שאלון

דורה17

New member
עונהההה

כללי: שם: דור כינוי נוכחי: דורה כל הכינויים שהיו לך בחיים: כולם? זה מלא חחחח מין: רגע אני בודקת...... נקבה! גיל: 17 מיקום: כפ"ס זהות מינית: עוד לא החלטתי חחחח סתם סתם.... סטרייטית גאה! חחחח צבע אהוב: הכל השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: ליאור מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני שנתיים היה נעים? לא.. זה היה בבצפר חח המילה האהובה עליכם: מבדר/משעשע/דוגרי.. להמשיך? מילה אחת שמאפיינת אתכם:שרוטה חחח מה מרגש אתכם? שירים רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? משתדלת אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? הציעו חברות? חחחחח כיתה ו'? חחח אתם לא יכולים בלעדיי: האמ.פי שלי השם הכי מוזר ששמעתם: עונג/עודדה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: פירה אפונה חחח טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול:לפעמים... שמנים\רזים: מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: שינה אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לפעמים האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: בערך חח האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: אני לא יודעת.. תלוי את מי שואלים חח מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא יודעת מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: עד כמה שידוע לי לא מי החבר הכי קרוב שלכם: רוצים שם? מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אין יש לכם סודות: הרבה מי החבר הכי חתיך שלכם: יש מישו חח החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן (חח כמעט המשכתי את הרצף של ה"לא") התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם: קנאית תכונה טובה: תומכת יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: מעשה בכבשה ושמה דורה חח ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: גם וגם טלפון או פלאפון:טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אין לי כוח לישון ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לישון בא לכם למות? אם כן, למה? לפעמים...כי רע לי... אתם מפחדים מהמוות? לא ממש.. אתם משקרים? כן בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 20 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לכל מה שיש התחלה יש גם סוף (זה משפט באנגלית בעיקרון אבל אן לי כוח לכתוב אותו.. אז קחו תרגום חח) דברים שמעצבנים אתכם: ציניות, וזלזול, ביקורת הורסת אתם הכי טובים ב: לעשות לאנשים רע על המצפון חחח מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? אחלה בחלה! תתארו את מקום החלומות שלכם: גן פסטורלי עם שמש אביבית עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עם כבה שלי רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? כן.. כי אם הם היו קלים היה משעמם.. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?קרקע מהו מספר המזל שלכם? מה האוואי שלכם ב ICQ? =) מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע?"וואו איזה יום הזוי!! חחחח אבל ירושלים יפה! והיה כיף!" על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לא נמצאת להקה אהובה? סינרגיה וניקלבק בעיקר אבל יש עוד מלא.. זמר אהוב? אין שיר אהוב? יש נלאאאאאאאא מוזיקה אהובה? רוק עם מי דיברתם לאחרונה? עם אמא על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? הי לא היכן הייתם לאחרונה? ירושלים מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... אני אוותר.. זה לא יעזור לכם.. שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית.. חיה מה היית? ציפור חפץ מה היית? כיסא או מיטה מאכל מה היית? אוכל של אמא ספר לימוד מה היית? ביולוגיה מפורסם איזה היית?גפן מסינרגיה חח מכונית איזה היית? סמלי מקלדת: אהוב? * לא כל כך אהוב? # הכי יפה?* הכי מכוער?% הכי חמוד? @ הכי מצחיק? & הצרוף הכי יפה?*+* או =) והכי מכוער?^___^ והכי מצחיק?=O והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? אולי חמוד? קצת חביב? כן נדבק? משתדלת שלא מפטפט? כן מעצבן? לא תמיד מתווכח? כנ"ל מאוהב?כן חושב על העתיד? לפעמים ועל העבר? רוב הזמן ועל ההוה? מידי פעם זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: אחרי מסיבת חנוכה בגן.. שיגעתי את ההורים שלי בבית... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא חח המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית השיר האחרון ששרת: חושך (סינרגיה) הדבר האחרון שצחקת בגללו: הגשם בירושלים הפעם האחרונה שבכית: שלשום בלילה האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: טעמתי עוגיה שדודה שלי הכינה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בגדים בתחנה המרכזית של ירושלים השיר האחרון ששממעת: ג'ירפות- גג הדיסק האחרון שקנית: סינרגיה- צועקים על אהבה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה ימים הדבר הכי מטורף שעשית: אמ.. היום היה לי יום מטורף חח אין לי כוח לפרט הווה שיער נוכחי: חום אוך ויפה בגדים נוכחיים: חולה חומה ומכנס בז' תמונת דסקטופ נוכחית: משו צבעוני יפה כזה חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מנסה.. זה לא תמיד עובד.. האם אתה עייף? מאוווווווווווווווווווד האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכרית והמיטה שלי חח ממה הכי נמאס לך? מהלימודים... את מי היית רוצה להרוג? לא להרוג...להתעלל חחח הכי פחות מהנה? שיעמום עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר?לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?רופאה או משו עם מוזיקה איפה אתה הולך לגור? באזור כפ"ס כמה ילדים אתה רוצה?4 באיזה סוג של מכונית תנהג? אחת יפה כזאת.. אולי ג'יפ או משו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? עושה משו משמעותי עם החיים

