סיכום שבועי

just dandi

New member
אני יודעת ../images/Emo6.gif

אני ממש לא מתאפרת ביומיום(רק מסקרה וגם זה לא תמיד חח) והכל רק לשם צילומים :)

Dirty Pumpkin

New member
כמוני חח :)

מה שאהבתי באיפור זה שהוא לא משפיע לך על מבנה הפנים, הוא כללי כזה ולא מקטין/מגדיל עיניים או לא מחמיא.

Dirty Pumpkin

New member
השבוע שלי :)

צלמ\ת השבוע: כל צלמי הפורום
דוגמנ\ית השבוע: המוווווון. דבר שעשה לך את השבוע: טרמינל היה מעולה והאחים הקטנים נסעו לסבתא
משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי לקיבוץ.. :( שיר שלא הפסקת לשמוע: פלייליסט עצום חח .. תוכנית השבוע: לא יצא לי ממש לראות טלוויזיה, אבל I love NY ונמלטים. סקופ השבוע: מנמנמנמנ .. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ידיד שלי שהחליט שהוא יהיה נשיקת הסילבסטר שלי. זה היה מצחיק :) המלצת השבוע: טרמינל, לצאת תמיד ! מסר השבוע לפורום: כולם פה מדהימים ואיכשהו יופי זה לא הכל {סתירה עצומה, לא נורא}. תמונה לפניי שנה ככה שפעם נורא אהבתי.

וואי אני בשוק

רק עכשיו קלטתי שאת אודליה חחח יצאת פה כל כך אחרת, איזה הבדל.. לדעתי את הרבה יותר יפה טבעית, אף פעם לא אהבתי איפור בוגר לנערות... זה כמו שעשו את אסתי באיל מקיאג' אישה בת 30

just dandi

New member
../images/Emo2.gif וואי תמונה מדהימה

נראה לי שלא הספקתי להגיד לך..!! אבל את מהממת ביופיך ילדה
לצערי לא אהבתי את הסט של אלי(רק בודדות).. אבל רק כי אני יודעת כמה אפשר עוד להוציא להוציא ממך ולא בכל התמונות שם רואים את כל הפלוסים שלך מבחינת מראה.

Dirty Pumpkin

New member
האמת?

לצערי גם אני לא אהבתי ממש (בכלל) את הסט ההוא מבחינת איך שיצאתי בו, התכוננתי נפשית לתגובות נוראיות, אבל מה טוב [: גם את יפייפיה!

just dandi

New member
וראית אילו תגובות קיבלת במקום? :)

מתמונות ביתיות שהעלת פה יודעים איך את נראית ועובדה! שאפילו בהן יצאת הרבה יותר יפה, עדינה ומרשימה מאשר בצילום של אלי. וסורי שאני אומרת את זה ככה אבל הכל שם פשוט חובבני, במיוחד הזוויות שלא מחמיאות למבנה שלך לדעתי. וחבל כי את באמת מדהימה וכמו שאמרתי אפשר להוציא ממך המון!

Dirty Pumpkin

New member
נכון,

בסדר הייתי חייבת להעלות כדי להיקטל קצת על ההתחלה {ומחמאות זה בסדר גם חח}, עם הבטחון שלי לא יזיק לי קצת חישול :)

