the vampire diaries 1x10

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gifthe vampire diaries 1x10../images/Emo48.gif

שם: The Turning Point תקציר הפרק:
After reading the journal left by one of the Gilbert ancestors, Jeremy (Steven R. McQueen) is inspired to return to his hobby of sketching fantasy creatures, a talent he had abandoned when his parents died. Much to the surprise of their friends, Matt (Zach Roerig) and Caroline (Candice Accola) continue to hang out together. When Sheriff Forbes (guest star Marguerite MacIntyre) tells Damon (Ian Somerhalder) there has been another attack, he offers to track down the killer and learns a startling piece of information about the town's founding families. Alaric (guest star Matt Davis) steps in to help during an awkward scene with Jeremy, Tyler (Michael Trevino) and Mayor Lockwood (guest star Rob Pralgo). Stefan (Paul Wesley) and Elena (Nina Dobrev) come to a new understanding, but everything changes when Elena accidentally makes a devastating discovery​
הפרק הכי טוב עד עכשיו
בהמשך היום אני אכתוב מה חשבתי על העלילה המרכזית..

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף ג'רמי מתחיל לעשות משהו. הוא התחיל להימאס עליי קצת, דיי מיותר
לא ראיתי עדיין את הפרק ולא נראה לי שאני אראה בזמן הקרוב...יש לי 8 בחנים ומבחנים בשבועיים הקרובים...

larisa125

New member
וכמה שאלות\השערות על הפרק הקודם../images/Emo58.gif

האם דיימון וסטפן יחזרו? מדעו בא המורה החדש להיסטוריה למיסטיק פולס? (הרי כבר ברור לנו שהוא ערפד
) מי הפך את לוגן לערפד? הרי הוא אמור למות עם דם של ערפד במערכת שלו...וסטפן ודיימון לא היו מעורבים בזה, אז יש לי השערה דיי פרועה, לדעתי המורה להיסטוריה הוא זה שהפך אותו. ואולי קת'רין וכל שאר הערפדים שוחררו.... מעניין

קרניjack

New member
תראי את פרק 10 ותביני שלא כל ההשערות

נכונות, ועדיין אין תשובות לכל מה ששאלת

Bartal j

New member
תגידו מישהו יכול אולי לשלוח לי לינק במסר

לצפייה בפרק 11 בסדרה או איך אני יכולה להשיג את הפרק? הלינק של האתר שאני בד"כ צופה בו לא פועל. בעע

Slow Cheetah

New member
לא נורא, זו טעות שהייתה מוסיפה קצת עניין ליום

(כי היה עוד פרק LOL)

larisa125

New member
איזה.פרק.מדהים.../images/Emo58.gif

אני אתייחס כל פעם לדמויות ולאירועים:
סטפן מעצבן אותי. ככה הולכות השיחות בינו לבין אלנה: "אני רוצה אותך" " מצטער, אני מסוכן בשבילך" כעבור כמה זמן: "שיניתי את דעתי , אני רוצה להיות איתך " " אבל אתה מסוכן בשבילי, כדאי לך ללכת" ,אחרי זה שוב, " אבל אני אוהבת אותך" "אוקיי, אני נשאר"
הקטע בסוף, שבו אלנה אמרה לסטפן שהיא אוהבת אותו , והם התנשקו, וכשהעיניים שלו נעשו ערפדיות היא ליטפה אותן...זה היה כל כך יפה, והמוזיקה ברקע התאימה בדיוק...
אלנה חכמה כרגיל, ומהירת קליטה, היא מייד הבינה שלוגן הוא ערפד אפילו מבלי שסטפן אמר לה .ובמוקדם ובמאוחר היא הייתה צריכה לראות את התמונה של קת'רין....נראה כבר מה יתפתח.
דיימון....אוי דיימון
מה לא עשו לו בפרק הזה. היה ממש מפחיד לראות איך לוגן ירה בו. והאכזבה שלו בסוף כשלוגן נהרג...ואיתו גם קת'רין...אבל אני עדיין חושדת שהמורה להיסטוריה הוא אחד מ-27 הערפדים שהיו שם, וכולם כבר שוחררו. או לפחות חלקם. וקת'רין
המורה להיסטוריה- אני מנסה להבין מה הוא רוצה מג'רמי, יש לו חיבה יתרה אליו, וגם אל ג'נה, הוא לא מכיר אותה כל כך הרבה זמן וכבר ממהר להגן עליה. אני עדיין חושבת שלוגן הוא יציר כפיו, למרות שההשערה הזו לא כך נכונה לאור העובדה שהוא הרג אותו...
ג'רמי
והתאונה בסוף
אחותי חושבת שזה דיימון. אני לא. למרות שזה דיי מתאים לדפוס ההריגה שלו, גם בתחילת העונה הוא הרג בצורה הזו. ולבסוף- טיילר. תעשו 1+1. ALPHA DOG, ירח מלא, עצבנות... !!! התמונה להמחשה בלבד
והקובץ BMP

