The Lions Of Judah

Barmelai

New member
עוז במקרים שאת נעלם מהפורום

הנחת הדיפולט שלנו היא שאתה במעצר בבוקרשט אז אנחנו לא דואגים

ozitex

New member
אהההההההה 2

"אתה במעצר בבוקרשט אז אנחנו לא דואגים"... ומה אני צריך להבין מזה? שמעצר אצל הסקוריטטה זה בילוי סוף שבוע בחיקן של שופעות חזה מטרנסילבניה? ומה עם משלחת חילוץ ? (מובטחות למחלצים הרפתקאות בקרפטים...) על זה לא חשבת, מה?..

garcia

New member
אין כמוך אורי

אני שמח לראות שהתווסף עוד מאזין יזראלי לרשימת חובבי Derek Trucks Band. רק לפני כמה ימים כתבתי על הדי וי די החדש שלו בפורום השכן כשבכלל אני כותב בהקשר ליצחק קלפטר ואפריים שמיר. והנה שלושה קטעי אדיו מהופעות חיות של Derek Trucks Band: Feel So Bad מהופעה בערב השנה החדשה של 2006. דרק טראקס מארח את בשיר הזה את גרג אולמן ואת ה-Watkins Horns. מוקדש באהבה לליטל מילטון שהלך לעולמו שנה שעברה. Sahib Teri Bandi מהופעה בגרמניה 2005. Volunteer Slavery > I Will Find My Way בהופעה ב-Ithaca, NY חורף 2006.

modulo1000

New member
יש באמתחתי חומר נדיר של האריות

שמשום מה לא נכלל בבאוסף הנ"ל ושרובו הרבה יותר " עם ביצים" ולא חננה כך שהאוסף שלך יכול להשתפר....תזכיר לי

ozitex

New member
זה הרי-אישו לא?

לא המקור אז..אלף דולר??? קצת מופרז לדעתך לא יוסי?

ozitex

New member
יוסי..

בהצעה כתבו במפורש שזו הוצאת REISSUE משנת 1987.כלומר,זוהי הוצאה שנייה ולא ראשונה. ההוצאה המקורית היא עד כמה שידוע לי -הוקלטה בשנת 1968 ויצאה לשוק ב-1969. תקן אותי אם אני טועה.

YOSSIVINY

New member
אתה צודק

בחלק הראשון הם כתבו This album was reissued on vinyl in 1987 ומה בא מיד אחר כך? but this auction is for one on the few surviving copies of the original 1968 pressing and it is in the best condition ever to be auctioned on ebay or elswhere

תומאס Z

New member
להקה נחמדה מאוד

במקרה יש לי סרט וידאו עם קליפים פסיכדליים משנות השישים בישראל ורואים את האריות במועדון הכריש ברמלה. היו זמנים. הדיסק לא מעניין לדעתי אבל נחמד להקשיב לו מדי פעם.

למעלה