אתמול, בריטני נראתה בוכה במלון ארבע העונות../images/Emo10.gif
We spotted Brit last night at 8:30 p.m. at the Four Seasons hotel in Beverly Hills (where we've seen her almost every day for the past week) crying! (Sad, huh?) Apparently she was sobbing during dinner - with her new bodyguard/manny by her side - but still managed to puff through a few ciggies. She retreated upstairs to a room and we never spotted her come down again ...
תרגום אמש איתרנו את בריט בשעה 8:30 בלילה במלון "ארבע העונות" בברלי הילס [המקום בו ראינו אותה כמעט בכל יום בשבוע החולף] בוכה! [עצוב, הא?] מסתבר שהיא יבבה במהלך ארוחת הערב – עם שומר הראש/המטפל החדש של ילדיה לצידה. היא נסוגה למעלה לחדרה ומעולם לא ראינו אותה יורדת בחזרה. בת דודתה/ העוזרת שלה, אלי, נעדרה בשבוע האחרון באופן בולט, מאז שראינו את שומר הראש/המטפל החדש של ילדיה לצידה. מקור מספר לנו שבריטני ואלי לוקחות הפסקה נזקקת לאחר שבילו כל כך הרבה זמן יחדיו בחודשים האחרונים – מסתבר שמריבה קטנה גמרה לשתיים להיפרד, באופן זמני. לא מפתיע, מאחר ולבסוף למי לא יהיו צרות עם אדם אחר לאחר בילוי של זמן כה רב יחדיו? אנחנו מקווים שלא מדובר במשהו רציני ושאלי המקסימה תחזור לחייה של בריטני בקרוב. והאיחולים הלבביים ביותר לך, בריט! למה הדמעות? לשמוע דבר כזה, ועוד אחרי התמונות האחרונות המדהימות בהן היא מחייכת את החיוך האמיתי והמדהים שלה? זה עצוב
אם יש משהו שאני לא אוהבת לשמוע זה שהיא עצובה/בוכה. אני מאוד מקווה שלא מדובר במשהו יותר מדי רציני, למרות שאם זה גרם לה לבכות אני די בטוחה שמדובר בדבר די רציני. מה שזה לא יהיה, אני מקווה שהיא תתגבר על זה
אה, אממ בהחלט לא ראינו את אלי עם בריטני בזמן האחרון, אך המקורות של X17 הוכיחו את עצמם לא פעם כלא אמינים, לכן נכון לעכשיו לא הייתי סומכת על דבריהם יותר מדי. חלק מן הכתבה באנגלית לא מופיעה כיוון שאני לא יודעת כיצד ניתן להעתיק אותה מ X17 ושאר האתרים עדיין לא פירסמו את החלק הנוסף [כיוון ש X17 ערכו את הודעתם].