larisa125

New member
וכמובן , שמתם לב ש../images/Emo58.gif

שכבר 4 פרקים משפדים שם ערפדים
כל פרק לפחות 3 "יצורים" נהרגים (בני אנוש וערפדים
)

Bartal j

New member
זה כיף שימשיכו כך../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

ככל שיותר אנשים מתים =>יותר דם נשפך=> יותר צרחות נשמעות=> יותר ערפדים משתפדים להם זה יותר מעניין לטעמי

../images/Emo216.gif../images/Emo45.gifג'רמי../images/Emo99.gif

ואי אני ממש אוהבת את צורת הכתיבה שלך

קרניjack

New member
לא מבינה למה זה שומר אצלך כBMP../images/Emo6.gif

בכל אופן, לגבי סוף בפרק, אני לא חושבת שדיימן יכול ורוצה לפגוע ככה באלנה...אין לו שום סיבה, מה שכן- ההשערה שלך לגבי זה שחלק מן הערפדים השתחררו מן הקבר והמורה להיסטוריה הוא אחד מהם- יכול להיות שזה אחד הערפדים שהשתחררו! סביר לניח שזה גם לא המורה...אז ערפד חדש...

../images/Emo216.gifאחרי צפיה שניה עם תרגום..../images/Emo58.gif

ההתרשמות שלי מהפרק, לפרטי פרטים, כי הפרק היה מדהים!
לוגן "החלאה" פל
..טוב זה היה ברור שנמאס לג'נה מהמשחקים שלו וכמובן שידעתי שהיא לא תכניס אותו. טוב לדעת שהשורה התחתונה לביקור הייתה שהוא סך הכל "צמא" לדם.
היומן של משפחת גילברט!! זה אחד הדברים הכי מגניבים שיש לדעתי, בצורה שבה נכתב של שעם הלילה המוות מגיע, אני מניחה שלא היו "רק" ערפדים ומכשפות, אלא עוד צורות של על טבעי מצמרר, ועכשיו אני דווקא כן חושבת שמשפחת גילברט רצתה לדעת איך הורגים את אותם יצורים. ג'רמי פשוט מדהים
וטוב לראות שהוא כבר לא מסטול חסר היגיון וקשר לעלילה, יש לי הרגשה שהוא זה שיחשוף המון פרטים ממנה.
דיימון חושב להגיע ללונדון וסטפן אומר שאין לו שם אף אחד, ואז כמובן אומר דיימון:"נכון, יש לי אותך, בוא ננסה להתקבל ל'מירוץ למיליון'!!"..חחח..ענק! וכמובן שדיימון נדחה על הסף. ואז השריף מגיעה ומספרת לדיימון על התקפה נוספת של עוד ערפד, וש"הם"(אנשי ההקהילה או וואטאבר) רוצים שהוא יעזור לי כי הוא "היחיד" שהרג ערפד. נו באמת..אבל דיימון מלך, והוא שחקן, והוא מלך. והוא ענק
..מעצבן שסטפן חשב שדיימון אחראי.
-יש עוד ערפד בעיר-!!(דה.)
קרוליין ומאט ממש חמודים יחד, אבל נראה לי שדיימון לא ירפה ממנה כ"כ מהר.
אלנה מדברת עם בוני, נראה שהרושם שסטפן השאיר עליה חיובי, בשעה שהיא יודעת שדיימון האח הוא מפלצת מטורפת
(מה שנכון נכון..)
טיילר מתגרה במאט על קרוליין, יפה להם גופיות צמודות
וסטפן מגלה לאלנה על ערפד נוסף שתקף. הוו גודי!..אני אוהבת שסטפן כ"כ בטוח בה וכ"כ בטוח שמעשים שלה. היא באמת מתחילה להיראות יותר הגיונית בעיניי.
דיימון נעזר בקרוליין להגיע ללוגן, ואז כמובן מהפנט אותה וגורם לה לחשוב שכל זה "לא קרה".. לוגן חכם, יחסית לערפד צעיר. כדורי עץ!זה להיות חכם. להחביא גופות? זה איכסה
. דיימון היה נראה כ"כ פגיע וחשוף באותו רגע, שאני בטוחה שלא היה לו מושג לאיפה הוא נכנס..אבל העוינות של לוגן נובעת מהעובדה שהוא לא סובל את הערפדים ורק רוצה להרוס אותם, גם אם זה יהרוס אותו.(ואחלה התעניינות בצורה שבה האחים הולכים באור יום). מצחיק היה לראות שדיימון מסתכל על לוגן כאילו הוא המשוגע וחסר התקנה..כשהוא היה כזה בעצמו.
