vampire diaries 1x11

קרניjack

New member
נשמע מעניין

אז כמה ספרים בסידרה של יומני הערפד כבר יצאו ועוד כמה צפויים לצאת, לסיכום?

Bartal j

New member
עד כה יצאו חמישה ספרים

שלושה שהם המקורים, משנות ה90 והרביעי שמחבר בין סדרת יומני הערפד וסדרת ההמשך שהכותבת התחילה לכתוב ב2009 שמכילה כרגע רק הספר החמישי שפותח את סדרת ההמשך. ואמורים לצאת השנה שנה הבאה עוד 2 ספרים של סדרת ההמשך. סה"כ יצאו 5 ואומרים לצאת עוד 2

Bartal j

New member
החמישי כבר נחשב כסדרת ההמשך של יומני הערפד

אבל זו סדרת המשך שנקראת The Return: כי הסופרת עשתה הפסקה בכתיבת הסדרה משנת 1998 לאחר סוף כתיבת הספר הרביעי ואז ב2009 היא המשיכה את מעלליו של דיימן כנראה כהמשך של יומני הערפד ב The Return

AlexOnFire

New member
לגמריי! אותם קראתי ממש מהר ואהבתי. הרביעי היה בסדר אבל כבר התחיל להיות הזוי יותר וחמישי לא אהבתי כי הוא ממש הזוי אז זה נגרר אצלי ליותר זמן.

קרניjack

New member
כמו שאמרתי: כשמשהו טוב נגמר עדיף לפרוש בפיסגה

הסופרת המשיכה בעקבות שיגעון הערפדים, וזה יכל ממש להיות נחמד, אבל שזה לא יצא טוב... אני אקרא את הספרים כשאני אסיים את הסידרה או את כל הספרים של טרו בלאד. אגב, אני לקראת סוף הספר הרביעי
ממש לקראת הקרב בית המכשפות (שאגב ממש אהבתי את כל השילוב שלהן בספר) ואבגללכתבת לי שהיו ממש קטעים שאהבת בספר וכשהתאהבת בדמות מסויימת- אני משערת שאת התכוונת לאריק לא? בכל אופן אהבתי אותו הרבה יותר כשהו היה רע ורק רצה את סוקי בשביל הסקס.כלומר, הוא לפחות הודה שרק בגלל זה הוא רוצה אותה. אחריי שהזיכרון נמחק לו הוא סתם שוכב איתה כי הוא רוצה "חום", איזה נפש אימהית שתשגיח עליו ותחזק אותו באמצעות הסקס. בתכלס, לביל ולאריק יש הרבה במשותף למשיכה שלהם לסוקי- דם, גוף (סקס) ולא יותר...אבל הפ לא מוצאים בה יותר. כאילו, יבראש שלה, כמו שהסופרת כותבת הרבה יותר ממה שהיא מוציאה החוצה, אבל הם איתה סה"כ רק בגלל דברים נורא נורא שיטחמבחינת אופי ורגש. הם אף פעם לא מציינים שהם איתה בגלל כל ההרפתאות והחוויות שעוברים עליהם ביחד. תמיד זה טעם הדם והגוף, לא יותר. אבל אפשר להבין יותר את היחסים של סוקי וביל, אחריי הכל הם הכירו אחריי שהיא הצילה אותו והם נקלעו ביחד ליותר דברים מאשר לה ולאריק... שורה מסכמת: הם גם יכלו להתאהב, באותה דרך, בכל בחורה יפה אחרת. אין סיבה שלא.

AlexOnFire

New member
../images/Emo58.gif הסדרה של סוקי ספר 4 האמת נראה לי אריק דווקא נמשך אליה גם בגלל שהיא אמיצה, ונאמנה וכל התכונות שהיא משדרת בזמן שהיא הולכת ועושה את כל הדברים שמבקשים ממנה (עם המשני צורה והמכשפות והערפדים). בכלל אני ממש לא סובלת את ביל. אני לא זוכרת באיזה מהספרים זה קורה אבל סיפרו את הmotive שלו מאחורי ההכרות עם סוקי ואחרי זה ממש לא אהבתי אותו. בכלל הוא מעצבן ורכרוכי וחסר עמוד שדרה. יכול להיות שאני יותר מדי חייה בתוך הספר כשאני קוראת אותו אז התגובות שלי מוגזמות.../images/Emo3.gif

קרניjack

New member
חח מה הקשר, זו דעתך../images/Emo58.gif

דווקא אני עד כה מבינה הרבה יותר את ביל, מאשר את אריק. באופן כללי שניהם דיי דומים, כמו שכתבתי שניהם נמשכים לסוקי, ועם סוקי מכמעט אותן הסיבות, וחוץ מזה שאריק נראה יותר טוב, שחצן יותר, ושתלטן (חוץ מזה שהוא השריף) התכונות שלו ושל ביל דיי דומות לדעתי.... אני מתה על בובה(!!!) ועל אל-סי. לא לגלות לי מה יהיה בסוף הספר!

Bartal j

New member
השלשה הראשונים מעולים, אני אהבתי אישית.

העלילה מתחילה קלילה ואז נבנית בהדרגה. הספר הרביעי גם היה נחמד והעלילה זרמה הוא היה בסדר אבל קצת הזוי עם כל המאגיה וכו' קצת עשה לי הרגשה של הכלאה בין מכושפות וערפדים.

קרניjack

New member
אז אני אקנה את הראשונים!

נחמד שחיברו בין צמדים של ספרים, זה חוסך כסף חח

קרניjack

New member
ח"ח או חח?../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אני מעלה תמונות מהסיבה הפשוטה שזה מעורר אנשים לכתוב. והנה ההוכחה.