Retama

New member
../images/Emo13.gif

כללי: שם: רותם כינוי נוכחי: רותמי כל הכינויים שהיו לך בחיים: כל מיני הטיות של השם שלי, אלם, והיה עוד משהו ביסודי מין: נקבה גיל: 15 מיקום: מרכז זהות מינית: סטרייטית צבע אהוב: השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: משהו מיוחד :p מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמןן.. היה נעים? משהו. המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם? רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בדר"כ כן אין בעד מה או יש בעד מה? אין אתם יודעים מה אתם רוצים? לא ממש מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ה' אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: טומיליו
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: כה שמנים\רזים: באמצע מה התחביב שלכם: ציור מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: בסדר האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: שאלה טובה מאמינים באלוקים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא שידוע מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: לא מי החבר הכי חתיך שלכם: קשה לומר.. אולי שחר החבר הכי חכם: לימור הכי יוזם: שיר האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: רק באוזניים קעקוע: אין חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: בא לכם למות? אם כן, למה? לא אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? לא בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 17 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לא דברים שמעצבנים אתכם: כשאנשים לא מבינים אתם הכי טובים ב: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר! מה דעתכם על הארץ שלכם? אני אוהבת את הארץ. תתארו את מקום החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עם כל אחד רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? לא... מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? מה האוואי שלכם ב ICQ? המשתמש לא נמצא כעת... מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? לאחרונה הבחנתי בתנועת הפרפרים על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? און ליין, כי למה לא להקה אהובה? זמר אהוב? יזהר אשדות ואביתר בנאי שיר אהוב? מוזיקה אהובה? רוק ישראלי עם מי דיברתם לאחרונה? אחותי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? לא דולקת היכן הייתם לאחרונה? בבי"ס מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? סקרים האדם הכי... שנוא: :/ אהוב: חסר תקט: יותם מעצבן: דור רגיש: אוהב אותך: נגה
שונא אותך: למדן: לימור ונגה :p שקרן: שיר פטפטן: לימור מאוהב? לא חושב על העתיד? לפעמים ועל העבר? קצת ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: ילד אחד שתמיד היה מרביץ לכולם בגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא נראה לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא משהו מיוחד המקצוע האחרון שנכשלת בו: ימאות, לפני שנתיים האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) פעמיים, מר"ג לחדרה, ואז לבית הזה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רגילה השיר האחרון ששרת: daydream believer הדבר האחרון שצחקת בגללו:אחותי הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: 'גם לי' הדבר האחרון שאכלת: לחמניה עם גבינה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לחמניה השיר האחרון ששממעת: מה ששרתי הדיסק האחרון שקנית: יזהר אשדות הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: הווה שיער נוכחי: מתולתל עד אחרי הכתפיים בגדים נוכחיים: מכנס חום 3/4, גופיית פסים ירוקים תמונת דסקטופ נוכחית: שדה חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. שיעורים באלגברה :( האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? מהשאלון את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא ממש רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?

