תוצאות

Fairywitch

New member
אבל ביקשנו בלי דיעות בכותרת. ביקשנו.

למה זה כ"כ קשה? חוץ מזה- ייתכן שההודעה נמחקה בגלל שהיא הייתה תגובה להודעה אחרת שנמחקה (זה קורה אוטומטית).

mordillogirl

New member
גמרים אפשריים..

למרות שכבר ראיתי את פרק התוצאות ואני יודעת מי בגמר, החלטתי לכתוב את דעתי על כל הגמרים האפשריים (בלי ספוילר) לפי הסדר שבו אני מעדיפה אותם: במקום הראשון... בלייק ומלינדה: פשוט הגמר הכי מעניין. הקול הגדול של מלינדה והכישרון והיחודיות של בלייק נותנים גמר מדהים! ברור שהם יתאמצו עוד יותר מבדרך-כלל ויתנו הופעות פשוט מדהימות. אני אומרת את זה למרות שג'ורדן ובלייק הם הפיבוריטים שלי-אני הייתי מורידה את ג'ורדן. ולמרות זאת, לגמר הזה יש חיסרון אחד בולט: ברור לכולם מי ינצח. במקום השני...בלייק וג'ורדן: שני הפייבוריטים שלי.. אני לא אכחיש שבכלל לא אכפת לי לראות גמר כזה אבל מלינדה תחסר לי. אף-פעם לא אהבתי במיוחד את סגנון השירה שלה (אולד-פאשן) ולג'ורדן יותר התחברתי. למרות זאת, אני חייבת להודות, שלמלינדה מגיע להיות בגמר. במקום השלישי...מלינדה וג'ורדן: גמר דיוות.. מ-ש-ע-מ-ם! צריך קצת גיוון בחיים, לא? אם שתיהן ישירו בלדות אני אשתעמם באמצע.. צריך את בלייק בגמר. גם מי שלא אוהב אותו בטוח ישתעמם קצת מסדרת שירים ישנים וכל מיני בלדות בגמר.

Lady in red2

New member
בדיוק מה שאני חושבת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חוץ מהפיכת מקום ראשון ושני

שרון 2000

New member
../images/Emo58.gif רמז או כוונה תחילה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היה בתוכנית את הקטע שכל אחד חזר לעיר הולדתו. וכשהגיע תורה של מלינדה אמר המנחה: "אנחנו יוצאים לפרסומות ואח"כ מלינדה חוזרת הביתה". המממממ..... ואני שואלת האם זה היה רמז.... או מכוון????
באותה שניה הייתי באמת בטוחה שהיא עוזבת היום ופשוט התפלק לו ככה. בסוף מסתבר שזה היה נכון

mordillogirl

New member
../images/Emo58.gif אני חושבת

שזה היה רמז.. הוא ידע שהרבה אנשים יהיו מופתעים מזה שהעיפו אותה אז הוא נתן רמז קטן שיכול להתפרש בקלות בתור בדיחה (כמו שאני חשבתי בהתחלה) או פשוט "חוזרת הביתה" לביקור ולא לתמיד. גם אני טעיתי..

שרון 2000

New member
ומה הדבר היחיד שהיה חסר אתמול???

הפרצוף המופתע של מלינדה
תמיד בזמן הביקורת שחילקו לה שבחים היא ניראתה מופתעת, עד שממש צחקו עליה בגלל זה. מה את לא יודעת שאת טובה?! לאחרונה היא כנראה התחילה להתרגל והפסיקה להיות מופתעת. ואתמול הפרצוף הזה היה ממש חסר לי. היא היתה פשוט בהלם מסכנה.

רינת4

New member
../images/Emo58.gifלדעתי

ריאן יודע טוב מאוד מה הוא עושה ומה הוא אומר. זה היה בכוונה. גם אני חשבתי על זה באותו הרגע שהוא אמר את זה. קיוויתי שזה רמז. אבל עד השניה האחרונה , למרות שהיו כמה ספקות כי נשארו בלייק ומלינדה , ומלינדה כביכול הייתה ההימור הבטוח, אז מה פה בדיוק המתח? מה שגרם לי לחשוב שיש לזה סיבה. אבל הייתי כמעט בטוחה במאה אחוז שבלייק הולך הביתה.. כבר משבוע שעבר הכנתי את עצמי לזה.

../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה. למה הייתי חייבת להיכנס לאתר של תמונות פפראצי. למה???????? אני כל כך משתדלת לא להרוס לעצמי עד יום שבת- לא נכנסת לפורום, לא נכנסת לאף אתר של איידול. אבל דווקא בתמונות פפראצי היו חייבים להרוס לי. ועוד מלינדה! עונה גרועה.

alkai

New member
../images/Emo58.gif כותרת תמימה.

