סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gif סיכום שבועי ../images/Emo221.gif

דוגמנ\ית השבוע:
צלמ\ת השבוע:
דבר שעשה לך את השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
התחדשות השבוע:
ציטוט השבוע:
שיר השבוע:
סרט\תכנית השבוע:
המלצת השבוע:
לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים:
מסר לפורום: הוסיפו את תמונת השבוע
שיהיה שבוע נפלא..

../images/Emo176.gif סיכום שבוע שלי ../images/Emo176.gif

דוגמנ\ית השבוע: אהובי צלמ\ת השבוע: דורון דבר שעשה לך את השבוע: עברתי לאהובי לשבועים :)ותצוגת שיער דבר רע שקרה השבוע: קצת ויכוחים לא משו שמוריד מצב רוח בילוי השבוע:פאבים סנוקר בריכה התחדשות השבוע: בגד ים ציטוט השבוע: "את בטוח לא מתאמנת?" "מזה התאומים האלה?" שיר השבוע: אין סרט\תכנית השבוע: ואי כל הריאלטי במיוחד "רגע האמת" המלצת השבוע: לישון ביחד עם החבר זה הכי כייף לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מהיר מושלם מעייף מסר לפורום: לא לשתות יותר מייידי

Jillian

New member
+*+*+*+

דוגמנ\ית השבוע: ג'סיקה סטאם צלמ\ת השבוע:Eugenio Recuenco דבר שעשה לך את השבוע: יום הולדת של ידיד שלי.. לראות את כולם בפעם האחרונה דבר רע שקרה השבוע: לראות את כולם פעם האחרונה בילוי השבוע: יום הולדת של ידיד שלי התחדשות השבוע: קניתי תוספות לשיער ^_^ ציטוט השבוע: Express yourself, don't repress yourself שיר השבוע: The cure - lovecats סרט\תכנית השבוע: נפולאון דינמיט המלצת השבוע: - לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: אמ סביר ביותר. מסר לפורום: יהיה טוב!

JOYE האחת

New member
עונההה../images/Emo26.gif

דוגמנ\ית השבוע:------ צלמ\ת השבוע:מאמי שלי
דבר שעשה לך את השבוע: מאמי שלי חזר הביתהההה=))) דבר רע שקרה השבוע:-------- בילוי השבוע:----- התחדשות השבוע:נעליים חדשות... ציטוט השבוע:"מאמי אולי תקח אותי פקל איתך..." שיר השבוע:השיר החדש של פוסיקט דולז סרט\תכנית השבוע:בנות חומרניות המלצת השבוע: תהנו מהחים...תתאהבו ותאהבו!!!!בלי זה אין משמעות לחייםם=))))

../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif השבוע שלי ../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif

דוגמנ\ית השבוע: צלמ\ת השבוע: קרן רובין דבר שעשה לך את השבוע: החלטתי להתנתק ממשהו, וזה עשה לי טוב דבר רע שקרה השבוע: עומס בילוי השבוע: ממממ בלה-בוהם התחדשות השבוע: שמלה, ו2 חולצות ציטוט השבוע: אושר זה לא המטרה, זו דרך החיים.. שיר השבוע: סרט\תכנית השבוע: חשופים :) המלצת השבוע: תחייייככוו בכוח ואז יבוא החיוך האמיתי. לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מעייף, לחוץ וכייפי

Tamar Lev

New member
מסכמת ../images/Emo179.gif

דוגמנ\ית השבוע: - צלמ\ת השבוע: קרן רובין, מלכה! דבר שעשה לך את השבוע: נסיעה לצפון דבר רע שקרה השבוע: לא הרגשתי כל כך טוב.. בילוי השבוע: טיול בצפון :] התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: Saying love will stop the pain ,Saying love will kill the fear.. Do you believе? You must believe שיר השבוע: Love Supreme סרט\תכנית השבוע: CSI מיאמי המלצת השבוע: - לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: אין דברים כאלה :] מסר לפורום: -

