היום שלי
לא הלכתי לבצפר... "התכוננתי למבחן"
אוקיי, זה יהיה מסובך, מקווה שתבינו.. לידידה שלי יש חבר בן 24, והיא לא יכולה שהוא יבוא אליה הביתה והם רואים אחד את השני רק בסופ"שים אז הם החליטו שהיא באה אליו היום והוא מחזיר אותה מחר לבצפר - עד כאן סבבה היא תכננה את זה ככה, היא באה אלי בבוקר, אנחנו יורדים ב12 לאיזה מרכז מסחרי, ב5 אני הולך לשיעור פוטושופ שלי והיא ממשיכה עם ידידה שלי בחדרה עוד שעה עד שהיא מגיעה לרכבת היא באה אלי בבוקר, וחשבנו על זה, מה יקרה אם ההורים שלי לא ירצו שהיא תישאר? מה יקרה כשהם יקומו ויראו אותה? אז היא נכנסה לחדר שלי דרך החלון, היינו בחדר שלי, וכששמענו משהו מבחוץ היא נכנסה לארון וחיכתה שם אחרי כמה פעמים שזה היה אזעקת שווא, אבא שלי ירד למטה (היא בארון), נכנס לחדר שלי, דיברנו קצת על זה שאני צריך ללמוד וכל השיט הזה, אמר שאמא שלי לא הולכת היום לעבוד כי היא לא מרגישה טוב. אחרי שהוא הלך אני וידידה שלי כזה "שיט! מה עושים?!" אבל אז הבאתי אותה ברעיון! היא תתקשר הביתה, תשאל אם אפשר לבוא, תחכה כמה דקות, תצא מהחלון ותדפוק בדלת קיצר, זה עבד! והיה אחרי זה מצחיק בטירוף למדנו קצת למבחן, עד שנזכרתי שאני לא עושה אותו כי אני עושה מבחן בע"פ הלכנו לתפוס טרמפים כי לא היה אוטובוס שעה אנשים לא עוצרים לנו והכל, פתאום אנחנו קולטים את האוטובוס בא עלינו עליו, הלכנו לאכול גלידה, היא קנתה בובות ליומולדת של חבר שלה ושל מיני שטויות, קניתי ספריי גרפיטי כחול, ואז פגשנו עוד ידידה שלי והיא באה איתנו לחדרה בחדרה עשינו משהו שאני רוצה לעשות כבר הרבה זמן
קניתי נרגילה חדשה
! ההורים שלי לקחו לי את הקודמת!! זונות.. אחרי זה הסתובבנו בקניון, נשבר לי הכד של הנרגילה, אז הלכתי וקניתי חדש הלכתי לשיעור שלי.. היה מגניב ביותר וחזרתי הביתה מחר ת"א!!!!