ג'רמי מתגרה בטיילור, זה ממש נחמד לראות!..וגם ממש כיף לראות את ג'רמי מחייך ולא מהסמים
סטפן מגיע "ליום הקריירה" בבית ספר ומזהיר את אלנה. ואז לוגן מגיע, ומאיים על סטפן. וסופסוך סטפן נראה קצת יותר רציני, וקצת פחות "אדוארדי" כשהוא אומר לו שבחיים הוא לא יאיים עליו. וכמובן שאלנה מבינה שלוגן ערפד ומזהירה את ג'נה. ואלאריק
..בצורה מאוד מוזרה נקשר לג'נה.
מצחיק היה לראות כמה דיימון עצבני על לוגן כשהוא דיבר בפלאפון עם סטפן
..והציניות שנשפכת ממנו.
לוגן מגיע לבית ספר ומאיים על השריף, שהכירה אותו מילדות. "הייתי אחד מכם", "ועכשיו אתה אחד מהם".חזק
ואז הוא חוטף את קרוליין. כמה מקורי.
אני רואה עתיד לקשר של טיילור וג'רמי. אבל יש מצב שטיילר ימות מהר מידי. ככה אני חושבת..כשהעלילה תמשיך להסתבך. איזה חיים מסובכים עם אבא כזה אידיוט.
טוב, אני בטוחה שאלאריק ערפד. ואני יותר בטוחה שהוא מהתקופה של דיימון וסטפן. מה שאני לא מבינה זה למה הוא התנהג ככה. אין לו שום קווי אופי או משהו שירמוז מה הוא באמת רוצה. ואולי הוא יצא מהקבר שמתחת לכנסייה יחד עם כולם והוא הראשון שמעיז להגיע חזרה לעיירה ממנה הכל התחיל, גם בשביל-הנקמה המתוקה.
דיימון וסטפן ארבו ללוגן הערפיד המתחיל, "הנקמה כואבת"
כמובן שמצילים את קרוליין ומיידעים את השריף. שורה שאהבתי כשלוגן שואל איך הוא מצדד בהם(בני האדם). אז דיימון ענה:"אני לא מצדד באף אחד, אתה מעצבן אותי, אני רוצה שתמות
".
טם טם טם..לוגן שופך אור על "המייסדים" והיומנים שכולם הרישו לילדיהם (ובהם דרכים מקוריות מתן הסתם, על איך להרוגאת אותם יצורי הלילה)...ואומר לדיימון שאם יחוס על חייו ילמד אותו איך אפשר להקים לתחייה אתה הערפדים בקבר מתחת לכנסייה(שאני מאמינה שכבר כולם יצאו משם..עשרות שנים לפני).
ידעתי שזה יקרה מתישהו, אלנה משכנעת את דיימון לקחת אותו לבית שלו ואומרת לו שהיא אוהבת אותו. סטפן נחוש בדעתו להתקחר ממנה ואז הוא פשוט מנשק אותה. הקטע עם העיניים האדומות והעובדה שאלנה לא נרתעה מהם הייתה ממש יפה
לוגן מגלה שאלאריק חיכה לו בשביל להגיד לו להתרחק מג'נה. הוא לא מתגרה, לא מרביץ, רק מדבר. מה שכמובן נותן ללוגן את ההרגשה שיש לו טרף קל. ואז אלאריק משפד אותו. עכשיו פה אני שואלת את עצמי, כי נראה שאלאריק לא הפך את לוגן לערפד, אבל אני בטוחה שאלאריק בעצמו ערפד(עם התנהגות שדומה לסטפן.."אני לא אלים מטבעי"
). או שממש אכפת לו מג'נה והוא רצה להגן עליה, או שיש(וזה רוב הזמן נכון) מניע נסתר.
בשעה דיימון מחכה ללוגן, השריף מודה לו על שהרג את לוגן, מה שהוא לא עשה. ושוב מבינים שהוא כ"כ אוהבת את קת'רין ורק רצה, כמו בפרק הקודם, להוציא אותה מהקבר.
אחרי שאלנה שכבה עם סטפן היא רואה את התמונה של קת'רין(אני לא מבינה, למה היא לא באיזה ארון או משהו?!) ויוצאת, מן הסתם, מהבית. מה שלא היה חכם בכלל היה להוריד את השרשרת, נו באמת אלנה!!..עכשיו אני בטוחה שדיימון ינסה עליה כמה וכמה מהלכים
כל הפרק אלאריק מצטייר שערפד/בן אנוש נחמד למדי. אני חושבת שהוא זה שגרם לתאונה של אלנה. אבל אני לא חושבת שהוא יהרוג אותה. עד הפרק הבא!!

