היום שלי.

../images/Emo130.gif

1 - ספרות - איריס הבריזה מהשיעור
(רוב הסיכויים שבגלל שאנחנו מעט תלמידים בגלל הגדנ"ע...) 2 - אנגלית - המשכנו לראות חלף עם הרוח - קצת הזוי אבל חביב. 3 - מתמטיקה - תרגלנו 005 ודיברנו על יואב על טניס ועל עוד כמה דברים
אחרי זה אני וברני הלכנו לעשות מבחן חוזר-מתקן אצל יואב וסיימתי אחרי שעה בערך, היה אחלה.

dragonit12

New member
זתומרת המורה?!

איריס זאת המורה..?! שמחה שהלך לך אחלה במבחן חוזר:)

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif היום שלי.

איזה יום חרא. איבדתי את ה100 ש"ח לכרטיסיה, התפתלתי כל היום עם בחילה, כאבים ובלי קול

LilTink

New member
אוח איזה יום ../images/Emo99.gif

100 במבחן בהיסטוריה ו100 בבוחן בלשון, מה צריך יותר מזה? מוטי
XD

noname202

New member
היום שלי

אני די חולה אז נשארתי בבית... ראיתי מלא טלוויזיה, למדתי...=/[גם כן חופש D:] וגיליתי שהתבלבלתי בין התאריכים של שתי הבחינות, מה שאומר ששיניתי את מה שאני מתכוננת אליו וגם ראיתי ששיבצו אותי לנשר וגרר, יום מעצבן ועכשיו ישב"צ יום צופה
זה כזה תקוע וחסר טעם ובערב צריך לכתוב פעולה... בעע.

אממ....

שעה ראשונה- לשון. למדנו די רגיל...היה נורא נורא משעמם...אבל אני טיפה מתחילה להבין את החומר שזה כבר טוב. שעה שניה- ספורט. אנחנו מתחילות להתאמן לקראת הריצת 2000....אבל בגלל הניתוח נורא קשה לי לרוץ, אז אני רצה חצי ומתחיל לכאוב לי והמורה מרשה לי להפסיק. שעה שלישית- חינוך. סתם דיברנו על כל מיני עניינים בביתספר, והמורה רוצה שביום שישי נעשה פעילות לטו בשבט
נגיד...חח שעה רביעית- היסטוריה. היא ניסתה ללמד אותנו איך לענות על שאלות לקראת המבחן....בואו נגיד שיש לי כיתה של קשי הבנה. שעות חמישית שישית לא הייתי כי הלכתי לבדיקה, ואני צריכה לברר מה היה
בהמשך: להתכונן להיסטוריה, ללכת לשיעור פרטי ולישון...כי מקודם כמעט נרדמתי.

Double U

New member
היום שלי

פיזיקה - תרגלנו את נושא העדשות. לשון - למדנו פסוקית נושא ותרגלנו קצת תרגילים מנושא הפועל. מתמטיקה - המורה איחרה באיזה חצי שעה לשיעור בגלל הבגרויות של י"א-י"ב היום
אבל בסוף היא הגיעה והספקנו ללמוד איברים במקומות הזוגיים/אי זוגיים בסדרה חשבונית
תנ"ך - סיימנו את בראשית (את מה שיש לדעת לבגרות) והתחלנו את חוק וחברה במקרא:X נשמע משעמם כמו לא יודע מה. חוץ מזה, המורה אמרה את חלוקת הציונים לסמסטר וע"פ החישובים מגיע לי 100
יש! עכשיו אני חייב ללמוד להסטוריה. אתמול בקושי למדתי ועכשיו אני סובל מזה

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

כל הכבוד על ה100!{שיהיה לך זה בטוח!} ובהצלחה בהיסטוריה:)

תרגישי טוב!../images/Emo24.gif

אוקיי אז היום התחיל ממש בלחץ! באתי לחפש את המפתחות שלי כדי לצאת החוצה ולא מצאתי אותן!!! ואף אחד לא היה בבית ככה שהייתי צריכה להתקשר לאמא שתבוא לחלץ אותי הגעתי לבי"ס,השומר הלך לטייל[=להכין לעצמו כוס קפה] והשאיר אותנו נעולים מחוץ לבי"ס יופי באמת. אחרי איזה כמה דקות הוא הגיע,כולו אדיש ופתח לנו את הדלת. הגעתי לכיתה,היה מתמטיקה.. סטטיסטיקה.. קל וחביב. הפסקה.. ואז שעתיים אנגלית-הזכרתי פעם את העובדה שאני פשוט שונאתתת אנגלית? טוב אבל לפחות בסוף השיעור השני היא נתנה ציונים וקיבלתי 85!!!! הייתי בשוקקקקקק הלך לי די גרוע ולא ציפיתי לציון כזה.. יש מצב ל-90-95 בתעודה
יאיי אח"כ 3 שעות גרפיקה...שוב פעם 3 שעות מבוזבזותתת-כואב לה לשחרר אותנו יותר מוקדם?? :[ חזרתי הביתה..ב3 באו אליי גלי ויפעת לישב"צ יום צופה.. ובסוף לא הלכתי למיונים לים L ים
...היה סיבוך ו.. טו נו,הכל לטובה[?!] ואולי בערב אני אלך לגלי לקחת קצת רעיונות לפעולה.. אם קראת את כל החפירה שלי,את/ה מלך!

dragonit12

New member
כל הכבוד על ה85!

אני גם רוצה 85 באנגלית!
איזה מבניה זה שצריך לבוא לחלץ אותך מהבית! במקרה שלי אמא שלי כבר הייתה משאירה אותי בבית!
אולי אני אנסה את זה

למעלה