בתמונה הראשונה...
תמונה יפה שלכן באופן כללי... הייתי מרימה את הכתפיים קצת, בעיקר כדי שהגב יהיה ישר, כי רואים שאת מחזיקה את עצמך... את טיפונת קשה ביד, תרפי..גם במסלול אם הסוס ממש מתחרפן ורץ, החוכמה זה לדעת לעבוד בין המשכולים ולא מעל המכשול עצמו. הרגליים שלך במיקום טוב, אם מתחשבים בעובדה שאת כולך טיפה אחורה באוכף...תנסי שהרגליים שלך יהיו מקבילות לסוס..זהו פחות או יותר..איזה מבטטט חחחח אה ותחליפי גומיהההה!!! תמונה שניה על הפנים!!! גועל נפש אייייכס!!! חחחח סתם... המ...אין לך משקל על הרגליים בגרוווש...ואת עם דורבנות...בעיקרון הייתי אומרת גם לך לקרוא את מה שכתבתי למורן..אבל את כבר יודעת..חח תשמרי את הגוף שלך יציב! תרימי כתפיים ותפתחי, תשימי משקל על הרגליים, תשמרי את הידיים במקום, שקטות וזורמות עם הסוס... זאת לא תמונה שמשקפת אתכם.. תמונה שלישית... בעיקרון תמונה נחמדה... שבי יותר גבוה וזקוף, תרימי את הסוסה דרך הישיבה, תחשבי גבוה.. הרגליים שלך טיפונת קדימה והעקב מופנה פנימה לכיוון הסוס..אבל באופן כללי הרגל משוחררת. הידיים בפוזיציה טובה, יש שם משהו שמפריע לי בעין..אולי הן טיפה רחוקות, אני לא סגורה על זה..אה לא!! המרפקים פונים החוצה..תצמידי אותם לגוף.. ו...תרימי מבטטט זיהווו...=] לאב יווו פטמההה