../images/Emo58.gif הסבר+דעה
אחרי שסיימון אמר "אני רוצה שהבחורה שלי מלינדה תהיה בגמר" היא ברור שהיא לא תהיה שם. 2 הצעות יעול לסיימון לעונה הבאה: 1. סיימון, אתה בריטי, אמריקה שונאת אותך. לא ראית שעשו לך דווקא עם סנג'אייה? אז אולי תהיה חכם יותר פעם הבאה. 2. אם היית אומר 2 לא היו יודעים במי לבחור, ואני כבר בטוח שג'ורדין *חיוך* אהובה פחות והיתה עפה. YOUR LOSS ועכשיו, יאי. בלייק הגיע לגמר. כיף גדול לכולנו, עוד עונה המתמודד שלי הגיע לגמר. נהדר, מקסים, מפעים. NOT. אחת העונות העלובות, לא רציתי שבלייק יגיע לגמר כי ידעתי שיקרה לו מקרה בו-את-טיילור (רעות את הורסת אותם!
) והתנחמתי בזה שלפחות זמרת כמו מלינדה ש"גילו" אותה ובאמת יש לה קול יפה תנצח. אז עכשיו גם נשמע את המירמורים של כולם של "עונה גרועה.. גמר גרוע.. חיים גרועים.. בואו נקפוץ מבניין (גרוע).." וגם נשמע את ג'ורדין *חיוך*, ואני לא יכול להחליט מה יותר גרוע. אז אולי נשמע את בלייק מפציץ בגמר, אבל זאת תהיה הפעם האחרונה שנשמע אותו מפציץ, כי אח"כ נשמע רק שירים מרון 5 ודומיהם. בכל מקרה, אני לא בדיכאון שמלינדה עפה, היא שיעממה אותי מאוד. אני פשוט מעט ממורמר שג'ורדין *חיוך* הולכת לקחת את הגמר. וזה לא מגניב שיהרסו את בלייק.