The Lions Of Judah

gryphon music

New member
תשמע,אם אתה אומר לו את זה מנסיון

כי פעם בעצמך שכחת,הצטננת וקיבלת נזלת אז אולי רנדומלי צודק.

modulo1000

New member
האמת במחשבה שנייה

כשקראתי עכשיו את ההתפתחויות בשרשור ההוא החוורתי.....רונדו בתפקיד "החבר" של המבוקש ברומניה לא יאומן....מה האדם אמר שהוא לא מתחבר למודולו 1000 ורונדו הפציץ אותו בבליסטראות , זפת רותחת ורפש שמתאים לפורום רוק מתקדם ולא לכאן דווקא רונדו זה שהיה בראש המוקיעים במקרה החריג ההוא נכנס לאותן נעליים מעופשות דווקא רונדו שמצאתי בו בן שיחה נעים במפגשי הפורום ובעל ידע והבנה בפסיכדליה הברזילאית שכה מעטים הכירו ומכירים....ואולי עכשיו קצת יותר אודות לכתיבתו החוורתי והתקשתי לקרוא את המילים אבל בשל האינטגריטי שלי לא אוכל להתייחס להתקפה בנשק לא קונוונציונלי בשרשור ההוא כאל עקיצת יתוש...הייתה פה שבירת כלים וכפי שאמרתי ל " חבר " של המבוקש ברומניה...יש דברים שהם בחזקת יהרג ובל יעבור וזאת הפגיעה בכבוד הזולת חבל רונדו פשוט חבל

John Barleycorn

New member
לגזור ולשמור

יופי של התנצלות. בית ספר להתנצלויות. אני לא מכיר לא את המתנצל ולא את ה"מנוצל", ואני אדם מאד מאד תמים, אז כך אני מבין: למתנצל לא היתה שום כוונה זדונית בהודעתו הראשונה, הכל בראש של המנהל (וכל השאר). ולמרות שאורי זוכר רק מה שנוח לו מהשיחה, ולמרות שהוא אדם שמשקר במצח נוחשה ומלקק לכולם בתחת כדי להציל את עסקיו, לא ייחת איש כרונדו, ימחל על כבודו, וככל שהצדק בצד שלו, רוחו כה גדולה שהוא מתנצל בפני אדם נאלח זה ממעמקי לבו הכנים. במידה והפרשנות שלי חוטאת ולו במעט למציאות, אני בטוח שחברי חדי העין, שפנים, דיקטטורים, וסתם אוהבי אדם ו/או כבשים על האש יתקנו אותי.

Jflyaway

New member
ולגבי אורי.

תמיד אהבתי את אורי ותמיד כיבדתי אותו וכך עם יתר האנשים פה. כלום לא השתנה, ואין לי טינה לאיש יקר שמזוהה אצלי יותר מכל עם יושרה ורוגע. זה היה FOR THE RECORD

Jflyaway

New member
ובלי שום קשר לזה ג'וני..

אנא שלח מסר לפני ביקור המולדת הבא

Barmelai

New member
גם אם היה נדמה לי אחרת קודם

הרי שהפרשנות המבריקה הזאת כבשה אותי לחלוטין ועכשיו אני פתאום רואה את ה
תודה לג'וני ולאיש הנחמד עם הכפות החשמליות שעזר לי להבין מה קרה פה באמת

LadyG

New member
אורי - לחיימון כמובן

הדוגמנית מירי אורן. נו באמת..זה מצב חירום, יכולת להרים טלפון
. תקופה קשה הפכה להיות הגדרה מוכרת לאחדים מאיתנו. מבינה מאד ושולחת חיבוק חם. הפכת להיות רב - יפה לך. אני יכולה להזמין אותך לגלגול הבא? בגלגול הזה כבר אבוד לי. נסיעה טובה ל"ארץ הנמוכה". צבור הרבה כוחות ותהנה מהרוגע. מגיע לך.

Barmelai

New member
מתגעגעים אליך רב אורי ../images/Emo14.gif

ואל תגיד שאני יודע בדיוק מה לעשות בקשר לזה כי אני עוד עלול לעשות את זה

melancholy man

New member
שנה טובה כבוד הרב../images/Emo13.gif

אתה איש טוב, אורי, מתגעגעים. תחזור כשיהיה לך כוח. חוץ מזה, אתה היחיד כאן שלא צריך את הפורום, בסופו, כמו נרקומנים טובים, כולנו מגעים אליך למכה.

ozitex

New member
אההההההההה...../images/Emo13.gif

אגלה לך סוד אורי. גם בלי שכתבת את מגילת רות הזאת שלך (כהרגלך בקודש) אני הנחתי הנחת עבודה שהתבססה על נסיון חיים ממשוך של קרוב לחמישים שנה...חחחח והנחת עבודה זו לא התבררה כלא נכונה משום מה כי מה לעשות,אנשים מרגישים רע/חולים/לא בא להם/יש להם הלוויה/יש להם חתונה/יש להם נסיעה וכו וכו כי הם רק אנשים ,מה לעשות. ולכן דווקא אני לא תהיתי לגבי "היעדרותו של אורי בש" ולכן גם לא הופתעתי מהסבריך המנומקים לעייפה. מה שכן,כרגיל הצלחת לעורר חיוך על שפתי עם חוש ההומר המפותח והגישה הקלילה.תגיד,אולי תכתוב ספר? אתה משחית כל כך הרבה מילים על מצבים פשוטים שחשבתי לעצמי שאתה בעצם כבר כתבת רב מכר בלי לדעת כיצד..
אגב,אני ממש לקחתי אישית את הערתו של רונדו,מזתומרת לאן נעלם אורי בש? וכשאני לא כתבתי איזה שבועיים אף אחד לא כתב "לאן נעלם עוזי.." אתה חושב שאני צריך לקחת אישית את חוסר ההתייחסות הלזה? יענו יש דרג ויש זרג?..חחח טוב נו,אנמי לא אתיימר להתחיל לכתוב את רב המכר שלי כקונטרה לשלך ורק אאחל לך שנה טובה הרבה יותר מקודמתה. בהצלחה בכל מעשיך ורק תיהנה. עוז

למעלה