צירצור ציוד

מירב 1984

New member
אני אישית קונה

אומנם לא להרבה עונות אבל סחורה בסדר גמור לא דבסא בסטוצי או האנגר לשניהם יש סיפים ברשל"צ כמעט כל עונה קונה שם למשפחה ומרוצה אומנם לא סחורה של קניון אבל בסדר גמור ... אם תרצי עוד פרטים אז תשלחי לי מסר בשמחה לדוג חלפית מעבר 20 שח חליפת פוטר עבה 25-35 שח פיזמות 20 שח גופיה 10 שח וכו.... אני מכבסת ומפעילה כל השנה מייבש לא תולה כביסה וזה בסדר גם אחרי המייבש....

שhira

New member
שנה שעברה היה בכל החנויות אנחנו קנינו בגולף

יכול להיות שעדיין לא הביאו

d i v e l

New member
../images/Emo22.gifהנה הוראות

הצעדים לשיקום הטלפון הנייד: 1. הוציאו את הסוללה מיד ופרקו מיד את הטלפון לחלקיו (מברג קטן יסייע לכם) 2. ייבשו מה שניתן עם מנקי אוזניים 3. עכשיו נסו לייבש כמה שיותר עם מייבש שיער - במצב הקר בלבד! - שוב: רק אויר קר לא יזיק יותר. אם אין, אז אולי מול מאוורר (קרוב מאד) 4. מלאו כלי איחסון שניתן לסגור באורז נקי (לא מבושל..). 5. הכניסו את הטלפון וחלקיו הגדולים לתוך האורז וכסו אותו היטב באורז. 6. סגרו את כלי האיחסון ל-24 שעות ושימרו את הברגים שלא יאבדו. למחרת, נקו את החלקים מהאורז, הרכיבו את הסלולארי שנרטב והדליקו את המכשיר כמו גדולים. הוא יעבוד. הסבר קצר: הייבוש ירחיק נוזלים. האורז יספח את הלחות והנוזלים הנותרים (זו תכונתו. בגלל זה מוסיפים אותו גם למלחיה) והמכשיר, שלא התקלקל ולא התחמצן או העלה חלודה עדיין, פשוט ממתין לייבוש והדלקה מחודשת. תיהנו ותחסכו! נ.ב. כל הזכויות שמורות לאתר stips.co.il

תודה מותק. ניסיתי לייבש לא עזר

אבל אל החלק עם האורז לא ידעתי. נראה לי אני כבר אלך למרכז שירות ונראה כמה ירצו אם יהיה יקר מידי אנסה את כל השלבים. פשוט בעלי במשמרת לילה עכשיו ולא בא לי להתקע בלי פלאפון. אני לא אסתדר לבד , ידיים שמאליות בדברים האלה.תודה בכל אופן

d i v e l

New member
רק אל תגידי להם שהוא נרטב

אחריות בדרך כלל לא מכסה קורוזיה.

אסור לייבש עם מייבש שיער

זה מזיז את המים בפנים וגורם ליותר קצרים אמנם אין שמש, אבל הכי טוב זה לפרק את הסוללה ולשים עם ה"פנים" למטה בשמש

אנחנו דווקא התאכזבנו משמיכת פריד לתינוק/פעוט

קנינו שמיכה סינטטית, עבה מידי, כבדה מידי, והחלק הכי בעייתי - מרשרשת עם כל תנועה קטנה של התינוק. הבן הגדול שלי ממש סבל איתה בלילות. מקווה שהקטן יסתדר איתה, אם לא נאלץ שוב לאפסן אותה ולקנות עוד אחת חדשה.

גם אצלנו אותה הבעיה

קניתי אותה כשעמית היה בן שנה ועוד אחת לאחיין. לא שימושית בכלל ונורא נורא יקרה <נדמה לי משהו כמו 250 ש"ח האחת>. קניתי במקום שמיכה סינטטית ב40 ש"ח באחד הבאזרים והיא משרתת אותנו מצוין. היום הבתים מחוממים ואין צורך בשמיכה מסיבית.

בוליפלג

New member
../images/Emo207.gifאילו עצבים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif+טיפ

אחר כבוד קנינו שמיכת פוך סינטטית - יחיד ברשת גולף אנד קו.. הכל טוב ויפה... לפני כ3 חודשים קניתי ציפות יחיד - מיקס אנד מאץ' כי אנלא אוהבת ת'קישקושיאדה של מצעי הילדודס.. בקיצור - לאחר כביסה - על פי ההוראות...אמש גילינו שהציפות קטנות מדי
בעעעעעעעעעעעע. הן 1.80 והשמיכה 2.00. פרקתי
לכן שימו
כשאתן רוכשות שמיכה + מצעים - שהמידות תואמות..

בוליפלג

New member
החליפו לי את הציפות../images/Emo106.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יופי של תודעת שירות

mornad

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה לכולן

קניתי שמיכה סינטטית שנראית לי טובה מאוד בחנות עודפים של כיתן, שעלתה 199 שח אבל הייתה הנחה של 50% , מייד ניצלתי את החיסכון
וקניתי גם סט מצעים יחיד יפפה (100% מכותנה כמובן) לבן עם פרחים קטנים ועדינים צבעוניים, שגם הוא בהנחה גדולה ועלה גם כן רק 100 שקלים. בכלל לצפוניות - נפתחה בקניון בעפולה חנות של כיתן עודפים(ליד הסופרפארם), עם המון מבצעים ומחירים אטרקטיביים למוצרים איכותיים, שוווה ! שוב תודה לממליצות.

UmaGuza

New member
../images/Emo207.gif שאלת פוך../images/Emo183.gif

הוצאנו אתמול את הפוך של הפצפונת (בת שנה וארבעה חודשים), אבל נראה לי שחוץ מלחמם הוא גם יכול להיות יופי של הגבהה בשביל לטפס על המעקה ולקפוץ מחוץ למיטה (והשובבה שלי תקלוט את זה תוך דקה וחצי). זה קרה למישהו?

למעלה