היום שלי!

nse

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה כזה זבל. אם המגן שלי יהיה גרוע אני יורדת ל4 יחידות אוטומטית, אין הנחות.

hkatsman

New member
אין ממש מה לספר

הרב של הבצפר ראה אותי שלא נכנסתי לתפילה ובמקום זה אני וחבר שלי הדפסנו כתבות מוואלה כדי לתלות בבצפר. לא היה לנו סלוטייפ אז נכנסתי למזכירות לקחת ופתאום הוא ראה אותי. עשה לי שיחה על אם אני רוצה לעבור לאקסטרני או לחילוני ואמרתי לו שלא |מטומטם!!|. ויש לנו השבוע מראשון עד רביעי 4 ימים שלומדים רק גמרא=\ אז הלכתי הביתה ב12.

nse

New member
../images/Emo5.gif

לפעמים החינוך הדתי זה מזה סיוט. תפילה זה בשבילי, לא בשביל אףאחד אחר, אז למה מציקים לי להתפלל כל הזמן!?! ומה תעשה עם גמרא בחיים?

אם את אומרת את זה

כנראה שלא למדת גמרא בחיים. זה אחד מהדברים שהכי מפתחים את המוח. ובטוח יש לו יותר מה לעשות עם גמרא מאשר עם לשון, נניח.

hkatsman

New member
אני למדתי יותר מדי גמרא

זה הדבר הכי מעצבן ושעמם שלמדתי. בשביל לחדד את המוח אני יעשה סודוקו.

נהה

זה מעצבן ומשעמם למי שמתייחס לזה ככה. וכשאתה אומר שלמדת יותר מידי למה את מתכוון? כמה מסכות כבר סיימת שאתה אומר שזה יותר מידי? כאילו, יו, יצאתי דוסית ממש, אבל זה לזלזל באשכרה אנשים גאונים. אבל "ווטאבר":p

FartherAway

New member
מצוין. :)

ביטלתי לעצמי שעת אפס, המחנכת אמרה שלא נורא. :) שעתיים היסטוריה היו די מצחיקות, חוץ מהחלקים ש... טוב, פחות. שעתיים מתמטיקה עברו מהר והיו מצחיקות בגלל ששחר הגיעה, לשם שינוי, לשיעור. (אה, ואיך אפשר לשכוח - 94 במתמטיקה!)

עעעעעעעעתיד.

היה מצחיייייייייייק
מאיו ויעלו, אל תכעסו עליי. התגעגעתי לנעמצ'ושלי:( אין לי כוח להעלות את המילים. "אז הנה הנה אני בא להחזיר פה בתשובה תתקעו בשופרות שבת קודש"

Snow fairy

New member
../images/Emo6.gif

היה לפנים!! חומוס ישמח לבב אנוש
. אוי, היה ממש ממש כיף. [רק אננס, לסדר לא נכנס, ולנו כבר ממש ממש נמאס
]

אמממממ נממממ מעצבן בערך.

התחיל, שבמקום לקום ב10 [אני מתחילה כל יום שלישי ב11:15] קמתי ב-8 כדי לעשות בדיקת EEG. אבל לעומת הבדיקות הקודמות שעשיתי- ה-EEG הנוכחי היה ממש מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואוף וכל השיער שלי היה דבק אז שעה חפפתי אז שזה ירד! קיצר הגעתי לבצפר מוקדם מהרגיל [הספקתי מהר חחח], והיה כזה סתם מעפן. אתם יודעים, לשון. אחרי זה היה בוחן בתנ"ך והתקשתי קצת אפשר לאמר [לא ממש למדתי. חשבתי שהבוחן היה אתמול אז התכוננתי ביום ראשון]. ואחרי זה הביתה. ואממממממ למדתי קצת לחוזר במת' ועכשיו אני רוצה ללכת למכון [קאנטרי] ואין לי חולצהההה ללבוש! מה, היא בכוונה לא מכבסת את הבגדים שאני צריכה?

:)

שעתיים מבחן בתנך.. הלך סבבה.. שעה הסטוריה- 82 במבחן.. ציפיתי ליותר.. |= שעתיים אלקטרוניקה.. שעתים אדישות של מורה. ספורט- ספורט. פיזיקה- החומר נהיה מעצבן \: אלקטרוניקה- שרפנו נגד ><

שגיא 1991

New member
יום מפגר../images/Emo6.gif

היה מבחן בשעתיים הראשונות, מתברר שהכי גבוה בכיתה קיבל מישהו 75.
שלישית היה אנגלית חזרה למבחן, די משעמם. ורביעית חמישית שישית היה מערכות מידע במחשבים, הפקק קפץ ובמקרה הייתי לידו אז האשימו אותי. כולם ישבו בשורה אז כל מי שעברתי לידו נתתי לו מכה, ובטעות גם למורה שישבה שם, אז מרוב בושה התנצלתי.
אחרי זה שיחתי בGTA2 ברשת כי היה ממש משעמם, אז שהרגתי שבעה פעמים המורה שמלמדת מדעי כיבתה לי את המחשב.
מת' פתרה את הבגרות מאתמול ופיסיקה הסביר איזה משהו.

