סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבוע../images/Emo221.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר שעשה לך את השבוע:
דבר שקלקל לך את השבוע:
שיר השבוע:
סרט\תכנית השבוע:
ספר\כתבת השבוע:
התחדשות השבוע:
בילוי השבוע:
משפט השבוע:
התכניות שלך לשבוע הבא:
העלו את תמונת השבוע שלכם! סוף שבוע מהנה לכולם.

שבוע מגעיל +

דוגמן השבוע: אנחחל !! דוגמנית השבוע:קיימווש ומישל P: דבר שעשה לך את השבוע: כלום - שבוע ח=ר=א דבר שקלקל לך את השבוע: כל דבר בערך ? שיר השבוע: סיפור של אהבה סרט\תכנית השבוע: האיי :) ממכר ספר\כתבת השבוע: התחדשות השבוע: כלום בילוי השבוע: בית בית בית בית ובית משפט השבוע: התכניות שלך לשבוע הבא: בע"ה שיהיה לא כמו השבוע הזה העלו את תמונת השבוע שלכם!

../images/Emo183.gifהשבוע שלי א-ל-י-ן../images/Emo183.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע: מ-י-ש-ל!!!!!!!!!!!!!!
דבר שעשה לך את השבוע: בן אדם...ממש מיוחד....
דבר שקלקל לך את השבוע: עבודה במוקדד טלפונייי ולשבת על התחת בערך 6 שעווווות
שיר השבוע: David guetta - love is gone
סרט\תכנית השבוע: האי חחחחחחחחחחחח התמכרתי
ספר\כתבת השבוע:
התחדשות השבוע: סריג מהממם מאירית!!
בילוי השבוע: מחר נראה לי הוא יהיה..
משפט השבוע: " הדברים הקטנים, הם אלו שבאמת עושים את ההבדל"
התכניות שלך לשבוע הבא: ממ תוכניות? להרוויח כסף

../images/Emo210.gifתגידי,

את שיחקת בטלנובלה כלשהי ששודרה בערוץ 2/ או 1 אם אני לא טועה והיה לך שיער שחור..? כי אני זוכרת שראיתי איזה פרק אחד ואת ממש מזכיה שם אותה..אלאאם כן זו את חחח. ואמרת בסוף הפרק שורה "יג'ין[?] אני אוהבת אותך" זו את? חחח אם לא אז יצאתי טיפשהXD

brasiloca

New member
עונה

דוגמן השבוע:\ דוגמנית השבוע: דוגמניות הפורום למיניהן-תמר,אלין מישל.... דבר שעשה לך את השבוע:נפגשתי עם מישו שלא ראיתי הרבה זמן דבר שקלקל לך את השבוע:=\ שיר השבוע:me love סרט\תכנית השבוע: האי ספר\כתבת השבוע:=\ התחדשות השבוע:כובע פימפ מזה יפהההה בילוי השבוע:מסיבה אדירה בהרצליה פיתוח משפט השבוע:"יש לך מספיק קורדינאציה???"=]]]] התכניות שלך לשבוע הבא: קפוארה קפוארהההה אשמח לתגובה על התמונה:)

kimi d

New member
אני אהבתי תתמונה :)

אולי לא רואים כ"כ טוב, אבל היא עדיין יפה, יצאת יפה. משהו מושך בה מאד.

LiAt PeRiL

New member
ME../images/Emo24.gif

דוגמן השבוע: אריאל מרציאנו
דוגמנית השבוע: נטלי איילסון
דבר שעשה לך את השבוע: כל פעם שאני נפגשת עם חברים=]
דבר שקלקל לך את השבוע: שעמום..וזה מתסכל לפעמים כי אני אומרת לעצמי למה רק לי משעמם בעצם? יש אנשים שממש
עמוסים ואני סתם אחת שמשעמם לה ושאין לה מה לעשות..
שיר השבוע: החדש של ריהנה..HATE THAT I LOVE U
סרט\תכנית השבוע: עקרות בית נואשות,נמלטים..
ספר\כתבת השבוע: אני מתה לקרוא ספר! להשכיל קצת..בדיוק עכשיו ביקשתי להשאיל מחברות..
התחדשות השבוע: קניתי אוכל בעקרון ומילאתי מלא טפסים של קבלת דוגמיות בחינם..אני פשוט כמו כל ישראלי, אוהבת חינם:D
בילוי השבוע: תצוגהההה=]
משפט השבוע: ''מממ בתחת שלך!''
התכניות שלך לשבוע הבא: לעשות ספורט ולהגיע כבר למשקל היעד.. 52! [אני 1.73] וכמובן להפגש יותר עם חברים ולעשות דברים חדשים..וכמובן ללמוד גיטרה ולקנות גיטרה ורודה [אם יש כזה דבר..]
תמונה שצולמה ב3 בלילה..התלהבתי מהצלליות החדשות וסתם מרחתי בלי צורה בכדי לראות איך הצבע עלי ומכיוון שאין לי תמונות חדשות להעלות אז העלתי את השטות הזו=]

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifהם נפרדו../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

למעלה