עידכונים

tali44

New member
הלוואיייייייייייייי

אז שהסינגל לא יצא החודש, אבל אם היא תופיע בפעם הראשונה בטקס פרסי המוזיקה MTV יהיה לה קהל נרחב, במה ראוייה להופעת קאמבק ובדרך כלל יש לה שם הופעות מצוינות. אז אם זה יהיה ככה לפי דעתי זה יהיה ממש טוב!!

xtina 4 ever

New member
זה נחמד והכל, אבל..../images/Emo210.gif

אנחנו נצטרך לחכות עוד חודשיים במקום עוד כמה ימים (27 לחודש).
פאק, נמאס לחכות!

Over To You

New member
../images/Emo207.gif פרטים על "החבר" שומר ראש של בריטני

מצאתי את זה באיזה אתר פפרצי.. מישו יכול לתרגם? פשוט אין לי כוח חח Britney Spears‘ mystery man has been identified as Daimon Shippen! Here’s what we know, according to X17: – Daimon is age 34, as of September 2006 – Daimon may not be into girls – Daimon owns an apartment in Santa Monica – Daimon was a former set production assistant for Road to Red – Britney’s real boyfriend is named Sam – Britney doesn’t even know John Sundahl, her supposed AA mentor

brit is my love

New member
תרגום:

הגבר המיסתורי של בריטני ספירס זוהה כדימון שיפאן מה שאנחנו יודעים לפי X17: -דימון בן 34 -מספטמבר 2006 דימון עשוי לא להיות הבעלים של 'בנות דימון' בסנטה מוניקה (נראלי שזה המשפט חח לא בטוח..) -החבר האמיתי של בריטני שמו סם (וואטטט??!?! איזה כתבה מפגרת יא אללה...חח מדברים על גבר אחד ועוברים לאחר?!?!) -בריטני אפילו לא מכירה את גון סנדהל (?!?) משערים שהוא היועץ הרוחני שלה. אתה יכול לתת לי את האתר של הכתבה? אולי ככה אני יבין יותר... כי יש פה כמה משפטים ממש לא ברורים בקשר לסם הזה...

SuperShiro

New member
לא ממש תירגמת נכון אז אני אתקן,

1.מספטמבר 2006 דיימון בן 34. 2.ייתכן ודיימון לא סטרייט. 3.דיימון הוא הבעלים של דירה בסנטה מוניקה. 4.דיימון הוא עוזר מפיק לשעבר של הסרט "Road to Red" 5.שמו של החבר האמיתי של בריטני הוא סם. 6.בריטני בכלל לא מכירה את ג'ון סנדל, האדם שאמור להיות יועצה בנושא האלכוהול [AA].

למעלה