שאלון

Matan599

New member
../images/Emo217.gifשאלון../images/Emo217.gif

לקוח מפורום השמינייה: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מהו הצבע האהוב עליך? מה השתיה המועדפת עליך? מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? יודע לנגן? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? מה השיר האחרון ששמעת? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? באיזה שעה קמת היום? כמה זוגות נעליים יש לך? על איזה צד ישנת בלילה? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? והשנוא? מה צבע החולצה שלך? מה אכלת בצהרים? יש לך עגילים / קעקועים? באיזה פורומים אתה כותב? איזה דיסקים יש לך? איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? לאיזה חוגים אתה הולך? מה את רוצה לעשות עכשיו? מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? מאמין ברוחות רפאים? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ישנת הלילה עם שמיכה? עשית פעם בנג'י / סנפלינג? איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? באיזה צבע העכבר שלך?

Blue Aura

New member
עונה. ../images/Emo189.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? נותנת לאמא שלי מליון אחד ומחקה שיהיה לי רישיון ואני אקנה מכונית. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? או וטרינרית או משהו עם חיות. מהו הצבע האהוב עליך? כחול. מה השתיה המועדפת עליך? קולה.
|מכור| מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית.
יודע לנגן? פעם ניגנתי על אורגנית ועל גיטרה ומנדולינה אבל כבר שכחתי הכל.
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלויזיה. מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אסגור את כל החלונות. מה השיר האחרון ששמעת? MI. כמה אחים יש לך? 1. איך קוראים להם? לירון. בני כמה הם? 18. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ, 11 נראה לי. באיזה שעה קמת היום? 10. כמה זוגות נעליים יש לך? 3. על איזה צד ישנת בלילה? אני כל הזמן זזה אז אני לא ממש יודעת. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער - שטני ועיניים כחולות. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב - קמתי מאוחר היום ואין דבר רע. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני בודדה פה. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אנגלית וכלבנות מעשית.
והשנוא? מתמטיקה בגלל שאני שונאת את זה.
מה צבע החולצה שלך? אדום. מה אכלת בצהרים? לא אכלתי.
יש לך עגילים / קעקועים? 6 עגילים. באיזה פורומים אתה כותב? מכושפות, זה ולפעמים בטופ מודל. איזה דיסקים יש לך? אני לא שומעת דיסקים. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? מדיום. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז. לאיזה חוגים אתה הולך? לא הולכת. מה את רוצה לעשות עכשיו? כלום. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חומוס. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? לא רוצה לגור במדינה אחרת.
מאמין ברוחות רפאים?
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? או, לפני הרבה זמן. ישנת הלילה עם שמיכה?
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? פרוייקט מסלול, מלך השכונה, כולם אוהבים את ריימונד ועוד כמה. באיזה צבע העכבר שלך? לבן.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif"והשנוא?מתמטיקה בגלל שאני שונא

