עידכונים

tali44

New member
אופפס... שירשרתי לא נכון../images/Emo9.gif

ובקשר לצלמי פפראצ'י- זה ממש מטורף....!! אבל היא (סופסוף) נהגה בתבונה, נתנה להם תמונה ושיסתלקו...(!!)

Brit22k

New member
ואוו...

חמישים צלמי פפרצי , כאלה מעצבנים! אבל בוידאו בריטני ממש חמודה

SuperShiro

New member
אתמול, בריטני נראתה בוכה במלון ארבע העונות../images/Emo10.gif

We spotted Brit last night at 8:30 p.m. at the Four Seasons hotel in Beverly Hills (where we've seen her almost every day for the past week) crying! (Sad, huh?) Apparently she was sobbing during dinner - with her new bodyguard/manny by her side - but still managed to puff through a few ciggies. She retreated upstairs to a room and we never spotted her come down again ...
תרגום אמש איתרנו את בריט בשעה 8:30 בלילה במלון "ארבע העונות" בברלי הילס [המקום בו ראינו אותה כמעט בכל יום בשבוע החולף] בוכה! [עצוב, הא?] מסתבר שהיא יבבה במהלך ארוחת הערב – עם שומר הראש/המטפל החדש של ילדיה לצידה. היא נסוגה למעלה לחדרה ומעולם לא ראינו אותה יורדת בחזרה. בת דודתה/ העוזרת שלה, אלי, נעדרה בשבוע האחרון באופן בולט, מאז שראינו את שומר הראש/המטפל החדש של ילדיה לצידה. מקור מספר לנו שבריטני ואלי לוקחות הפסקה נזקקת לאחר שבילו כל כך הרבה זמן יחדיו בחודשים האחרונים – מסתבר שמריבה קטנה גמרה לשתיים להיפרד, באופן זמני. לא מפתיע, מאחר ולבסוף למי לא יהיו צרות עם אדם אחר לאחר בילוי של זמן כה רב יחדיו? אנחנו מקווים שלא מדובר במשהו רציני ושאלי המקסימה תחזור לחייה של בריטני בקרוב. והאיחולים הלבביים ביותר לך, בריט! למה הדמעות? לשמוע דבר כזה, ועוד אחרי התמונות האחרונות המדהימות בהן היא מחייכת את החיוך האמיתי והמדהים שלה? זה עצוב
אם יש משהו שאני לא אוהבת לשמוע זה שהיא עצובה/בוכה. אני מאוד מקווה שלא מדובר במשהו יותר מדי רציני, למרות שאם זה גרם לה לבכות אני די בטוחה שמדובר בדבר די רציני. מה שזה לא יהיה, אני מקווה שהיא תתגבר על זה
אה, אממ בהחלט לא ראינו את אלי עם בריטני בזמן האחרון, אך המקורות של X17 הוכיחו את עצמם לא פעם כלא אמינים, לכן נכון לעכשיו לא הייתי סומכת על דבריהם יותר מדי. חלק מן הכתבה באנגלית לא מופיעה כיוון שאני לא יודעת כיצד ניתן להעתיק אותה מ X17 ושאר האתרים עדיין לא פירסמו את החלק הנוסף [כיוון ש X17 ערכו את הודעתם].

YugiBoy

New member
לא נראה לי שזה נכון...

תשמעו... להיות עם אותו בן אדם כל כך הרבה שעות ביחד, פשוט נמאס. מה גם, שאנחנו לא באמת יודעים אם היא דודה שלה או משהו... מה שהיה כתוב בבירור זה שהיא העוזרת שלה. וכרגע יש לה עוזר שהוא גם שומר ראש, ויש שמועה שהוא גם חבר. תנו לה לרענן קצת... מסכנה בטח הן כבר לא יכולותל ראות אחת את השניה... עוד שבוע-שבועיים בטח נחזור לראות אותה מידי פעם....

0rin

New member
../images/Emo210.gifלא מאמינה אם אין תמונות להוכיח את זה..

Britney Style

New member
שמועות שמועות שמועות שמועות שמועות

דיי נמאס לי להיות ניזיון מהשמעות האלו. אין מידע על הקאמבק אין מידע על האלבום הכל בגדר שמועה ההוא אמר להיא והיא אמרה לו
מתי כבר הם מתכוונים להוציא משהו רשמי??? מתי היא מתכוונת לתת ראיון לתקשורת??? זה משגע אותי שהכל ככה באוויר ... אני חושב שלין צריכה ללכת לבריטני, לבקש ממנה סליחה ושהכל יחזור על קדמותו בשלום

גם לי נמאס קצת מזה...

כבר 5 שנים שאני מחכה לקאמבק..ובנתיים שום דבר לאא מתקדם... הכל תלוי באוויר כמו שאמרת... תאכלס כל הפורום זה תמונות פפרצי שלה ושמועות... מקווה שב27 לחודש כמו שאמרו באמת תהיה מסיבת קאמבק..

