MY DAY ../images/Emo13.gif
(מחר זה ORANGE DAY!!!
חחחחח התלהבות יתר. אה כן, תקראו. אני משקיעה הרבה
) שעות ראשונה שניה- תנ"ך. המורה הגיעה טיפה באיחור כי היא חיפשה לנו דפים או משו. כה בטח, תגידי שנתקעת בפקקים וזהו
חפירותתתתתתתתת. וואי כמה שהיא חופרת...וחוזרת על כל דבר שלוש פעמים. והכי קטע זה התנועות שהיא עושה...היה פסוק שאליהו שאל את העם "עד מתי אתם פוסחים..." משו כזה בערך. והיא אמרה פוסחים זה קופצים, והדגימה שזה כאילו כמו בנאדם שקופץ מרגל אחת על הרגל השניה....חחח וזה היה קצת מצחיק לראות אותה קופצת ככה כמו סתומה. שעה שלישית- ספורט. לא התאמנתי..המורה רואה אותי, הייתי עם ג'ינס ומגפיים, אז היא אומרת לי "מה קרה?" ואמרתי לה שאני לא יכולה לרוץ...אז היא אומרת לי "אבל מאיפה לך שרצים היום?" בקיצור, בסוף ישבתי למעלה וראיתי שהן ממש "לא רצות"
שעות רביעית חמישית- אנגלית. סיימנו לקרוא איזה סיפור של ששה עמודים נראה לי...כל הזמן נותנת עליו עוד ועוד שאלות. אבל מה, סיפור די מעניין. אמור להיות סוג של מתח-אימה שכזה. משו מוזר ביותר. אה כן, ביום שישי החליטו לעשות לנו פעילות לטו בשבט, פעילות סתומה לגמרי אם תשאלו אותי...ממש כיתה א'. בקיצור, כל מחנכת הייתה צריכה לבחור כמה ילדים מהכיתה ולהעביר לרכזת של שורשי ישראל כדי שאותם ילדים ינחו קבוצות בכיתות שלהם בפעילות הזאת. את מי המחנכת שלי בחרה? אותי כמובן!!! מה הקשר עכשיו, מה?! טוב נו נגיד. מקסימום אני לא אעשה את זה...המורה שלי בחרה יותר מדי תלמידים נראה לי. בקיצור, הרכזת הזאת לקחה אותנו בעשר דקות האחרונות של השעה הרביעית....הסבירה לנו מה אנחנו צריכים לעשות בכל הדבר הזה. לא זוכרת כלום ממה שצריך, האמת
לא היה לשון, כי אשפזו את המורה לקראת ניתוח (אם אני לא טועה....כי אמור להיות לה ניתוח ביום רביעי, והיא אמרה אתמול שהיא לא יודעת אם היא תלך בערב של אותו יום או בבוקר למחרת....בסופו של דבר לא היה שיעור. אז הלכתי הביתה. כי זה סוף היום...לא כי הברזתי או משו
קניתי קפוצ'ון כחול כהה לביתספר, כי נמאס לי עם כל הקטע של הכביסות....ועשיתי לעצמי חולצה ממש ממש חמודה, שכתבתי עליה משפט סוף....אם יצא לי לצלם מתישהו אז אני אשים. סיימתי את הסיכומים להיסטוריה....רק נשאר לי לעבור עליהם, לבחון את עצמי...ולבדוק שהכל בסדר. בנתיים שוב מתחילה לכאוב לי הבטן, ואין לי כוח לזה כבר