צירצור ציוד

mornad

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif חס וחלילה! ../images/Emo57.gif

מניסיוני, בגיל הזה הם יכולים לרדת מהמיטה, אבל לא יורדים, זה עניין של הרגל. הבת שלי בת שנתיים ושבעה חודשים ועד היום היא מטפסת ויורדת מהמיטה ללא הרף בשעות הערות בתוך משחק וככה, אבל אם היא מתעוררת בלילה / בבוקר היא יושבת במיטה וקוראת לי או לאבא שלה ומחכה שנבוא להוציא אותה מהמיטה על הידיים עם חיבוק ונשיקה, היא לא יורדת לבד אף פעם.

היי אפרת

קודם כל תודה על התשובה. כן בשוק אני יודעת שיש דברים טובים,עצה שלי תלכי רק ביום ב' יש יותר סוחרי בגדים ויותר היצע. אבל אני יודעת שחורף עדיין לא הגיע ומה שהגיע לא איכותי ממש (חשוב לי שיהיה 100% כותנה, או כמה שיותר קרוב לכך). לגבי החליפות בד"ר בייבי, הבנתי שהן ממש אבל ממש מכוערות?!?! זה לבת שלי....
טוב חמודה, אם תשמעי על משהו אשמח לשמוע, וכנ"ל אעדכן אותך גם אני יום טוב!!!!!

o r n i t

New member
איזה כייף לראות שיש כאן

עוד כמה מהצפון הרחוק. לעניין החליפות יש בסריגמיש ובפוקס מבצעים על 3 חליפות ב-120 ש"ח, אגב, הייתי היום בחנות החדשה של ד"ר בייבי דווקא החליפות די יפות (רק המוכרות שהיו במשמרת הזו היו מזעזעות ולא נחמדות אז לא חיפשתי יותר מידי). אגב החליפות שבשוק מתכווצות ומבחינת איכות הבד די גרועות קנינו שנה שעברה ונתתי את כולם לחברה, עדיף להוסיף עוד 10-20 ש"ח ולקנות חליפות באיכות טובה יותר. אני יודעת גם שבפוקס עודפים (באזור התעשיה) יש חליפות זולות.

efrat82

New member
../images/Emo140.gifשלום גם לך!!

לא ראיתי את החליפות שיש בד"ר בייבי, רק שמעתי מחברה שהיא קנתה לבן שלה (בן שנה וארבעה חודשים) ואני יודעת שיש לה דווקא טעם טוב. אני מתכוונת לעשות בימים הקרובים סדר בארון הבגדים (יותר נכון, התכוונתי שזה כבר ייעשה מזמן, אבל התעצלתי), לראות אילו מבגדי החורף שעבר עדיין טובים ואלו לא, ולעשות את ההשלמות הנחוצות. אשמח לעדכונים ואעדכן גם!

efrat82

New member
התכוונתי לשרשר לאמא של אנה...../images/Emo163.gif

ולאחר מכן גם לענות לך ornit - אכן כיף לראות שיש בנות מאצבע הגליל. . הייתי בטוחה שאני היחידה פה... מזמן לא עברתי בפוקס או בסריגמיש, אולי אגש גם לשם אחרי הסדר המיוחל בארון. לגבי החליפות בשוק - בד"כ אני קונה חליפה אחת ובודקת את העמידות בכביסה וכך יודעת האם כדאי לקנות עוד חליפות, מה גם שבד"כ אני קונה ממישהו מסוים שאני יודעת שהסחורה שלו איכותית. החליפות האחרונות שקניתי (חליפות המעבר) הן מאוד איכותיות ועברו בהצלחה כבר כמה כביסות!

תודה אפרת ../images/Emo140.gif

האמת שגם אני מאוד שמחה לראות שיש פה עוד בנות מהצפון הרחוק!!!! לגבי השוק, קניתי לקטנה שלי חליפות שנה שעברה שנשארו שלמות ומקסימות (ואפילו מלבישה גם השנה). איפה המישהו המסויים הזה נמצא בד"כ, אשמח לגשת אליו גם.... תודה לכל המגיבות, ונמשיך לעדכן אחת את השניה. בברכת חורף נעים לכולם!!!!

