה אפשר לכתוב על הומור שחור?
ולסיום: מחר טיול תקשורת@$#%!~!#!! ונולד לרקוד

Aline In Chains

New member
לאן הטיול של תקשורת?!../images/Emo3.gif

לנו יש ב12.2 לת"א.. לתוכנית של חנה לסלאו או מש'ו.. ואז לדיזנגוף
גם לכם?!

מכושפת15

New member
אממ

קודם איזה פעילות על עיתונות בשואה, אחרכך דובר צה"ל
, הפסקה באחד הקניונים באזור, ונולד לרקוד

B a m b o o k

New member
נאמנאמ

התחלתי ללמוד ב10 כי המורה לתקשורת חולה. עשינו חזרה למבחן בהיסטוריה שהיה בשעה הבאה... ואפילו קצת השתתפתי
אח"כ היה את המחבן בהיסטוריה שהיה בסדר... לא יותר מזה
אח"כ היה שיעור לשון. סיימנו איזה גזרה.. לא זוכרת איזה
ואז הלכתי למחוייבות אישית... והיה משעמםםםם. אבל התווספו שעתיים
ועוד מעט חברה באה ללמוד איתי למחשבים:]

|יוםסתמי|

1 - היסטוריה - אממ חזרנו משהו על מלחה"ע ה-1 2 - מעבדת כימיה - סתם כל מיני פיצוצים בום בום! 3 - מעבדת פיזיקה - ראינו כל מיני תופעות של שבירת אור לפני שעוברים לעדשות בגלל שחצי כיתה לא הייתה. 4 - לשון - בדקנו שיעורים... 5 - אנגלית - המשכנו לראות "חלף עם הרוח". וסיימתי P: כי: 6+7 - ערבית ותנ"ך בוטל!

nse

New member
../images/Emo7.gifמצויינות זה השטן

הבצפר המטומטם החליט שאין תקציב ל2 מורים, אחד במצויינות ואחד ב5 יחידות, אז הולכים לאחד אותנו עם ה5 יחידות, והם הולכים לגשת לבגרות ביחד איתנו, באותם הזמנים. . מה שיוצא, ש 3 שנים מהחיים שלי ביזבזתי על חרישה , סתם! באלי להרוג מישהו. מצויינות זה רעעעעעעע. חוצמזה היו 3 שעות מתמטיקה ו4 תנ"ך. joy

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif איזה חראאאא ../images/Emo7.gif

אוף מצוינות זה השטן. גם אותי זה דפק לגמרי :(

למעלה