גמילה-לה-לה

mAmA MiSiSiPi

New member
נייטי שאלה על הישבנון

יש לנו בדיוק אותו אחד ומשום מה הוא מרגיחש לי לא יציב , הוריי גם לא מרגיש כ"כ בטוח עליו , כשהוא עשה פיפי הוא ישב על הקרש הרגיל. אצלכם הוא ממש יציב? תומר מתפסס עליו בלי בעיה? אני לא מאמינה כמה הוא גדל החתיך הזה.

גם אצלינו הוא לא יציב...

אבל גם הליפסקי שיש אצל ההורים שלי לא יציב...כך שאני לא יודעת עם זה הדגם הספציפי הזה או כולם.. בהתחלה תומר פחד,עכשיו הוא יושב ומנדנד את המדרגה באוויר..

פלגיה

New member
אני באמת מעדיפה

מקטין אסלה, ושרפרף נפרד. הילדים מעדיפים את הישבנון על אף חוסר היציבות

אחלה תמונה וטיפ קטן-

אם מרימים את מכסה האסלה ושמים את הישבנון על האסלה עצמה (ללא הקרש, מקווה שאני מובנת)- הוא יציב הרבה יותר
שיהיה בהצלחה בגמילה!!

../images/Emo207.gif

אור בת עוד לא שנה ו8 - בימים האחרונים בנוסף לזה שהולכת אחריי לשירותים (זה עושה כבר חודשיים) כורעת בחדר שירותים ועושה קקי בחיתול. היום כשעשתה זאת קמה מחויכת והודיעה בגאווה שעשתה "קיקי!". כששאלתי אותה מי עשתה קקי בשירותים? היא אמרה בגאווה "אני!" והצביעה על עצמה. יש מצב להתחיל גמילה ע"א הגיל המאוד צעיר?

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif../images/Emo106.gifפיפי ראשון בשירותים

אתמול בערב "תפסתי" את הוריי מנסה להוריד את החיתול כשהוא עומד ליד האסלה אז שאלתי אותו אם יש לו פיפי והוא רוצה לשבת לעשות והוא ענה שכן אז הושבתי אותו וזאת פעם ראשונה שהוא לא צרח וניסה מיד לרדת , הוא ישב שם בנחת אבל לא יצא כלום ,נתתי לו לשבת כמה שרצה עד שירד לבד. הבוקר סתם בשביל הכייף וגם כי נורא חם הורדתי לו חיתול ונתתי לו להסתובב עירום בבית ,באיזה רגע הוא הלך לשירותים ונעמד ליד האסלה שוב שאלתי אם הוא רוצה פיפי הוא אמר שכן הושבתי אותו אמרתי לו שהוא יכול לעשות עשיתי גם קצת "פששש פששש" ויצא !!!! יצא פיפי ראשון באסלה. אח"כ הוא גם לקח נייר טואלט וניגב לבד עזרתי לו להוריד את המים והוא עשה ביי ביי לפיפי. עכשיו לשאלות 1 נתחיל עם השאלה הטכנית , כשהוא יושב הבולבול לא ממש מופנה כלפי פנים האסלה ככה שיצא שהוא ישב על האסלה אבל הפיפי ברח בקשת החוצה , איך עושים שהפיפי יכנס פנימה? 2 מה עכשיו ? להשאיר אותו בלי חיתול בכלל לראות או שיבקש לשירותים או שיברח לו אבל לפחות הוא ירגיש שבורח לו , או לשים לו חיתול ולראות אם הוא עדין מבקש ללכת לשירותים ואז להוריד לו חיתול ושיעשה באסלה? 3 זה בסדר לשאול אותו מידי פעם " יש לך פיפי? אם יש נלך לשירותים" או לא ליזום ולחכות שזה יבוא ממנו?

כל הכבוד להוריי..

אני חושבת שתני לו להישאר ערום! או בתחתונים... אני בעד כן לשאול לפחות בהתחלה(תומר כבר שבוע וחצי בגמילה,ואני כמעט שלו שואלחת,הוא כבר אומר לבד) אבל שאלתי וגם הושבתי יזום בשירותים סיר כל חצי שעה שעה. אמממ לגבי הפיפי בקשת,אני פשוט מחזיקה עם האצבע שלי את הבולבול כך שיפנה כלפי מטה. וכשהוא עודה זה יוצא בתוך השירותים,ולא החוצה,למרות שקרה לו כמה פעמים שעשה פיפי על הכל מסביב,והיתיישב גם לבד עם תחתונים ועשה,אבל שטויות ..

