סיכום שבוע

F3raRi

New member
אני לא מסתיר שום דבר :}

ואם היית במפגש היית רואה אותי LIVE(פחחחחחחחחח). עדיין לא פרקתי את התמונות אם ייצא לי נשים.כרגע המחשב שלי עבר פירמוט ואני יושב עליו לסדר אותו והכל ..ומנסה לשחזר דברים...

juliae

New member
הסיכום שלי.. וואי לא הייתי כאן פול זמן!

דוגמנ\ית השבוע: אולגה, לדעתי בפורום אחת המוכשרות צלמ\ת השבוע: - - - דבר טוב שקרה השבוע: האמת לא קרו יותר מידי דברים טובים השבוע. אכזבת השבוע: חבר שלי. המעשים השקרים והחרא. קניית השבוע: מממ לא קניתי כלום אבל שבוע שעבר קניתי פלאפון חדש בילוי השבוע: עבודה.. צבא.. צבא.. עבודה. לא היו יותר מידי בילויים סקופ השבוע: אין פאדיחת השבוע: נרדמתי שעתיים בצבא ואז הבוס שלי העיר אותי בצרחות זה היה חזק המלצת השבוע: אין מה לעשות בקשר כשאין יותר ביטחון בבן זוג אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלי אירה משפט השבוע: - לסיכום,כיצד עבר השבוע ב-4 מילים: היה חרא, קשה, כאב ראש. וסתם תמונה שלי

innocence

New member
אני מצטערת לשמוע...

נקווה ששבוע הבא יהיה טוב יותר:) ובאמת אין מה לעשות בקשר בלי ביטחון בבן הזוג..

juliae

New member
על מה תודה? על זה שאת מושלמת?

תגידי תודה לאלוהים ולא לי :))))))))

MaYa142

New member
../images/Emo4.gifהסיכום שלי../images/Emo4.gif

דוגמנ\ית השבוע: גאיה, מדהימה! צלמ\ת השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: האמ. אין אכזבת השבוע: רק אחת? ריב עם חברה, ידיד, סכסוכים על דברים שבחיים לא חשבתי שנושאים כאלה יעלו אי פעם. כל זה בתוספת כל מיני כונפות מעצבנות!! :| עזבו. קניית השבוע: צללית ממממש יפה, כתומה זוהרת כזאת :] בילוי השבוע: היה אמור להיות אתמול, בסוף לא :\\ !! סקופ השבוע: נשבעת לכם אם אתם קוראים בעיתונים שנערה בת 16 מהמרכז התאבדה, זאת אני! D: פאדיחת השבוע: - המלצת השבוע: לא לסמוך על אף אחד!! בעבור מחיר מסוים כל אחד יבגוד באחר! אדם שעשה לך את השבוע: 2 ידידים שלי שאמרו שהם מתגעגעים אלי :) משפט השבוע: "שמור על חבריך קרוב, ועל אויבך קרוב יותר" לסיכום,כיצד עבר השבוע ב-4 מילים: כעס, קללות, שעמום, שנאה !

kimi d

New member
מאמי שלייי..... :)

את תתעצבני בגלל כונפות!!?!?!?! יש לך טעות, ממש לא!!! תראי איך את ניראת יבובהההההה :] ואני מסכימה איתך בעניין של הבגידה, אסור לסמוך על אף אחד!!!!! לאבב יווו סווו מאץ, ומקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב :] תמונה מהממת כרגיל .

MaYa142

New member
אין אין. אפילו בחברות טובות וקרובות

שהאמנתי, הפסקתי להאמין גועל נפש ותודה (:) אוהבת!

Bateli e

New member
כל החיים תצטרכי להתמודד עם דברים כאלו...

גם אם לא תרצי
אבל ממשיכים הלאה ותחייכי כי יום חדש היום:p.

MaYa142

New member
חח תודה :) חדש או לא זה אותם אנשים

ואנשים לא משתנים והגלגל מסתובב, אבל הכול יחזור על עצמו

innocence

New member
תודה רבה!

וכמו שאמרו מעליי. לצערנו יש הרבה דו פרצופיים בעולם.. צריךלשמור על עצמך...

Bateli e

New member
שעה אני מנסה לשלוח בסוף אני שוב בסוף חחח../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: שהוא עבר מהר
אכזבת השבוע: השעות בעבודה... קניית השבוע: דיזללל חדש - אולי אני אעלה תמונה שלו חח בילוי השבוע: יהיה היום או מחר המלצת השבוע: Mika - relax. אדם שעשה לך את השבוע: אמא שלי - יקרה:) משפט השבוע: תחייכו ותהנו מהחיים! לסיכום,כיצד עבר השבוע ב-4 מילים: השבוע עבר לי בכיף הוסיפו את תמונת השבוע שלכם! הנה התמונה>>> סופ"ש מהנה לכולם.

למעלה