סיכום שבועי

הו, וול.

צלמ\ת השבוע: רומאן וישניאק, ולא רק בגלל השם. דוגמנ\ית השבוע: הממ. אסתי גינזבורג כוסית. דבר שעשה לך את השבוע: איש. משהו רע שקרה לך השבוע: כלום. השבוע הזה נע בין נחמד לשיממון מוחלט. שיר שלא הפסקת לשמוע: "747", "קשה לי", "לכת" ו"רמי מואשם", כולם של ג'ירפות. תוכנית השבוע: התוכנית לפריקת איראן מנשק גרעיני. מי רואה טלויזיה בכלל. סקופ השבוע: דו איי לוק לייק פאקינג מיקי חיימוביץ' טו יו? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "וואו". המלצת השבוע: אל, פשוט אל. מסר השבוע לפורום: שלום עולמי! *מנופפת בחינניות*

Prozaccc

New member
את כל כך מזכירה לי את סקרלט ג'והנסון.

אני מתה על המראה שלך!

SHaNINuSH55

New member
../images/Emo45.gif

גם לי היא הזכירה את סקרלט.. לדעתי סקרלט אחת הנשים היפות בעולם!! והיא שחקנית מצוינת..אני ממש אוהבת אותה

F3raRi

New member
טולדו חלאס להעלות תמונות!!!

חחח .. יש לכם אותו הומור..אנ ימהמר שזה טולדו בכינוי אחר. ואגב, איך צצה לה נק' חן פתאום בצד ימין ? מוזררר !! שבת שלום.

אויש, זה באמת נראה ככה ../images/Emo6.gif

כשלמעשה (!), שתיהן קצת מאופרות ואחת מוצללת מאוד והשנייה מוארת מאוד. תחי אי-הסימטריה. ופרארי, א. אמאש'ך טולודו
ב. הנקודה לא תמיד שם, היא רק לצורך העניין.

JOYE האחת

New member
שיחקת אותההה!

למ\ת השבוע:קרןןןן גנ\ית השבוע: אודליה !!! שיחקת אותההה!! דבר שעשה לך את השבוע:מסיבה לכבוד חנוכה בבסיס....!היה כיףףף משהו רע שקרה לך השבוע: ---- שיר שלא הפסקת לשמוע:--- תוכנית השבוע: ----- סקופ השבוע:----- ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"בלונדיניוות עושות חיים" מסר השבוע לפורום: חג שמח לכולם!!!התגעגעתי....שבוע הבא סוגרת שבתתת

just dandi

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo23.gif גמני רוצה

צלמ\ת השבוע: דורון שטיין..
כל הכבוד דוגמנ\ית השבוע: לינה זורנה דבר שעשה לך את השבוע: לרוץ בגשם..
משהו רע שקרה לך השבוע: טרטרו אותי בלשכת גיוס שיר שלא הפסקת לשמוע: צילו של יום קיץ, בכל פעם שאני מתאהב בך מחדש- יזהר אשדות תוכנית השבוע: pimp my ride סקופ השבוע: כל האנשים בלשכת גיוס ממש נחמדים למרות הטרטור!!
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מאור החמור" .. חח באמת חמור הבן אדם המלצת השבוע: חח זו פינת הקולטורה. ממליצה על צלה של הרוח/ קרלוס רואיס סאפון ועל הסרט מכושפת
מסר השבוע לפורום: אם אין לך חבר בחורף, חייך אינם חיים
הוסיפו את תמונת השבוע שלכם סוף שבוע טוב לכולם!
אני ולילי המדהימה! ימנית למי שלא זיהה.

שני שירים מדהימים באמת!! הוא זמר אדיר ../images/Emo13.gif ואת

פשוט מדהימממה ואני מבינה בסוף כן דגמנת בשביל דליה :] אז יישר כח יצא איפור יפה :)

LiAt PeRiL

New member
את מדהימה בטירוף!!!!(L)

גם לחברה שלך לא חסר !!!!! מה העדה שלך?סתם סקרנות =]

F3raRi

New member
חזירה מה הזאת התמונה הזוועה הזאת?

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :| איפור בשבילך = OUT - קאפיש ???? שבת שלום חזירה.

למעלה