סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבועי../images/Emo221.gif

דוגמנ\ית השבוע:
צלמ\ת השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
סקופ השבוע:
משפט השבוע:
פאדיחת השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
מסר לפורום:
העלו את תמונת השבוע שלכם
שבוע מקסים לכולם.

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ^^ ../images/Emo203.gif

דוגמנ/ית השובע: אני ^^
צלמ/ת השבוע :קרן רובין ללא ספק
דבר טוב שקרה השבוע: לא למדתי כול השבוע חחח :]
דבר רע שקרה השבוע : שהקצינת חינוך שלנו יצאה מניאקית רצח!!!
סרט השבוע : אתמול ראיתי עם דיניסקה Resident evill 3
שיר השבוע : outcast - hey yaa שיר ישן אבל טוב רצח :]
סקופ השבוע: אין בינתיים :p
משפט השבוע : "אחד שיש לו מלא בחורות-הוא גבר.. שאלה היא כמה גבר הוא יכול להיות? בשביל בחורה אחת.."
פאדיחת השבוע: לא זוכרת אבל הייתה חחח
אדם שעשה לך טוב השבוע : דיניסקה
ואלצ'קו :]
מסר לפורום: תחייכו הרבה..מישהו עלולל להתאהב בחיוך הזה ^_^
ותמונה ==> חחח הצחיקו אותי

just dandi

New member
איך אני אוהבת לקרוא הודעות שלך..

כולך כזאת שמחה ואופטימית וחייכנית יפה אחת :)

חיכיתתתי לזה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

דוגמנ\ית השבוע: גל גדות צלמ\ת השבוע: קרן דבר טוב שקרה השבוע: ואו אז ככה ישנתי פעמיים אצל החבר.
היה לנו 5 חודשים
יצאנו למסעדה-סרט והיום בבוקר לטיול בים דבר רע שקרה השבוע: לא היו בכללל!!! שום דבר שהשפיע לרעה! סרט השבוע: קלוברפילד וסוויני טוד [שהגיע אליי לבית ולא לקולנוע חחחחח] שיר השבוע: Nickelback - Far away סקופ השבוע: ממממ, :\ משפט השבוע: "קושמשמו.." פאדיחת השבוע: אין לא זוכרת.. אדם שעשה לך את השבוע: אחחחחחח אהובייי!!!!!!!!!! מסר לפורום:

Rayu4ka

New member
מזזל טוב לך ולחבר!!!

מד-ה-י-מ-ה!! מגיעעע לך המון אשר הצלחה המון אהבה שתציף אותכם!! טפו טפו טפו 33333> LOVE IS IN THE AIR

Tamar Lev

New member
סיכום

דוגמנ\ית השבוע: מירי המהממת הזאת צלמ\ת השבוע: קרן רובין ! תותחית! דבר טוב שקרה השבוע: אוווו המון המון ! בואו נתחיל שמצאתי משפחה מאמצת לחתולה מדהימה, קיבלתי 100 על עבודה באומנות שעבדתי עליה חודשיים והשקעתי בה מאוד, ראיתי את אהובי ועוד ועוד דבר רע שקרה השבוע: לא משהו כל כך נורא סרט השבוע: הצלצול 2 ראיתי אתמול בפעם ה1000 שיר השבוע: אריק ברמן - מה עוד ביקשת סקופ השבוע: אין משפט השבוע: אנתוני הנדרסון אוור: "חלק מהחתולים עיוורים וחירשים אבל אין חתול טיפש." פאדיחת השבוע: שבוע ראשון שלא היתה לי אחת! אדם שעשה לך את השבוע: החבר המדהים שלי מסר לפורום: Never say Never העלו את תמונת השבוע שלכם- תמונה שצילם מוטי בן צור

Tamar Lev

New member
יש לי במחשב הפקה חדשה

לעיתון מאוד נחשב הבעיה שהתמונות בלי פוטו ואסור לי לפרסם :( אני מקווה שישלחו לי את העיתון ואני אפרסם את התצלומים מהעיתון כמה שיותר מהר כי ההפקה הזאת הושקעה בטירוף (לפפה ג'ינס ולהדליין והצלם גיא זלצר שהוא תותח) תודה רבה על המחמאות! :)

brain damage2

New member
תמר,את פשוט מקסימה!

באמת אחת היפות ביותר שראיתי פשוט כיף לראות תמונות שלך.. בהצלחה לך3>

למעלה