עידכונים

YugiBoy

New member
אם הייתי רוצה להגיד שהיא משוגעת

הייתי משתמש במילה הזאת. קוקו זו משמעות הרבה יותר עדינה:)

SuperShiro

New member
לא לא, אני לא דוחפת מילים לפיות של אנשים

זה לא היה אמור להיות ציטוט של הדברים שאתה אמרת, ואני מצטערת אם הבנת אותי לא נכון, זה יותר היה ציטוט של מה שמשתמע מכל ההודעות שלך שבהן אתה כותב שהיא נשרטה, שהיא נהייתה קוקו וכדומה. נכון, כל מה שעבר עליה לא נעלם ואני לא מתיימרת להעלים את זה ולהתעלם מהעובדה שזה קרה, אבל זה לא אומר שהיום היא שרוטה ושהיום היא קוקו. בתקופות קשות כולנו נשרטים, אבל אנחנו גם יודעים טוב מאוד לחזור למסלול וזה בדיוק מה שהיא עשתה ועדיין עושה. זה ממש לא אומר שמעצם קיום התקופה הזו היום בריטני היא בריטני הקוקו.

YugiBoy

New member
זו לא הייתה הכוונה שלי

הכוונה שלי הייתה שאו שהיא לא תחזור להיות בנאדם נורמאלי לחלוטין , או שהיא עדין לא מאוחה כמו שצריך... ומה שעבר עליה השאיר סימן באופי ובהתנהגות שלה, שאין מה לעשות.. בכל מקרה, זה לא כמו שמתארים אותה בוואלה וכו'..... אני ממש שמח שהיא חזרה לעצמה ושהיא בסדר עכשיו... מה שאני מנסה להגיד זה שתשכחו מזה שהיא תהיה כמו שהיא הייתה בתקופה שלפני ההריונות. לפחות בעיניי... ואם היא כן תחזור, זה ישמח אותי מאוד.

Kryptonite

New member
אז עכשיו יש בה שריטה עמוקה.

כאילו מה השטויות האלה?
-הודעה פלצנית לפניכם- כל דבר בחיים משנה אותך בצורה מסויימת, גם הרגעים המאושרים וגם הרגעים הרעים ביותר. אלה דברים שמבגרים אותך ונותנים לך ראיית עולם רחבה יותר ובלעבלעבלע. אבל בסך הכל, בריטני תמיד הייתה (ואני סומך עליה שגם תמיד תהיה) בן אדם שמח, חייכן. וזה הבסיס של הבן אדם שלא משתנה. אז עברו עליה כמה חודשים רעים, במקרה שלה זה היה מול כל העולם - בסדר,עדיין זה קורה. מסכנה, עשית לה רצח אופי.

../images/Emo207.gif הופעה+כניסות:

פירסמתי בשואומי שלי וידאו של בריטני אני חייב הרבה כניסות כדי שהוידאו יהיה מוביל במקומות הראשונים ויראו אותו עוד אנשים אז אם אתם יכולים להיכנס לפעמים לקישור הזה כדי להעלות את רמת הצפיות בוידאו זה יהיה טוב (אתם לא חייבים לראות, רק להיכנס) תודהה!

SuperShiro

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ססססססססססקקקקקקקקקקקקסייייייייייייייית
יש וידאו שבו אשכרה רואים פפראצי עוקבים אחריה בסירה והיא עושה להם נו נו נו עם האצבע
בריטני
!

viko222

New member
כפרות עליה../images/Emo99.gif הרגה אותי חח

תודה על הקישור =]

למעלה