עידכונים

YugiBoy

New member
יפה!אבל תכל'ס, עם הגולגלות האלו היא נראית כמו

וואנבי באופנה, וקצת מאוחר מידי.... אבל נסלח לה, כי זו בריטני (=

SuperShiro

New member
הזמר T Pain עובד עם בירטני על אלבומה החדש

I just got off the phone with T-Pain. The Tallahassee R&B singer currently has the No. 1 song on the Billboard charts. His sophomore album comes out next Tuesday, June 5th. Be sure to look out for my Q&A with him Saturday, June 9th, in the AEI section. But in the meantime, I'll give you a taste of the story — the juiciest parts about him working with Britney Spears and his thoughts on hyphy. I'll leave the rest about him for the story coming later. On working with Britney Spears on her upcoming album. T-Pain described Britney Spears as an everyday person, like you and me, who just went through a few bad days. Unfortunately, everybody focused on those days.. That's why he wanted to work with her, because who isn't still a fan of Britney's? And who doesn't have bad days? He said the media has blown everything out of proportion and haven't been fair to her.
תרגום מכר של זמר ה T Pain R&B דיבר איתו הערב על אלבומו החדש ועל עבודתו עם בריטני. הוא לא ממש דיבר על השירים עליהם עבד יחד איתה, אלא יותר עליה כאדם [וגם זה בקמצנות יתרה
]. T Pain תיאר את בריטני כאדם רגיל, כמוך וכמוני, שפשוט עבר כמה ימים רעים. לצערו, כולם התרכזו רק בימים הרעים הללו. זו בדיוק הסיבה בגללה הוא רצה לעבוד איתה, בגלל שמי עדיין לא מעריץ את בריטני? ולמי אין ימים רעים? הוא אמר שהתקשורת הוציאה הכול מפרופורציות ולא התנהגה בצורה הוגנת איתה. אם זה נכון או לא אני לא ממש יודעת, אבל אני מניחה שכן. חוץ מזה, השם שלו כמפיק כבר הוזכר מספר פעמים בהקשר לאלבום החדש של בריטני.

מריה111

New member
לא מצאתי איפה לשים את זה

אז אל תכעסו עכשיו,זה נכון? http://celebs.walla.co.il/?w=/3602/1111108

מריה111

New member
זהו גמני חשבתי שיש מצב שהיא ירדה מהמטוס אבל

בטוח יש לזה סיבה אחרת והרבה יותר מוצדקת כי לא נראה לי שמענין אותה באמת ממה עשויים המושבים חח

SuperShiro

New member
היא כן ירדה מהמטוס, היא טסה במטוס פרטי אבל

זו ממש לא הסיבה בגללה היא ירדה ממנו
כמו שכבר כתבתי, הסיבה לא ידועה

YugiBoy

New member
לא נראה לי שזה נכון אבל אי אפשר לדעת

אי אפשר להגיד שהיא לא נהייתה קוקו... אבל לא נראה לי שהיא תרד מטיסה בגלל שאין מושבי עור.. חוצמיזה מושבי עור סתם עושים להזיע.... בטוח יש סיבה אחרת...

SuperShiro

New member
אני ממש לא מצליחה להבין אותך

"נהייתה קוקו, היא משוגעת, היא השתגעה" , למה? כי היא עברה תקופה מאוד קשה? כי כולם התנפלו עליה ומתחו עליה ביקורת והיא לא ידעה מה לעשות עם עצמה אז היא נשברה? כן, למשך תקופה די ארוכה היא לא התנהגה כמו שצריך, עשתה טעויות ושטויות, אבל מפה עד להשתגעה יש עוד דרך ארוכה. היא עברה את התקופה הזו, וכשאני מסתכלת על בריטני של אחרי התקופה הקשה הזו, בריטני של אחרי הגמילה, אני רואה אדם שמח ומאושר שמתנהג בצורה נורמלית לחלוטין [ואני חושבת שאני לא היחידה]. באמת קשה לי להבין מאיפה אתה מביא את האימרות האלו.

YugiBoy

New member
זו הייתה דחיפה טהורה של מילים לפי.

את ציטטת אותי אומר "היא משוגעת, היא התשגעה" חיפשתי, לא מצאתי את עצמי אומר את זה. כתבי שהיא נהייתה קצת קוקו. אי אפשר להגיד שלא, כי כל טראומה משאירה את חותמתה. נכון שהיא בסדר עכשיו, ונכון שהיא עברה שיקום ושהיא מאושרת, אבל כל מה שעבר עליה לא נעלם...

למעלה