סיכום שבועי

מודליסטית

היי דנה שמי מיטל ואני מאפרת שולחת לך הודעה מהשם של דודה שלי ספיר... את מדהימה! רציתי לשאול אותך אם את מעוניינת להיות מודליסטית שלי לאיפור תודה אם כן הנה המייל שלי [email protected] אשמח אם תצרי קשר...

פדיחה?!

ממש לא עברתי פה על הדפים...שלחו לי תמונה של הדוגמניות בתמונה חשבתי שהיא תראה את ההודעה בכל אופן תודה...

מסכמת ... :)

דוגמנ\ית השבוע: - צלמ\ת השבוע: - דבר שעשה לך את השבוע: שבוע די רע, בואו נגיד ככה.. חח דבר רע שקרה השבוע: המון... להתאכזב שוב מבנאדם שהתאכזבתי ממנו כ"כ הרבה פעמים, נפלתי ואני עם כאבי גב ולא נתנו לי גימלים, ואני הולכת לטחון בבסיס בתקופה הקרובה...עוד משהו ? :) בילוי השבוע: תשעה באב, לא יצאתי.. חח היום נפצה על זה התחדשות השבוע: הבושם של בריטני "מידנייט", מושלם ... ואופוריה ציטוט השבוע: "אני רוצה שנגדול ביחד"... עברית קשה שפה (; שיר השבוע: יש יותר מדי ! סרט\תכנית השבוע: כנ"ל... סופר מודל, הרווק, איי לוב ניו יורק, היפה והחנון... המלצת השבוע: - לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: משעמם, מעצבן וארוך ! מסר לפורום: אל תחזרו על טעויות מהעבר,גם אם הטעויות חוזרות לבד- תמשיכו הלאה בלעדיהן (; חח

kimi d

New member
סיככככככוםם=]

דוגמנית השבוע: נטלללללי
צלמת השבוע: דורון דבר שעשה לי את השבוע: מישהו מיוחחחד=] דבר רע שקרה לי השבוע: אני מרגישה שהתכערתתתתי בילוי השבוע: יום שישיייייייי חחחחח פאדיחת השבוע: לרדת ב5 לפנות בוקר עם משחה על כל הפרצוף יחפה רק כי ידיד שלל חברה שלי לא נרדם חחחחח התחדשות השבוע: טוניקה , שמלה מהמממממת שיר השבוע: מי הכי יפה- עדי כהן סרט השבוע: הצעקה לסיכום, הכי שווה להיות ג'ירפפפפפההההההההה=] מסר לפורום: המקום הזה מלא באנשים יפים שגורמים לי לרגשי נחיתות! שבוע נפלאא=] חחחחחחחחחחחחח תמונה מציקהה, הבגדים לא קשורים, ויצאתי חשה אבל בקטנה מי שמכיר אותי יודע שאני לא:)

תודה מאמי

אוהבת אותך.. תפסיקי כבר את ילדה מדהימה..!!!!! תביני את זה כבר!!! ואת אחת הבנות היפות בפורום..! וזאת תמונה יפה!

kimi d

New member
תודה אהובתי ../images/Emo23.gif

מתי כבר נעשה יום תמונות ? חח אני מחכה לזההה =]

חזרתייייי לפווורוום :) - מקווה שהתגעגעתם !1

דוגמנ\ית השבוע: קייייים - דוגמנית השנה גם :) צלמ\ת השבוע: - דבר שעשה לך את השבוע: חבר חדש ( : דבר רע שקרה השבוע: יותר מדיי אלכוהול - האנגאובר :\ בילוי השבוע: יומוולדת של חברה - ס=ט=ל=ה רצינית התחדשות השבוע: עשיתי גבות סוף סוף :D ציטוט השבוע: " אש על הגוווולש " , " שקקקקקקקרניתת " שיר השבוע: ים - המושבה סרט\תכנית השבוע: חשופים :) המלצת השבוע: לנצל תחופש.. לא נשאר הרבה : [ לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: משעמם , עייפות , שיגרתי תמווונה : " אם רק תחיייכי - מי לא יתאהב בך !?!? " מסר לפורום: חזרתייייייי לפורוםםםםם התגעגעתי לכולם מאוד מקווה שגם אתם התגעגעתם :)

kimi d

New member
ואווו שירושש איך השתנת!!

יפיופהה אחת =] תודהה רבה3>

סיככככום שלללי אחרי מלא זמממממן :]

דוגמנ\ית השבוע: קיממממיייי המהממממת ! :] צלמ\ת השבוע: דבר שעשה לך את השבוע: מישהההההו חמוד מאוד :)) דבר רע שקרה השבוע: כולללללם באילתתת ואני לא ! :[ כי הקדמתי אותםםםם , עצוב ! בילוי השבוע: השבוע שומדבר מיוחדד אבל שבוע שעברררררררר- סטללללות באילת :] התחדשות השבוע: שמלותתתת , עגילים , תיק ציטוט השבוע: "יוווווואאאאווו איזה סררררררטטטטטטט " D: שיר השבוע: shine on- rio :] סרט\תכנית השבוע: סופרמודל :)) המלצת השבוע: לרדת לאילתתתתת ליותתתתר משבוע ! :'( לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: נחמד כזה P: מסר לפורום:

V i s t a

New member
השבוע שלי ../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif../images/Emo151.gif../images/Emo41.gif../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

דוגמנית השבוע: הדוגמנית הסקסית מויקטוריה'ס סיקרס נו היא הייתה גם בפרסומת למסקרה של מייבלין ניו יורק- מושלמת! דוגמן: יהן משהוXD פרזנטור קודם קודם של לי קופר T-T הכי סקסי שיש דבר רע: חוסר שלווה בילוי: יותר מדי. דבר טוב: מפגשים עם חברות, מסיבות פיג'מה, ים... ציטוט: הוווא "מוצייייחאן בעיניייי" *חפירה בחול XDDD שיר: DISTURBIA של ריאהאנה, אחלה קליפ אגב:} סרט: ONE MISSED CALL - שיחה שלא נענתה, סרט מתח אימה יפה! המלצה: לאכול מלא אבטיח

למעלה