ת את זה" בדרך כלל שונאים משהו כי שונאים את זה

Blue Aura

New member
התכוונתי לכתוב: ../images/Emo122.gif ../images/Emo189.gif

בגלל שאני לא טובה בזה, המוח שלי לא בפוקוס עכשיו.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo80.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? טסה לטקסס ומאתרת את קלי, קונה לעצמי מחשב נייד, חתול פרסי ג'ינג'י, הרבה שטויות לריקוד ותורמת חלק... מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? עיתונאית או מנהלת סטודיו חמוד כזה... מהו הצבע האהוב עליך? סגול כהה מה השתיה המועדפת עליך? מים...טוב נו, וקוקה קולה...
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע, ברור! יודע לנגן? על העצבים
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? שיעורים...בהבעה!
אה וגם לקחתי נייר כזה שאני אוכל לקמצ'ץ' וזה נהיה רך כזה...עוד שריטה שלי
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אתכונן למסיבה...עוד כמה שעות טובות מה השיר האחרון ששמעת? אני שומעת עכשיו, breakaway כמה אחים יש לך?
איך קוראים להם? עוד יותר
בני כמה הם? בואנהה באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 01:10 חזרתי מבר מצווה באיזה שעה קמת היום? 08:00 וכמעט איחרתי לביצפר
כמה זוגות נעליים יש לך? 5, או 7 אם מחשיביםן נעליי בית וריקוד... על איזה צד ישנת בלילה? אני ישנה על הגב, הרבה יותר בריא
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שתני, ועיניים חום כהה דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אמממ גיליתי שיש לי חברות מעולות, קיבלתי בבוחן במתמטיקה 100 אבל החזירו לנו ת'עובדת שורשים והמורה לא מתה עלייה מאוד... מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? נמממ המערכת סטריאו והיא...עושה מוזיקה... מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ספורט
ואנגלית והשנוא? הבעה, הסטוריה, מדעים, והרשימה עוד ארוכה... מה צבע החולצה שלך? שחור {איזה קטע, כל החיים אני לובשת שחור) מה אכלת בצהרים? נממ שניצלים חמודים כאלה שאימא שלי מכינה, מג'דרה {יש דבר כזה} ואיזה שמינית מתפוח אדמה... יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באוזניים, ורוצה באף!
באיזה פורומים אתה כותב? קלי קלארקסון...
איזה דיסקים יש לך? שאני אשכרה שומעת? את הדיסקים של קלי ושל אבריל... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אנשים משועממים באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז... לאיזה חוגים אתה הולך? היפ הופ וג'אז...אני כל כך שמחה שהשאלה הזאת קיימת!
מה את רוצה לעשות עכשיו? אהה לא עניינכם...אבל משהו אחר-ללכת לאילת-ממוריזזזזזז מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? נמממ חביתה ועגבנייה-אכלתי בקפיטרייה אתמול באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? איפשהו בארה"ב {יש לי גם ניחוש לגבי ליאור...
} או ברזיל מאמין ברוחות רפאים? כן... מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? שנים! מאז כיתה בק נגעלתי מזה ולא אכלתי המבורגר מאז ישנת הלילה עם שמיכה? כן, אבל אני תמיד מסובבת אותה לרוחב ככה שהיא מחצה איזה רבע גוף, אז תחליטו אתם מזה אומר
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? עשיתי סנפלינג, ועשיתי בסקיי קוסטר של הסופרלנד-נקרא בנג'י?
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? חברים... באיזה צבע העכבר שלך? אין לי עכבר, יש לי חתול
בכלאופן, שניהם אפורים... גמאני מאאאאגניבה- הודגש באמצעות מדגישומטיק

ליטול B

New member
חחח לא עדיף רק אורז?!../images/Emo122.gif

חח רצית תגובה הנה תגובה חעחעחע(צחוק של פקאצות
)

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמה נהיה איתך ועם חעחעחעחע?../images/Emo11.gif

את אולי רוצה לשתף אותנו בחידוש בחייך?...
ואת לא אמורה לגלות את מה שגילית!

ליטול B

New member
סליחה אחותייי סליחה../images/Emo9.gif

ליאור ומורן שיתפו אותך כבר בטלנובלה של הפורום חחחח אנחנו אחיות!! ונראה לי אני מתחילה להיות פקאצה!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifכן, מורן אתמול אמרה לי...

ואת תתפקצי לי, בבקשה
I
U ככה...

ליטול B

New member
אל תתאגי אני לא אתפקץ!!../images/Emo9.gif

חחח מה אתמול? טוב שאני לא ידעתי על זה חודש!!! טוב אני האחות הגדולה!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמן הסתם את הגדולה...../images/Emo122.gif

ונראה לי שהמצאתי פועל-להתפקצץ
ואני ידעתי על זה רק אתמול, איך זה?! חכי חכי שאני אתקל באחת מהן... בעצם, למה את בעצמך לא סיפרת לי!?

ליטול B

New member
כי לא ידעתי שאת לא יודעת וכל פעם

שרציתי להגיד שכחתי
אבא עסוק במחשב אל תפריעי לו ואמא לומדת לאנגלית!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה...כמובן...../images/Emo122.gif

ואני רואה שהשכחה זה עניין תורשתי...
ו...איך הגענו למצב הזה, רק מתוך התעניינות? ואני דורשת שקלי תהיה חלק מהעץ המשפחתי שלנו

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשימי../images/Emo23.gifלאומנות הקישור{../images/Emo122.gif}

אז ככה, קלי היא בעצם הבת של סבתא של דודה של אימא של אחות של אימא שלנו... ואומנות הקישור, למקרה שהתעניינת, זה האומנות שבה לומדים לקשר בין דברים לא קשורים...
אז היא קרובת משפחה רחוקה...ואל תשכחי שאני זאת שמדברת איתה מלא בSMS, ואת מדברת איתה בטלפון...ולא מסרת לה ד"שים ממני!

ליטול B

New member
שניה אני אתקשר עכשיו ועל הדרך אני

אמסור לה ד"ש ממך איןן אחות גדולה יותר טובה ממני

למעלה