שת"ב

אוקי תודה לשתיכן../images/Emo24.gif

ואממ שיר בקשר לדורבן, יש לי את הסיבות שלי וגם זה רק בתחרויות ולא בכולן סיבות שלי ושל המדריך שלי והן לא לפורום
תודה על ההשקעה בתגובה
וכמובן על המשקל ברגליים, דווקא זה לא ככה הישיבה לשי עברה שינוי מקצה לקצה בעיקר מבחינה הזו גם בעבודת קרקע ואנחנו עובדים כמעט רק על זה, במקום להפוך את כף הרגל ולהשען על האצבעות ולאבד כל סיכוי לשיווי משקל, אבל זה כבר משוה שמתאים יותר ללראות באימונים ולא לתמונות שתופסות אותך בכל מיני מצבים
באמת תודה על ההשקעה, אני לוקחת חלק מהדברים לצומת ליבי עם סוג של דגש[שני הדבקת אותי!!!] על חלק והידיים באמת נפתחות הצידה חח סוג של עטלף
בקיצור תודה לכן!

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif בנצי!!

בגלל שאני כזאת ג'מפרית..... פפפ אני לא יכולה להגיד לך על ישיבת קפיצות... אבל כן אני יכולה להגיד לך לשמור את יד שמאל בצד שלה, ולא להעביר אותה לצד ימין! חוץ מזה... אהבתי

שירלי317

New member
אממ...

אממ, אני לא לגמרי סגורה על עצמי אבל... הרגליים צריכות להיות יותר מקבילות לסוס ואת לא צריכה לקום כל כך גבוה וליפול על הצוואר של הסוס (מי כמוני יודע) וכמו שאמרת... להרים כתפיים, שזה בעצם יועיל ללא ליפול על הצוואר שלו... אבל אל תבני עלי, כי אני הרבה דברים, אבל ג'אמפרית אני לא.

בקשר לרגליים

אני לא ממש מסכימה איתך... וכן אני יודעת שאני צריכה להיות יותר גבוהה עם הכתפיים אבל תודה אניווי

מטקהה=]

מטקה מטקה חחחח תשלטי בעצמך!!! ז"א בגוף שלך..
תחזיקי את עצמך יציבה וגבוהה מעל המכשול, ברגע שאת נשכבת ככה על הסוסה היא ואת מעבדות שיווי משקל, מה שגורם לטופר (שבסה"כ היא סוסה צעירה ואת צריכה להקנות לה שיווי משקל וביטחון בכדי לפתח את היכולות שלה ולנצל את הגוף) לצאת מהמסגרת ולהתפזר כי היא מנסה לחפות עלייך... טופר מוכשרת ויש לה יכולת שבאמת לא רואים בכל סוס. חבל לא לנצל את זה. במקום שהיא תתעגל ותמתח איך שהיא מתחילה את הקפיצה, חצי דרך (לפעמים יותר) היא צריכה להחזיק אותך..מה שאומר להרים את הראש ולהתקצר..בדיוק מה שאנחנו לא רוצים להשיג. אם לא תישכבי עליה ככה הרגליים שלך יוכלו להיות במקום והחזרה שלך לאוכף תהיה יותר מתונה ונוחה לך ולסוסה. את עם דורבן, (את מוזמנת לקרוא את התגובה שכתבתי למורן בקשר למה אני חושבת על זה..), א-ל תתקעי אותו בסוסה...תשמרי את הרגליים שלך מקבילות לסוסה..גם בעבודת קרקע... תנסי לקום למעלה ולא קדימה...אם את רוצה להבין יותר טוב תזכירי לי בחווה להדגים לך חחח אני וואי, אתן השתפרתן...אוהבת..

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

איה ישיבה! אהבתי את המבט! את נשענת קדימה וכך מוציאה את הסוס משיווי משקל, וגם את יוצאת משיווי משקל, כי את נשענת למטה עקב איבוד שיווי משקל. בקשר לידיים. יש סוסים שצריך להביא להם את הידיים כמו שאתה הבאת, אבל לפי התמונה לפחות, היא לא צריכה כל כך הרבה יד, במיוחד שהמושכות ארוכות, אז או לקצר מושכות או ידיים טיפה אחורה

שירלי317

New member
אחרי שנה שלא קפצתי

למרות שקפצתי פעמיים לפני שבועיים... היה נוראי, היה פיכס אבל שיהיה.... שונאת פרוטקציות, כסף ופוליטיקה!

Blue Eyessss

New member
ממ../images/Emo47.gif

לפני התנועה המרפקים רחוקים מהגוף העקבים נעוצות בסוסה וזאת השמיכה של טים=)

שירלי317

New member
אמממ

אני יודעת =S האמת שלא נראה ממש... וזה סתם נראה ככה, אבל 99 אחוז שלא.. ו.. חח, אוקע.. בכל מקרה תודה ככה או ככה קפיצות זה לא הקטע שלי....

Blue Eyessss

New member
דווקא ממש נראה../images/Emo47.gif

רואים גם לפי הצורה שהיד שלך מונחת על הצוואר שלה... את לא רואה שהמרפקים רחוקים ואת הזווית של היד... אבל בסדר מה את מצפה?אחרי שלא קפצת כ"כ הרבה זמן לוקח זמן להתרגל חזרה לעבודת קפיצות...

למעלה