האושר שבפשטות.

המונשרי

New member
../images/Emo221.gif האושר שבפשטות.

לפעמים לא צריך הרבה בשביל להרגיש מאושרת. אותם הרגעים היקרים מפז כשהחיוך הפנימי מציף אותך והכל נדמה כקל , פשוט ואפשרי. [ניזכרת בתק' התיכון כשלמדנו את "זהרורים"/ דבורה ברון - בו היא מדמה את האושר שבחיינו לאותם זהרורים מעטים וחמקניים המנקדים את אפרוריותם של החיים. - מה גורם לך להרגיש מאושרת?

זרעים של אושר ../images/Emo9.gif

- לראות את החבר, במיוחד לאור העובדה שלא נפגשים הרבה. - לראות חברה שלא ראיתי הרבה זמן. - לראות את האחיין המדהים שלי ואיך שהוא מתפתח. - לשחק עם החתול המשוגע שלי ולקבל ממנו נשיקות (חחח יש לי חתול נשקן).

המונשרי

New member
מלאכית בשמי רמת השרון ../images/Emo24.gif

הקירבה לאנשים שעושים לנו טוב- ולחתול הנשקן
זהו אושר קטן מצד אחד ועילאי מאידך. ( ולי בילדות ההורים הסכימו רק לדגים - כי הם לא מרעישים ולא משילים שיערות)
דבר שלא מנע ממני להביא הביתה צבים /קיפודים ושבלולים שמצאתי...

אני בכלל חובבת כלבים מושבעת../images/Emo107.gif

החתול הוא התפשרות- או דג זהב או חתול... ורציתי משהו שאפשר ללטף ולחבק ולהציק לו
, אז אימצנו את ג'סי.

קטיפ

New member
אושר בשבילי, מונשרי הוא:../images/Emo168.gif

להקשיב לבן הגדול שלי מנגן בגיטארה. לראות את בניי מחייכים, לשמוע אותם צוחקים יחד ומתגוששים.... ללכת לגינה עם הכלבה בבוקר מוקדם ולראות את הגוונים הירוקים של העלים על העיצים. להסניף דשא קצוץ להיבלע ברחש הגלים כמובן. והכי הכי לצלם:)

המונשרי

New member
קטיפ ה יקרה

מתחברת לאושר בצורת הצחוק הפרוע והחופשי של הילדים. והקירבה לטבע לירוק ולים.........

תאירU4

New member
אושר בשבילי

לראות את ילדי גדלים שמחים ומאושרים ובלי פחדים. אושר בשבילי בשלב זה של חיי - חופשה שקטה עם בן הזוג האהוב שלי. אושר בשבילי זה טיול משפחות עם חברים טובים, כזה עם שנה באוהל ורק להנות ולצבור כוחות.

המונשרי

New member
../images/Emo48.gif לחיי החופשות שבדרך

כי אין כמו הנאה צרופה וצבירת כוחות..... וכמובן תהליך צמיחת הילדים.

גילור

New member
מה גורם לי להיות מאושרת?

10 רגעים של אושר: - לראות את הקרובים לי מאושרים, רגועים ושלווים. - לראות את ילדי צוחקים, מאושרים, מתחבקים. - לשמוע את הגדולה שלי (הקטן עוד לא מדבר) אומרת לי שאני האמא הכי נהדרת בעולם ושהיא הכי אוהבת אותי בעולם. - לקבל נשיקה רטובה מילדי הקטן. - להריח את ילדי בבוקר כשהם חמים כמו לחמניות שהרגע יצאו מהתנור, להסניף אותם כשהם רק מתעוררים, מתכרבלים ונצמדים אלי. - לבלות זמן איכות לבד עם בן זוגי האהוב. לצאת לנופש איתו. לבד. - לבלות עם אנשים שאני אוהבת. לצחוק ולהנות. - לזכות בכסף. אפילו מעט. השבוע זכיתי ב- 50 ש"ח בגירוד חיש-גד. זה נתן 10דקות של כזה אושר
כאילו זכיתי לפחות במליון. - להרגיש מאוהבת. נאהבת. מחוזרת על ידי אהובי. - לטייל ברגל עם משפחתי. להנות מהאויר, מהריחות, מהצחוק ומהשיחה. - לרדת במשקל. כל קילו שיורד גורם לי להרגשה עילאית!

