The Lions Of Judah

Rondomali

New member
../images/Emo220.gif The Lions Of Judah

לפני שבוע הייתי ב"קצת אחרת" ותוך כדי שיחה עם אורי על מצבו של הפורום (אם תהיתם לאן אורי נעלם...) ועל הרוק הישראלי בסבנטיס הוא שלף את הדיסק של האריות, או בשמו הרישמי The Lions Of Judah. קניתי אותו בעיקר מסיבות נוסטלגיות ונוכחתי לדעת שאורי צדק בכך שהרמה שלו לא אחידה (וגם הסאונד טעון שיפור ניכר). אבל מה, יש מחשב ותוכנות כך שיצרתי גירסה משופרת-סאונד ומקוצרת לדיסק (40 דקות במקום 68) כשאת רוב השירים בעיברית השארתי בחוץ כמו גם את הפופ הדביק... ואז יצא דיסק
לא ידעתי, אבל מלבד Katza האדיר היו לאריות עוד כמה פצצות פסיכדליות כמו Loop De Loop ו- A Day In A City . וגם שירי פופ-רוק מעולים כמו Our love's A Growing Thing , I've Got Sunshine I've Got Luck , ו- Wheel Of Love . הגירסה של האריות לשיר העמק (באה מנוחה ליגע) הייתה השיר העיברי הסביר היחידי (לדעתי) שהם הוציאו. ועכשיו נשאר רק לחכות להוצאה מחדש של האלבום של עוזי והסגנונות...
הנה ה- Track-List של הדיסק ש"יצרתי":
1. Our love's A Growing Thing 2. Wheel Of Love 3. I've Got Sunshine, I've Got Luck 4. Far Away 5. Give Me 6. Katza 7. Satan What You Want From Me? 8. Where I Belong 9. Loop De Loop 10. A Day In A City 11. I've Seen You Around 12. שיר העמק​

ozitex

New member
אחלה ואגב..

בלהקה משתתף אחד מעשירי רשימת ה-400 של פורבס..

ozitex

New member
"מצבו של הפורום"..?

"אם תהיתם לאן אורי נעלם"... אתה מוכן..או לחילופין אורי לפרשן את מקבץ המשפטים הפרובוקטיביים הלזה?

Rondomali

New member
שאלתי את אורי מדוע הפסיק לכתוב

ולבקר בפורום ומכאן התגלגלה השיחה... כשם שהתגלגלה שום פרובוקציה

Jflyaway

New member
"שיחה עם אורי על מצבו של הפורום"?

עשרים דקות אני כבר יושב וחושב מה אני רוצה להגיד יעל זה. איך להגיב לטוב הלב השופע הזה.... ? בסוף החלטתי שאני לא ידבר על זה אפילו אם ישאלו אותי מה אני חושב, וההצהרה הזו שלי היא ההתחלה והסוף של כל מה שיש לי לומר בנושא. "אם תהיתם לאן אורי נעלם" ?... שיהיו לי בריאים כולם

Rondomali

New member
בהתחלה רציתי לענות לך ברצינות

תשובה מנומקת כזאת ... כמו להיכן נעלמו כל הסקירות והמאמרים ... וכו' וכו' אח"כ חשבתי לעצמי
What the Fuck הרי בעוד 24 שעות אני כבר אהיה בדרך לנתב"ג ודקה אחרי שאכתוב את ההודעה האחרונה הרי אני אמחוק את ה-Bookmark בלי לקרא את התגובות ה"רגועות" שלך נראה עוד כמה חודשים כשאחזור, אם הפורום יחזור למתכונתו הישנה אז OK אם לא... גם לא נורא

