הפרק הכי פחות מוצלח לדעתי עד כה../images/Emo58.gif
כאילו, הפרק היה נחמד, אבל היה חסר לי שם הרבה סצנות ואקשן שאני מעדיפה הרבה יותר מהתגפפויות רומנטיות... למשל, הקטע של סטפן ואלנה, ה"סקס" או איך שתקראו לזה היה מיותר לחלוטין. לא מהסיבות שזה היה לא קשור (סטייל טרו בלאד) אלא כי זה באמת נראה קצת מוזר...סטפן רוצה לעזוב, אלנה רוצה שהוא ישאר, יותר מדיי דיאלוגים של "אני אוהבת אותך אבל תישאר" ו"אני לא יכול למרות שאני רוצה אותך" והסקס הזה לבסוף...לא הסתדר לי טוב. הדבר היחיד שהיה נחמד זה שהיא נישקה אותו כמו איך שהוא נראה, בצורתו הערפדית, מאוד הזכיר לי את העונה השלישית (אם אני לא טועה) של באפי שהיא נישקה ככה את אנג'ל בהחלקה על הקרח (ואנג'ל נראה יותר מזוויע מאיך שסטפן נראה בצורתו הערפדית
). גם לא כ"כ אהבתי את כל הקטע של ג'רמי-מאט-טיילר עם כל הבעיות במשפחה של טיילר (הקטע עם אבא שלו-ראש העיר- שהוא באא מכה היה מעצבן) וכל הקטע שמאט צריך להתנצל או משהו על מה שיש לו עם קרוליין, ושג'רמי מנסה לרדוף אחריי טיילר...קצת מיותר. הכי אהבתי שג'רמי קרא ביומן של הסבא של הסבא שלו, וגילה שם התרחשויות מעניינות ואיימתיות (עלק סופר בדיוני
). בוני ודיימן (שמישהו מוכן בבקשה לארוז לי אותו באיזה ארון קבורה ולשלוח לי בדואר רשום?
) היו חסרים לי בפרק. אהבתי מאוד את הסצנה שלוגן יורה בדיימן, ואיך שהוא נופל לריצפה מתפרק מכאבים, ואיך הוא וסטפן רודפים אחריי לוגן, שרק השטן יודע מה החזיר אותו לחיים....אהבתי מאוד את מה שלוגן אומר , את מה שקשה לעשות בתור ערפד מתחיל, שהוא רק רוצה להרוג ורוצה את ג'נה והדם שלה (וזה כי הוא ממש אוהב אותה
). בכלל, לוגן בתור ערפד הרבה יותר נחמד בתור הכתב הקרצייתי..הניבזיות מתאימה לו. פיתאום גם דיימן נראה טוב יותר כזה(בהתנהגות , כן?), בטח מעכשיו יהיו לו פחות סצנות רצחניות ומרירות , כי אלנה אמורה להתאהב גם בו, לא?
ונראה כאילו קצת יותר אכפת לו מהכיסוי שלהם...
והדברים המפתיעים באמת שהיו בפרק- -המורה החדש להיסטורייה-
מה הוא אמור להיות? ערפד רוצח ערפדים רעים או סוג של קוטל ערפדים- משהו שעבר בתורשה? נראה לי אני אעשיף את הסוג השני כי כבר יש לנו את דיימן וסטפן שמחסלים כל ערפדים שיכול לחשוף אותם, או סתם עושה צרות... - ועכשיו אלנה גילתה שהיא בבאותה של קת'רין- מה זה אומר לגבי ההמשך? מה היא תחשוב ותעשה לגבי הקשר שלה עם סטפן? ככל הנראה היא חושבת שהוא היה איתה רק כי הוא אהב את קת'רין...זה גם לא כזה חכם לשים את התמונה שלה ככה בגלוי בחדר. לפחות במהירות הכוח שלך אתה יכול לסלק אותה. - מה הדיימן וסטפן יעשו כשהם יגלו שמישהו אחר שיפד את לוגן? אז זה לא רק שהיה ערפד חדש בעיר(לוגן), זה לא רק שיש ערפד אחר ששינה את לוגן, יש גם איזה מחסל ערפדים חדש שזה לא השריף והמועצה?
אבל הכי הכי מפתיע- מה שלוגן אמר לדיימן- שהוא לא היחיד שרוצה להיכנס לקבר שמתחת לכנסייה. לוגן אמר "אנחנו יכולים לעזור לך". מי זה בעצם אנחנו? זאת אומרת שמי ששינה את לוגן, מטרתו הוא להכינס לקבר שמתחת לכנסייה ולשחרר את כל הערפדים... וחוץ מזה, מסתבר שמה שאמילי עשתה זה היה רק לבטל את הכישוף שיכול לחזור לקבר, *לא* לסגור את הקבר ולהרוג שם את כל הערפדים.
כלומר, הקבר עדיין קיים! ז'תומרת, שהאקשן עוד עתיד לבוא, וקת'רין עלולה לחזור...אני כ"כ רוצה לראות את כל מה שיילך לקרות אם קת'רין תחזור: בין דיימן לקת'רין, בין סטפן לקת'רין, בין אלנה לקת'רין... קיצר חפירה, ומחכה לפרק הבא