המונשרי

New member
גילור אין כמו שיטת הגם וגם../images/Emo8.gif

הלכת על כל הקופה מבלי להשמיט אף מרכיב אז מה היה לנו? גם קרובים מאושרים , רגועים ושלווים. גם מחמאות מהילדה ( שזה הכי כיף) נשיקות מהקטן ( נו מי יכול להתחרות בזה?) זמן איכות עם בן אדם אהוב ( לא מכירה מישהי שתתנגד) :)) נופש - מצטרפת לרעיון שלך ושל תאיר. צחוקים - היש דבר זול ובריא לנשמה מזה? כסף- למרות שזה לא עונה לקריטריון הפשטות - הרי כל המרבה הרי זה משובח...
לגולת הכותרת להרגיש מאוהבת. 0 אז נכון שבהתחלה כולנו מאוהבות והחוכמה היא לדעת לשמר את ההרגשה הזו לאורך השנים). ו....לרדת המישקל... מצטרפת בצעד תחמני עליז...

המונשרי

New member
אוי איזה צחוקים

עכשיו שקראתי זה היה אמור להיות : מצטרפת בצעד תימני עליז ולא כפי שנכתב. נראה לי שהמיקלדת שלי מתחילה להיות דיסלקטית.

גילור

New member
../images/Emo6.gif דווקא יצא לך טוב. מעניין מה

פרויד היה אומר על זה...

א י ו ש י

New member
תודה לאל שאני נושם../images/Emo13.gif זה אושר

שאני בריאה ,שילדי בריא, שבעלי וקרוביי בריאים. צחוק של קסם בני האושר שלו=אושר שלי. שיש כימיה עם בן הזוג בלי ויכוחים הרמוניה ואהבה.... על כל אלה אני מודה ודי לי בכל זה

המונשרי

New member
איושי אפרופו הבריאות

תמיד אומרים העיקר הבריאות - וזה נשמע נדוש כזה... א-ב-ל ברגע ( חלילה ) כשמתחילות הבעיות מגלים שבעצם כלום לא שווה בלעדיה. הכי התחברתי להרמוניה . מאחלת ממנה בשפע ולכולנו.

../images/Emo6.gifאושר בשבילי?../images/Emo6.gif

זה לשמוע, 1. שחבר טוב שבא מארה"ב, לחגוג לבנו בר-מצווה, ב-13.07 , בתחילת המלחמה - הצליח לחגוג לפני שהגיעה המלחמה לחיפה, שם באזור היתה החגיגה, ונסענו לחגוג עימם.. 2.הבת שלו בערך בת 10 , נפלה משולחן גבוה, ולא יכלה ללכת על הרגל. באישור אמא שלה, עשיתי לה טיפול הילינג אנרגטי עם מדריכים ומלאכים
ועכשיו דיברתי איתו בסקייפי לחו"ל, ואפילו לא התנפחה לה הקרסול, ולמחרת הלכה כאילו כלום לא קרה. ואני מאושרת שהמלאכים עזרו לי לעזור לה. למרות שהוא תמיד אמר לי שאינו מאמין בטיפולים כאלו... שבת-שלום, באהבה
אריאלה

המונשרי

New member
../images/Emo2.gif WOW

אריאלה אני מלאת התפעלות מההילינג שעשית לילדה. היות ואני מאד מתעניינת בכל נושא המיסטיקה הייתי שמחה אם פעם בהדזמנות תרחיבי קצת בנושא. איך הגעת לזה? איך את מתקשרת עם המדריכים? ( וידוי קטן - אחד החלומות שלי תמיד היה לעזור ולרפא - רק שאני לא משוכנעת שיש לי את זה , למרות שיצא לי להגיש עזרה למכאובים לא פעם).

למעלה