ה"י 11.10

eboy10

New member
../images/Emo221.gifה"י 11.10../images/Emo221.gif

סוף סוף עליתי רמה ואני יכול להחליף קשת! רמה 64 עם ההאנטר. בהתחלה צירפו אותי לפארטי (LMPQ) שללידר שלה היה דאבל דרופ (בדיוק קנה כשאני הגעתי) וכבר התלהבתי שיש לי עכשיו ארבע שעות של 15k exp כל דקה וחצי ושאני בטח אעלה שתי רמות!! אז התלהבתי.. אחרי כמה זמן, לא הרבה (ודווקא הרבה אחוזים), החליטו לזרוק אותי מהפארטי ללא שום הסבר! לא היה אף-אחד בצ'אנל 1 אז נשארתי בצ'אנל שהייתי בו והתחננתי שיחזירו אותי.. הם לא הסכימו.
בקיצור בקושי רב עברתי בין פארטי גרועות וטיפסתי לאט-לאט עד שעליתי רמה. אחרי שעליתי רמה, התחלתי להעביר סקרולים למיולים שלי. במזל, בין המעברים של הדמויות, הספקתי לראות שGM אחת כתבה שכולם יבואו לאיזור קניות של הנסיס. בגלל שהאנטר בלודי, באתי עם המיול היותר חזק שלי (רמה 16..
) מלא אנשים התאספו וחיכו וחיכו... כלום לא קרה איזה 10 דק'.................... ואז הGM כתבה, "נפגוש אתכם בחוף!" או משהו כזה. ישר כולם רצו לפלורינה ביץ'. חיכו, חיכו... אחזרי עוד איזה רבע שעה היא אמרה, "טוב, אני הולך עכשיו"! בסוף התברר שהיא הייתה בצ'אנל 2 (בלי להודיע!) ולא עשתה שום איוונט ולא זימנה כלום ולא נתנה כלום. באסה!
ועכשיו, סיימתי לחפור. *תמונה של האנשים מחכים בהנסיס*

yarden41

New member
עוד מיול נפתח...

אחרי התאווה הקשה והחשק המיני לנמר (סתם בצחוק
) בקאש שופ, החלטתי לפתוח מיול שני ולהרוויח שם NX. אבל לא הספיק לכן אני פותח עוד מיול. ><" וזה מתיש, מאד. מישהו יכול להביא לי את המדריך הזה של הלגיע לרמה 20? אני זוכר שמישהו כתב אחד O.O

ReallyWrong

New member
../images/Emo6.gif

סיימתי את הActor training, בחלק הראשון קיבלתי סתם כאלה בUSE, והחלק השני היה להרוג את המאשמם :ם אז הלכתי לFM ומצאתי לי מישהו שיבוא איתי היה שם ריינג'ר 92, ובאו עוד, והיינו כולנו בפארטי.. כשהיא באה לא היה צריך יותר מ3 מכות של הריינג'ר חח והיא התפגרה, העיקר שקיבלתי סקרול {= ואחרי זה הלכתי עם רותם והעלינו את הדמות הסקנייתית שלנו ל20, ואז העלנו [יחד עם רועי ואיציק] את הדמות הברה..ית? שלנו ל20, ואז פתחנו דמות חדשה כולנו יחדיו, ואז.. די מתנו מעייפות. אז יש לי 31.4k מייפל פוינטס+דמות ברמה 10 [גצ'פוןןןן.
]

ReallyWrong

New member
עשיתי גצ'ההההההההה.

35. ואומייגד אין לי מקום בUSE. בכלל. כל כך הרבה סקרולים
אני ממש הולכת לשנוא את באסיל היום. אני שונאת את באסיל כבר, אבל עוד יותר.

D amaged R oses

New member
יאללה, יאללה

זה ברור שתגידי לי לברר לך מחירים כי את לא בטוחה ותנצלי את ה"אוף הפסדתי כבר כסף במכירה נובית" ואז אני ארגיש רע ואברר לך! [אני כבר אומרת שאני מבקשת 20% מהמכירות אם אני העבד שלך!]