pasteran

New member
Carpe diem

cave,vomitorus sum a tuo pedi זה הכי קרוב לספרדית שאני יכול

uribash

New member
"שיחה עם אורי על מצב הפורום"?../images/Emo12.gif

זה שלושים דקות (שהן עשר דקות יותר ממך, יואל !) אני כבר יושב וחושב מה אני רוצה להגיד על זה....ופשוט אין לי מושג מה, בעיקר מפני שאין לי שמץ על מה אתם מדברים כאן ומה פלוני או אלמוני רוצים מחיי-העמוסים-באמוציות-בלאו-הכי. "שיחה" ? (למה לא "דיון ארוך בועדת חוץ וביטחון", זה נכון באותה המידה..) "על מצב הפורום" ? (לכל היותר, 'פטפוט חולף', ואם כבר אז דווקא על 'מצב הרוח' של מישהו שלקה בשפעת קלה, גרונו מודלק ושיעוליו כבדים- עד כדי כך שזוגתו מכנה אותו כבר שבועיים "גמורי בן-שיעול"....וכל זאת, בעת שלקוחות אחרים "משוחחים" עמו במקביל גם הם- ותוך שתיית קפה שחור (ממנו דאג כמובן מייד להכין גם ל'משוחח'.) חפירה קשה בזכרוני השרוט הוציאה ממצאים ארכיאולוגים מרתקים : החלפנו גם כמה מילים על קישורים להורדות באינטרנט, על איזה פסטיבל בגני התערוכה ב-1970 ועל אשתו של אחד מהאלגרנטים מהאריות, אבל אפילו חלקיקים אלו היו קצרצרים-מדי לטעמי ובאווירה סואנת מעט, ולא ממש הבנתי כנראה על איזה פסטיבל מדובר, לאן הכנסתי את עצמי ושל איזה מהאחים אלגרנטי- הייתה אותה אישה בלונדינית, שהמשוחח לטש ברגליה החשופות את עיניו בצעירותו. (אני עוד הייתי בגדר שמועה אז, אל תסתכלו עליי
). בכל מקרה- "שיחה על מצב הפורום", היא OVER-STATEMENT בריבוע, ואת זה אתם יכולים להכפיל במספר האלבומים שהוציא SUN RA. זאת ללא קשר לעובדה שאני האחרון שיכול להעיד על מצב הפורום, מהסיבה הפשוטה שאני כמעט ולא משתתף בו, לאחרונה, ולא משום סיבה קונספירטיבית. אבל השיא פה הוא: "אם תהיתם לאן אורי נעלם ?". מה שלא נאה פה, רוני, הוא הקישור האסוציאטיבי בין המשפט הקלוש הראשון לשאלה המופרכת שבסוגריים. ולאלו מכם שתוהים עדיין היכן אני- אני פשוט בתקופה קצת עסוקה וקצת עצובה, כמו כל בן אדם שלישי שאני נתקל בו מאז הסתיימה סאגת לבנון-השנייה. מייד בסופה חיכו לנו שתי הלוויות קשות, בהפרש של יום אחד. זה אולי כבר אירע "קצת מזמן", עם הזיכרון הקצר שלנו- אבל עבורי זה טרי עדיין מאד. בן כיתתי הלך שם, ויום אחריו ילד בן 21, בן הקיבוץ, שאוטוטו עמד לסיים סדיר ולברוח מכאן לטיול בדרום-אמריקה. בנוסף - הרבה עבודה חיכתה לי כדי שאשקע בתוכה (ק"א, הרצאות, לימודים, ROOTS, ולאחרונה עברתי את טבילת האש הראשונה שלי כרב
- בעת שחיתנתי זוג צעיר בקיבוץ) קצת בעיות בריאות (נאלצתי לשוחח עם הגוף שלי על מצבי...),והרבה חלומות על חופשה (קצרצרה) בחו"ל (שאותה אני דוחה כבר 4 שנים, ותודה לנורית שעוזרת לי להגשים אותה
). בנוסף- אני שוקד בבית על עבודת סמינריון מסוימת, מוקף ספרים וראשי עמוק באמצע המאה ה-19 (בעיקר, התקופה שבין 1850 לערב מלחמת האזרחים האמריקאית, אם זה ממש מעניין מישהו..). ולכן ההרכב הפסיכי היחיד שנותן לי פסקול ראוי לתקופה הוא מקסימום השארלטנס (ואל דאגה, יואב, הבטחה היא הבטחה- ואקיים אותה!). באשר לפורום- ו"זניחתו"-כביכול. לא זניח ולא-בטיח. מדובר במצב זמני עבורי. אני אוהב את הפורום הזה בכל ליבי ובעיקר את האנשים שמריצים, מנהלים ומרכיבים אותו והופכים אותו למה שהוא. יש לי שלוש כתבות במזווה, אך כולן ב- HOLD עקב תאריכים אקדמאיים שאני חייב לעמוד בהם. ולא, לא חדלתי לשמוע מוסיקה בשעות של כתיבה מול המסך. אלו מכם שאני עומד איתם בקשר במסרים, במייל או דרך הטלפון- יודעים זאת היטב. בשבוע האחרון אני שומע בעיקר את SONGLINES של DEREK TRUCKS BAND. אלבום חדש ומצוין, לטעמי, של יוצר וגיטריסט גדול (אני בטוח שהאח אלמן יסכים איתי, שלא נדבר על גארסיה). כולו מחזור שירים היונקים מהרעיון האבוריג'ני על בריאת העולם (הם מאמינים שהמוסיקה בראה את העולם, או יותר נכון שכל פרט בו: הרים, נחלים, עצים- התממש רק לאחר שניגנו ושרו על אודותיו). רעיון מקסים, והשילוב עובד נפלא עם בלוז-סליידי, נגיעות דוברו וכוסיות ייגרמייסטר. וזו הזדמנות, מעט באיחור אמנם, לאחל לכולכם שנה טובה ומאושרת מלאה מוסיקה פסיכית, מצלצלת, ג'אמית, הזויה, חלומית, קסומה וטריפית. ואשר להערות הרנדומליות הללו- מאחל לך, רוני, רק טוב לב, קצת פחות מרירות ועוקצנות (שטבען אינו ברור לי, אני מודה) ואולי קצת פחות ניסיונות לגרור מזחלות שלג אל תוך חדר שכולו ג'ונגל טרופי צבעוני
... . אין לי מושג פסיכולוגי ממה זה נובע, אבל זה לחלוטין לא במקום וברשותך, אין לי כל רצון להיות חלק מזה. הספיקו לי הפסימיזם, הדיכאון והחולשה של התקופה האחרונה. בבקשה אל תגרור אותי למקום לא לי. יש לי מספיק על הראש גם בלי תיאוריות קונספירציה על האחים אלגרנטי
. אני אשמח בכל עת "לשוחח" עם כולכם גם על מצב החסה בשטחים, ובוודאי שעל המקום הוירטואלי היפה הזה, אם רק יתממש לו כבר מפגש פורום -מצידי בחוף געש, חוף סירונית או חוף השרוטים (זה, אגב, ליד קיבוץ שדות ים, ליד כפר איזון. אחלה חוף !)- אבל גם פאב אירי חביב יתאים לכך. ובכל מקרה- אני עומד על כך שהדבר יעשה באווירה חיובית. קצת נמאס לי ממים עכורים, ALL I WANT IS RELATIVELY CLEAN RIVERS . החל מערב יום כיפור ועד מוצאי חג הסוכות, אהיה טרוד בצייד וינילים באירופה (כפרה על התנזרות אקטיבית מדפדוף וינילים-חו"לי של כמה שנים רזות). לפני ואחרי- אהיה כתמיד לשירותכם. שיהיה לכם חג שמח, צום קל ושנה טובה יותר מקודמתה. אורי