SuperShiro

New member
נכון, וזה די מציק ומפריע לכולנו

כי אני בטוחה שאין דבר שישמח את המעריצים יותר מאלבום חדש. בריטני עובדת על שירים כבר משנת 2004 ואני בטוחה במאת האחוזים שיש לה מספיק חומרים מצויינים בכדי להרכיב אלבום משובח. אני מאמינה שבריטני עוד לא מרגישה מספיק מוכנה מנטלית לחזור, לכן היא עדיין לא חזרה. אני מאמינה באמונה שלמה שהיא תחזור כאשר היא תרגיש שהיא מוכנה ורוצה לחזור, כיוון שבמצב כזה אנו נקבל את בריטני בחזרה במיטבה [הן מבחינת ההרגשה שלנו והן מבחינת ההרגשה שלה]. עברו עליה המון דברים ואני די בטוחה שהיא עדיין מעקלת. מבחינתי יש לה זמן, חודש/חודשיים ואפילו שנה. שתחזור ותהיה במיטבה. דרך אגב, אנחנו מחכים 3 שנים לכל היותר, ב 2004 בריטני עדיין קידמה את In The Zone
יהיה טוב!

YugiBoy

New member
אתם שוכחים משהו....משהו מאוד חשוב../images/Emo220.gif../images/Emo70.gif

היא צריכה לאסוף כוחות... יש לה תסביך אמא על הראש.....תסביך קווין על הראש... יש לה את הילדים שלה!(על הלב
) קאמבק, מצריך ממנה המון המון המון המון כוחות! ללכת, להתראיין, להופיע, לדבר, לעשות, לרוץ, לצלם, לטוס מסביב לעולם ותוך כדי גם להגיע להסדר כלשהו עם הילדים שלה וקווין, וזה על קצה המזלג. שלא נדבר על מלא פוטושוטים וקליפים, על כל מיני דברים קטנים שאפילו אנחנו לא מסוגלים לחשוב עליהם... כל מיני סגירות וישיבות ותכנונים... זה דורש כל כך הרבה! ותחשבו שכל מה שבריטני רואה מהעולם כרגע זה את הצד הרע... אני מאמין שהיא גם מקבלת מכתבי עידוד וכל מיני כאלה.. אבל בכל זאת... נכון שאמור להיות לה רצון כלשהו דווקא בגלל זה, לקום ולהראות לכולם שהיא סטרונגר, דאן יסטרדיי. אבל זה מצריך המון כח, היא כבר אמא ל2 ילדים וזה מאוד קשה, למרות שיש לה עוזרים ועוזרות...חח.. ואולי בזמנים אלו ממש יושבים טובי המוחות לתכנון הקליפ הגדול הבא, ההופעה, תופרים פייט-פייט בשימלה הבאה שלה, מרכיבים יהלום יהלום בחליפה השערורייתית הבאה שלה... אני מקווה שהיא תחזור מהר...יש לה המון סיבות לקבל מוטיבציה (כמו להוכיח וזה..) והמון סיבות לשנוא את העולם, ולרצות לדחות הכל בכמה שנים כדי שכבר ימאס ממנה, ירדו ממנה, ואז היא תגיח מהאפלה כמו מלכה... ת'כלס, מה שטוב בשבילה, טוב גם בשבילנו... וראינו כבר שהיא לא דופקת חשבון לחברות התקליטים שאומרות לה מה ומה לא לעשות... היא עושה מה שבראש שלה, לפעמים לטוב ולפעמים לרע. פווו חפרתי, לא נורא. תתמודדו.

Britney Style

New member
לא הבנת מה אני אומר

אני מתעצבן שאנחנו פשוט מנותקים מהכל, אין לנו מושג מתי הקאמבק הזה אמור להתחיל כל מה שאנחנו מקבלים כל יום זה עוד ועוד שטויות ממגזינים ש70% מהם כותבים סתם שטויות בשביל שהעיתון שלהם יימכור ושהכתבה תקבל חותמת של "מידע בלעדי". ובכלל לראות את בריטני בודדה כל יום בפאפראצ'י אחר ולשמוע שיש לה בעיות עם המשפחה ועם קווין זה ממש עצוב ומה שעוד יותר עצוב זה שאין לנו מושג אם זה בכלל נכון. נ.ב איתי אתה באמת חופר

YugiBoy

New member
יאללה תקופה חדשה.

מעכשיו אני לא יחפור... לא יתווכח.. תחשבו מה שבא לכם עזבו אותי......... אני מסכים שהגיע הזמן, שבריטני תגיד לעצמה "היי רגע... הם בטח משתגעים שמה.... אבל לי? לי איכפת מהם! מעכשיו אני אתחיל להזרים מידע ממקור ראשון והם יהיו מרוצים
" בכל מקרה לילה טוב... נדבר מחר... אגב אני מחפש רעיון לפינה חדשה... אם למישהו יש (לא שמישהו קורא את ההודעה הזאת חח בטח כולם כזה YUGI... עזבו אותי לא קורא את זה...

xtina 4 ever

New member
חחחח...../images/Emo210.gif

אני קוראת את ההודעות של כולם, ותאמין לי- יש כאלה שחופרים הרבה יותר ממך. =P

xtina 4 ever

New member
כן, אלייך התכוונתי.../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

אבל בקטנה, את כותבת דברים ששווה לקרא. :]

YugiBoy

New member
../images/Emo45.gif

(אתם רומזים משהו כאילו? גם את שלי כיף לקרוא [לא.])

למעלה