../images/Emo216.gifאחרי צפיה שניה עם תרגום..../images/Emo58.gif
ההתרשמות שלי מהפרק, לפרטי פרטים, כי הפרק היה מדהים!
לוגן "החלאה" פל
..טוב זה היה ברור שנמאס לג'נה מהמשחקים שלו וכמובן שידעתי שהיא לא תכניס אותו. טוב לדעת שהשורה התחתונה לביקור הייתה שהוא סך הכל "צמא" לדם.
היומן של משפחת גילברט!! זה אחד הדברים הכי מגניבים שיש לדעתי, בצורה שבה נכתב של שעם הלילה המוות מגיע, אני מניחה שלא היו "רק" ערפדים ומכשפות, אלא עוד צורות של על טבעי מצמרר, ועכשיו אני דווקא כן חושבת שמשפחת גילברט רצתה לדעת איך הורגים את אותם יצורים. ג'רמי פשוט מדהים
וטוב לראות שהוא כבר לא מסטול חסר היגיון וקשר לעלילה, יש לי הרגשה שהוא זה שיחשוף המון פרטים ממנה.
דיימון חושב להגיע ללונדון וסטפן אומר שאין לו שם אף אחד, ואז כמובן אומר דיימון:"נכון, יש לי אותך, בוא ננסה להתקבל ל'מירוץ למיליון'!!"..חחח..ענק! וכמובן שדיימון נדחה על הסף. ואז השריף מגיעה ומספרת לדיימון על התקפה נוספת של עוד ערפד, וש"הם"(אנשי ההקהילה או וואטאבר) רוצים שהוא יעזור לי כי הוא "היחיד" שהרג ערפד. נו באמת..אבל דיימון מלך, והוא שחקן, והוא מלך. והוא ענק
..מעצבן שסטפן חשב שדיימון אחראי.
-יש עוד ערפד בעיר-!!(דה.)
קרוליין ומאט ממש חמודים יחד, אבל נראה לי שדיימון לא ירפה ממנה כ"כ מהר.
אלנה מדברת עם בוני, נראה שהרושם שסטפן השאיר עליה חיובי, בשעה שהיא יודעת שדיימון האח הוא מפלצת מטורפת
(מה שנכון נכון..)
טיילר מתגרה במאט על קרוליין, יפה להם גופיות צמודות
וסטפן מגלה לאלנה על ערפד נוסף שתקף. הוו גודי!..אני אוהבת שסטפן כ"כ בטוח בה וכ"כ בטוח שמעשים שלה. היא באמת מתחילה להיראות יותר הגיונית בעיניי.
דיימון נעזר בקרוליין להגיע ללוגן, ואז כמובן מהפנט אותה וגורם לה לחשוב שכל זה "לא קרה".. לוגן חכם, יחסית לערפד צעיר. כדורי עץ!זה להיות חכם. להחביא גופות? זה איכסה
. דיימון היה נראה כ"כ פגיע וחשוף באותו רגע, שאני בטוחה שלא היה לו מושג לאיפה הוא נכנס..אבל העוינות של לוגן נובעת מהעובדה שהוא לא סובל את הערפדים ורק רוצה להרוס אותם, גם אם זה יהרוס אותו.(ואחלה התעניינות בצורה שבה האחים הולכים באור יום). מצחיק היה לראות שדיימון מסתכל על לוגן כאילו הוא המשוגע וחסר התקנה..כשהוא היה כזה בעצמו.
ג'רמי מתגרה בטיילור, זה ממש נחמד לראות!..וגם ממש כיף לראות את ג'רמי מחייך ולא מהסמים
סטפן מגיע "ליום הקריירה" בבית ספר ומזהיר את אלנה. ואז לוגן מגיע, ומאיים על סטפן. וסופסוך סטפן נראה קצת יותר רציני, וקצת פחות "אדוארדי" כשהוא אומר לו שבחיים הוא לא יאיים עליו. וכמובן שאלנה מבינה שלוגן ערפד ומזהירה את ג'נה. ואלאריק
..בצורה מאוד מוזרה נקשר לג'נה.
