היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif מאיה,

UWC לא שווים אותך! באמת!
מניסיון, אני מכירה המון אנשים שהם הכי מתאימים בעולםםםם כמוך, וUWC לא קיבלו אותם. אל תתני לזה לשבור אותך!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif משהו דומה לחילופי

סטודנטים. את בעצם עוברת כל מיני מבחנים כאלה, ואם את מצליחה את הולכת ללמוד י"א י"ב באחד מהתיכונים שלהם ברחבי העולם. אז נכון שזאת הזדמנות לפגוש אנשים וכאלה, אבל מה, זה פשוט חרא להתקע שנתיים בחו"ל בלי אמא ואבא, לדעתי \: מאיה, למה חשבת שזה לא יהיה ככה? הם לא צדיקים גדולים. לוקחים את מי ש"מתאים" (ומי ש"מתאים" כביכול עוסק כל הזמן בציונות ובUWC. אעלק.)

מכושפת15

New member
אהה שמעתי על זה

זה נשמע כיף אבל אני למשל, לא אסתדר רחוקה מהמקום שלי.. מהחברים, המשפחה גם את ניסית להתקבל?

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif ממש לא.

אני קשורה לישראל
אם זה היה נגיד ביסודי עד כיתה ז' ככה ח' הייתי שמחההה לעבור.

Snow fairy

New member
תודה, זה מעודד לשמוע;]../images/Emo23.gif

סתם שופטים פלצנים. אמרו לשאול שאלה בנושא חופשי ולהראות יצירתיות ומקוריות, אבל בסופו של דבר הם לקחו את אלה שהתחנפו וכתבו על UWC וציונות. [מה מקורי בזה בדיוק?!]. אוף, אני ממש מעוצבנת.

dragonit12

New member
כואב לי../images/Emo7.gif

שעתיים ראשונות היה אמור להיות חשבונאות אבל היה במקום זה אנגלית.. בשעה הראשונה היינו בכיתה וקצת למדנו בשעה השניה ירדנו למחשבים.. היה מצחיקקק!! חברים שלי לא יודעים לשחק שולה מוקשים דיי ואני כזה שעה מסבירה להם את המשחק עצמו ואיך משחים וגאשש לא קולטים! ועוד הם שואלים אותי למה אני שמה ת'דגל שם..ודיי הרגע הסברתי לכם מה לא ברור?! בסוף הם קצת הבינו:) שעה שלישית ספורט.. לא השתתפתי.. מתחתי ת'גיד ברגל וזה כואב לי ברמות שאי אפשר לתאר! הם שיחקו כדורסל:) שעה רביעית חינוך.. המורה איחרה ב25 דקות:)היה מצחיק בכיתה! אח"כ היא באה ודיברנו קצת:)והיה בסדר:) שעה חמישית שוב חינוך.. הפעם ראינו ת'מופע של אלי ומראינו אבל הפסקנו באמצע והעברנו לשלום אסייג
היה מצחיק!לא המופעים וזה אלא מה שהיה בכיתה עצמה
המופעים בכלל לא מצחיקים..=\ שעה שישית מד"ט.. היה בוחן על המלריה עבר בסדר:) אח"כ המשכנו את "קדחת אביבית" סיימנו אותו:) מחר מתחילים נושא חדש:) ואז השתחררנו הביתה:)לא היה אזרחות:) ואז בערך ברבע לשלוש הלכתי לשלם לגיחה ואז חזרתי הביתה:) ואז הלכתי עם אמא לטייל בר"ג.. הקטע שהיא אמרה לי לרדת איפשהו ושניפגש שם ואז אני מתקשרת אליה ושואלת אותה איפה היא והיא כזה אני על האוטובוס.. אני כזה וואט דה פאק?!לא אמרת לי לרדת בתחנה הזאת?! בקיצור הלכתי ברגל והרגל כאבה לי ותר אבל חפיף:) ואז הלכנו לקנות לי ממתקים לגיחה
וחזרתי בשבע וחצי הביתה:) וזהו ככה עבר עליי היום:)

Under the GUN

New member
אתם רואים סטאנדאפ בשיעור חינוך?!

זונות.. אצלנו סתם מחלקים כדורי שוקולוד

מממ טוב אז..../images/Emo110.gif

קמתי בפאקינג 6 וחצי בבוקר כי ישלי שעת 0.. קלאסי על הבוקר!!:\\ אח"כ תנך ספורט תנך.. שעתיים חופשיות.. ירדתי לסנטר עם חברות ואח"כ היה צריך להיות קומפוזיציה אבל ממש כאבה לי הברך והייתי צכה לנסוע ב4 לת"א אז לא הלכתי חח ב4 נסענו לת"א לבית פיליפס כי היה מיונים לחותרים וזה היה נחמד:] אח"כ נסענו לעזריאלי..היה מצחיק:]] וראיתי את מאיה מהפורום

NoFaRi1

New member
בובי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יום רגיל. צריכה לעשות סקצ' בוק באומנות, ויש עוד מלא שיעורים. *הולכת ללמוד P:*

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שימו לב מה היה כתוב באחד השולחנות בכיתת ESL שלי fuck you nigga ואז מישו סימן את הU וכתב: not a nice word
LOL חוצמזה היה ממש משעשע בפיינלס באנגלית.. כל אחד הציג ספר בתור פיינל וורק אז מישי [קפרילה] הציגה על איזו שחורה שנלחמה למען זכויות הכושים וזה. ואז קפרילה סיפרה שאמרו לילדה השחורה את ה-N וורד. חסן [שחור בטירוף] "את מתכוונת ניגר??" ק]רילה: "שתוק יא גזעני!!!" וואי באמת שהיה משעשע, הכל נשמע רע בעברית...

למעלה