ראיתם האוס ?

mitzipitzi1

New member
שאלתי אותך, אז דרך העיניים שלך

הרי ידוע מהי עמדתה של קמרון ומהי עמדתו של פורמן

יוסי n

New member
דרך העיניים שלי -

אין שום הצדקה למה שפורמן עשה. אני יכול להבין את המצוקה שהוא חש, ושהובילה אותו לעשות את מה שעשה, אבל להצדיק - אין שום דרך. אבל הרי זו בדיוק הטענה שלי - אנחנו, כצופים מהצד, לעולם לא נצדיק התנהגות כזו. בעיני קמרון - הוא בן זונה (אין צורך להסביר). בעיניו - הוא צודק (הדרך היחידה לאלץ את קמרון לחזור אל הבית ולגלות מה גורם למחלה היא ליצור מצב בו יהיה לה אינטרס אישי - להדביק אותה [בשביל עצמה, ובלית ברירה, היא תהיה מוכנה להסתכן]). הכל בעיני המתבונן.

mitzipitzi1

New member
אז זהו, שאני לא בטוחה שגם

בעיניים שלו עצמו הוא צודק. הוא עשה זאת בלהט הרגע אבל לא בטוח שאין לו רגשות אשם. אם אין לו, אז הוא כבר מפלצת ולא רק רגעית.

יוסי n

New member
רגשות אשם, אם בכלל, יהיו לו...

רק כשהוא יבריא מהמחלה. אנשים חולים כאלה לא מתעסקים ברגשות אשם, אלא בהישרדות ((וצריך לזכור שכמו כל דבר אחר בסדרה הזו, הסיטואציה קיצונית והכל מוגזם - האבחנה מסובכת, עצם החיפוש אחריה מעמיד בסכנה את המחפש, אדם אחר שסבל ממנה מת... - וכל זאת כשהשעון מתקתק לרעת כולם).

natalysh

New member
לא, אני לא יכולה להבין אותו.

ההתנהגות שלו היא התנהגות של חיה בג'ונגל. העובדות הן שגם ללא ההדבקה קמרון הייתה מוכנה ללכת לבית לבדוק (כפי שהאוס שאל אותה לפני זה). זו דרך מחשבה נוראית. זה מקביל מבחינתי לעובדה שאנשים חולי איידס ילכו וידביקו מיליונרים או חוקרים כדי שיחקרו את מחלתם וימצאו פתרון, או שאפילו פחות "נורא" מכך - שאנשים חולים במחלה (נגיד סרטן) יאחלו שמיליונרים או חוקרים יחלו במחלה כדי שיקדישו משאבים למחקר/תרומות וכו'. ברור שההתנהגות הזו היא בלחץ, אבל היא לא מוצדקת. לא חסרים מקרים שאנשים שהבינו שהם חולים עשו הכל כדי לא להדביק עוד אנשים. אני ממש לא אוהבת לשלוף כל פעם דוגמות מהשואה, אבל לא חסרות דוגמות משם בנושא הזה. ואם יוודא שאין למחלה הזו ריפוי (מה שבאמת יכול להיות והם לא יכלו לדעת) אז מה? המטרה, גם בעיניו של פורמן, לא צריכה לקדש את כל האמצעים. האמת הייתי מצפה מאדם שהקריב כל כך הרבה מהחיים שלו לרפואה כמו פורמן (זמן, אנרגיות, כף, חיים) לדעת את זה.

morancho1

New member
זה כמו

שאדם שנדבק מאידס כי קיים יחסים עם אישה שלא סיפרה לו שהיא נגועה, אז כדי להתנקם בעולם הוא הולך ועושה אותו הדבר...האם ניתן להצדיק או להבין מצב כזה? האם לפי דעתך אותו אדם (וגם אישה) לא ראויים לשבת בכלא על מעשיהם?

קובי221

New member
אם כבר... ../images/Emo91.gif

האנטומיה של גריי, שלישי 21:30, יסטארס(אפיק 13) ב- Yes.

alice miau

New member
אוי, לפי הפרומו, זה יהיה מעולה.

ועוד עם הופעת אורח של כריסטינה ריצ'י!

dimiorr

New member
שני חלקים!

זוג פרקים באמת טוב (מפתיע בעונה הזאת של גריי...) אבל למי שלא רוצה להתחרפן מההמתנה - חכו לפרק ההמשך..... seriously!! :)

dimiorr

New member
ועוד משהו

סתם לשם האנקדוטה, יכול להיות שזו בכלל עובדה ידועה ברבים, אבל - כל הפרקים של גריי בכלל נקראים על שם שירים. אני חושב שזוג הפרקים שהופיע כאן בהמלצה נקראים - it's the end of the world ו- as we know it , שיר של REM.

קובי221

New member
עובדה ידועה../images/Emo3.gif. ולא כולם!

יש אם אני לא טועה פרק אחד שהוא יוצא דופן. ו- seriously
.

מסטולון

New member
המממ..

משדרים את שני הפרקים ברצף. וראיתי כבר את כל העונה, ופרקים 25-26-27 אי אפשר שלא לראות אותם ברצף, משהו מטורף... וקראתי איפשהו שהם אומרים "ברצינות" כל שנייה בגלל העורכת שלהם שמשתמשת בזה המון. ועוד פרט: העונה השלישית מתחילה עוד חודש, אחלה סדרה=]

למעלה