Bartal j

New member
נצל"ש יומני הערפדסיימתי לקרוא את Dark Reunion

הספר הרביעי ביומני הערפד שבעצם מסיים את הסדרה המקורית. כשהספר הזה משמש מעין נקודת מעבר. סדרת ההמשך ליומני הערפד נקראת The Return והספר הראשון נקרא The Return:Nightfall בעיקרון העלילה מאוד זורמת ומותחת קראתי את הספר ממש בשקיקה. אהבתי את שילוב המאגיה בעלילה, ואפילו היה גם איזכורים קלטים זה היה נחמד ההתייחסות הפגאנית של הסופרת בשילוב המסתורין אם כי היו כמה קטעים שקצת הגזימו בכשפים שמה לטעמי. כל הקטע של הסיאנס בבית של בוני היה די צפוי שמשהו רע יקרה, זה תמיד ככה יוצא שחבורת ילדות עושה דברים כאלה. כנ"ל לגבי הזימון של סטפן. למרות שהיו כמה קטעים שפחות אהבתי, ואני אתייחס לכך.
אוקיי טיילר איש זאב? WTF למה? כאילו אוקיי אז סבא סבא סבא רבה שלו ננשך בידי זאב וזה העביר לילדיו ונכדיו את הגן הנגוע בתורשה, ובשביל להפוך לאיש זאב ולזכות בכוחות האלו הוא חייב לנשוך מישהו בליל ירח מלא ולשתות דם. כאילו גם מכשפות? גם ערפדים וגם אנשי זאב עכשיו? זה קצת טו מאץ' לטעמי ונדחף לעלילה. ולא אהבתי שהייתה פחות התייחסות לדיימן! רק בסוף הוא התערב כשהוא הגן על אחיו מפני קלאוס המרושע ונפגע בעצמו. אהבתי את הדמות של קלאוס, אני אוהבת דמויות חדשות, ואהבתי את האיזכור שלו כערפד מהעתיקים שערפד את קתרין והפך אותה למה שהיא. הרוע כביכול בדמות שלו והתיאור שלו היה מעניין, כערפד עוצמתי שאיש לא יכול להרוג ושהוא לחם בשטן בעצמו. ועתה כל העיירה בסכנה בגללו. ויחסית לתיאור שלו ציפיתי שבסוף הספר יהיה קצת הרבה יותר מעניין הסוף היה קצת מאכזב אבל אני משערת שככה היא בונה את ההמשך למרות שאהבתי שהיא שילבה את המידסאמר ואת העובדה שלפי המאגיה ביום הזה האור כביכול בשיאו וגובר על החושך כי זהו היום הארוך ביותר בשנה, ולכן הכוחות תקשור של בוני כמכשפה היו בשיאם וכך הלנה יכלה לבוא מעולם המתים כשבוני קראה לה. וזה היה סוג של מטאפורה כשהלנה שהיא כביכול האור באה בתור רוח לעזור לסטפן דיימן וחבריה מפני קלאוס, רק קצת היה הזוי מידי שהיא וכל הרוחות של העיירה באו ביחדLOL והם לקחו את קלאוס לאיזה מקום רחוק שברור שהוא יחזור ממנו כמובן. לא היה ממש מאבק מעניין אבל זה הותיר חשק וסקרנות לקרוא את ההמשך בעיקר שעכשיו הבנתי שההמשך יעסוק בעיקר בדיימן והגיע הזמן אחרי שחצי ספר הסופרת התעלמה ממנו והתמקדה בסטפן ובבוני בעיקר ובכוחות הכישוף שלה. גם הדמות של מאט עוברת שינוי לטובה ומתגברת. ואהבתי את זה שהלנה מתה בסוף הפרק השלישי, אני חושבת שהסופרת החזירה אותה לחיים כי היא הייתצה צריכה להמשיך את העלילה לבקשת הצופים אני לא יודעת עד כמה זה תורם אבל אני אקרא ואראה למרות שהעלילה מתחילה באמת לצאת מהמציאות.

larisa125

New member
../images/Emo207.gif בשבילך ../images/Emo3.gif

המשכתי את השיחה של דיימן וויקי בשירשור החדש...

larisa125

New member
../images/Emo10.gif

אוף, בדרך כלל אני מעבירה את הפרק לדיסק און קי ואז לדיוידי, אבל הוא לא מקבל את הסוג של הקובץ
אז בינתיים אני אראה בלי קול במחשב ואחפור בהמשך....ואני לא אוכל לשמוע את ג'רמי ודיימן

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

ראשית, אני רוצה לציין ששהאנה הזאת מעצבנת אותי! היא פשוט דמות לא אמינה...כמו שקרן אמרה, הכל התרחש שם מהר מדיי ולא היה כל כך ברור.... היה פרק נחמד, קצת משעמם.
איך שדיימן הוציא לה את הלב...וואו. הוא ניגש אליה עם הבעה מתוקה...ופתאום הוא תוקע לה את היד בחזה ומוציא לה את הלב
ועדיין בהבעה תמימה כזאת של חרטה...אני עדיין לא מבינה למה הוא הרג אותה
כל העניין של אלנה-דיימן-וירג'יניה היה קצת מוזר. אין לי מה להוסיף למה שכבר אמרתם... ולבסוף...צדקתי D: דיימן באמת הרג את אשתו של אלאריק זלצמן ( השם שלו מצחיק אותי כל פעם מחדש
). אין לי מושג איך הוא יצא מזה... אוף. יש כל כך הרבה שאלות פתוחות בסדרה...

למעלה