the vampire diaries 1x10

Bartal j

New member
התרשמותי מפרק 10 ../images/Emo58.gif

בשעה טובה הצלחתי לצפות בפרק ותודה רבה ל larisa125 על המסר
אוקיי הפרק בעיקרון היה נחמד, לא כל כך וואו בהשוואה לפרקים קודמים שאהבתי יותר, היו קטעים קצת צולעים פה ושם, אבל עדיין מעניין ואני אתייחס לכמה נקודות.
אוקיי דבר ראשון לוגאן הוא ערפד ממש מטומטם, הוא יותר מידי התלבט לטעמי ופעל בלי שיקול דעת , מזל שהדודה של אלנה לא הכניסה אותו לבית שלה. (והוא וויקי היו שני אנשים שממש לא התאים להם להפוך לערפד והם די סיימו את חייהם מהר מאוד ) ויש לי הרגשה שאני יודעת מי הפך אותו לערפד,
למרות שלא בטוח שאני אהיה צודקת כי התסריטאים של הסדרה אוהבים לשנות את העלילה ממה שכתוב בספר אבל who knows?
... ממש כאב לי הלב לראות איך לוגאן יורה בדיימן! כאילו כבר שלושה פרקים קצוף שהוא נפצע, קודם סטפן שיפד אותו אחר כך אמילי ועכשיו לוגאן, הוא צריך להיזהר יותר! אבל ידעתי שדיימן יחזיר לו כמו שצריך
חח דיימן לא פרייאר
אהבתי איך דיימן ירה בלוגאן אחר כך כשהוא וסטפן הצילו את קרוליין ודיימן אמר לו " You piss me off, I want you dead" כאילו זה כל כך דיימן!
LOL
הסיבה היחידה שהוא לא שיפד אותו, הייתה בגלל קתרין.. לכן הוא גם התאכזב כשהוא הבין שלוגאן כבר שופד למוות. (למרות שזה נתן לו נקודות זכות אצל השריף שבטוחה שהוא הגיבור שהרג את הערפד הרע בעיר חחח משפחת סלבטורה הם בהחלט "מושיעים".) יש לי הרגשה שהמורה להיסטוריה הזה הוא באמת סוג של "קוטל ערפדים" אולי נצר לשושלת או משהו כזה (מעניין מה התסריטאים ימציאו בהמשך)
לגבי סטפן ואלנה, אלנה ממש נבונה וראו את זה שאיך שהיא דיברה עם הדודה שלה היא הבינה ישר שלוגאן ערפד והזהירה את הדודה שתתרחק מלוגאן, היא ממש לא טיפשה ויש לה שכל בריא
אבל סטפן ממש לא החלטי והוא ממש לא יודע הוא רוצה מעצמו, זה קצת מציק. כאילו, פרק קודם הוא מחליט לעזוב אותה והולך ועכשיו כל הפרק הזה הוא די מופיע ומחפש אותה, ואז הוא שוב רוצה לעזוב ואיך שהיא אומרת לו I love you כאילו את אוהבת אותי? מגניב זהו עכשיו הכל בסדר, אין שום בעיות שכחתי הכל וישר נשיקה ומשם העניינים מתגלגלים למיטה
זה היה יותר מידי צולע עבורי, לא הכי אמין כאילו זה לא קשור לסקס אלא איך שהדברים התפתחו מהר מידי, טו מאץ' עבורי. (כל הסצנות התקרבות התרחקות אהבה של סטפן\אלנה היו עמוסות מידי לטעמי בפרק אחד) למרות שאהבתי את הסצנה שבה היא נישקה את סטפן "בלוק" הערפדי שלו כשהעיניים השתנו לו, זו הייתה סצנה יפה. לגבי אלנה, זה היה צפוי שהיא תראה את התמונה של קתרין מתישהו ותבחין בדמיון בניהם, וברגע שהיא הסירה את השרשרת שסטפן העניק לה ידעתי מה זה אומר, שהיא חשופה עתה לצ'ארם של ערפד מסוים שמת כבר 11 פרקים להפעיל עליה את קסמיו ללא הצלחה מרובה... כך שאני צופה אקשן בהמשך בעיקר לאחר התאונה של אלנה בסוף, חח התלהבתי כל כך כי זה היה דומה פחות או יותר לספרים
אני במתח לראות מה יקרה בהמשך, אבל הם כנראה יצאו לפגרת החגים, (לפחות הבנתי שמשדרים את זה בבריטניה בטלוויזיה בערוץ חינמי
) אז זה בסדר מבחינתי.
לגבי מאט וקרוליין לדעתי הם ממש חמודים ביחד ומתאימים... אבל ראו שמאט עדיין קשור לאלנה. ודיימן צריך להפסיק לשחק במוח של אלנה ולבטל את הרצון שלה חח מסכנה הוא ממש הפך אותה לבובה שלו
ואני אוהבת ממש את השינוי בג'רמי כאילו מאז שדיימן מחק לו את הזיכרון ו"לקח" לו את הכאב, זה עשה לג'רמי רק טוב
כיף לראות אותו לא מסומם.

