vampire diaries 1x11

Bartal j

New member
ואני מקווה שהם יפתרו אותם ולא ישאירו

את השאלות חסרות מענה...

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif

דיימן הרג אותה כי היא קראה לערפד, האקס של לקסי לבר, כדי שיבוא ויהרוג את דיימן. גם היא הייתה חברה טובה של לקסי.

קרניjack

New member
ביזיון שאין חפירות בשירשור הזה!

חיכיתם ליומני ערפדים חודשיים וזה רק מה שיש לכם לכתוב?!

מיה 1342

New member
שאלה לגבי הספרים :)

התחלתי לראות את הסדרה לפני שלושה ימים (וסיימתי אותה אתמול, כמה שאני משועממת... עד פרק 11 כמובן), ואני מאוד אוהבת אותה. רציתי לדעת כמה דברים בקשר לסדרת הספרים, ואשמח לקבל תשובות ממי שקרא אותם: 1. הסדרה מאוד דומה לספרים, או שמעבר לקו העלילה הכללי
[?] (נערה שמאוהבת בערפד ואז מתאהבת באח שלו, יש לה חברה מכשפה וכו') אין כל כך דמיון? 2. הספרים יותר טובים מהסדרה, או להפך? (לפי דעתכם, בכל מקרה) 3. ראיתי פה שיש דיי הרבה שכתבו שהחל מהספר הרביעי-חמישי הספרים הופכים לדיי משעממים, שווה לקרוא גם אותם או רק עד השלישי? 4. הספרים מתורגמים לעברית? (אין לי בעיה לקרוא באנגלית, אבל בכל זאת) ושאלה אחרונה בקשר לסדרה- מישהו יודע כמה עונות הולכות להיות וכמה פרקים יהיו בעונה הראשונה? תודה מראש! בבקשה בבקשה בבקשה- בלי ספוילרים לספרים.

Bartal j

New member
היי ברוכה הבאה בקשר לשאלותיך אז ככה

1. הסדרה מאוד דומה לספרים, או שמעבר לקו העלילה הכללי [?] (נערה שמאוהבת בערפד ואז מתאהבת באח שלו, יש לה חברה מכשפה וכו') אין כל כך דמיון? בעיקרון מעבר לקו העלילה הכללי הזהה והשימוש בשמות + העובדה שהסדרה מבוססת על סדרת הספרים ומחזיקה בשם דומה, אין ממש קשר או דמיון כלשהוא , לסדרה יש קו עלילה שונה מקו העלילה שמופיע בספרים, יש תוספות של דמויות שלא צוינו בספר או שצוינו והיו בעלות תפקיד לא משמעותי ומינורי בספרים, ובסדרה הן קיבלו תפקיד גדול יותר. כמו כן בסדרה העיירה מוכנה מיסטיק פולס בוירג'יניה, ובספר שם העיירה הוא פלס צ'רץ' בוירג'יניה. אלנה בספר היא בלונדינית השיער שלה אמור להיות כמו זהב גולש והעיינים שלה בצבע לאפיס לזולי! המראה של הלנה ממש חשוב לקו העלילה. והשחקנית של הלנה בסדרה למרות שהיא משחקת מעולה, היא לא ממש דומה להלנה של הספר מבחינה תיאורית. כנ"ל לגבי סטפ מהספרים, הוא אמור להיראות איטלקי יותר עם שיער כהה אבל השחקן של דיימן בסדרה משחק ממש אמין ודומה את דיימן מהספר, הם משתמשים אפילו במשפטים דומים! ונראים בערך אותו דבר. 2. הספרים יותר טובים מהסדרה, או להפך? (לפי דעתכם, בכל מקרה) שאלה קשה! הסדרה מעולה! והספרים מתחילים בהתחלה כמה שנראה לנו עוד רומן נעורים של טינאייג' ואז בהדרגה העלילה מעמיקה וגם הדמויות משתנות מספר לספר, העלילה ממש זורמת ושלושת הספרים הראשונים מומלצים בהחלט, הרביעי סביר ונחמד אבל הבנתי ששאר הספרים לא משהו, למרות שאני בכל אופן אקרא אותם כי קראתי את הרביעי ואני רוצה לדעת את ההמשך. 3. ראיתי פה שיש דיי הרבה שכתבו שהחל מהספר הרביעי-חמישי הספרים הופכים לדיי משעממים, שווה לקרוא גם אותם או רק עד השלישי? אם תאהבי את העלילה בשלושת הספרים אז אני מבטיחה לך שאת תקראי את ההמשך למרות ההמלצות השליליות את תתני לזה צ'אנס כי את תמותי מסקרנות לדעת מה ההמשך, יש לספרים נטייה לגרום לך להתמכר אליהם, כי העלילה אף פעם לא משעממת גם היא קצת נראית הזויה בהמשך. . 4. הספרים מתורגמים לעברית? (אין לי בעיה לקרוא באנגלית, אבל בכל זאת) שלושת הספרים הראשונים תורגמו לעברית ונקראים, "היקיצה" "המאבק" "הזעם" אבל בגלל שהם יצאו לפני כמעט 15 שנים אז נראה לי שיהיה לך קשה למצוא אותם בסטימצקי או בצומת ספרים לכן אולי תנסי בספריות כי יש מצב ששם תמצאי אותם. אבל אני ממליצה לקרוא באנגלית כי אין על שפת המקור.

קרניjack

New member
בינתיים יש בעונה הראשונה 22 פרקים

אני משערת שימישכו לעונה שנייה כי הסידרה מצליחה

למעלה