../images/Emo221.gifה"י 11.10../images/Emo221.gif
סוף סוף עליתי רמה ואני יכול להחליף קשת! רמה 64 עם ההאנטר. בהתחלה צירפו אותי לפארטי (LMPQ) שללידר שלה היה דאבל דרופ (בדיוק קנה כשאני הגעתי) וכבר התלהבתי שיש לי עכשיו ארבע שעות של 15k exp כל דקה וחצי ושאני בטח אעלה שתי רמות!! אז התלהבתי.. אחרי כמה זמן, לא הרבה (ודווקא הרבה אחוזים), החליטו לזרוק אותי מהפארטי ללא שום הסבר! לא היה אף-אחד בצ'אנל 1 אז נשארתי בצ'אנל שהייתי בו והתחננתי שיחזירו אותי.. הם לא הסכימו.
בקיצור בקושי רב עברתי בין פארטי גרועות וטיפסתי לאט-לאט עד שעליתי רמה. אחרי שעליתי רמה, התחלתי להעביר סקרולים למיולים שלי. במזל, בין המעברים של הדמויות, הספקתי לראות שGM אחת כתבה שכולם יבואו לאיזור קניות של הנסיס. בגלל שהאנטר בלודי, באתי עם המיול היותר חזק שלי (רמה 16..
) מלא אנשים התאספו וחיכו וחיכו... כלום לא קרה איזה 10 דק'.................... ואז הGM כתבה, "נפגוש אתכם בחוף!" או משהו כזה. ישר כולם רצו לפלורינה ביץ'. חיכו, חיכו... אחזרי עוד איזה רבע שעה היא אמרה, "טוב, אני הולך עכשיו"! בסוף התברר שהיא הייתה בצ'אנל 2 (בלי להודיע!) ולא עשתה שום איוונט ולא זימנה כלום ולא נתנה כלום. באסה!
ועכשיו, סיימתי לחפור. *תמונה של האנשים מחכים בהנסיס*
סוף סוף עליתי רמה ואני יכול להחליף קשת! רמה 64 עם ההאנטר. בהתחלה צירפו אותי לפארטי (LMPQ) שללידר שלה היה דאבל דרופ (בדיוק קנה כשאני הגעתי) וכבר התלהבתי שיש לי עכשיו ארבע שעות של 15k exp כל דקה וחצי ושאני בטח אעלה שתי רמות!! אז התלהבתי.. אחרי כמה זמן, לא הרבה (ודווקא הרבה אחוזים), החליטו לזרוק אותי מהפארטי ללא שום הסבר! לא היה אף-אחד בצ'אנל 1 אז נשארתי בצ'אנל שהייתי בו והתחננתי שיחזירו אותי.. הם לא הסכימו.