modulo1000

New member
נסיעה טובה ושנה טובה אורי

מאחל לך ולכולנו שנה יותר טובה מזאת כרגיל אנשים חזרו לשיגרת יומם למעט אלו שאיבדו את היקר מכל..ליבי איתך ועם המשפחות של החברים שלך על מנת להעלות מעט חיוך על פניך הנה תיאוריית הקונספירציה של וולט דיסני: Snow White מסמלת קוקאין ו7הגמדים : Grumpy, Sleepy, Grouchy [sic], Dopey, Sneezy, Happy, and so forth הם seven stages of cocaine addiction מכניס לכיס הקטן את כל שאר תיאוריות הקונספירציה....

Rondomali

New member
אורי, כמו שכתבתי שאלתי אותך למה אתה

לא כותב ולא מבקר בפורום ומכאן המשכנו לדבר... אני מתנצל שהעלתי את שמך, בסה"כ רציתי לעלות הודעה על האריות וההערה שכתבתי הייתה הרבה יותר תמימה מאשר הכוונות הזדוניות והקונספירטיביות שמייחס לה האיש בכחול. בארץ שבה ראש ממשלה ושרים זוכרים רק את מה שנוח שלהם, אני לא מתפלא שכתבת את מה שכתבת. ככלות הכל יש לך יחסים עיסקיים עם האנשים כאן. תהיה בריא אורי ותהנה באמסטרדם. אנחנו כנראה שלא נשוחח יותר בעתיד...

