התרשמותי מפרק 10 ../images/Emo58.gif
בשעה טובה הצלחתי לצפות בפרק ותודה רבה ל larisa125 על המסר
אוקיי הפרק בעיקרון היה נחמד, לא כל כך וואו בהשוואה לפרקים קודמים שאהבתי יותר, היו קטעים קצת צולעים פה ושם, אבל עדיין מעניין ואני אתייחס לכמה נקודות.
אוקיי דבר ראשון לוגאן הוא ערפד ממש מטומטם, הוא יותר מידי התלבט לטעמי ופעל בלי שיקול דעת , מזל שהדודה של אלנה לא הכניסה אותו לבית שלה. (והוא וויקי היו שני אנשים שממש לא התאים להם להפוך לערפד והם די סיימו את חייהם מהר מאוד ) ויש לי הרגשה שאני יודעת מי הפך אותו לערפד,
למרות שלא בטוח שאני אהיה צודקת כי התסריטאים של הסדרה אוהבים לשנות את העלילה ממה שכתוב בספר אבל who knows?
... ממש כאב לי הלב לראות איך לוגאן יורה בדיימן! כאילו כבר שלושה פרקים קצוף שהוא נפצע, קודם סטפן שיפד אותו אחר כך אמילי ועכשיו לוגאן, הוא צריך להיזהר יותר! אבל ידעתי שדיימן יחזיר לו כמו שצריך
חח דיימן לא פרייאר
אהבתי איך דיימן ירה בלוגאן אחר כך כשהוא וסטפן הצילו את קרוליין ודיימן אמר לו " You piss me off, I want you dead" כאילו זה כל כך דיימן!
LOL
הסיבה היחידה שהוא לא שיפד אותו, הייתה בגלל קתרין.. לכן הוא גם התאכזב כשהוא הבין שלוגאן כבר שופד למוות. (למרות שזה נתן לו נקודות זכות אצל השריף שבטוחה שהוא הגיבור שהרג את הערפד הרע בעיר חחח משפחת סלבטורה הם בהחלט "מושיעים".) יש לי הרגשה שהמורה להיסטוריה הזה הוא באמת סוג של "קוטל ערפדים" אולי נצר לשושלת או משהו כזה (מעניין מה התסריטאים ימציאו בהמשך)
לגבי סטפן ואלנה, אלנה ממש נבונה וראו את זה שאיך שהיא דיברה עם הדודה שלה היא הבינה ישר שלוגאן ערפד והזהירה את הדודה שתתרחק מלוגאן, היא ממש לא טיפשה ויש לה שכל בריא
אבל סטפן ממש לא החלטי והוא ממש לא יודע הוא רוצה מעצמו, זה קצת מציק. כאילו, פרק קודם הוא מחליט לעזוב אותה והולך ועכשיו כל הפרק הזה הוא די מופיע ומחפש אותה, ואז הוא שוב רוצה לעזוב ואיך שהיא אומרת לו I love you כאילו את אוהבת אותי? מגניב זהו עכשיו הכל בסדר, אין שום בעיות שכחתי הכל וישר נשיקה ומשם העניינים מתגלגלים למיטה
זה היה יותר מידי צולע עבורי, לא הכי אמין כאילו זה לא קשור לסקס אלא איך שהדברים התפתחו מהר מידי, טו מאץ' עבורי. (כל הסצנות התקרבות התרחקות אהבה של סטפן\אלנה היו עמוסות מידי לטעמי בפרק אחד) למרות שאהבתי את הסצנה שבה היא נישקה את סטפן "בלוק" הערפדי שלו כשהעיניים השתנו לו, זו הייתה סצנה יפה. לגבי אלנה, זה היה צפוי שהיא תראה את התמונה של קתרין מתישהו ותבחין בדמיון בניהם, וברגע שהיא הסירה את השרשרת שסטפן העניק לה ידעתי מה זה אומר, שהיא חשופה עתה לצ'ארם של ערפד מסוים שמת כבר 11 פרקים להפעיל עליה את קסמיו ללא הצלחה מרובה... כך שאני צופה אקשן בהמשך בעיקר לאחר התאונה של אלנה בסוף, חח התלהבתי כל כך כי זה היה דומה פחות או יותר לספרים
אני במתח לראות מה יקרה בהמשך, אבל הם כנראה יצאו לפגרת החגים, (לפחות הבנתי שמשדרים את זה בבריטניה בטלוויזיה בערוץ חינמי
) אז זה בסדר מבחינתי.
לגבי מאט וקרוליין לדעתי הם ממש חמודים ביחד ומתאימים... אבל ראו שמאט עדיין קשור לאלנה. ודיימן צריך להפסיק לשחק במוח של אלנה ולבטל את הרצון שלה חח מסכנה הוא ממש הפך אותה לבובה שלו
ואני אוהבת ממש את השינוי בג'רמי כאילו מאז שדיימן מחק לו את הזיכרון ו"לקח" לו את הכאב, זה עשה לג'רמי רק טוב
כיף לראות אותו לא מסומם.