ReallyWrong

New member
נראה לי התפלק לך שם 0 ../images/Emo3.gif

אולי 2%! [כאילו שאין לך מספיק כסף]

D amaged R oses

New member
הממ

לא יודעת מה על מה אבל אתמול עליתי בקוסמת ל57 וב4 בבוקר שיחקתי עם חבר שלי
עכשיו פיקיואים עם איציק רועי ונעה פיקיו ישראלי משהו והם לא מפסיקים לצעוק עליי

D amaged R oses

New member
ואה ועשיתי גאץ'

12 יצאו סקרולים טובים, הרוב ופריט1/2 לא משהו וגלימה צהובה [ילו רגי קייפ] אבל ראיתי בבאסיל שיש 2 סוגים, והם לא שווים -כלכך הרבה-

לבנדר א

New member
בשעה טובה עלתה עוד לוחמת לרמה 20 ../images/Emo13.gif

די, היא רק השלישית שהעליתי מאז שהאירוע התחיל, אני כבר נלחצת לנצל את כל ההזמנות של החודש הזה. אני רק אעלה את השניה, ויהיה לי סכום עגול ונחמד של 20K.
יאי. מי בברה בא לחרוש איתי על HPQ?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אני אני אני!!!!

*מקפצת מסביב* מה הכינוי שלה?=0 אני צריכה לעלות עוד 2דמויות...@.@אר..<<" [ולהוציא עצבים על דברים מחייכים וחמודים במייפל..><!]

לבנדר א

New member
אין שירשור סקילים ועבודות, אז אני אשאל כאן

אני מתכננת את החברה הדמיונית הבאה שלי בתור lurer. הנקודה היא שלא לגמרי הבנתי איך הסקילים שלה אמורים להיראות, זה 35 STR וכמה שיותר DEX או כמה שפחות? ואם פחות, למה נותנים את הנקודות העודפות? HP?

D amaged R oses

New member
אני עושה ככה -

[אני אתן קרדיט לנעה כי זה בא ממנה, שלא תבכה.] מעלה עד 35 STR, לא נוגעת, לוקחת עבודה והכל, מעלה 1 של המכה הראשונה, 1 של SB ואז מעלה 5 HP ריקוברי, ממקססת MAX HP ומעלה את כל הAP לHP ואז יש לך בסביבות ה2000-3000+ חיים ברמות נמוכות. זה לוקח מעט זמן אבל זה טוב ללוררים מכיוון שזה צורך המון שיקויים - ככה לפחות מספיקים כמה פיקיואים. ביגלל שכל זה לוקח זמן עם הסקילים, מקסימום תעלי בחיים לפני. אבל איך שאת רוצה

לבנדר א

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אז DEX לעשות כמה שיותר נמוך בקוביה, ואחרי ה35 לSTR שומרים את הנקודות? נשמע קל.
יופי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|לא חושבת שזה יעיל=\

אם תעשי לור עם נשקיםשל 1-1 מינימום דקס שתצתרכי יהיה 10 אחרת את מפספסת יותר מדי- תאמיני לי ניסיתי..XD אז תעשי דקס על 10 STR על 35

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|בטח שזה קשור!

את צריכה HAND מסויים כדי לפגוע ביעילות במפלצת מסויימת, ולא משנה מה ההתקפה של הנשק שלך 200 או 1, את תפספסי אם לא יהיה לך מספיק. DEX מספק בעיקר HAND ולכן אם הוא נמוך מ10 את תפספסי את המפלצות בHPQ ולא משנה מה ההתקפה של הנשק. =]

ReallyWrong

New member
כלורר זה באמת לא יעיל,

לנו זה טוב כי אנחנו עם הגוד מוד.. אם את עושה לור, תעלי דקס עד שאת רואה שאת לא עושה MISS, אחרי זה תעברי לHP.

למעלה