ה"י 11.10

Guid

New member
יאי, עשיתי צבע שיער רנדומלי! ^____^

יצא בלונד~! עכשיו ההאנטר שלי הוא גם חמוד וגם חתיך! XD ועם הבגדים הלבנים של רמה 40 הוא בכלל נראה חבל``ז! אני אצור אותו בבנד סטורי ואעלה לפורום, כנראה מחר... עכשיו אני עייף. לילה טוב! D:

היה לי יום חביב

עולה לאט לאט ברמות (לא משחקת הרבה ^^; ) וכבר אני lvl 26 + כמה אחוזים. המון המון המון
לסיון שעזרה לי עם הקווסט של הלהרוג 200/300 וודן ובריק מפלצות. אין כמו חופשת סמסטר ומייפל ביחד
ומעצבן אותי שאני עדיין לא יכולה להרוג אתה נחשים המעצבנים ואני צריכה אותם ל 2 קווסטים!

לבנדר א

New member
הפריסטית שלי בדיוק נמצאת בקרנינג

אשמח לעזור לך לכסח נחשים, אם תרצה.

אני אשמח :)

ממש מתסכל אותי שאני זוכרת שעם הגנב יכולתי לפגוע בהם ועם הלוחם זה כל הזמן "מיס"... ובתנינים אני יכולה לפגוע בלי בעיה. טוב נו, בקרוב (אני מקווה) עבודה שניה. אמור להיות קצת יותר טוב. [אה.. ואני מהמין הנקבי]

לבנדר א

New member
אני יודעת

בדיוק כשלחצתי על "שלח" נזכרתי, והרגשתי ממש מטומטמת. XD נו, עיני לילה הוא זכר אצל רובין הוב.
(שאגב, הטרילוגייה הראשונה מחכה לקריאה נוספת ליד המיטה שלי, ואני... אני נוסעת מחר על הבוקר ל3 ימים מחנה.
עיתוי מזורגג. ><) אם יש לך סבלנות לחכות לי 3 ימים, אני שלך. במקרה שלא תגיעי עד אז לרמה בה את הורגת אותם.
עיתוי מזורגג כבר אמרתי? (יש לי כאב ראש ואני אמורה לסדר את התיק למחר. למען האמת, התיק כבר אמור להיות מסודר ואני אמורה לישון. אבל... זרג. X_X לא בא לי.)

הייתי רוצה גם לקרוא (בפעם הרביעית)

אבל השאלתי את הספר הראשון בטרילוגייה למישהי לפני כמעט 4 שנים והוא נשאר מושאל. אולי אני אקרא שוב את האיש הזהוב. קראתי אותה באנגלית די מזמן ויש לי את הספר הראשון בעברית. חוץ מזה יש לי גם את הספר הראשון בטרילוגייה החדשה של הוב. *מסתכלת על מדף הספרים וקולטת שוב כמה ספרים עוד יש לי לקרוא בתיכנון* טוב, זה לא שרשור OFF אז... בהחלט אשמח לעזרתך אם אני עדיין אהיה חלשלושה. אגב, מתי בערך לוחמים אמורים כבר לפגוע בהם? תהני במחנה שלך

ניסיתי להוסיף

זה רשם לי שהבאדי ליסט שלך מלא..... אתה יכול לנסות להוסיף אותי: SonataWolf.

deisy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

עכשיו אני מבינה מי הוסיף אותי
נכון? (כבר יש לי בלבלה מכל החדשים שמוסיפים אותי לבאדי
)

למעלה