סיכום שבוע

הסיכום שלייייי ! :)

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: - משהו טוב שקרה לך השבוע: יותר מדי דברים ! חח משהו רע שקרה לך השבוע: איזה משהו שתכננתי ולא יצא.. שיר שלא הפסקת לשמוע: play your part-deborah cox התחדשות השבוע: איזה ג'קט שהתאהבתי בו, ותיק. תוכנית השבוע: "הישרדות" סרט השבוע: "הירושה" מאכל השבוע: קראנץ'.. חח מכורה לזה כבר שנים ! בילוי השבוע: כמו תמיד, יום חמישי עם הנסיכות שלי, ועוד כמה נסיכים :) חח ציטוט השבוע: "איך הוא נהיה אדום, כאילו יש לו סינוזיטיס" "כן..באמת נראה כאילו יש לו סינטוטי..מה שהוא אמר".. D: אדם שעשה לך את השבוע: יש הרבה..חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע מעייף, אבל הסופ"ש הזה היה אחד הטובים !!! תמונה מהקיץ.. איזה שחורהה ! חח

מסכמת!!!

דוגמן השבוע:אני לא ארשום חבר שלי כי אני יוצאת לא מקורית פה חחח.. אז אין השבוע :) דוגמנית השבוע:החתולה שלי יאייי היא מדהימה אותי כל בוקר מחדש עם היופי שלההה... מדהימהה משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בתל אביב עם אהובי והיה ממש ממש כיף :) אחד הימים פשוט.. והייתי בהרצליה בצילומים של התוכנית "תשיר את זה" לקחו אותנו מהביצפר היה אלוף.. משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי פריחה מלא ידעת מה (כנראה אני אלרגית
) שיר שלא הפסקת לשמוע: drowning של באקסטיטבויז התחדשות השבוע: הפריחה
תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: הרי את מכושפת לי.. סרט ישן פצצה מאכל השבוע: טורטיה של מקדונלדס בילוי השבוע: תא.. והרצליה ציטוט השבוע: "לא אני לא רוצה לבכות, לקוות ולא לשכוח ת'כוח שיש לאהבה" אדם שעשה לך את השבוע: כמובן שחבר שלי :] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הרפתקני

../images/Emo148.gif../images/Emo148.gifהשבוע שלי../images/Emo148.gif../images/Emo148.gif

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: ........ משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם אימא שלי, ריב גדוווווווווול שיר שלא הפסקת לשמוע: me love - kingston התחדשות השבוע: אי אפשר להתחדש כל שבוע:] תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: פשוט מאוהבת מאכל השבוע: על האאש, יאממ בילוי השבוע: ציטוט השבוע: "כמה מאיתנו מסוגלים לראות את המציאות כפי שהיא וליצור מציאות ששווה לחיות אותה?" אדם שעשה לך את השבוע: תמר לב..אבל באמת:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יכול להיות יותר טוב אבל לא מתלוננים..

>>

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: מעין קרת. משהו טוב שקרה לך השבוע: אינלי כוח לפרט אבל היה. משהו רע שקרה לך השבוע: קרו.. שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: 2 בשמים ושני סריגים.. אבא חזר מחו"ל :) תוכנית השבוע: אמריקן איידול ופרוייקט מסלול. סרט השבוע: - מאכל השבוע: אייס בלנד דיאט ואייס קפה דיאט של מקס ברנר. בילוי השבוע: מקס ברנר. ציטוט השבוע: "אותך אני רואה כל יום, את אמא שלך אני רואה כל לילה.." אדם שעשה לך את השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה, עמוס. שבוע נפלא

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: - משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע ממש סבבי :] משהו רע שקרה לך השבוע: שביאסו אותי עם העבודה :[ שיר שלא הפסקת לשמוע: מיקס שידיד שלי הכין ממש יפה התחדשות השבוע: המון מצב רוח ^^ ......זה גם סוג של התחדשות ;) תוכנית השבוע: לא יצא לי ליראות טיוי סרט השבוע: - מאכל השבוע: מקדונלס :p בילוי השבוע: אתמול מסיבהה ^_______^ ציטוט השבוע: לא זוכרת .... אדם שעשה לך את השבוע: המון 33> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה... תמונה שיצאה סבבי אבל פה לפחות רואים איכשהו את התספורת

סיכום שלי../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע:אממממ דוגמנית השבוע:נאטשה פולי.. ראיתי היום הרבה ערוץ האופנה משהו טוב שקרה לך השבוע:סוף שבוע עם חבר שלי
משהו רע שקרה לך השבוע:אממ שום דבר
שיר שלא הפסקת לשמוע:אביב גפן-קרן אור
התחדשות השבוע:שום דבר חחח תוכנית השבוע:הדודמניות 3 טופ מודל.. והישרדות סרט השבוע:לא ראיתי סרטים !! מאכל השבוע:שניצל עם ציפסס
בילוי השבוע:עם החבר
אדם שעשה לך את השבוע:המושלם שלי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:וואלה נהדר

סיכום שלי../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע:אממממ דוגמנית השבוע:נאטשה פולי.. ראיתי היום הרבה ערוץ האופנה משהו טוב שקרה לך השבוע:סוף שבוע עם חבר שלי
משהו רע שקרה לך השבוע:אממ שום דבר
שיר שלא הפסקת לשמוע:אביב גפן-קרן אור
התחדשות השבוע:שום דבר חחח תוכנית השבוע:הדודמניות 3 טופ מודל.. והישרדות סרט השבוע:לא ראיתי סרטים !! מאכל השבוע:שניצל עם ציפסס
בילוי השבוע:עם החבר
אדם שעשה לך את השבוע:המושלם שלי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:וואלה נהדר

MaYa142

New member
../images/Emo149.gif הסיכום שלי !! ../images/Emo149.gif

דוגמן השבוע: החבר המדהים שלי 3> דוגמנית השבוע: אולה :] משהו טוב שקרה לך השבוע: חודשיים עם החבר, הגדנ"ע המדהימה שהייתה, אה..ונועם נשאר על אי המתים (:) משהו רע שקרה לך השבוע: אין אין :) שיר שלא הפסקת לשמוע: לא זכור לי שאפילו שמעתי מוזיקה התחדשות השבוע: כמה מקומות כואבים ושרירים תפוסים שלא ידעתי על קיומם חח תוכנית השבוע: הישרדות :] סרט השבוע: ממממ..לא ראיתי מאכל השבוע: הפסטה בגדנ"ע בילוי השבוע: גדנ"ע !!! ציטוט השבוע: "טייסת.." אדם שעשה לך את השבוע: המפקדת המדהימה שהייתה לי בגדנ"ע, ואיך לא - החבר :] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחד הבלתי נשכחים

Rayu4ka

New member
מזל טובב י'מדהימממהה 333>

הכי כוסע שיש!! וגדנ"ע חחחח אצלי כול יום זה גדנ"ע :((((

למעלה