../images/Emo13.gifאני../images/Emo13.gif

דוגמנ\ית השבוע:בר רפאלי המדהימה!!! צלמ\ת השבוע:דורון דבר שעשה לך את השבוע:קודם כל שאני בריאה !! לראות תמשפחהה.. תחברים
דבר רע שקרה השבוע:שום דבר!! בילוי השבוע:הייתי רק בנאפיס.. יותר שום דבר.. התחדשות השבוע:כלום! ציטוט השבוע:"אני זוכרת שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב" שיר השבוע:מיליונים-הביצוע של מעיין וישראל בר און סרט\תכנית השבוע:כוכב נולד.!! היפה והחנון!! המלצת השבוע: לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים:נחמד נחמד נחמד מסר לפורום:יום טוב שיהיה..

שבוע טוב לכולם../images/Emo9.gif

דוגמנ\\ית השבוע: ג'יזל צלמ\\ת השבוע: מריו טסטינו דבר שעשה לך את השבוע: נטלי
דבר רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד בילוי השבוע: אין התחדשות השבוע: 2 חולצות בייסיק מאירית ציטוט השבוע: הכל לטובה שיר השבוע: דיסטורביה של ריאנה ושירים של כוכב נולד סרט\\תכנית השבוע: כוכב נולד, היפה והחנון המלצת השבוע: לא להיות מושפעים מ"הסוד" ולהאמין רק בה'! לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מהר וקצת משעמם מסר לפורום: כמו ההמלצה^

אני עייף.

אני לא מאוד מרוכז. דבר שעשה לך את השבוע: חבר. אני מרגישה כזו בחורה, לציין את החבר כ"דבר שעשה לי את השבוע". דבר רע שקרה השבוע: הנגאובר?
בילוי השבוע: שוטטות חסרת מעש עם חברים בעיר. מה שלא יאומן, הוא כמויות החשיש שמתגלגלות בכל חור בתל אביב. התחדשות השבוע: חצאית מגניבה. אני מרגישה כזו בחורה. ציטוט השבוע: "אני לא נורמלי להיות נורמלי?". אה, וגם "המסיבה הזו היא כל מה שחשבתי שתהיה - ביסלי גריל ורוק בלעזית". שיר השבוע: "מדעים פוליטיים" של רנדי ניומן. סרט\תכנית השבוע: ראיתי קודם את "23". וואו, איזה סרט דבילי. לא לימדו את שומאכר שמספינים צפויים בעלילה לא בונים חומה? המלצת השבוע: לא לצפות ב"23". לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מה אתם רוצים. מסר לפורום: מי שלא שומע מספיק מאיר אריאל הוא איש עצוב, או שסופו להיות איש עצוב, או שסופו להיות אישה עצובה.

prezik

New member
../images/Emo124.gif מסכמת...

דוגמנ\ית השבוע: אחותי היפה:) צלמ\ת השבוע:דורון שטיין וקרן בהחלט דבר שעשה לך את השבוע: משפחה חברים? אוווווווו דבר רע שקרה השבוע:
בילוי השבוע: סנוקר,דנאס בר וסתם כל מיני התחדשות השבוע: לא התחדשתי ציטוט השבוע:אין לי שיר השבוע: ברוסית כל מיני אין טעם לפרט סרט\תכנית השבוע: לא ראיתי משו חדש המלצת השבוע: תהיו עצמכם:) אוווווו2 לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: יכול להיות יותר טוב מסר לפורום: אני טסה בחמישי לאוקראינה:)

prezik

New member
תודה יעלוש!

אני אדבר איתך בחמישי בערב אם תרצי לבוא לבקרני לפני שאני טסה:)

דנה!

New member
סיכום השבוע שלייי

דוגמנ\ית השבוע: אמיליה אטיאס צלמ\ת השבוע: קרן דבר שעשה לך את השבוע:נפגשתי עם ידיד שלי שלא ראיתי מלא זמן דבר רע שקרה השבוע: נשרפתי בים :( בילוי השבוע: יום שישי בפורום התחדשות השבוע: חצאית + שתי חולצות שיר השבוע: salio el sol - don omar סרט\תכנית השבוע: כוכב נולד לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: שבוע נחמד כזה

למעלה