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif

וואי זה שווה לתת למורה מכה! אני רוצה גם!! חח למה היא כיבתה לך ת'מחשב?!כי הרגת 7 פעמיים?! גם אנחנו פתרנו היום ת'בגרות שהייתה אתמול:) איזה שאלון פתרתם?!

שגיא 1991

New member
לא כי הייתי צריך לעשות את העבודה

פתרנו את 05. וזה היה כל כך מצחיק שמורה שישבה ליד השתינה.

השלל:

- מגפיים חומות כוסיוווווווות - 2 חולצות מאמריקן איגל - חולצה לבנה ממייסיס -הרבה שוקולד מגודיבה:p [אחח להיות נקבה זה שליטע!!1]

MY DAY ../images/Emo13.gif

(מחר זה ORANGE DAY!!!
חחחחח התלהבות יתר. אה כן, תקראו. אני משקיעה הרבה
) שעות ראשונה שניה- תנ"ך. המורה הגיעה טיפה באיחור כי היא חיפשה לנו דפים או משו. כה בטח, תגידי שנתקעת בפקקים וזהו
חפירותתתתתתתתת. וואי כמה שהיא חופרת...וחוזרת על כל דבר שלוש פעמים. והכי קטע זה התנועות שהיא עושה...היה פסוק שאליהו שאל את העם "עד מתי אתם פוסחים..." משו כזה בערך. והיא אמרה פוסחים זה קופצים, והדגימה שזה כאילו כמו בנאדם שקופץ מרגל אחת על הרגל השניה....חחח וזה היה קצת מצחיק לראות אותה קופצת ככה כמו סתומה. שעה שלישית- ספורט. לא התאמנתי..המורה רואה אותי, הייתי עם ג'ינס ומגפיים, אז היא אומרת לי "מה קרה?" ואמרתי לה שאני לא יכולה לרוץ...אז היא אומרת לי "אבל מאיפה לך שרצים היום?" בקיצור, בסוף ישבתי למעלה וראיתי שהן ממש "לא רצות"
שעות רביעית חמישית- אנגלית. סיימנו לקרוא איזה סיפור של ששה עמודים נראה לי...כל הזמן נותנת עליו עוד ועוד שאלות. אבל מה, סיפור די מעניין. אמור להיות סוג של מתח-אימה שכזה. משו מוזר ביותר. אה כן, ביום שישי החליטו לעשות לנו פעילות לטו בשבט, פעילות סתומה לגמרי אם תשאלו אותי...ממש כיתה א'. בקיצור, כל מחנכת הייתה צריכה לבחור כמה ילדים מהכיתה ולהעביר לרכזת של שורשי ישראל כדי שאותם ילדים ינחו קבוצות בכיתות שלהם בפעילות הזאת. את מי המחנכת שלי בחרה? אותי כמובן!!! מה הקשר עכשיו, מה?! טוב נו נגיד. מקסימום אני לא אעשה את זה...המורה שלי בחרה יותר מדי תלמידים נראה לי. בקיצור, הרכזת הזאת לקחה אותנו בעשר דקות האחרונות של השעה הרביעית....הסבירה לנו מה אנחנו צריכים לעשות בכל הדבר הזה. לא זוכרת כלום ממה שצריך, האמת
לא היה לשון, כי אשפזו את המורה לקראת ניתוח (אם אני לא טועה....כי אמור להיות לה ניתוח ביום רביעי, והיא אמרה אתמול שהיא לא יודעת אם היא תלך בערב של אותו יום או בבוקר למחרת....בסופו של דבר לא היה שיעור. אז הלכתי הביתה. כי זה סוף היום...לא כי הברזתי או משו
קניתי קפוצ'ון כחול כהה לביתספר, כי נמאס לי עם כל הקטע של הכביסות....ועשיתי לעצמי חולצה ממש ממש חמודה, שכתבתי עליה משפט סוף....אם יצא לי לצלם מתישהו אז אני אשים. סיימתי את הסיכומים להיסטוריה....רק נשאר לי לעבור עליהם, לבחון את עצמי...ולבדוק שהכל בסדר. בנתיים שוב מתחילה לכאוב לי הבטן, ואין לי כוח לזה כבר

למעלה