סיכום שבוע

shanina NY

New member
אממ

חח עבודה מוזרה קצת... אני שומרת על ילדה בת שנה וחצי מצפון ת"א כשאמא שלה נמצאת במילא כל היום בבית

innocence

New member
איזה הזוי!

אבל מה אכפת לך? בשבילך זו עבודה וככל הנראה היא צריכה את זה.

shanina NY

New member
היא מזה לא צריכה את זה...

היא סתם תל אביבית צפונית מפונקת וברגע שהיא אמרה בטלפון "אין לי כח להסתובב אחריה כל היום" היה קשה לי להעריך אותה בתור בנאדם אבל בשבילי זאת באמת רק עבודה...

o0Invisible0o

New member
XD יש איזשהו סרט של סקרלט ג'והנסן

שיצא לא מזמן משהו אומנת משהו, בדיוק מה שאת מתארת. תראי, זה בטח ישעשע אותך..

Tamar Lev

New member
שלי..

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: - דבר שעשה לך את השבוע: צילומים עם קרן ועם הבנות המדהימות :), 99 במבחן בהיסטוריה דבר שקלקל לך את השבוע: ריבים מתמשכים עם ההורים.. שיר השבוע: אוו יש כמה מומלצים בטירווף : Reamonn - Tonight Carlos Santana feat. Wyclef Jean - Maria Maria Jenifer Lopez - Alive סרט\תכנית השבוע: איזה סרט שראיתי אתמול עם מישל פייפר ששכחתי איך קוראים לו ספר\כתבת השבוע: כתבו עליי עוד פעם ברכילות בעיר שלי.. התחדשות השבוע: - בילוי השבוע: את האמת שכל השבוע הייתי בבית משפט השבוע: "אם תצליח בניסיון הראשון, ייקחו לך לפחות עשרה נסיונות כושלים כדי להבין שזה היה מזל בלבד" התכניות שלך לשבוע הבא:נסיעה לתל אביב, לקנות את המגף שאני כבר חודשים רוצה!!

סיכום שבוע שלי :]

דוגמן השבוע: טללל אלון . דוגמנית השבוע: דבר שעשה לך את השבוע: ממ... שומדבר מיוחחחד : \ דבר שקלקל לך את השבוע: 2 דבריייים שגיליתיייי ..שהתבאסתי עליהםםםם רצח. :[ שיר השבוע: someday-nickelback סרט\תכנית השבוע:גיבורים 2 :p ספר\כתבת השבוע: -- התחדשות השבוע: חולצות חולצות חולצות :] בילוי השבוע: מממ קריון..?! כל היום אני שםםםם חחח משפט השבוע: מממ אני אף פעם לא זוכרת... התכניות שלך לשבוע הבא: מממ אין בינתיייייים העלו את תמונת השבוע שלכם ! >>>> ממש אהבתי אותה ;]

innocence

New member
;_;

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: - דבר שעשה לך את השבוע: אין... דבר שקלקל לך את השבוע: עבודה ;_; שיר השבוע: :\ סרט\תכנית השבוע: מי רואה טלוויזיה? ספר\כתבת השבוע: אין לי זמן לכלום... התחדשות השבוע: מגפיים. בילוי השבוע: נסיעה לחיפה לחבר. משפט השבוע: "אני לא אעזור לך כי את צריכה ללמוד" חבל שלא יכולתי להרביץ לה בפעם ה9 שהיא אמרה את זה. התכניות שלך לשבוע הבא: עבודה :((( נמאס לי!!!

MaYa142

New member
הסיכום השבועי שלי../images/Emo70.gif

דוגמן השבוע:- דוגמנית השבוע:- דבר שעשה לך את השבוע: אהמ. כלום. אולי בקטנה רביעי בת"א וראשון עם ידידים מקריית גת דבר שקלקל לך את השבוע: כל שאר הימים שיר השבוע: Amy Winehouse - Will You Still Love Me Tomorrow סרט\תכנית השבוע: הישרדות, נמלטים, גיבורים, מגרש ביתי ספר\כתבת השבוע: - התחדשות השבוע:מגפיים, כובע, צמידים, בילוי השבוע: אני מתארת לעצמי שאפשר להחשיב את ראשון ורביעי והיה אמור להיות היום, יה רייט !#@$ משפט השבוע: - התכניות שלך לשבוע הבא: לצאת כבר מהתקופה המחורבנת הזאת כוסעמק :|

kimi d

New member
איזה חיוךךךךך !!

כפרה עליךךךךךךךך :] המבנה פנים שלך פשוט יפייפהה

kimi d

New member
--קים-- ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif

דוגמן השבוע: המוכר בזארההההה אחח, שלומות! דוגמנית השבוע: ליהי אלון ( כי קוראים לה קים בבבות חח ) דבר שעשה לך את השבוע: 95 בהיסטוריה דבר שקלקל לך את השבוע: כולי מקוררת, כל האף שלי אדום!!! :[[[[ שיר השבוע: בוב הבנאי סרט\תכנית השבוע: בבות ספר\כתבת השבוע: התחדשות השבוע: דיזל חדש:) בילוי השבוע: הלילה לילה לילה.. משפט השבוע: התכניות שלך לשבוע הבא: מפגש פורום , האומנם ? העלו את תמונת השבוע שלכם! --> מגניבה מלמטה:) סוף שבוע מהנה לכולם, אוהבת

למעלה