שת"ב

אוו מתאים לי בול!!../images/Emo9.gif

ועכשיו אין במה להתבייש
אני יודעת שהיד גרועה אלב זה עדיף על משיכה וגם על זה נעבוד עכשיו

נממממ משעמםםםם חח

מורני יפה שלי..
טוב על הידיים אני לא אגיב כי את יודעת כבר לבד... מה שמ-מ-ש מפריע לי כבר המון זמן בתמונות שלך שאני רואה זה שאת ממש מקדימה את התנועה של הסוס...ולאפולו יש טכניקה ממש נחמד, אבל את לא מאפשר לו להשתמש בה ולנצל את עצמו בצורה הכי טובה.... את כולך לפניו, מה שגורם לו להחזיק את הצאוור גבוה כדי לתמוך בך במקום להתעגל ולהמתח, מה שגורם לחוסר שיווי משקל, מה שגורם להפלות/סירובים במקרים יותר חמורים. לאט לאט הסוס מתחיל לפתח סוג של 'אנטי' לקפיצות בגלל שהוא מאבד את הבטחון והכיף שבקפיצה. חבל, זה יכול ממש לדפוק אותך ויותר חשוב- את הסוס. תנסי להרגיש את הסוס, להחזיק את עצמך יותר גבוה ומשוחררת ואל תפחדי לזרום...ברב התמונות את או מאחורי התנועה או ממש לפני, וחבל כי יש לך המון פוטנציאל.. עוד דבר זה הרגליים, שמאוד לחוצות. בתמונה הספציפית הזאת העקבים למטה ויש משקל מסויים על הרגליים, אבל ברב שאר התמונות שראיתי שלכם, זה לא ככה. את רוכבת עם דורבן (לפחות לפי מה שראיתי בתחרות) וזאת ט-ע-ו-ת!!! אני בתור אחת שממש מתנגדת לרכיבה עם עזרים שלא ממש הכרחיים, (ובטח עכשיו את חושבת לך שעל סז אני רוכבת על דורבנות..אז כן, אבל דחיתי את זה בהמון זמן...ואני עדיין לא שלמה עם זה ולא תמיד רוכבת איתן..אבל לא נראה לי שאפשר להשוות בין המצבים השלנו...), בחיים לא הייתי רוכבת על סוס ולא שמה רוכב שלי (אבל אלו שיקולים של המאמן) לרכב עם דורבנות כל עוד הסוס עובד טוב בלעדיהם והרוכב לא שולט ברגל שלו ברב הזמן. לפי תמונות שאני רואה (ואמנם השתפרת המון..אבל זה לא תמיד מספיק..) את עדיין לא שולטת ברגליים כמו שהיית רוצה לשלוט (או אולי כמו שאני הייתי רוצה חח) ולדורבן אין הצדקה. את מציקה לסוס יתר על המידה, זה מחליש את הרגל, זה מקנה הרגלים לא נכונים. בקיצור הבהרתי את העמדה שלי נראה לי..את יכולה לקבל את זה ואת יכולה לא.. אם תרצי אני אמשיך איתך בכיף את השיחה הזאת בטלפון/אייסי... בכל אופן, מורני אהובה שלייי, את ממש השתפרת, קיבלת ביטחון על הסוס ואחריות על עצמך..כל הכבוד לך ותמשיכי כך...! אוהבת המווןןן חחח חפרתייי

ניצקוש

New member
שיר,

ההערות שלך באמת טובות אבל נשמח לפחות אני ישמח אם תעשי את זה בצורה יותר נחמדה וגובה העיינים, באמת..

אני באמת שלא מבינה למה את אומרת את

זה...זה לא שהתגובה שלי מתנשאת או משהו... אין פה שום דבר שאומר שאני רוכבת מושלם (או אפילו טוב)...אם כבר ההפך... אנשים שמים תמונות בשרשור הזה כדי לקבל תגובה על מה שצריך לתקן..לא כדי שילקקו להם. מי שלא בנוי לקבל ביקורת כזאת שלא ישים פה תמונות. כי זאת מטרת השרשור... אני אומרת בתגובות שלי מה שהייתי רוצה ומצפה לשמוע ממי שמגיב לי. אם אני רואה לנכון אני מחזקת ומאירה דברים שאהבתי. חוץ מזה ששום דבר פה לא נאמר מתוך רוע..ההפך הגמור הוא הנכון..למה לי להעיר למישהו ולהוציא על זה זמן ואנרגיה אם לא איכפת לי ממנו..?! קיצור...אף אחד לא חייב לקבל את מה שאני אומרת..לא נאה לכם?! לכו תחתכו לחם פרוס..חח כאילו באמת..מה את מצפה שאני אגיד..?! אניוואי, אני אקח את זה לתשומת ליבי..

../images/Emo45.gif את צודקת...

ואת לא כתבת שום דבר בהתנשאות.. והמטרה של השרשור הזה כמו שאמרת זה לקבל ביקורת.. ומי שזה משורשר אליו אז יכול לקבל את זה או לא לקבל את זה.. זה ההחלטה שלו.. זה לא שרשור שנועד לשים בו תמונות שלנו ולא לקבל תהערות של האחרים ולהתווכח איתך שמה שהם אומרים לא נכון את זה אפשר לעשות בקומונה להעלות לשם מלא תמונות וזהו... בקיצור שיר.. אני חושבת שהגבת לעניין ואין שום דבר רע במה שכתבת..

אגב..

אני כן חושבת שזה המקום לדון על סגנונות שונים ולנסות להבין ולקבל גישות אחרות.. או בקיצור, לחלוק על דעות של אחרים..אבל כל עוד זה בצורה טובה, נחמדה ופתוחה...אחרי הכל, אנחנו פה כדי ללמוד
.

Blue Eyessss

New member
אחלה תגובות../images/Emo47.gif

עניני ביותר... ולפעמים צריך לשמוע את הביקורת ככה כי ככה זוכרים את זה

lidarush

New member
שירוש זה לא נכון לגבי הדורבנות

וכלי עזר שונים כי יש סוסים שצריך לרכב איתם עם כלי עזר כדי לגרום להם לעבוד נכון וכו אני למשל בחודש או חודשים הראשונים שרכבתי על וגאס רכבתי בלי דורבנות והיום אני רוכבת עם דורבנות והתוצאות הרבה יותר טובות! יש סוסים שפשוט צריכים לרכב עליהם עם דרבנות ואין מה לעשות... כמובן שלא משתמשים בדורבנות כל צעד,רק מתי שצריך...

lidarush

New member
זה לגמרי נכון

בגלל זה אני לא רכבתי בחודשים הראשונים עליו עם דורבנות...
עכשיו השליטה שלי ברגלים היא לא פרפקט,אבל היא טובה יותר ואין מה לעשות וגאס הוא למשל סוס שחייבים לרכב עם דורבנות ואני משתמשת בהן רק שצריך..

H a d a S D

New member
איזה שיפור!!

הישיבה ממש השתפרה,נראה אחלה! ובקשר לידיים את פותחת אותן, וזה גורם לאיבוד קשר עם הפה של הסוס, נסי לשמור את המושכות עם קשר, וידיים למעלה לקדימה ולא לצדדים ולמטה.

למעלה