האושר שבפשטות.

../images/Emo24.gifהמונשרי, את יכולה לקרוא

בבלוג שלי, יש קישור בחתימה, קצת קשה לכתוב התפתחות של שנים . אך בבלוג מהרשומה הראשונה , אפשר להתחיל להבין מעט ממה שעברתי במהלך 7 שנים.. מאז גיליתי את הכישורים שטמונים בי ללא לימוד.. בלי קשר לזה למדתי הרבה ממקצועות הריפוי. כל אחד יכול לגעת ולפתח, אני יודעת שגם סבתא שלי, וגם אבא שלי , עם גישה לריפוי ומיסטיקה. אולי גם יותר דורות.. הכל התחיל עם תחילת לימודי הרייקי לפני 9 שנים. באהבה אריאלה
שבת-שלום

המונשרי

New member
אקרא גם אקרא בכיף!

תמיד נמשכתי לתחום. ( וכבר הזמנתי מאחי את הספר "שיחות עם אלוהים" בעיקבות האיזכור שלך).

קטיפ

New member
המונשרית את צלמת??

הצילומים שאת מביאה חלקם לפחות (לא צילומי הפיות..) הם שלך? הצילום הזה פה ממש מדהיםםםםםםםםם אני מביאה לכם רק צילומים שלי:) תהנו קטיפ ה

המונשרי

New member
הי קטיפ

הצילומים האלה לא שלי אני אומנם צלמת חובבת - אבל טרם למדתי להעביר לאינטרנט את הצילומים שלי. ותודה על צילומיך. :))

המונשרי

New member
האושר שלי

להרגיש שלווה נפשית חום אנושי אכפתיות בריאותם של הקרובים הסיפוק שביצירה.

מה גורם לי להיות מאושרת.....

לרדת במשקל ולקבל מחמאות זה הכי כייף בעולם שכולם אומרים לך שאת נראית נהדר
והכי חשוב שכשאני יורדת במשקל אני באמת מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי.
העבודה שלי אני מאוד אוהבת את העבודה שלי היא גורמת לי לצחוק,לחייך ולהנות.
חיבוק חם מחבר טוב.
קריאה בספר והעבודה שאני עושה בעקבותיו.יש לי כול כך הרבה ספרים עם פעילויות לעבודה עצמית שממש מרוממים לי את המצב רוח.
חנויות יצירה עושות לי טוב.אני יכולה להסתובב שעות בחנויות.
כשהבית נקי כול כך כייף לי להיכנס אליו עם הריח של הניקיון והריח של הקטורת שמכניסה אותי מייד לנירוונה. אהבתי את השאלה

המונשרי

New member
../images/Emo24.gifרוצה לחיות בטוב.

כבר הניק ניים שלך מסגיר את הכל
האמת הזדהתי עם מה שכתבת כולל נקיון הבית (רק בסוד אלחש לך שהייתי מעדיפה שמישהי אחרת תנקה... ושישאר בינינו טוב?).

אושר ../images/Emo204.gif

מוזר- קצת לפני שקראתי בפעם הראשונה את ההודעה הזאת שאלתי את עצמי מה עושה אותי מאושרת. אני אנסה לענות, בעיקר לעצמי
אני חושבת שקודם כל אושר זה איזשהו מצב שאני מכניסה את עצמי לתוכו- שאני מחליטה- לא משנה מה קורה מסביב, לא משנה מה אומרים, לא משנה איך אני נראית, במה אני מצליחה יותר ובמה פחות- אני בסדר, ויש לי את החופש לבחור להיות מאושרת, ואז, רק אחרי ההחלטה הזאת הדברים שגורמים לי להיות מאושרת מתחילים להשפיע ויש הרבה!!
להרגישה אהובה ושייכת
חיבוק או מילה טובה מאדם אהוב
ים
סרט טוב
מוזיקה
אוכל טוב
ריקודי בטן
יוגה
ציור
צחוק
ספר טוב

מממאיה35

New member
יש פעמים

שלא מצליחים למצוא נקודות של
.. שהכל סתמי.. למרות שאם אני באמת מסתכלת לגופו של עניין, אני יכולה למצוא כמה אושר משהו קטן קטן מספק לי. זה חלק מהפילוסופיה של להסתכל בקטן ולא בגדול. לשאוף בקטן ולא בגדול.. כי לפעמים אחד ועוד אחד שווה שלוש.
מפגש עם חברות, שיחה פתוחה, כנה.
לראות חתולים משחקים.
לצ'פר את עצמי למשל בבגדים או בפיה או בכל דבר אחר שאני אוהבת
לרקוד

nataly36

New member
לכל גורמי האושר הייתי מוסיפה....

תחושת הצלחה כאשר מתקדמים ומצליחים בתרגיל או אתגר בתחום החינוך הגופני והספורט. כמובן אני לא מדברת על הישיגים אולימפיים, אבל להצליח לצעוד יותר רחוק ויותר מהר.... להצליח תרגיל שמנסים אותו זמן ... רב.... ! פשוט אושר. האושר בהצלחה. שבהתגברות. מכל הדברים הנכונים והנפלאים שנאמרו כאן, אצלי ההכי גורם לאושר זה הילדים שלי אותם אני מכנה "אושר ושמחה".... שזה אומר הכל.

בזמן החופשה באילת היה קטע מאושר

במיוחד. ישבנו בחדר ככה סתם אחרי פעילות בבריכה ובמשחקיה לפני היציאה לארוחת ערב. מעין עשתה איזשהו קטע שגרם לערן ולי ליפול מהמיטה מרוב צחוק. היא עשתה זאת בכוונה כדי להצחיק אותנו והצליחה בענק. הרגשתי באותו הרגע הכי מאושרת בעולם. המשפחה הקטנה והאהובה שלי, בלי שום מסכות מתגלגלת מצחוק ביחד. הכי מאושר שרק אפשר.

למעלה