צירצור ציוד

היי לכולם ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

מישהי אולי יודעת על מבצעים לבגדים באזור הצפון הרחוק, קרית שמונה והסביבה? הילדה שלי בת שנתיים ואין לי אין לי מה להלביש אותה!!!! תודה יום נפלא לכולם!!!!

mornad

New member
בחירת שמיכה../images/Emo53.gif

שלום לכל חברי/ות הפורום הנהדר הזה
שמי מור ואני אמא לליה הנהדרת - בת שנתיים וחצי. אני רוצה לקנות לה החורף שמיכה חדשה (בשני החורפים הראשונים לחייה ישנה עם שמיכת פוך אמיתית חמה ורכה מאוד). אני לא יודעת איך בוחרים שמיכה, איזה סוגי שמיכות קיימות בשוק? מה ממומלץ? החדר שלה כמובן מחומם בחורף כך שלא צריך שמיכה מאוד חמה, וגם חשבתי על שמיכה סינטטית הפעם, שניתן בלי בעיה לכבס... בקיצור, אני פונה להורים הוותיקים והמנוסים יותר ממני לעזרה, כל אינפורמיה / המלצה / יתקבלו בברכה. תודה רבה לכם. מור.

../images/Emo46.gif אוף נרטב לי הפלאפון בגשם

שכחתי אותו בחוץ.לא רואים כלום על התצוגה. למישהי קרה? זה בר תיקון או שצריך עכשיו פלאפון חדש? מקווה שאין לי קנס גדול מזה.

../images/Emo183.gifאיפה מוצאים מגפיים קטנטנים?

איפה אפשר למצוא מגפי גומי לחורף עבור קטנטנה בת שנה ושבעה חודשים (במידה 21-22)? אנחנו בדרום. יש פה חנות גדולה של נמרוד ושל גלי ועוד כמה חנויות אחרות

roniron10

New member
../images/Emo53.gif מחפשת בגדי חורף לבן-בת בגילאי 9 ח'- שנ

שנה וחצי. אשמח לעזרה פרטים במסר. עדיפות לאזור המרכז/חדרה.

בובית 29

New member
שאלת פיפי ונעליים ../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

בוקר כולן!
לא מזמן מישהי שאלה אבל לא הצלחתי למצא את השרשור אז שואלת גם: איך ניתן להוציא ריח של פיפי מנעליים כאשר השרייה לילה שלם במרכך לא עזרה. מדובר בנעלי חורף

efrat82

New member
בקרית שמונה..

שמעתי מחברה שיש 3 חליפות ב-99 במתחם ד"ר בייבי בכפר השעשועים - נראות באיכות טובה. אני קניתי בשוק של קרית שמונה 4 חליפות מעבר דקות והן יפות ומצויינות בכביסה. (שלוש מהן קניתי אצל מישהו אחד ב-30 ש"ח לחליפה, ואת הרביעית קניתי ב - 15 ש"ח והיא היפה והאיכותית מכולן! אולי אקנה עוד ביום חמישי הקרוב). בהצלחה

METALIOR

New member
המלצה על שמיכות חורף מפנקות

אנחנו את השמיכות קונים בפריד: http://www.frid.co.il/ הם מפנקות ונוחות ולא יקרות במיוחד. את יכולה להתרשם מהאיכות והסוגים ברמת גן יש תצוגה ענקית במתחם דיזיין סנטר. חוץ מזה בפעם האחרונה שהיינו באיקאה, ראינו גם שמיכות טובות וזולות, ואפילו הסבירו לנו שם ששמיכה לא מחממת היא מבודדת
תתחדשו, ושיהיה בהצלחה!

mAmA MiSiSiPi

New member
הם לא מתקנים על פחות מזה

שלי הפסיק לצלצל וישר החליפו לאחר כי את הסוג הקודם כבר לא מייצרים לא חלקי חילוף ובקושי היה לי אותו שנה

buba300

New member
אם איזור המרכז... ממליצה על עמק עודפים

נמצא בבנין האדום ממש היכן שאצטדיון בלומפילד. כולם מכירים. גם היום הייתי שם בקניית זוגות מכנסיים וחולצות. מלבד זאת, ממליצה על "סטוצי". אני נוסעת לשם במיוחד (ראשון לציון) רחוב לישנסקי. חליפות מדהימות אבל באמת מדהימות ב- 20 שח. מומלץ בחום! בחדרה, אין לי מושג
...

יש אפשרות לכבס אותן?

אצלנו הגמילה היתה בתקופת סנדלים ונעלי בד, אז מהסנדלים באמת היה קשה להוציא ריח (ולמזלי לא היה הרבה) ואת נעלי הבד פשוט כיבסתי וזה עזר יחסית אבל לא לאורך זמן.

בובית 29

New member
אנחנו כבר בדיעבד...../images/Emo4.gifהנעליים

כבר עברו כביסה ויבוש בשמש ואח"כ השריה במרכך. פשוט חבל לי, אלו נעליים שנועדו לילדה ממשפחה נזקקת ואני יודעת שממש צריכים שם אבל לא נראה לי נכון לתת נעליים מסריחות שגם אני לא היתי נועלת לקטנה שלי. חוץ מזה הן ממש חדשות לגמרי
שמעתי על השריה בסודה או בחומץ אבל לא בטוחה כך שלא רוצה לקלקל אותן.

בוליפלג

New member
נסי קודם בחלק נסתר מעט סודה מהולה במים

שפשפי עם מטלית ותראי איך זה מגיב. זה לא אמור להרוס..

עדי25182

New member
סודה לשתיה מעולה - סופג נוזלים וריחות

אם כבר כיבסת וייבשת מה שנשאר לעשות זה לפזר סודה לשתיה על הנעל תשאירי כשעה , אחר כך לנער את הסודה אם עדיין יש ריח לחזור על הפעולה שנית אני הוצאתי ככה ריח של פיפי כשהכלב שלנו היה גור מהספה בסלון ומהמזרון בחדר שינה

בובית 29

New member
../images/Emo106.gifעבד עבד עבד!!!../images/Emo47.gif

הריח של הפיפי נעלם אחר לילה עם אבקת סודה. תודה לכל המייעצות סיגל

buba300

New member
../images/Emo140.gifאכן מגיע להם קרדיט

קניתי משם המון השנה. גם הבגד ים של בראטצ' עלה שם פחות וגם כותונת לילה של בראטצ'. חליפות מכנס מקסימות ממש בכניסה בצד שמאל וגם תחתונים בסוף. פיג'מות חורף מקסימות ומחממות ב- 20 שח. אבל ממש שוות. חצאיות מיני ב- 15 שח מבד מעולה. אהבתי ואני שמחה שיש עוד שחושבות כמוני

למעלה