סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבוע../images/Emo221.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
מאכל השבוע:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: העלו את תמונת השבוע שלכם
שבוע מעולה לכולם

JOYE האחת

New member
../images/Emo23.gifסיכום שלי...../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע:חבר המדהים שלי
דוגמנית השבוע:------ משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי ביום רביעי מומולדת 20..והחברות מהבסיס אירגנו לי מסיבת הפתעה והיה כיףףף!!וכל הסופ"ש לא הפסקתי לחגוג!!! משהו רע שקרה לך השבוע:..מעדיפה שלא יקרהה..!!!ושהמצב בעזה ירגע ומהר!!! שיר שלא הפסקת לשמוע: השיר החדש של הראל מויאל התחדשות השבוע:ממ...הרבה איפור,בושם,שעון עם תמונות ועוד כלמני... תוכנית השבוע: צבא,צבא,צבאאאאאאאאאא סרט השבוע: איזו מין שוטרת 2...חמודדד מאכל השבוע: ספגטי מוקרם ברוטב עגבניות.. בילוי השבוע: חבר המדהים שלי עשה לי הפתעה ולקח אותי למין צוק...הכין לי ארוחה רומנטית היה לי הכי מדהים שיששששששששששש!!!! ציטוט השבוע: "הזדקנת אהה..!?" אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי
____________>>>> זאת תמונה לפני הערב גף..בבסיס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

keren LC

New member
הסיכום שלי....

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: נטליה ודינובה משהו טוב שקרה לך השבוע: הבת מצווה של אחותי משהו רע שקרה לך השבוע: שבוע רע במיוחד היה עד יום חמישי... שיר שלא הפסקת לשמוע: ona ne tvoja התחדשות השבוע: פוני... תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: ג'וני- ראיתי רק חצי סרט אבל הוא היחיד שראיתי מאכל השבוע: סושי, והרבה בורקסים בילוי השבוע: הבת מצווה של אחותי, אתמול במסיבה ואז אצל חברה ציטוט השבוע: "אני יודעת שאני לא צריכה להגיד לך שאני אוהבת אותך את יודעת, אבל אם את לא יודעת אני אוהבת, אבל אני יודעת שאת יודעת" אדם שעשה לך את השבוע: היו כמה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:התחיל רע והשתפר... שבוע טוב!

דנה!

New member
סיכום השבוע שלי

דוגמן השבוע: מולי דוגמנית השבוע: ולריה משהו טוב שקרה לך השבוע: הכרתי בן אדם מקסים ואנחנו בקשר עכשיו =) משהו רע שקרה לך השבוע: היה לי מבחן שהלך לי על הפנים שיר שלא הפסקת לשמוע: ריקוד רומנטי התחדשות השבוע: מגפיים ו-2 חולצות תוכנית השבוע: אמריקה נקסט טופ מודל מאכל השבוע: קוסקוס אדם שעשה לך את השבוע: נאור ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיףףףף

שלי...

דוגמן השבוע: אדי ברון דוגמנית השבוע: סשה משהו טוב שקרה לך השבוע: הבת מצווה שלי :] משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה . שיר שלא הפסקת לשמוע: מלדזה- פרללניה התחדשות השבוע: תספורת .. תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: בופור מאכל השבוע: עוגה (= בילוי השבוע: יום חמישי בת מצוווה :) ציטוט השבוע: היו הרבה.... כרגע לא עולה לי שום דבר בראש אדם שעשה לך את השבוע: המשפחה שלי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נ ה ד ר ! שבוע טוב !!