מצחיק היה לראות כמה דיימון עצבני על לוגן כשהוא דיבר בפלאפון עם סטפן
..והציניות שנשפכת ממנו.
לוגן מגיע לבית ספר ומאיים על השריף, שהכירה אותו מילדות. "הייתי אחד מכם", "ועכשיו אתה אחד מהם".חזק
ואז הוא חוטף את קרוליין. כמה מקורי.
אני רואה עתיד לקשר של טיילור וג'רמי. אבל יש מצב שטיילר ימות מהר מידי. ככה אני חושבת..כשהעלילה תמשיך להסתבך. איזה חיים מסובכים עם אבא כזה אידיוט.
טוב, אני בטוחה שאלאריק ערפד. ואני יותר בטוחה שהוא מהתקופה של דיימון וסטפן. מה שאני לא מבינה זה למה הוא התנהג ככה. אין לו שום קווי אופי או משהו שירמוז מה הוא באמת רוצה. ואולי הוא יצא מהקבר שמתחת לכנסייה יחד עם כולם והוא הראשון שמעיז להגיע חזרה לעיירה ממנה הכל התחיל, גם בשביל-הנקמה המתוקה.
דיימון וסטפן ארבו ללוגן הערפיד המתחיל, "הנקמה כואבת"
כמובן שמצילים את קרוליין ומיידעים את השריף. שורה שאהבתי כשלוגן שואל איך הוא מצדד בהם(בני האדם). אז דיימון ענה:"אני לא מצדד באף אחד, אתה מעצבן אותי, אני רוצה שתמות
".
טם טם טם..לוגן שופך אור על "המייסדים" והיומנים שכולם הרישו לילדיהם (ובהם דרכים מקוריות מתן הסתם, על איך להרוגאת אותם יצורי הלילה)...ואומר לדיימון שאם יחוס על חייו ילמד אותו איך אפשר להקים לתחייה אתה הערפדים בקבר מתחת לכנסייה(שאני מאמינה שכבר כולם יצאו משם..עשרות שנים לפני).
ידעתי שזה יקרה מתישהו, אלנה משכנעת את דיימון לקחת אותו לבית שלו ואומרת לו שהיא אוהבת אותו. סטפן נחוש בדעתו להתקחר ממנה ואז הוא פשוט מנשק אותה. הקטע עם העיניים האדומות והעובדה שאלנה לא נרתעה מהם הייתה ממש יפה
לוגן מגלה שאלאריק חיכה לו בשביל להגיד לו להתרחק מג'נה. הוא לא מתגרה, לא מרביץ, רק מדבר. מה שכמובן נותן ללוגן את ההרגשה שיש לו טרף קל. ואז אלאריק משפד אותו. עכשיו פה אני שואלת את עצמי, כי נראה שאלאריק לא הפך את לוגן לערפד, אבל אני בטוחה שאלאריק בעצמו ערפד(עם התנהגות שדומה לסטפן.."אני לא אלים מטבעי"
). או שממש אכפת לו מג'נה והוא רצה להגן עליה, או שיש(וזה רוב הזמן נכון) מניע נסתר.
בשעה דיימון מחכה ללוגן, השריף מודה לו על שהרג את לוגן, מה שהוא לא עשה. ושוב מבינים שהוא כ"כ אוהבת את קת'רין ורק רצה, כמו בפרק הקודם, להוציא אותה מהקבר.
אחרי שאלנה שכבה עם סטפן היא רואה את התמונה של קת'רין(אני לא מבינה, למה היא לא באיזה ארון או משהו?!) ויוצאת, מן הסתם, מהבית. מה שלא היה חכם בכלל היה להוריד את השרשרת, נו באמת אלנה!!..עכשיו אני בטוחה שדיימון ינסה עליה כמה וכמה מהלכים
כל הפרק אלאריק מצטייר שערפד/בן אנוש נחמד למדי. אני חושבת שהוא זה שגרם לתאונה של אלנה. אבל אני לא חושבת שהוא יהרוג אותה. עד הפרק הבא!!