קרניjack

New member
מסכימה../images/Emo58.gif

כל השתשלשלות האירועים ל"סקס" היה מוזרה מאוד...כאילו רק רצו שזה יקרה. ועכשיו אלנה חשופה לדיימן, אה, לא חשבתי על זה
שכבר יפעיל עלייה (או על אחת מאיתנו, כן?) את ההיפנוט המטורף שלו
וכשאת כותבת את זה ככה, דיימן חטף לא פחות מכמה שהוא הרג

Bartal j

New member
אכן הלנה../images/Emo58.gif

חשופה עתה לפיתויי ערפדים, זה לא היה הכי חכם מצידה להסיר את ההגנה היחידה שלה שסטפן העניק לה (עם כל הכעס\אכזבה מסטפן כשהיא חושבת שהוא נמשך אליה רק בגלל שהיא דומה מאוד לקתרין, עדיין מדובר בחיים שלה
) כפי שלמדתי להכיר את דיימן הוא ללא ספק אחד שמנצל הזדמנויות, כבר 11 פרקים הוא חיפש דרכים להשיג את הלנה, ועתה לאחר קריעת השרשרת יש לו הזדמנות מעולה לעשות כמה מהלכים בשביל להשיג אותה לעצמו , ובל נשכח שהלנה מאוכזבת מסטפן מאוד ובטח תהיה במצב רגיש מאוד ועדין ותצטרך נחמה ותמיכה...ויש מי שישמח לנחם אותה

קרניjack

New member
../images/Emo58.gifאהה!

ככה אלנה תתחיל להתאהב בדיימן...הבנתי
נראה לי דיימן ממש יהנה לעשות עליה את ההיפנוט שהיא קת'רין ומאוהבת בו עד כלות
אחח, היא צריכה להבין שדיימן הרבה יותר שווה, אם כי מסוכן כמו אקדח לרכה.

קרניjack

New member
על מה נראה לכם מדבר שם הפרק?

היו לא מעט נקודות מפנה- על מה לדעתכן מהן היא מדברת?

Bartal j

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

אבל אני משוחדת בגלל הספרים חחח
בעיקר על נקודת המפנה ביחסים של הלנה וסטפן שהם אומנם מימשו את האהבה שלהם וכל זה, ואז הייתה תפנית של מציאת התמונה וההבנה של הלנה לגבי הדמיון שלה ושל קתרין, מה שהוביל לזריקת השרשרת שבעצם מגינה עליה מפני פיתויי ערפדים שונים (אהמ דיימן מישהו אמר ?) ולתאונה שלה שבטח תוביל לעוד משהו לפי הצרחה שלה בסוף כשהיא ראתה את הערפד בא אליה ואני ממש לא חושבת שהוא מתכוון לעזור לה לצאת מהאוטו ההפוך.
כך שלדעתי זה סוג של תפנית במשולש הזה שכולל את סטפן\אלנה\דיימן ומרמז על ההתפתחות המעניינת של הפרקים הבאים. נראה לי שעכשיו הם יתחילו את הספר השני, כי אם אני זוכרת טוב עכשיו העלילה של הספר השני אמורה להתחיל.. ואולי זו נקודת המפנה בהנחה והם יהיו נאמנים לספר. (ולמרות שהם משנים הרבה יש לי הרגשה שהם יהיו יותר נאמנים עכשיו)

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif גם אני חושת שזה מדבר

על המציאה של התמונה של קת'רין וכל מה שהולך להשתנות מעכשיו...האמת שאני קיויתי שהם ימשכו את "הספרים" יותר מכל העונה האחת הזאת, אלא גם אם הסידרה תצליח שתיהיה עוד עונה. ברור שתמיד אפשר להמציא, אבל עדיף לדעת שיש עוד למה לחכות...ממש מקווה שאם הסידרה תיהיה טובה כמו עכשיו שהיא תמשיך לעונה שנייה. ואם היא תתחיל לצלוע אז לסיים בכבוד בעונה אחת וזהו

Bartal j

New member
הם רק סיימו עכשיו בערך

פחות או יותר את הפרק הראשון בעשר פרקים, (נראה לי לעונה הראשונה יש 22 פרקים מתוכננים) ויש עוד שני ספרים בדרך שמקריאה שלי אהבתי מאוד ואני מקווה לראות איך יהפכו את זה לסדרה.. (אני מפחדת לחשוב על ספרי ההמשך שמעבר לספר השלישי כי הבנתי שזה כבר נהיה ממש הזוי מידי כי בעיקרון הספר השלישי די היה אמור לסגור את הכל ואין לי מושג איך הסופרת הצליחה להמשיך את קו העלילה מנקודת סיום של הספר השלישי)

קרניjack

New member
כשרוצים תהילה+כסף יש תמיד על מה...

סתם...כאילו אם יש ביקושי תמיד אפשר להחיות מת לתחייה. מי כמונו יודעים

Bartal j

New member
נראה לי שאני באמת לא רוצה לדעת../images/Emo4.gif

נשמע לי שהיא הרסה את הספרים

קרניjack

New member
ברטל, מה הפורום יעשה כשאת תיהיה בלונדון?../images/Emo6.gif

נראה לי כמות התגובות פה תנצח

Bartal j

New member
אתם יודעים אבל מה מציק לי? שהלנה לא כותבת

יומן! וזה "יומני הערפד"!!! וכאילו
הספרים הם בערך היומנים של הלנה שמתארת את חייה והשתלשלות האירועים, כך זה כתוב ובספרים היא כותבת את הזהות האמיתית של האחים והיא אפילו מחביאה את היומן שלא ימצאו אותו.
(הבנתי שלאחר מותה בוני ממשיכה את היומן ומתארת את קורות סטפן ודיימן לאחר שמאבדים את אלנה והניסיון של דיימן להחזיר אותה מהמתים)

למעלה