סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבוע../images/Emo221.gif

דוגמנ\ית השבוע:
צלמ\ת השבוע: - - -
דבר טוב שקרה השבוע:
אכזבת השבוע:
קניית השבוע:
בילוי השבוע:
סקופ השבוע:
פאדיחת השבוע:
המלצת השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
משפט השבוע:
לסיכום,כיצד עבר השבוע ב-4 מילים:
הוסיפו את תמונת השבוע שלכם! סופ"ש מהנה לכולם.

Tamar Lev

New member
אני :):)

דוגמנ\ית השבוע: - צלמ\ת השבוע: גיא זלצר - - - דבר טוב שקרה השבוע: המון המון דברים טובים :) אכזבת השבוע: -- קניית השבוע: --- בילוי השבוע: אצל החבר סקופ השבוע: אתמול הצטלמתי לחברת הג'ינס "פפה ג'ינס" וחברת השיער My Way פאדיחת השבוע: -- המלצת השבוע: -- אדם שעשה לך את השבוע: החבר.. :) משפט השבוע: "זה לא משנה שנולדת בלול ברווזים, או בקעת מביצה של ברבור" לסיכום,כיצד עבר השבוע ב-4 מילים: עייפות, אהבה, חרישה וצילומים חחח תמונה חדשה שעשיתי אתמול עם הצבע החדש והתספורת בשיער..

kimi d

New member
באמת מתאים לך ! :]

בעצם הכל מתאים לך, לא חדש.. תתחדשי יפהה :)

../images/Emo190.gif../images/Emo189.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

דוגמנ\ית השבוע: גאיה ואלין צלמ\ת השבוע: רפאל בן דור ועמירם - - - דבר טוב שקרה השבוע: שהסתדרתי עם ההורים אכזבת השבוע: ריב עם חברה טובה :| קניית השבוע: אהמ איפור בילוי השבוע: על האש סקופ השבוע: אין:/ פאדיחת השבוע: לא זכור לי משו המלצת השבוע: דברו עם אנשים שחשובים לכם. אל תהרסו קשרים. אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי. משפט השבוע: "אם אתה מאמין שאפשר לקלקל...האמן שאפשר גם לתקן,אם אתה מאמין שאפשר לפגוע אפשר גם לרפא" לסיכום,כיצד עבר השבוע ב-4 מילים: מאכזב,מייאש,ארוך,מעצבן.

../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gifא-נ-י !!!../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

דוגמנ\ית השבוע: גאיה ללא שום ספק ! :) צלמ\ת השבוע: קרן רובין
- - - דבר טוב שקרה השבוע: לא היה הרבה טוב :[ אכזבת השבוע: נשבר לי הפלאפון אווף ): קניית השבוע: זירו. בילוי השבוע: יומולדת של ידיד והיה בסוף לא טוב =[ סקופ השבוע:
פאדיחת השבוע: יותר מידי פאדיחות, שוב ביומולדת של הידיד. המלצת השבוע: אל תשתו לעולם רציני אני אומרת !!! אדם שעשה לך את השבוע: האחיות שלי , לפחות זה
משפט השבוע: אין. לסיכום,כיצד עבר השבוע ב-4 מילים: ממסטל,מעצבן, עצוב, בסדר.

למעלה