קרניjack

New member
ואוו../images/Emo58.gif

אתן מעלות פה הרבה השערות על הקבר והערפדים שבו, דברים שלא חשבתי...והם ממש מגניבים
אני גם אוהבת איך שהסידרה לא נותנת קו אופי מדוייק לגביי אלאריק- באיזה "צד" הוא" מי הוא? מה הוא רוצה? והמיסתוריות הזאת, או חוסר הידיעה גורמים לאירועים להיות יותר מותחים... כמו שכתבת אני דיי בטוחה שיש קשר למי שהפך את לוגן, לאלאריק, ודיי תמוה למה אלאריק מתעניין מאוד (ורוצה להגן?) על משפחת גילברט. בטח קשור למורשת שלהם...הוא גם ניסה למנוע שג'רמי וטיילר יתקוטטו , וגם הרג את לוגן כדי שלא יזיק לג'נה (בין היתר). אני לא יודעת מה הוא בדיוק רוצה מהם, ואיך זה יכול לעזור לו אבל זה בהחלט קשור למורשת... מה שכתבת- שכל הערפדים כבר יצאו מהקשר- קצת מוגזם לא? אחרת רובם היו כבר בתוך העיר והיו מלא רציחות, ובטוח קת'רין הייתה מחפשת את דיימן וסטפן, היינו רואים יותר, זה לא שקבוצת ערפדים רעבים היו מסתתרים...

Bartal j

New member
../images/Emo58.gif אני מסכימה עם קרן לדעתי אלאריק

באמת קשור איכשהו למורשת של משפחת גילברט. הרי לא סתם השעון של אבא של הלנה וג'רמי מוביל להמצאות ערפדים. אני סומכת על הדמיון של התסריטאים שימציאו משהו טוב. ולדעתי אם קתרין הייתה חוזרת כבר היינו שמים לב באמת, מישהו חזר וראו את זה בסוף גם בסצנת התאונה של אלנה אבל השאלה.. מי זה

larisa125

New member
האם תהיה פגרה לסדרה עד ראש השנה?

כי גם לעל טבעי יש פגרה עד ינואר

למעלה