toota

New member
לאודליה ולשאר הבנות

אני לא מכירה אותך רק מהתמונות ושם אמרתי לך מה שאני חושבת. אבל שאני רואה עכשיו את ההתנהלות שלך,ואיך את נגררת אחרי תגובות סתמיות אז אני יכולה לומר לך בוודאות שאת לא מתאימה לתחום בכלל. מקשקשות פה כמה בנות שאני בספק רב אם הם מבינות בכלל בצילום מקצועי משהו , ומבלבלות את השכל שהצילומים גרועים ולא מחמיאים לך ושהאיפור ביגר אותך ולא מחמיא לך ושתמונות ביתיות שלך יותר טובות. ואת ישר אחריהן מסכימה עם זה. אז בואי ואומר לך משהו אחד מהאנשים שעובדים איתי ראה את התמונות וביקש ממני שאצור איתך קשר מפני שנראית לו מאד מתאימה לאיזו הפקה גדולה. אבל עכשיו שאני רואה את הגועל נפש הזה והליכלוכים אני חושבת שעדיף שתישארי במקום שבו את נמצאת ותמשיכי להתבכיין כמה גרוע יצאת וכמה הצילומים לא מחמיאים לך. אף צלם ואף חברת הפקות גדולה לא תסכים בחיים לעבוד עם אנשים שאחרי שמשקיעים בהם מלכלכים בצורה כזו. את עשית את זה גם בצילומים של קרן, וגם בצילומים של אלי. אני לא מכירה לא את קרן, ולא את אלי. ולא את המאפרות שאיפרו אותך . אבל איך שהגבת אחרי שהתמונות שלך פורסמו וניגררת אחרי כמה קשקשניות שאו מקנאות בך, או אני לא יודעת מה. זה מתוקה שלי , זה גרם לי להחליט לא לזמן אותך לאודישן. לפי דעתי את חייבת התנצלות ענקית גם לקרן,גם לאלי, וגם על כל מי שטרח ועבד עלייך להכין אותך לצילומים. התנהלות כזו שורפת אותך כבר מגיל צעיר. מציעה לך לחשוב טוב טוב על הדברים ובכלל לכל אחת שמעוניינת להיכנס לתחום הזה. הרבה בנות נדחות על ידי סוכנויות שונות לא רק בגלל איך שהן נראות אלה נדחות גם בגלל צורת ההתבטאות שלהן והאינטילגנציה שלהן. כך זה לפחות בסוכנויות שמכבדות את עצמן. אז אני מציעה לך ולאחרות להפנים את הדברים הללו. כי כמו שאת גולשת בפורום גולשים בו גם אנשי מקצוע שמחפשים פנים חדשות. ואף פעם לא תדעי מי קורא את הדברים ומי רואה אותם. שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך.

tzury

New member
תגובה הכי רחוקה ממקצועיות.למה כנות זה דבר רע?

לא יודע מי את/ה ומה הקשר לעולם המקצועי, לא ראיתי כאן שאודליה ליכלכה או משהו כזה היא רק הביעה דעה כנה שהיא לא ממש אהבה את התוצאה. מה לעזאזאל לא מקצועי כאן?? הרי עם כל המחמאות שהיא קיבלה היא יכלה לשקר ולהגיד כמה היא אוהבת. אודלינ ןשטר הבנות, תמשיכו להיות כנות ואמיתיות. אני אשמח לעבוד איתך תמיד, ואני מאמין שככה עוד הרבה אנשי מקצוע אחרים. אז שלא יכאב לך שמישהו כאן |ךקח" לך אודישן"

Tamar Lev

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם צורי.

על מה לעזאזל את מדברת? זה לא שהיא ליכלכה עליהם בצורה כל כך קשה. היא בסך הכל אמרה שהיא לא אהבה את התוצאה הסופית שזה לגיטימי ונכון! והיא אמרה אותה בצורה מאוד מכובדת. וממה שקראתי בתגובות שלה, היא דווקא ממש פירגנה לאלי ולקרן אז אני לא יודעת על מה את מדברת!

Dirty Pumpkin

New member
איזה שטויות את מדברת,

בחיים אבל בחיים לא לכלכתי על אף אחד, ועזבי שאפילו ציינתי כמה שנהנתי ושהצוות נהדר וכו' (כי זה נכון). זה שיצא לא לטעמי זה עניין של טעם אישי- וכן אני אהיה כנה איתך, לא הכי אהבתי איך שיצאתי ואני לא מתביישת בדעה שלי, כי מזה לומדים. מה שעצוב פה זה שא'- את מעיזה בכלל לערער על האינטיליגנציה והיחס שלי כשאת בכלל לא מכירה אותי, ב'- זה שאת באה בדעה כזאת שלילית ומנסה לערער פה את הבטחון העצמי שלי (בגלל זה וזה פספסת זה וזה), אז אני לא יודעת איזו אשת מקצוע את והאמת גם לא אכפת לי כי ברגע זה שפטת אותי ככה בחוצפה שבכלל אין לי חשק לענות לך, אבל אני עונה בכל זאת כדי להראות שכל הלכלוך שטרחת כ"כ לפזר פה פשוט לא נכון, והכי הכעיס אותי: שמבקום לצאת מנקודת הנחה שבאמת, אוליי, איכשהו לא אהבתי את התוצאות- את מעדיפה לקרוא לי נגררת ומכפישה .

בובית 16

New member
את קיבוצניקית?

ואוי תמונה מדהימה :) תעלי את הביטחון, יש לך המון מה להציע! בהצלחה מותק

למעלה