שת"ב

H a d a S D

New member
בלרינה המלכה!../images/Emo45.gif

הישיבה נראת אחלה רק צריך להוריד טיפה עקבים למטה. ובקשר לידיים את נשען על הצוואר שלה, וככה אין לך שיווי משקל משלך, אלה אתה נשען על בלרינה ומוסיף עוד משקל מיותר, אז ידיים למעלה

MorH

New member
גמני../images/Emo174.gif =]] ../images/Emo9.gif

חח איזה נמוך...

H a d a S D

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

נראה מעולה. מבט למעלה, אפילו שצריך להסתכל על האותיות, מבט למעלה, זה ירים אותך גבוה, הכתפיים יפתחו והידיים יעלו למעלה ויגרום לסוס לעברו יותר מהאחוריים שלו

מורצ'קה ../images/Emo140.gif

השתפרת המוןןן
אהבתי שהיד שלך כלפי הסוסה, נראה שממש נוח לה
תחזיקי רק טיפה יד חיצונית יותר מאשר את הפנימית
מתגעגעת...

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

גם פה הגב שלך ממש קמור (עגול כלפי מעלה) צריך לקער אותו. ועקבים למטה לשיווי המשקל

MorH

New member
תודה יפות =]] ../images/Emo174.gif וגלייי

אני אוהבתותך הכי
את מזה צודקת על היד הפנימית והכל היא מחפשת רק איפה להתלות ולפעמים אני שוכחת את זה פפ =\\ הממ והדס תודה =]
...

בתמונה הראשונה...

תמונה יפה שלכן באופן כללי... הייתי מרימה את הכתפיים קצת, בעיקר כדי שהגב יהיה ישר, כי רואים שאת מחזיקה את עצמך... את טיפונת קשה ביד, תרפי..גם במסלול אם הסוס ממש מתחרפן ורץ, החוכמה זה לדעת לעבוד בין המשכולים ולא מעל המכשול עצמו. הרגליים שלך במיקום טוב, אם מתחשבים בעובדה שאת כולך טיפה אחורה באוכף...תנסי שהרגליים שלך יהיו מקבילות לסוס..זהו פחות או יותר..איזה מבטטט חחחח אה ותחליפי גומיהההה!!! תמונה שניה על הפנים!!! גועל נפש אייייכס!!! חחחח סתם... המ...אין לך משקל על הרגליים בגרוווש...ואת עם דורבנות...בעיקרון הייתי אומרת גם לך לקרוא את מה שכתבתי למורן..אבל את כבר יודעת..חח תשמרי את הגוף שלך יציב! תרימי כתפיים ותפתחי, תשימי משקל על הרגליים, תשמרי את הידיים במקום, שקטות וזורמות עם הסוס... זאת לא תמונה שמשקפת אתכם.. תמונה שלישית... בעיקרון תמונה נחמדה... שבי יותר גבוה וזקוף, תרימי את הסוסה דרך הישיבה, תחשבי גבוה.. הרגליים שלך טיפונת קדימה והעקב מופנה פנימה לכיוון הסוס..אבל באופן כללי הרגל משוחררת. הידיים בפוזיציה טובה, יש שם משהו שמפריע לי בעין..אולי הן טיפה רחוקות, אני לא סגורה על זה..אה לא!! המרפקים פונים החוצה..תצמידי אותם לגוף.. ו...תרימי מבטטט זיהווו...=] לאב יווו פטמההה

MorH

New member
חחחחחחחחח אבל אמרתי לךך ../images/Emo174.gif

לאא להגיב על הפרצוףףף יא @#$%^& קוצרו תודה פטמוששש
אוהבתתת
. . .

H a d a S D

New member
../images/Emo99.gifנראה מעולה!

רק את הגב צריך טיפה לקער. כי הגב נראה עגול כלפי מעלה

בא לי חח

רק אל תקטלו יותר מידי!! יש שיפור ענק בישיבת קפיצות לעומת מה שהיה פעם(כל מי שלא ראה מוזמן לראות בשת"ב האחרון שהיה..) תודההההה על ההתחשבות חח איכות לא משו משום מה..

H a d a S D

New member
רואים ה-מ-ו-ן- שיפור!

הישיבה נראת מצויין! רק לא להישען על הסוס עם הידיים, ככה אתה נשען עליו במקום שיהיה לך שיווי משקל משלך אתה נשען על שיווי המשקל של הסוס, ולפעמים זה רק מפריע

למעלה