אתם לא חייבים לקרוא אבל תפתחו את הקישור ששמתי

כללי: שם: אני כינוי נוכחי: אנוכי כל הכינויים שהיו לך בחיים: אני, עצמי ונוכחי (הנוכחי) מין: נקבה גיל: 14... ועוד כמה חודשים 15 מיקום: מקום נחמד זהות מינית: כאילו לסבית או סטרייטית? סטרייטית צבע אהוב: אדום, לבן, כחול ושחור השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אממ לא יודעת.. מתי הקאתם בפעם האחרונה? שהייתי חולה היה נעים?בכלל לא! המילה האהובה עליכם: קקי מילה אחת שמאפיינת אתכם: לבבית מה מרגש אתכם? סרטים ושירים רגישים? לא ממש האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? תמיד אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לא הציעו לי אתם לא יכולים בלעדיי: דיאט קולה ומוזיקה השם הכי מוזר ששמעתם: ליר המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: חומוס טובים בלימודים: סבירה. ילדת 80 כזאת אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: באמצע מה התחביב שלכם: מוזיקה מילה אהובה בת 4 אותיות: הכוונה היא שאני יגיד- אהבה אבל לא לא! אני יגיד.. לא יודעת.. אני צריכה לחשוב על זה אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: לא. אחותי היא סוג של חיה האם הייתם מאוהבים פעם: לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: אולי אתם חושבים שאתם נריאים טוב: אממ אולי האם פעם התחילו איתכם: איזה כמה ערסים. אבל נראה לי הם היו שיכורים האם הייתם בטלויזיה: כן.. פגשתם סלבריטאי: אממ ירון לונדון נחשב? אהה וגם פיקה צביק! האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאיפה לי מאמינים באלוקים: לא מאמינים בקסם: לא. מאמינה בזריזות ידיים ואחיזת עיניים מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): אממ לא בהכל מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: אולי.. אולי הם עוד לא יצאו מהארון מי החבר הכי קרוב שלכם: אין לי חבר קרוב. יש לי כמה קרובים מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אמממ כולן יש לכם סודות: לא מי החבר הכי חתיך שלכם: אין לי החבר הכי חכם: חח אין לי הכי יוזם: אין לי.. אנחנו חבורה של עצלניות האם אתם מעשנים: לא על סמים: מה איתם? שטויות בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא תכונה רעה שלכם: לא יודעת תכונה טובה: לא יודעת יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: חח משעממים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: שטויות ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: עונות מעבר טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל. את הארץ יש לי כל הזמן. את חו"ל אין לי טלפון או פלאפון: אממ מה זה חשוב? העיקר שאנימדברת עם הבנאדם שרציתי לדבר איתו ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ככה ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אני יילך לראות טלוויזיה בא לכם למות? כן אם כן, למה? כי מעניין אותי מה קורה אחר כך אתם מפחדים מהמוות? לא אתם משקרים? כן בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 4 יש לכם מוטו אישי? לא.. אם כן, מהו? אין לי דברים שמעצבנים אתכם: אנשים שלא מאמינים לי אתם הכי טובים ב: מוזיקה מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? ישראל? בסדר.. תתארו את מקום החלומות שלכם: אממ לא יודעת עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? בר רפאלי רוצים לחזור לילדות? כןכןכןכןכןכן! החיים קשים? לא אם כן, למה? הם לא קשים מאמינים בחוצונים? (חייזרים) כן, למה לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 7 מה האוואי שלכם ב ICQ? המה? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אממ "מילהאוס: אתה חושב שפרפרים חשים בכאב? בארט: אם לא, בזבזתי מחצית מחיי לשווא" על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר. כי אני מחוברת להקה אהובה? ביטלס זמר אהוב? זמרת אהובה. ג'וני מיטשל שיר אהוב? אין אהוב. מתחלף מוזיקה אהובה? ג'אז, פולק, רוק ורגאיי עם מי דיברתם לאחרונה? עם חברה על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? אבא ואמא רואים חדשות היכן הייתם לאחרונה? בבית ספר מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? אין לי כוח מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? אממ לא יודעת האדם הכי... שנוא: היטלר אהוב: אבא ואמא שלי.. חסר תקט: חבר טוב שלי מעצבן: ילדה מהכיתה שלי רגיש: חברה טובה שלי אוהב אותך: אמא ואבא שונא אותך:אמא ואבא.. (סתם) למדן: נו. אני לא כותבת שמות.. לא ברור? שקרן: כנ"ל פטפטן: כנ"ל אם היית.. חיה מה היית? תוכי חפץ מה היית? מיטה מאכל מה היית? אורז. סתם כי אני אוהבת ספר לימוד מה היית? אממ מה? שאלה מפגרת מפורסם איזה היית? ציפי שביט מכונית איזה היית? כחולה כזאת סמלי מקלדת: אהוב? & לא כל כך אהוב? $ כי אין לי.. הכי יפה? # הכי מכוער?# הכי חמוד?@ הכי מצחיק? @ הצרוף הכי יפה? + והכי מכוער?= והכי מצחיק? ~ זה נורא טיפשי והכי מתאים? {} אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא האיקון לחיה הכי יפה?לא והכי לא?לא האם אתה.. יפה? אולי חמוד? אממ מורות אוהבות אותי חביב? כן נדבק? לא נראה לי מפטפט? לא מעצבן? לא מתווכח? כן ולא. תלוי מאוהב? לא חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן. פעם חברה שלי הצליחה להאכיל אותי קקי המקצוע האחרון שנכשלת בו: בילוגיה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)עברתי לדירה ממול כדאי לעבור שיפוץ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיף השיר האחרון ששרת: אממ he can pnly hold her- amy winehouse הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ דיברתי עם חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: הייתי במדורה לא מזמן. איזה מייאש זה האדם האחרון שראית: חברה שלי הדבר האחרון שאמרת: התקשרו בשבילך. (לאחותי) הדבר האחרון שאכלת: דוריטוס הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: דוריטוס ודיאט קולה השיר האחרון ששממעת: back to black- amy winehouse הדיסק האחרון שקנית: norah jones הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ לפני שבוע בערך הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי פוני הווה שיער נוכחי: חום, פוני, מדורג, לא חלק ולא מתולתל בגדים נוכחיים: מכנס ספורט נופל וענקי כזה וחולצה אדומה תמונת דסקטופ נוכחית: הסימפסונים חבר\ה? מה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ציפי שביט האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. לעשות עבודה בגיאוגרפיה האם אתה עייף? לא האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? אממ לא יודעת ממה הכי נמאס לך? מלהגיד: לא יודעת את מי היית רוצה להרוג? ילדה מהכיתה שלי. אבל שלא תמות באמת הכי פחות מהנה? שיש פיפי ואין נייר עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? לא. משתוקק לו רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו במוזיקה איפה אתה הולך לגור? לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? 2 או 3 או 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? במקום טוב. אחלה אתר- תיכנסו אליו!

לאיור

New member
../images/Emo13.gifהרבה זמן שלא הייתי פה.. התגעגעתי...