crazyilana

New member
סיכום השבוע שלייייי ../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע: לאונרדו
דוגמנית השבוע: טיירה בנקס
משהו טוב שקרה לך השבוע: הכל מסתדר לטובה בסופו של דבר...פשוט צריך לבוא בגישה חיובית גם כשרע....תמיד לדעת שזה רק עניין של זמן....(בקיצור הרבה דברים הסתדרו לי בשבוע הזה גם בבסיס וגם בבית)
משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם אמא אבל כבר השלמנו
שיר שלא הפסקת לשמוע: GET FAR- SHINING STAR
התחדשות השבוע: -
תוכנית השבוע: -
סרט השבוע: שבוע הבא נסגור בבסיס נראה הרבה...
מאכל השבוע: קוסקוס (כבר מתחיל להגעיל אותי)
בילוי השבוע: לא משהו מיוחד סופשבוע רגוע....
ציטוט השבוע: המכשולים והנפילות של האדם בונים אותו ומחזקים אותו!
אדם שעשה לך את השבוע: כל החבר'ה מהבסיס
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין ... תמונה מלפני שבוע מת"א שיהיה לכולם סופשבוע מדהים....אני אתחבר מהבסיס עוד להציק....חיחי

JOYE האחת

New member
את פשוט מדהימהההההההההההה

התגעגעתי אליך בטירוףףףףףףףףףףף!! מה קורה איתך?איפה את כרגע?

Tamar Lev

New member
סיכום ..

דוגמן השבוע: החבר החתיך שלי :] דוגמנית השבוע: אלין משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את האהבה שלי פעמיים והיה מדהים! משהו רע שקרה לך השבוע: כלום שיר שלא הפסקת לשמוע: Jennifer Lopez - Me Haces Falta התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: כל מני דברים לגדנ"ע שיש לי ביום ראשון :) סרט השבוע: לא משהו מיוחד מאכל השבוע: קינדר בואנו בילוי השבוע: עם אהובי ציטוט השבוע:" החברה הפכה את הבדידות לכאב, אני הפכתי את הבדידות להבט" אדם שעשה לך את השבוע: תולי שלי..:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה שבוע העלו את תמונת השבוע שלכם שבוע מעולה לכולם

alisosh

New member
ME :)

דוגמן השבוע: חבר שלייי דוגמנית השבוע:טיירה בנקס. משהו טוב שקרה לך השבוע:כמה ציונים טובים,והרבה נשיקות של החבר :) משהו רע שקרה לך השבוע:מצב רוח לא משהו שיר שלא הפסקת לשמוע:for no one-the beatles התחדשות השבוע:- תוכנית השבוע:הישרדות,מתי נתנשק סרט השבוע:הגבר המושלם-חמוד ביותר מאכל השבוע:פסטה עם טונה ברוטב בילוי השבוע:בצפר,לא נחשב. ציטוט השבוע:המורה שלי למתמטיקה:"אני לא מבינה למה תלמידים בכיתה יא לא מצליחים לגמור?? אדם שעשה לך את השבוע:חבר שלי :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד לא יותר מזה. בע"ה עוד שבועיים מסע ישראלי מבראשית.אם מישהו היה :) תספרו.

../images/Emo23.gif איזה שבוע :) ../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע: אהובי, :) דוגמנית השבוע: קטיה מהדוגמניות משהו טוב שקרה לך השבוע: ואי, גדנ"ע חצי שנה הכי מדהימה בעולם. והפנים שלו שהוא ראה את ההפתעה משהו רע שקרה לך השבוע: גדנ"ע והגעגועים לבית שיר שלא הפסקת לשמוע: 3 doors down- so i need you התחדשות השבוע: אהמ, בכרית מושלמת שאהובי קנה לי תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא שלך סרט השבוע: אין. לא ראיתי מאכל השבוע: רביולי שמנת פטריות בילוי השבוע: ערביקה עם אהובי וים. ציטוט השבוע: "אין לי מילים כרגע..." אדם שעשה לך את השבוע: כמובן אהובי.. ואמא שלו. :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר, מתיש, ובסוף מושלם יותר ממה שתיארתי >> הכרית ענקקקקקקקקקקית פשוט לא רואיםם את זה טוב

Rayu4ka

New member
איזה חמודים!!!!!!

ושמחה שבסופו של דבר השבוע הלך מעולה ^^

למעלה