modulo1000

New member
רונדו ואללה הגזמת...והנה הסיבות

1. לא מכובד לרמוז משהו על או מאת אורי...גם אם דברים נאמרו לאוזניך אני בטוח שלא הייתה כוונה לפרוש אותם כאן 2. אני מציע לכולם כאן לספור עד עשר לפני שהם לוחצים על שלח....גם אם זורם בעורקם דם איטלקי
3. אני לא אתן לך לשרוף גשרים בטח לא עם אדם יקר כמו אורי ולו רק בשל הכרותי הקצרה איתך וההכרה שגם אתה אדם יקר 4. GOOD VIBRATION

LadyG

New member
בניגוד למודולו

אני לא מעריכה אותך. יכול להיות שזה לא פוליטיקלי קורקט ויכול להיות שהמנהל השני ימחק את ההודעה שלי אבל אני אקח סיכון בנקיטת עמדה לא פופולרית. מישהו פגע בך פה? מישהו התנהג אליך לא בכבוד? לפגוע בחברים אחרים...קטן עליך, ראה ערב ראש השנה (לא נחזור על הפרטים). לרמוז על משהו מאת אורי ב"ש - לא מכובד. אורי חבר אישי של חלק גדול מאיתנו. אם לאורי יש בטן מלאה אני לא רוצה לקבל רמיזות, אני רוצה את האמת בפנים. יש לך משהו נגד ניהול הפורום? שלי? של יואל? של שנינו? שוט. מבחינתי...הגשרים נשרפו.

Rondomali

New member
והנה יצא הנחש מעור הארנבת ../images/Emo28.gif

הרי איך לא תגני על השפן הקטן, כשלפני שלוש שנים את והוא פעלתם יחד נגדי בצורה מגעילה ומכוערת. עד כחודש לפני המפגש הראשון בו נוכחתי לא יצרתי איתך שום דיאלוג מעל דפי הפורום, לא יכולתי לשכוח. ובערב החג כשקראתי את ההודעה של השפן הקטן לא יכולתי שלא להגיב, אם כי ברמיזות. וכמובן שגם הפעם את נקטת בעמדה ה"אוביקטיבית" שלך, כאילו לא עברו שלוש שנים. הגשרים ביננו?.... ח ח ח... אלו מעולם לא היו, הכל היה העמדת פנים. והנה גם קליפ סיום, מתנה לשניכם אני יודע שאת תמחקי את ההודעה - העיקר שקראת אותה הרי בשבוע אחד את מחקת יותר הודעות מאשר יואל בכל התקופה שלפני, ממש כמן השפן הקטן, התנהגות של "עבד כי ימלוך".

Jflyaway

New member
אני רק מקווה שאת ההודעה ההיא

לא תמחקי נורית. זה סוג של אנדרטה לרשעות.

LadyG

New member
אין חשש

אני בעד הנצחה. הרי אני "עבד כי ימלוך". Oh God.

Barmelai

New member
יורד גשם או שמישהו עושה עלי פיפי ?

הספק יפה יש לך רונדו. מערב ראש השנה אתה משתין כמו ממטרה, על המלנכולי, על אורי, על יואל, על נורית. יפה לנו ככה להעמיד פנים שזה רק היורה של הסתיו ותיכף זה יעבור, נו, ממילא אתה עומד לטוס. כמה שעברתי עם זכוכית מגדלת על כל ההודעות והתגובות בפורום הזה לא הצלחתי לראות משהו ולו הכי פעוט שיכול לעורר את חמתך, שלא לדבר על איבוד שליטה, שלא לדבר על בעיטה בידידים שלך, לפחות לשעבר הקרוב. האמן לי שבגלל הכבוד שנתתי לך על בסיס יחסים יפים בעבר הקרוב טרחתי וחיפשתי את הסיבות להשתלחות חסרת הרסן שלך במלנכולי ועכשיו בנורית. מצאתי את זה, והתקשיתי להאמין איך אתה נוטר טינה, מרירות וחימה על כלום. פשוט כלום. אין לי אפילו אובייקטיביות לשפוט את מה שאני כותב עכשיו מרוב כעס, בכל אופן לראות אותך רודף אחרי הכבוד שרק נדמה לך שלקחו ממך ובוחר להשתלח בחברים שלי, גורם לי להבין שזאת תהיה צביעות מצידי להמשיך לכבד אותך. לא ככה. המשך לרדוף אחר הכבוד והוא יחמוק ממך, מחל עליו ותמצא אותו בחזרה. אני פה עם החברים שלי בעסקת חבילה. או שתשתין על כולנו או שתתפוס את עצמך בידיים. חברים לא קונים כל יום ולא מוכרים כל כך בזול. יאללה SEND

למעלה