כללי: שם: ליאור כינוי נוכחי: לאיור כל הכינויים שהיו לך בחיים:איף... היו הרבה מין: נקבה גיל: 15וחצי מיקום: פ"ת זהות מינית: סטרייטית צבע אהוב: אפור שחור אדום השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מ.. קרשה לי לדמיין את עצמי בשם אחר מתי הקאתם בפעם האחרונה? ניראה לי חודשיים או משהו כזה היה נעים? לא! אני שונאתאת זה =\ המילה האהובה עליכם: פומפייה מילה אחת שמאפיינת אתכם: נעל
מה מרגש אתכם?וואו הרבה דברים, לראות מישהו שאני מאוד אוהבת אחרי הרבה זמן רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא תמיד, וחבל אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? חברות? חח מה אני בכיתה ד'? אתם לא יכולים בלעדיי: .... השם הכי מוזר ששמעתם: קליל חורש פרחי דקל המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: חורש זבזי טובים בלימודים: בערך, אני פשוט לא משקיעה בגרוש.. אוהבים לאכול: כן
שמנים\רזים: רזים מה התחביב שלכם: לנגן... מילה אהובה בת 4 אותיות: יובל אוהבים שאלונים: כן, אחרת לא הייתיפה יש לכם חיה בבית: תוכי מדבר, חתולים.. פעם היו דגים אבל רצחתי אותם
[בטעות] האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: אמ.. האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: ניראה לי שכן מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא יודעת, מאמינים בסנטה קלאוס: חח זה בטח איזה סבא נחמד שמחלק מתנות יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: אמ.. לא אבל הייתי מתה לידיד הומו [כמו כל בת ] מי החבר הכי קרוב שלכם: מאיה וזוהר מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: מאיה וזוהר יש לכם סודות: אולי.. מי החבר הכי חתיך שלכם: אויש, יש כמה :) החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: לפעמים על סמים: לא.. בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: ביישנית תכונה טובה: מצחיקה יש פירסינג: הלוואי קעקוע:הלוואי חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם אני עייפה אני הכי משעממת בארץ אבל ברגיל, ניראה לי שאני דיי מעניינת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אוי וי.. אין לי מושג ים או בריכה: יםם!! עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל, איך אני מתגעגעת כ"כ הרבה זמן לא הייתי בחו"ל טלפון או פלאפון: טלפון, פלאפון מלא קרינה =\ ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי ממש משעמם לי ברגע זה וגם דיי הזנחתי את הפורום הזה בזמן האחרון ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אולי עוד אחד.. בא לכם למות? אם כן, למה? האמת שדיי עברתי את התקופה הזאת. חח אתם מפחדים מהמוות? כן !... אתם משקרים? כשריך, כמו כל אחד... בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 18 , רישיוןןןןןןןןן! יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? אמ.. לא יודעת עכשיו דברים שמעצבנים אתכם: אנשים שמזיזים לי את הכסא כשאני במחשב, יכול לשגע אותיייייי אתם הכי טובים ב: חפירות, כשאני רוצה חח מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר! מה דעתכם על הארץ שלכם? נחמדה תתארו את מקום החלומות שלכם: ואוו עזבו..חחח עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? איתו... רוצים לחזור לילדות? לפעמים החיים קשים? אם כן, למה? כן, אני אחסוך ממכם מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא.. ראיתם פעם שדים או רוחות? לא ניראה לי ואני מקווה שלא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקעע מהו מספר המזל שלכם? 23 מה האוואי שלכם ב ICQ? אין לא באייסיקיו כבר איזה שנה וחצי מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין לא מחוברת.. על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? עסוקה, כי אני בד"כ כלל עושה מלא דברים ... =\ להקה אהובה? שייגעצ ~!