אילתית 2

New member
../images/Emo106.gif כל הכבוד להוריי

עוד לא גמלתי את הקטנטן...מנוסה בבנות
למרות שהקטנציק עוד לא גמול כמה פעמים ישב על האסלה עם הישבנון...וכך צריך להראות לו שחשוב שיכנס פנימה...ולא יעשה בקשת על אמא ממולו...פשוט עזרתי לו קלות ...יותר קל אם ישב ויסגור רגליים כשהבולבולון לכיון תוך האסלה...אבל הוא רוצה לעשות...ולהסתכל... בקיצור עוד לא מנוסה איך לא לעשות על אמא בקשת... ולדעתי יופי הוא רוצה מראה נכונות ומוכנות אתם בבית בחופש...תני לו להיות בלי טיטול- ערום או תחתונים... ולגבי לשאול ולהזכיר...כן וודאי בהתחלה ככה עשיתי עם הגדולה - לא להציק כל רגע...אני הצעתי ושאלתי כל שעה עגולה

טובה37

New member
חמודה שלי

הוריי הוא בן הוא לא אמור לשבת תלמדי אותו לעמוד ולהשתין בקשת דולב כשעושה קקי הוא יושב ואז הפיפי בורח החוצה זה לוקח זמן ללמוד לכוון הבת שלי בפיפי הראשון נעמדה כמו בן לקח לי זמן להסביר לה שאנחנו בנוןת ואנחנו יושבות

נושקולה

New member
קודם כל מזל טוב

לגבי השפרצות, אצלינו רותם עומד על דרגש ועושה פיפי בעמידה כמו גדול - אומרים לו לפגוע במים הכחולים ככה לא צריך לדאוג לפיפי בקשת...

leelach

New member
אור שלי פיתח שיטה בתחילת הגמילה

ופשוט היה סוגר את הרגליים שהבולבול בפנים, ואז הפיפי לא היה בורח, עד שהסכים לעשות בעמידה כמו אבא- גם היום שיש לו קקי ולפעמים יש גם פיפי הוא מכניס את הבולבול פנימה ועושה גם פיפי- כל הכבוד להוריי
בהצלחה בהמשך

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעוד שאלות

אחר הצהרים הוא היה בלי חיתול , השארתי את הדלת של השירותים טיפה פתוחה ואת הישבנון על האסלה. והוא כל פעם {6-7 פעמים בשעתיים}בא אלי ואמר שיש לו פיפי , אז אני לוקחת אותו ולא יוצא לו כלום או רק רוצה לתפס על האסלה לרדת ולעשות ביי ביי לפיפי {שלא יצא} כמו מין משחק כזה . לאפשר לו את המשחק הזה או שיהיה ברור שרק אם יש פיפי הולכים לשירותים ? כמה זמן זה זמן סביר לחכות שיצא פיפי / קקי ? גם כשזה מתוך משחק.

../images/Emo99.gifתמונה מקסימה

איזה ילד ענקי יש לך
ולא יאומן איך הוא יושב יציב על האסלה

leelach

New member
תראי בהתחלה אור שלי קצת חשש ועד שיצא לו לקח

כמה ריצות לשרותים, שעשה סופסוף עשיתי מזה טרראם גדול עם מחיאות כפיים וכל הכבוד והמון עידוד- הוא יקלוט את הקטע לאט לאט פשוט תזכירי לו כל חצי שעה בערך אם יש לו פיפי או קקי עד שילמד ללכת לבד- שימי לב גם לשפת הגוף שלו רואים בבירור מתי יש להם פיפי או קקי- בהתחלה הם מתאפקים קצת עש שלומדים לשחרר, אצלנו זה התחיל מהסיר כי לא התקדמנו עם השרותים, אחרי שבועיים בסיר העלמתי אותו וישר לשרותים!!

פלגיה

New member
לשחק, לשחק, ושוב לשחק

ילדים לא יודעים ללמוד בלי לשחק. זאת הדרך שלו להתיידד עם האסלה ועם הישבנון.

למעלה