דןודנה

New member
אם אין לך בעיה עם יד שניה

בויצו יש בגדי ילדים שנמכרים בשקל לבגד. ואפשר למצוא שם מציאות טובות.

דןודנה

New member
זה נמצא

ברח' עולי הגרדום 18. נזכרתי שיש גם חנות יד שניה בקיבוץ דפנה אבל היא יותר יקרה. ויש גם את הבזאר של יוסי בכיכר צה"ל. שנה שעברה קניתי שם מכנסיים לחורף ב10 ש"ח. השנה עוד לא הייתי שם.

tele10

New member
עזרה במציאת 22 מתנות קטנות לגן -לילדים בגיל 3

אני צריכה לקנות מתנות קטנות אבל נורמליות - לא תוף, כדור, סבון בלונים,מדבקות.צבעים...שמתאימים לילדים קטנים יותר אלא משהו קצת יותר איכותי.(כמה שיכול להיות איכותי במחיר שכזה...) .. בסביבות 10-17 ש,ח לילד (יום הולדת משותפת לשני ילדים אז מתחלקים בעלות המתנה) אשמח לעצות תודה

polegra

New member
במחיר הזה יש בצק+חותכנים בכלי כזה בצורת משפך

איון לי עוד רעיונות בנתיים.... טלי

shian

New member
משהו לחורף

מטריות או כובע וכפפות, את שניהם יש בסכומים האלה.

מדובר בסכום לא מועט למתנה ויש המון אופציות

אני בועד הגן והמתנה אצלנו הזנה היא פאזלים. יש בכל מיני סכומים. עוד רעיון יפה שראיתי במסגרת חיפושי אחר מתנה ליום ההולדת של הבן הפרטי שלי הוא כוס עם קש שממולאת בממתקים-8 ש"ח האחת. קערה+כוס ממותגת-דורה ספיידרמן בראטץ וכו'. כפפות +צעיף מטריה ערכת צבעים גדולה-קיים במחירים שבין 10 ל20 ש"ח. והעיקר: המון מזל טוב

b o t t e n

New member
תלוי גם איפה את קונה.

במחיר כזה אתן גם יכולות לעשות לכל ילד חולצת פיג'מה. קונים גופיות שרוול ארוך לכל הילדים (10-12 ש"ח בשווקים ובמקומות הזולים) קונים דפי הדפסה וגיהוץ למדפסת (באופיס דיפו 10 ניירות 60 ש"ח) עושים ציור נחמד ומוסיפים את הכיתוב. חורף חם / חלומות נעימים.... מדפיסים על הניירות (להדפיס מראה) ומגהצים.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמגפיים

יש מגפיים בכפר השעשועים ואנחנו רוצים לקנות מן הסתם הם לא יהיו כאלה נוחות ויהיו מיועדות רק בשביל ההתלהבות מהשלוליות השאלה היא מה אני עושה אם הוא ירצה ללכת איתם לגן

מהשאני עושה

נועלת לה בבוקר ושמה בשקית את הנעליים הרגילות ומבקשת שיחליפו במהלך היום או מחליפה כשמגיעים.

קניתי מגפיים ב-50 ש"ח בקדס../images/Emo13.gif

ראיתי גם מהממות עם ציור של תנין/כריש אבל הם עולות 150 ש"ח - הגזמה פראית
נראה לי שבאמת מה שעושים זה שולחים לגן עם נעלים להחלפה או לחילופין נועלים רק אחרי הגן כי בכל מקרה בימים של גשם לא יוצאים החוצה במשך היום...

פושקית1

New member
ואים בנעלים עסקינן - שאלה שאלתית ../images/Emo8.gif

הקטן בן שנה וחצי ויש לציין הולך כבר 3-4 חודשים עם סנדלים צעד ראשון נמרוד - עכשיו אני מתלבטת בן נעלי ספורט אורטופדיות של נייק או ניו באלס לבין נעל נימרוד - מה דעתכן?

למעלה