סיכום שבוע

../images/Emo41.gif הסיכום שלי... ../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: 100 בהיסטוריה =] שיר שלא הפסקת לשמוע: טוקיו הוטל - 1000 meer התחדשות השבוע: אממ שרשרת , צמיד ומלא סיכות.. סרט השבוע: אחוות הג'ינס דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציון במתמטיקה.. אדם שעשה לך את השבוע: רזי :] ציטוט השבוע: " יפה!! תמשיכי ככה ... " מסר לפורום: אל תקשיבו לאף אחד ותעשו מה שבראש שלכם !! סוף שבוע טוב !!!

אני- דורין

משהו טוב שקרה לך השבוע: החבר יצא חמשו"ש משהו רע שקרה לך השבוע: עבדתי 3 ימים.. וזו קריעת תחת שאני מלצרית לבד על 9 שולחנות שיר שלא הפסקת לשמוע: "אלייך" -חיים משה התחדשות השבוע: מאניי :p חח דפםקתי קופה של 800 שקל מ 3 משמרות סרט השבוע: "שמנות ומדהימות" דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור אותו בשלום עם כל העבודות והמבחנים ולראות את החבר בע"ה אדם שעשה לך את השבוע: החבר המושלם שלי אני כל כך מתגעגעת אליו בע"ה בערב הוא יבוא אלייי ציטוט השבוע: "כל אשר בלבבך עשה כי ה' עמדי איתך" מסר לפורום: תחיו את הרגע חברים לכו תדעו מה יהיה מחר.. אל תצטערו על שום דבר שעשיתם כי הרגע הזה לא יחזור שנית תמונה לפני שנה בערך אז לא להתייחס לגוף :S

n o a m 0

New member
סיכום

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני חוקית:) משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן במתמטיקה שיר שלא הפסקת לשמוע: משהו של בוב דילן לא זוכרת את שמו התחדשות השבוע: הרבה... סרט השבוע: לא ראיתי סרטים איזה שבועיים! דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש הרבה האמת.. לעבור תיאוריה? חח אדם שעשה לך את השבוע: כולם! ציטוט השבוע: -- מסר לפורום: שבת שלום?אנאעראף?

Jillian

New member
ייאי

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבודות חדשות (yaelheart.com) משהו רע שקרה לך השבוע: כל השאר שיר שלא הפסקת לשמוע: אין האמת :0 התחדשות השבוע: עבודות חדשות (yaelheart.com) סרט השבוע: ביג ליבובסקי דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיחה עם היועצת ולראות את החברים אדם שעשה לך את השבוע: מתן ציטוט השבוע: מישהו זר מצלצל אלי "רוצה להכיר?" מסר לפורום: יהיה בסדר (נכון?)

הסיכום שלי שלי שלי ../images/Emo3.gif

משו טוב שקרה לך השבוע
הכרתי מישו מקסים מאוד אני מקווה שזה ימשיך הלאה ..ואחותי בהריון:):) משו רע שקרה לך השבוע
בעיות בבצפר=\ שיר שלא הפסקת לשמוע
עדיין אני ימשיך לשמוע אותו עד היום זה השיר הכי אהוב לי אין עליו להיט! (אייל גולן-הוזה אותך מולי). התחדשות השבוע
התחלתי ללמוד תיאוריה חחח זה משו חדש אצלי חחחחח סרט השבוע
לא ראיתי אף סרט השבוע =\ חח דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא
בן זוג קשר רציני.! אדם שעשה לך את השבוע
אתם הפורום המצב רוח שלי לא היה משו והעלתם לי אותו עם כל המחמאות ובאמת ממש תודה .:) ציטוט השבוע
המחשבות שלכם שאתם מכניסים לתת מודע זה ההרס העצמי שלכם! מסר לפורום
תחשבו רק מחשבות חיוביות זה ישנה לכם את החיים לטובה (בהקשר לציטוט השבוע.. )
שבוע מושלם לכולם יפים יפות שלי

shirky21

New member
לצליל

שלום צליל אני מאפרת מבית ירין שחף ואני מחפשת בנות לימי צילום אם את מעוניינת צרי איתי קשר 05054299499 תודה

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifהשבוע שלי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התקבלתי לייצוג בושם לקוסט בטקס מלכות היופי ולתצוגה.
משהו רע שקרה לך השבוע: בן אדם שחשובב לי אכזב אותי נורא...נורא
שיר שלא הפסקת לשמוע: כמו מסכנה...me love
התחדשות השבוע: הווממ, אני באמת צריכה להתחדש..
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע
דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
ציטוט השבוע: "זה הזמן להרפות מכל מה שבחרנו להיות ולהרשות לעצמנו לא לדעת "
מסר לפורום: כולם כלכך רגילים לשגרה שלא מסוגלים לצאת ממנה, תתחילו להנות מהרגעים הקטנים.. תמונה מההפקת אופנה ל DE LOOK שמצאתי ממש במקרה

sea a

New member
השבוע שלי ... :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי חמשוש מהצבא.. היתי צריכה את זה!!! משהו רע שקרה לך השבוע: כאב ראש מטורף... שיר שלא הפסקת לשמוע: סטלוס ואורן חן - מכור אלייך. התחדשות השבוע: בגדים מzara =) סרט השבוע: הלוואי שהיה לי זמן לראות סרט טוב.. דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מקווה מאוד שאני אצא מהצבא בסופ"ש ואוכל לחגוג את פורים כמו שצריך... :\ אדם שעשה לך את השבוע: כל החברים\ות הכי טובים שלי. ציטוט השבוע: "משפט אחד חכם אומר אסור אף פעם לוותר". מסר לפורום: כל יום שעובר לא חוזר, תהנו מכל יום לפניו.. וגם שרע לפעמים.. לא לוותר להסתכל קדימה.. הכל עובר בסופו של דבר. שיהיה שבת שלום לכולם :)

למעלה