זמר אהוב?... שיר אהוב? יותר מיידי מוזיקה אהובה?רוק עם מי דיברתם לאחרונה? חברים על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? לא דולקת אבל בד"כ מוזקיה 24 היכן הייתם לאחרונה? בבצפר הישן שלי מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? תלוי כמה זמן יש לך האדם הכי... שנוא: נינט קלי קלארקסון אהוב: יובל אבי ועידן חסר תקט: זוהר מעצבן: נינט רגיש:.... אוהב אותך: זוהר שונא אותך: לא ניראה לי שמישהו שונא אותי =\ למדן: איתןן שקרן: ררר מסיקה חח פטפטן: מאיה P: אם היית.. חיה מה היית? סוס דולפין חפץ מה היית? גיטרה מאכל מה היית?פיצה ספר לימוד מה היית? חס וחלילה לא להגיד למצב הזה מפורסם איזה היית? ממ.. כמה.. מכונית איזה היית?לא אכפת לי איזה , העיקר שאני נוסעת כמו שצריך סמלי מקלדת: אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
האם אתה.. יפה? אמ.. כן ? חמוד? כן .. חביב? כן נדבק? לא מפטפט? לפעמים מעצבן? אני מקווה מאוד שלא.. =] מתווכח? כשצריך מאוהב? כן
חושב על העתיד? כן ועל העבר? גם ועל ההוה? וגם זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? ניראה לי, אחרת לא הייתי ניראית ככה, סתםם.. לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: כימיה
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) ממרכז פ"ת לשכונה קטנה ויפה :) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מוזרה ורעה, [אני הייתי רעה , חסרת טאקט] השיר האחרון ששרת: pixies-hey הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמ.. לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: אתמול ניראה לי האדם האחרון שראית: אופיר הדבר האחרון שאמרת: לא בא לי הדבר האחרון שאכלת: פתית הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: כמה טישרטים מת"א :) השיר האחרון ששממעת: pixies-hey הדיסק האחרון שקנית: ביט 69 הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בבוקר הדבר הכי מטורף שעשית: אמ.. אנ יעשה, צניחה חופשית הווה שיער נוכחי: קוקו, כמו שקמתי משינה בגדים נוכחיים: בוקסר של פו הדוב וטישרט עם צפרצע =] תמונת דסקטופ נוכחית: מוניקה סקס מהופעה שהייתי לפני שבוע חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יובל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? כם האם אתה רעב? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? יובל ואבי ממה הכי נמאס לך? מהחיים..
את מי היית רוצה להרוג? נינט וסינרגיה
הכי פחות מהנה? למות מחום, לטבוע, להישרף עתיד חושב הרבה על העתיד? בזמן האחרון כן מפחד ממנו? כן רוצה לגור במקום אחר?כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? וואו לא יודעת, משהו שקשור למוזיקה איפה אתה הולך לגור? אין לימושג כמה ילדים אתה רוצה? 3.. באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? עם להקה מצליחה או משהו כזה =]

