היום שלי.

nse

New member
עודיום..

שעה יועצת שעה מנהל- משעמם שעתיים לשון- קליל, למדנו את נל"א שעתיים מתמטיקה- הסתברות. קל אבל מתיש שעתיים הסטוריה- לא עשינו כלום, צחקנו על המורה כל השיעור.

יום מצוין [:

לא היה בוחן בהיסטוריה. גם לא הכי למדתי. לשון הצלחתי קצת להבין את הקטע של התהליכים הפונטיים [ימח שמם וזכרם אמן] ומדעי הטכנולוגיה היה משעשע

איזה יום מיותר../images/Emo199.gif../images/Emo108.gif

תגידו לי למה לא מודיעים שמתבטלות שעות בסקול זון?!?! למה?!
שעה 1- תנ"ך.. היא הכתיבה על ירמיה יב'. שעה 2- מבחן בכלכלה.. היה מבחן קל.. נראה לי הלך טוב
שעה 3- ערבית..חזרה למבחן שיש לי ביום רביעי. שעה 4- הרצאה של המנהל... משעמם טילים!!.. אני וחרה שלי יכולנו בכיף להבריז..חח אבל רק הקטע מהסרט שהוא הראה לנו לא יוצא לי מהראש.. "ווקס ON ווקס OFF"
שעה 5- לשון.. וכל מילה מיותר.. אנחנו לומדים על גזרת נפי"ו.. שעה 6- שעה חופשית.. התבטל ספרות שעה 7- שעה חופשית.. התבטל ספורט שעה 8-מדע"ח.. אנחנו לומדים על סוציולוגיה.. איזה שעה מיותרת.. אה?. יכולתי ללכת הבייתה שעה 5!!!

יהיה טוב. ../images/Emo163.gif

לפחות קיבלתי את ההקלה שלי, בשעה טובה ומוצלחת. עכשיו נחכה עד שהיועצת תואיל בטובה לתת לי את כל שאר הדברים שאני אמורה לקבל.

Aline In Chains

New member
היום שלי:]]

שעתיים מדעי הטכנולוגיה-איחרתי באיזה 20 דקות, נכנסתי לכיתה, והמורה המפגר הזה לא שם לב אפילו
וקיבלתי 77 במבחן!! ולא פתחתי מחברת אפילו, טוב זה בגלל שהעתקתי,קצת..:] שעתיים לשון- היה מבחן, היה די בסדר.. אח"כ, נסעתי לפגוש את גור, הוא בא אליי.. והיה ממש כיף. והוא הלך לפני איזה חצי שעה. זהו:].

dragonit12

New member
כל הכבודד!!

על ה77! אממ איזה נושאים למדת כבר במד"ט?!וכמה נושאים למדת..?1 שמחה שהלך בסדר בלשון:) ושמחה שנהנת עם גור:)

Under the GUN

New member
היום שלי

לא הלכתי לבצפר... "התכוננתי למבחן"
אוקיי, זה יהיה מסובך, מקווה שתבינו.. לידידה שלי יש חבר בן 24, והיא לא יכולה שהוא יבוא אליה הביתה והם רואים אחד את השני רק בסופ"שים אז הם החליטו שהיא באה אליו היום והוא מחזיר אותה מחר לבצפר - עד כאן סבבה היא תכננה את זה ככה, היא באה אלי בבוקר, אנחנו יורדים ב12 לאיזה מרכז מסחרי, ב5 אני הולך לשיעור פוטושופ שלי והיא ממשיכה עם ידידה שלי בחדרה עוד שעה עד שהיא מגיעה לרכבת היא באה אלי בבוקר, וחשבנו על זה, מה יקרה אם ההורים שלי לא ירצו שהיא תישאר? מה יקרה כשהם יקומו ויראו אותה? אז היא נכנסה לחדר שלי דרך החלון, היינו בחדר שלי, וכששמענו משהו מבחוץ היא נכנסה לארון וחיכתה שם אחרי כמה פעמים שזה היה אזעקת שווא, אבא שלי ירד למטה (היא בארון), נכנס לחדר שלי, דיברנו קצת על זה שאני צריך ללמוד וכל השיט הזה, אמר שאמא שלי לא הולכת היום לעבוד כי היא לא מרגישה טוב. אחרי שהוא הלך אני וידידה שלי כזה "שיט! מה עושים?!" אבל אז הבאתי אותה ברעיון! היא תתקשר הביתה, תשאל אם אפשר לבוא, תחכה כמה דקות, תצא מהחלון ותדפוק בדלת קיצר, זה עבד! והיה אחרי זה מצחיק בטירוף למדנו קצת למבחן, עד שנזכרתי שאני לא עושה אותו כי אני עושה מבחן בע"פ הלכנו לתפוס טרמפים כי לא היה אוטובוס שעה אנשים לא עוצרים לנו והכל, פתאום אנחנו קולטים את האוטובוס בא עלינו עליו, הלכנו לאכול גלידה, היא קנתה בובות ליומולדת של חבר שלה ושל מיני שטויות, קניתי ספריי גרפיטי כחול, ואז פגשנו עוד ידידה שלי והיא באה איתנו לחדרה בחדרה עשינו משהו שאני רוצה לעשות כבר הרבה זמן קניתי נרגילה חדשה
! ההורים שלי לקחו לי את הקודמת!! זונות.. אחרי זה הסתובבנו בקניון, נשבר לי הכד של הנרגילה, אז הלכתי וקניתי חדש הלכתי לשיעור שלי.. היה מגניב ביותר וחזרתי הביתה מחר ת"א!!!!

