סיכום שבועי

AmiT0123

New member
מסכמת =)

דוגמנ\ית השבוע: נטלי הדובי צלמ\ת השבוע: קרן דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד... דבר רע שקרה השבוע: ראיתי חתול נדרס :( סרט השבוע: טרמינל - סתם סרט חמוד.. משפט השבוע: Smile, she said. tomorrow can be worse! so I did, and it was! =) פאדיחת השבוע: המורה שמעה אותי אומרת משהו -לא כ"כ נחמד- עליה... לא עשתה כלום אדם שעשה לך את השבוע: חברות טובות :) מסר לפורום: תחשבו חיובי!

MaYa142

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהסיכום שלי../images/Emo36.gifימין|

דוגמנ\ית השבוע: מילי! צלמ\ת השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: ממממ,,יום שבת עם החבר :] דבר רע שקרה השבוע: כל השבוע מלא ריבים, אבל טפו טפו טפו,עבר סרט השבוע: כפרה עם קיירה נייטלי. מדהים! שיר השבוע: christina augilara - can't hold us down נוסטטטלגיות סקופ השבוע: האהבה תנצח, תמיד משפט השבוע: "קושמושמי, קושמושמו" חה חה XD פאדיחת השבוע: חח נתקעתי במדרגה >< ,כמעט נפלתי....... מול החבר. אדם שעשה לך את השבוע: השבוע החבר הוציא אותי מדעתי, הפעם - אמא :] מסר לפורום: אל תחיו ותטחנו את העבר, תחיו את העתיד סתם תמונה מוזרה וייישנה, צילמו בהפתעה.

GLENN COCO

New member
הסיכום שלי.

בגלל המשקפיים האף שלי יצא מוזר:S דוגמנ\ית השבוע:Natalia Vodianova צלמ\ת השבוע: ------------------ דבר טוב שקרה השבוע: האייפוד שלי חזר לעבוד!!חח דבר רע שקרה השבוע: האקס קצת מעצבן. סרט השבוע: ראיתי השבוע בפעם האלף trainspotting שיר השבוע: geva alon-modern love סקופ השבוע: אין כלכך. משפט השבוע: זה לא משפט זה קטע קצר. "לאהוב פירושו לסבול. כדי להימנע מסבל אתה צריך לא לאהוב, אבל אז אתה סובל מחוסר אהבה. לכן, לאהוב פירושו לסבול, לא לאהוב פירושו לסבול, לסבול הוא לסבול. להיות מאושר פירושו לאהוב, לכן להיות מאושר פירושו לסבול, אבל סבל הופך אותך לאומלל. מכאן, שכדי להיות מאושר אתה חייב לאהוב או לאהוב לסבול או לסבול מיותר מידי אושר" פאדיחת השבוע: כנראה נפלתי איפשהו... אדם שעשה לך את השבוע: הוכטמן מסר לפורום: מסר לכולם ובעיקר לעצמי.להישאר אופטימיים!

מאיה543

New member
עונה...חרא של שבוע

דוגמנ\ית השבוע: ג'סיקה סטאם צלמ\ת השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר כמעט. דבר רע שקרה השבוע: הרבה יותר מדי. סרט השבוע: נפלאות התבונה. שיר השבוע: אין סקופ השבוע: אין משפט השבוע: "דעת הקהל-עצלות הפרט!" פאדיחת השבוע: אין אדם שעשה לך את השבוע: ש.. מסר לפורום: .? העלו את תמונת השבוע שלכם- אני מתעסקת עם המסטיק בטיול השנתי (משעמם...)

הסיכום שלייי... =]

דוגמנ\ית השבוע: מריה שראפובה.. צלמ\ת השבוע:- דבר טוב שקרה השבוע: שופינג עם החברה הכי טובה, וגם..קיבלתי גימלים עד יום חמישי ! :) דבר רע שקרה השבוע: הבאסה שהגימלים הם בגלל חשש לדלקת ריאות =\ ככה שאני ממש חולה. סרט השבוע: "מצוץ מהאצבע" שיר השבוע: - סקופ השבוע: - משפט השבוע: "את ממז"י נכון? את מהשלישות ! " ..כמה פעמים שמעתי את המשפט הזה השבוע פאדיחת השבוע: צחקתי לאיזה מישהו בפנים על משהו שהוא עשה, ולא כ"כ הצלחתי לעצור את עצמי.. לא נעים :| אדם שעשה לך את השבוע: זה סוד..חח מסר לפורום: תרופות סבתא לא עוזרות בכלום D:

kimi d

New member
את אחת היפות ! :)

באמת, יש לך את כל הנתונים ויש לך פנים כ"כ מיוחדות וגוף וגובה. בקיצוווור, את בזבוז :]

למעלה