סיכום שבוע

F3raRi

New member
אולגה את ממש סוסה

חחחח !! תוצאה ממש טובה 9 ומשהו לבנות

חחחח שיש לי כוח אז אני רצה.

אין מצב שאני לא אגיע ראשונה אני אתחרפן מזה אתה לא מבין אפילו

Tamar Lev

New member
סיכום שלי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום הולדת :) משהו רע שקרה לך השבוע: התאכזבתי מכמה אנשים. שיר שלא הפסקת לשמוע: תחת אש - פורטיסחרוף התחדשות השבוע: אוו הרבה! חולצה, תיק, ארנק, עוד ארנק, שרשרת ובובה כזאת לתכשיטים . סרט השבוע: לא ראיתי כל כך סרטים.. אבל אם זה נחשב אז CSI דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לבוא לחבר שלי כל יום! אדם שעשה לך את השבוע: ללא ספק החבר המדהים שלי. ציטוט השבוע: "החברה הפכה את הבדידות לכאב, אני הפכתי את הבדידות להבט" מסר לפורום: אתם מקסימים! יש הרבה הרבה הרבה תמונות מהיום הולדת וגם סתם אבל בחרתי את הכי יפה :)

kimi d

New member
סיכום [= [ =

משהו טוב :
הכל דבש. משהו רע: היה הרבה =\ שיר שלא הפסקתי לשמוע: מה שהלב שלי בחר- קובי אפללו החדשות השבוע: ואייי הקולקציה החדשה של פוקס מהממתתת!!! דבר שאני מצפה לו שבוע הבא: פפפפפורים :) ציטוט השבוע: (ממכתב שכתב אב לילדה האנורקסית שלו, רחל ) "אפשר לצעוק על הפרעת האכילה, אבל זה לא גורם לה להסתלק. הסבים והסבתות של רחל, שהלכו לעולמם לא מזמן, שרדו מאֵימֵי הנאצים, והנחת הגדולה ביותר שלהם הייתה להאכיל את נכדיהם. עכשיו, הנכדה היחידה שלהם גוועת מרעב בעידן של שפע. תודה לא-ל שהם לא חיו כדי לראות את זה." מסר לפורום : היופי האמיתי הוא רק מבפנים!! תמונת השובע: מפורים של שנה שעברה, לא הלאמין שעברה שנה, כמה קטנה הייתתתתתתי :) כמה נוסטלגיה סוף שבוע פרוע!! חיחיחי :-,)

keren LC

New member
הציטוט כל כל עצוב ונכון....

אני מסתכלת על התמונה שלך ואת פשוט לא מבינה כמה התייפת!

kimi d

New member
חחחחחח טוב לדעת שהייתי מכוערת ! :)

חחח סתם סתם תודה רבה

keren LC

New member
../images/Emo41.gifהסיכום שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: מבחן שהלך טוב, ברוטשילד עם כל המקיף בערך... משהו רע שקרה לך השבוע: שיעור מודרני ממש לא מוצלח... שיר שלא הפסקת לשמוע: של סטס פיחה.... התחדשות השבוע: אממ סרטים וסיכות וכל מיני שטויות של קיטי סרט השבוע: לא יצא לראות... דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי ציטוט השבוע: מסר לפורום: שיהיה לכם אחלה סופשבוע!

למעלה