כמו שאמרתי: כשמשהו טוב נגמר עדיף לפרוש בפיסגה
הסופרת המשיכה בעקבות שיגעון הערפדים, וזה יכל ממש להיות נחמד, אבל שזה לא יצא טוב... אני אקרא את הספרים כשאני אסיים את הסידרה או את כל הספרים של טרו בלאד. אגב, אני לקראת סוף הספר הרביעי
ממש לקראת הקרב בית המכשפות (שאגב ממש אהבתי את כל השילוב שלהן בספר) ואבגללכתבת לי שהיו ממש קטעים שאהבת בספר וכשהתאהבת בדמות מסויימת- אני משערת שאת התכוונת לאריק לא? בכל אופן אהבתי אותו הרבה יותר כשהו היה רע ורק רצה את סוקי בשביל הסקס.כלומר, הוא לפחות הודה שרק בגלל זה הוא רוצה אותה. אחריי שהזיכרון נמחק לו הוא סתם שוכב איתה כי הוא רוצה "חום", איזה נפש אימהית שתשגיח עליו ותחזק אותו באמצעות הסקס. בתכלס, לביל ולאריק יש הרבה במשותף למשיכה שלהם לסוקי- דם, גוף (סקס) ולא יותר...אבל הפ לא מוצאים בה יותר. כאילו, יבראש שלה, כמו שהסופרת כותבת הרבה יותר ממה שהיא מוציאה החוצה, אבל הם איתה סה"כ רק בגלל דברים נורא נורא שיטחמבחינת אופי ורגש. הם אף פעם לא מציינים שהם איתה בגלל כל ההרפתאות והחוויות שעוברים עליהם ביחד. תמיד זה טעם הדם והגוף, לא יותר. אבל אפשר להבין יותר את היחסים של סוקי וביל, אחריי הכל הם הכירו אחריי שהיא הצילה אותו והם נקלעו ביחד ליותר דברים מאשר לה ולאריק... שורה מסכמת: הם גם יכלו להתאהב, באותה דרך, בכל בחורה יפה אחרת. אין סיבה שלא.