תוצאות

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif תוצאות ../images/Emo58.gif

ואל תשאלו למה אני ערה בשעה כזאת.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

זו רשמית העונה הכי גרועה של אמריקן איידול. מלינדה עפה. ג'ורדן ובלייק בגמר.

omrimayo

New member
אכן... ../images/Emo58.gif

העונה הגרועה ביותר אי פעם. גם ככה מתמודדים ממש ממש ממש חלשים, גם ככה תוכניות ממש ממש חלשות ועוד גמר עם 2 אנשים... פשוט בע, וזה היה ברור שבלייק ייקח את זה מההתחלה עם השטויות שהוא עושה עם הפה שלו... אלק אמריקן איידול, טוב נו, שיהיה... מלינדה המתמודדת היחידה שהייתה שווה משו העונה. כל הכבוד לה.

../images/Emo58.gif לא....

ג'ורדון המעצבנת הזאת בגמר מזל שבלייק שם אבל אבוי על מלינדה המדהימה

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

WTF ??? פחדתי להיכנס מחשש שמה אני אראה פה את שמה של ג'ורדין אבל הגרוע יותר קרה. אוף למה מלינדה למה!??!
זה דוגרי כמו שנה שעברה בה מעיפים את הכי טובים ועם מי נשארנו? קתרין וטיילור אוי יופי באמת יופי
הכתר נגנב ממלינדה ואין דרך אחרת להציג זאת כי זה נכון
מצביעים משוגעים
המ.. ושמעי העונה הקודמת בכל זאת יותר גרועה כי אפילו בלייק טוב יותר מטיילור היקס ואני גם חושבת שג'ורדין טובה יותר(ווקאלית) מקתרין אז דווקא טיפה פחות גרוע אבל בהחלט גרוע לטעמי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

עונה קודמת לפחות היו מתחרים טובים בטופ 12. וג'ורדן הרבה יותר מעצבנת מקתרין, שגם היא הייתה מעצבנת, אז זה אפילו עוד יותר חמור.

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

בגלל שהעונה הקודמת היו יותר כישרונות והם הצליחו לבזבז את כולם ולהשאר עם הבינוניים ביותר לכן היא הייתה עונה יותר גרועה ועזבי ג'ורדין או קתרין בואי נסכים שזה עניין של טעם שלא נסכים איתו

../images/Emo58.gif

לא מאמין ... טעות נוראית מלינדה תמיד תהיה הזוכה שלי! והיא כן תגיע רחוק והיא כן תמכור יותר דיסקים מכל איידול אחר... עכשיו רק נשאר לקוות שג'ורדין תנצח ולא בלייק האידיוט הזה רק זה יעשה את העונה הזאת לקצת פחות כישלון ממה שהיא

ykay

New member
../images/Emo58.gif מסכים.

בלייק מתמודד טוב אבל הוא לא שווה גמר ! הוא מיצא את פוטנציאל המקוריות שלו בYOU GIVE LOVE A BAD NAME וזהו.. ובכל זאת נראה לי שהוא ינצח..... מלינדה עד להשבוע די שיעממה אותי..היא תמיד הביא ביצוע נקי וטוב...השבוע היא הייתה מדהימה, מגובנת והיא קרע את כל השאר עם השירים שלה! היא באמת הזמרת הכי טובה שם.... נקווה שיהיה טוב...לילה טוב...

The Human

New member
לא מסכים...

לטעמי השלישייה האחרונה של העונה הקודמת לא עולה ברמתה על אף אחד מהשישייה האחרונה של העונה הנוכחית.. לטעמי אחת העונות היותר טובות של אמריקן איידול.. למרות שעדיין לא ראיתי אף מתחרה באמריקן איידול שהגיע לרמה של דוטרי..

SUBG

New member
לא ראית מישו שמגיע לרמה של דוטרי?!

שני מילים: קלי קלארקסון! גראמי האני!!!!!!!!=]

The Human

New member
גם קלי קלארקסון...

תאמין לי שהוא גם הולך לעקוף אותה.. גם מבחינת מכירות.. וגם פרסי גראמי..

Koki Girl1

New member
../images/Emo58.gif

נכנסתי רק בשביל להיות בטוחה שבלייק לא עף! והוא בגמר!!!!!! יש!!!!!!! אבל אבל מלינדה? מה עובר על אמריקה?? אוף אני שונאת את ג'ורדן

elena20

New member
../images/Emo58.gif

מה???????????? מלינדה??? הבן אדם הכי מוכשר בתוכנית הזו עף????? די פשוט לא מאמינה שבלייק
עלה לגמר, כמה שג'ורדן מדהימה, החיוך הדבילי שלה מעצבן אותי, אבל לפחות יש לה קול מדהים, אבל בלייק? מה יש לבלייק להציע? קול בינוני, מראה גם לא משהו והביטבוקסינג הלא קשורים,שהוא מכניס לכל שיר שני וחושב שבגלל זה הוא "מקורי", אוף אני פשוט מאוכזבת

למעלה