הייתי בשוק כשראיין אמר שמלינדה הולכת, איזה טירוף. הזמרת הכי טובה הולכת הביתה. זו העונה הראשונה של איידול שאני רואה, ואני עוקב מאז האודישנים. האמת שאני קצת מאוכזב שזה הגמר. אם היו אומרים לי את זה בטופ 12, לא הייתי מאמין. כי לג'ורדן יש את האופי הכי מעצבן בעולם, ובלייק פשוט בינוני. קצת לא סבלתי את מלינדה בהתחלה, גם בגלל המראה וגם כי היא הייתה מופתעת כל הזמן. אבל התחלתי לחבב אותה בשבועות האחרונים. בעיקר כי הביצועים שלה מעולים. היה ממש טוב אם הגמר היה בין בלייק למלינדה. עכשיו קצת מצ'עמם.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

האמת שהופתעתי מאוד. לא חשבתי שיש סיכוי שמלינדה לא תהיה בגמר. היא לא הייתה הפייבוריטית שלי כך שלא ממש משנה לי שהיא לא שם. הכי חשוב היה לי שבלייק יהיה שם ולא שתי דיוות. חשבתי שמלינדה תהיה הדיווה שמולו וזה היה נראה לי גם יותר הוגן.אבל הפתעות קורות כל שנה, הפעם השוקר קרה בטופ 3. יופי שבלייק שם,אני מחכה לגמר כבר...

SHTRUDIDI

New member
שכחתי להוסיף ש../images/Emo58.gif

אליוט היה מדהים! וגם מארון 5 היו מצויניים אבל אליוט היה וואו...

RiMiK

New member
../images/Emo58.gif

אין יותר מאושרת ממני! בחיים לא קרה ש2 הפייבוריטים שלי יהיו בגמר! מההתחלה הייתי בעד בלייק, ג'ורדן וג'ינה. אחרי שג'ינה עזבה כמובן שהייתי מבואסת אבל בלייק וג'ורדן היו יותר פייבוריטים שלי ממנה. קיצר הנה הסיבות שלדעתי זה יהיה גמר מעולה: *מבחינה ווקאלית ג'ורדן היתה מצוינת העונה. היא כולה בת 17 [כן אני יודעת שטחנו את הקטע הזה מכל כיוון אבל עדיין, בחיים לא שמעתי מישהו בגיל הזה עם עוצמה כזו.] *מבחינת לתת הופעה כמו שצריך בלייק לוקח ומכניס את כללללללללללללללללללללל המתחרים של העונה לכיס הקטן שלו. הוא פשוט פרפורמר אדיר! הוא מקורי, לוקח סיכונים ותמיד מפתיע. *מלינדה היא באמת זמרת מעולה אבל היא כ"כ כ"כ כ"ככככככ משעממת. היא מאותם האנשים המעטים שמכל העונות ביחד אני הכי פחות אזכור את ההופעות שלה. אז נכון שהיא נשמעת טוב אבל היא כ"כ משעממת... פשוט מרדימה.. אני גם יודעת איך ישמע האלבום שלו במידה ויהיה לה.. בלדות משעממות.. קיצר יש לנו מזל שהיא לא עלתה לגמר [סליחה לכל מי שאוהב אותה אבל זאת דעתי, כמו שדעתכם על בלייק וג'ורדן] אז בגמר שיהיה לנו תיהיה ווקליסטית מעולה ופרפורמר מדהים. מבחינת מי מכל המתחרים העונה הכי יצליח לאחר התחרות? ללא ספק שבלייק. בלייק הוא הכריס של עונה 5. ללא ספק. הוא המתחרה ההכי לא צפוי, הכי מוכשר והכי מעניין. בהצלחה לשניהם בגמר:) בישבילי זה WIN WIN SITUATION

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

יייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!! לא יהיה לנו גמר משעמם.בלייק עלה לגמר ועכשיו הגמר יהיה ממש טוב.. דיי עצובה בשביל מלינדה כי בכל זאת סימנו אותה למנצחת העונה, אבל לא נורא, היא תצליח גם לי אמריקן איידול ואותי אישית היא כבר שיעממה..נכון שהיא זמרת טובה אבל עליי זה כבר מאוס. ממש פחדתי מגמר של שתי בנות מלינדה וגו'רדן כי אז ידעתי שהוא יהיה ממממש משעמם. בלייק מוסיף המון לתוכנית, הוא מקורי, ושר הכי טוב לדעתי. אחלה של גמר

למעלה