dragonit12

New member
אני הבנתי הכל:)

ואני קשת קליטה!אז כבוד:) וואי נשמע מצחיק! היא נכנסה דרך החלון ואז אבא שלך בא והכל ואמר שאמא שלך לא מרגישה טוב והיא לא הולכת לעבודה אז אתה וידידה שלך התקשרתם אליך הביתה ושאלתם אם היא יכולה לבוא
וזה עבד
אמא שלך לא חשבתע ל ביה"ס?!שיש לימודים באותו זמן..?! כאילו...איך ידידה שלך באה אליך בזמן שיש לימודים ואמא שלך לא יודעת על זה.. חח גדולל

חצילע

New member
טרלהלהלהללהלהללהה.

אחלה יום. אפס - אנגלית!!11 אני אוהבת את צביה, והיא אמרה שהתחלתי להשקיע, ואני אוהבת אותה. 333>
שעה ראשונה - מת'. ואפילו לא היה כזה משעמם!!!111111
שעה שנייה - נשברתי, היה משעמם.
אבל מעיין שיעשעה אותי עם השטויות שלה. ^_^ שעה שלישית - חינוך גופני. היה פבסדר. ((:) שעה רביעית - יהודית. DDDD: היה משעשע עם שיר אורי אופיר ושרגא. XD לאחר מכן השתחררנו הביתה כי בוטל לנו ביולוגיה. אחחח. גילה. אני אוהבת אותך. NNNNNNNNNOOOOOT. חזרתי הביתה, עוקבת אחרי שרגא.
הייתי בבית קצת, מסנג'ר וכאלה. דיברתי עם ישיייייייייייייייייי. לקחתי אוטובוס עם מאיו [
, אני אוהבת אותך מאיה], איתמרמיציק, מירב, ואברמבויץ'!!!11 הייתי איתם איזה שעה וחצי ככה. קניתי את תיק חלומותיי, דיקיז, שחור עם כוכבים צבעוניים, שתיתי ברד פסיפלורה, ואז אמא לקחה אותי לאיזה בדיקה בתל השומר. פיכ.
ואז הלכנו לניצה DDDDD: ועכשיו אני בבית.

Snow fairy

New member
התחיל חרא לגמרי.

קיבלתי חרא של ציונים בבצפר, נראיתי רע, והיתה לי הרגשה נוראית כל היום. אחרי בי"ס הלכתי עם ידיד שלי לדואר וקיבלנו את התשובות מUWC. שנינו לא עברנו. בכיתי בלי הפסקה בערך שעה עגולה, ואז נסעתי עם חברים לת"א. תכלס'? היה בן-זונה. וההפסד כולו שלהם אם הם פאקינג קיבלו את ליאור קורן ולא אותי. וקניתי שרשרת של קינגדום הרטס:] ופגשתי את רועיקי. היה הזוי למדי, אני חייבת להודות. אני אשרוד אני חושבת.

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ועוד מלאטאלפיים של
יםםםם כמו שאמרת.. הפסד שלהם זה לא קיבלו אותך!זה הפסד רק שלהם:)

למעלה