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

כללי: שם: סתיו כינוי נוכחי: יש לי הרבה, אתם יכולים גם להמציאP: כל הכינויים שהיו לך בחיים: אוו, את זה אפשר רק בטלפון או פנים מול פנים להגידXD מין: נקבה גיל: 14 מיקום: כאן זהות מינית: אמרתי, נקבה. ואני נמשכת לגברים. צבע אהוב: כולם השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: סתיו מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן.... היה נעים? בטח! מה את/ה חושב/ת? המילה האהובה עליכם: לא יודעת... מילה אחת שמאפיינת אתכם: פגיעה מה מרגש אתכם? הרבה דברים רגישים? יתר על המידה האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לפעמים אין בעד מה או יש בעד מה? לא זה ולא זה. אתם יודעים מה אתם רוצים? לרוב מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ו' אתם לא יכולים בלעדיי: כן אני כן יכולה בלעדייך. השם הכי מוזר ששמעתם: כותנהXD המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: בערך אוהבים לאכול: בד"כ שמנים\רזים: רזה מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: מסרק אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: לא בבית אבל כן האם הייתם מאוהבים פעם: גם עכשיו מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן האם פעם התחילו איתכם: כן, בערך>< האם הייתם בטלויזיה: לא, אבל כמעט כמעט הייתי פגשתם סלבריטאי: ראיתי את קסלר, חשב? האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כן מאמינים באלוקים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: אולי מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר:כן יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: נועם/עודד/מייקי מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: נועם יש לכם סודות: לכולם יש מי החבר הכי חתיך שלכם: מייקיP:: החבר הכי חכם: תום, אבל הוא מעצבן אז נרשום מייקיXD הכי יוזם: אוו,אף אחדXD האם אתם מעשנים: לא על סמים: עכשיו? לא. סתם, אף פעםP: בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: פגיעה, מאוד מאוד מאוד. ומטרה טובה, ופתי, בקיצור, כל מה שטוב בשבילכם. תכונה טובה: אני חמודהP: ויפה ואוהבת להקשיב יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינת את מי שמתעניין אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "לא כדאי" ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: מה ז משנה טלפון או פלאפון: טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: בא לי, זה כיף ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אמשיך לשיר sweet child o' mine בא לכם למות? אם כן, למה? לא אתם מפחדים מהמוות? לא יודעת אתם משקרים? כמו כולם בן כמה הייתם רוצים ליהיות? בת כמה שאני עכשיו יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לא דברים שמעצבנים אתכם: המון אתם הכי טובים ב: להקשיב, נראה לי מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? פסדר תתארו את מקום החלומות שלכם: כאן עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לא יודעת... רוצים לחזור לילדות? לא החיים קשים? אם כן, למה? לא. החיים פרחיםP: מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מה, בניין זה לא על הקרקע? מהו מספר המזל שלכם? אין מה האוואי שלכם ב ICQ? אין לי אייסיקיו מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? "הוא דגדג אותי ברגל!" - "יואואווו זה שמור לדגדגנים מקצוענים" XDD על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר, כי אני מחוברת? להקה אהובה? איפה הילדP: זמר אהוב?אין שיר אהוב? נפלת חזק, מה שעובר עלי, לבן בחלום שחור מוזיקה אהובה? רוק עם מי דיברתם לאחרונה? מייקי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היא לא היכן הייתם לאחרונה? בבית סבתי מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: יובל? יהב אהוב: מייקי חסר טאקט: נועם מעצבן: יהב, אלדן רגיש: אני? אוהב אותך: מייקי שונא אותך: חן למדן: נועם, אמיר שקרן: עודד פטפטן: לא יודעת אם היית.. חיה מה היית? לא יודעת חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? סמלי מקלדת: אהוב? P: לא כל כך אהוב? & [] הכי יפה? ~ הכי מכוער? & הכי חמוד? ^^ הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? P: והכי מכוער? והכי מצחיק? ~,~ והכי מתאים? ^,^ אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? כן חמוד? כן חביב? אולי נדבק? יש מצב מפטפט? כן מעצבן? יכול להיות מתווכח? כן מאוהב? על כל הראש חושב על העתיד? לא ממש ועל העבר? קצת ועל ההוה?גם זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: נו באמת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: אזרחות? האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) פעמיים בתוך העיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? פסדר. השיר האחרון ששרת: sweet child o' mine הדבר האחרון שצחקת בגללו: מייקי?P: הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: נועם הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: קינדר בואנו השיר האחרון ששממעת: אם את בעיניין - שייגעצ הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים מטורפים... הווה שיער נוכחי: יש בגדים נוכחיים: גם יש תמונת דסקטופ נוכחית: איך פגשתיאת אמא חבר\ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הממ. דווקא בא לי להיות קצת לבד. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תלוי מהי האם אתה עייף? אולי קצת האם אתה רעב? אולי קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? את מי באמת?P: ממה הכי נמאס לך? לא יודעת את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? לונה פארק, סופרלנד, וכיוצא בזה עתיד חושב הרבה על העתיד? יש מצב מפחד ממנו? אולי רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? מה שארצה איפה אתה הולך לגור? איפהשארצה כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיתחשק לי באיזה סוג של מכונית תנהג? באיזה סוג שארצה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? אין לי ציפות מי יודע מה גבוהות.

למעלה