נממממ משעמםםםם חח
מורני יפה שלי..
טוב על הידיים אני לא אגיב כי את יודעת כבר לבד... מה שמ-מ-ש מפריע לי כבר המון זמן בתמונות שלך שאני רואה זה שאת ממש מקדימה את התנועה של הסוס...ולאפולו יש טכניקה ממש נחמד, אבל את לא מאפשר לו להשתמש בה ולנצל את עצמו בצורה הכי טובה.... את כולך לפניו, מה שגורם לו להחזיק את הצאוור גבוה כדי לתמוך בך במקום להתעגל ולהמתח, מה שגורם לחוסר שיווי משקל, מה שגורם להפלות/סירובים במקרים יותר חמורים. לאט לאט הסוס מתחיל לפתח סוג של 'אנטי' לקפיצות בגלל שהוא מאבד את הבטחון והכיף שבקפיצה. חבל, זה יכול ממש לדפוק אותך ויותר חשוב- את הסוס. תנסי להרגיש את הסוס, להחזיק את עצמך יותר גבוה ומשוחררת ואל תפחדי לזרום...ברב התמונות את או מאחורי התנועה או ממש לפני, וחבל כי יש לך המון פוטנציאל.. עוד דבר זה הרגליים, שמאוד לחוצות. בתמונה הספציפית הזאת העקבים למטה ויש משקל מסויים על הרגליים, אבל ברב שאר התמונות שראיתי שלכם, זה לא ככה. את רוכבת עם דורבן (לפחות לפי מה שראיתי בתחרות) וזאת ט-ע-ו-ת!!! אני בתור אחת שממש מתנגדת לרכיבה עם עזרים שלא ממש הכרחיים, (ובטח עכשיו את חושבת לך שעל סז אני רוכבת על דורבנות..אז כן, אבל דחיתי את זה בהמון זמן...ואני עדיין לא שלמה עם זה ולא תמיד רוכבת איתן..אבל לא נראה לי שאפשר להשוות בין המצבים השלנו...), בחיים לא הייתי רוכבת על סוס ולא שמה רוכב שלי (אבל אלו שיקולים של המאמן) לרכב עם דורבנות כל עוד הסוס עובד טוב בלעדיהם והרוכב לא שולט ברגל שלו ברב הזמן. לפי תמונות שאני רואה (ואמנם השתפרת המון..אבל זה לא תמיד מספיק..) את עדיין לא שולטת ברגליים כמו שהיית רוצה לשלוט (או אולי כמו שאני הייתי רוצה חח) ולדורבן אין הצדקה. את מציקה לסוס יתר על המידה, זה מחליש את הרגל, זה מקנה הרגלים לא נכונים. בקיצור הבהרתי את העמדה שלי נראה לי..את יכולה לקבל את זה ואת יכולה לא.. אם תרצי אני אמשיך איתך בכיף את השיחה הזאת בטלפון/אייסי... בכל אופן, מורני אהובה שלייי, את ממש השתפרת, קיבלת ביטחון על הסוס ואחריות על עצמך..כל הכבוד לך ותמשיכי כך...! אוהבת המווןןן חחח חפרתייי