שאלון

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifשאלון../images/Emo9.gif

כללי: שם: כינוי נוכחי: כל הכינויים שהיו לך בחיים: מין: גיל: מיקום: זהות מינית: צבע אהוב: השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם? רגישים? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים\רזים: מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נריאים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי: האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוקים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר: יש לך חברים הומאים לסביות: מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: בא לכם למות? אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? אתם משקרים? בן כמה הייתם רוצים ליהיות? יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מה דעתכם על הארץ שלכם? תתארו את מקום החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? החיים קשים? אם כן, למה? מאמינים בחוצונים? (חייזרים) ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? מה האוואי שלכם ב ICQ? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? להקה אהובה? זמר אהוב? שיר אהוב? מוזיקה אהובה? עם מי דיברתם לאחרונה? על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היכן הייתם לאחרונה? מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית.. חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? סמלי מקלדת: אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה? זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? האם אתה רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? רוצה לגור במקום אחר? העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? לקוח מפאלט אונליין,ומצטערת שלא הייתי פה הרבה זמן ^^

מאיוש33

New member
עונה ראשונה!!

כללי: שם: מאיה כינוי נוכחי: מאיוש33 כל הכינויים שהיו לך בחיים: לא היו מין:
זהות מינית: מה? צבע אהוב: ירוק= RULZ !
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: שיר/ טל/ יולי
. מתי הקאתם בפעם האחרונה? הווהוו...זה היה מזמן... היה נעים? כן, מאוד.. המילה האהובה עליכם: סטגדש? מילה אחת שמאפיינת אתכם:היפרקטיבי
מה מרגש אתכם? סרטי וולט דיסני רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא..אף אחד לא באמת מסתפק במה שיש לו.. אין בעד מה או יש בעד מה? יש בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?
אתם לא יכולים בלעדיי: ברור השם הכי מוזר ששמעתם:באגירה
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: רגלי צפרדעים ואשכים של שור
[ מי מוכן לאכול את זה?] טובים בלימודים: כן...
אוהבים לאכול: כן
שמנים\רזים: שמנמודים
מה התחביב שלכם: נמנמ...לשחק במחשב, תפוז
, טלוויזיה
, לקרוא, לנגן
, לצייר, לשמוע מוזיקה
, שופינג
מילה אהובה בת 4 אותיות: מאיה אוהבים שאלונים: כן
יש לכם חיה בבית:לא..
האם הייתם מאוהבים פעם: לא פעם ולא פעמיים..
מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן [ כמו בילוצקע
] אתם חושבים שאתם נריאים טוב: אממ..פסדר האם פעם התחילו איתכם: לא.. האם הייתם בטלויזיה:כן- בחדר של חני
פגשתם סלבריטאי: כן- כל האירועים של הסלבריטאים שדוד שלי לוקח אותי אליהם
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם
מאמינים באלוקים: כן - ואלוהים מאמינים בקסם: לא ממש מאמינים במזל:מידי פעם [ מתי שיוצא] מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן!- אויש זה כל כך נכון! מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר:
יש לך חברים הומאים לסביות: אולי..
מי החבר הכי קרוב שלכם: יארדוש, מאי, ואנבל
מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אממ...כל מי שציינתי למעלה יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: בוא נגיד שאני הכי חתיכה שם מבין כולן- ואני לא
החבר הכי חכם: הוהו...רותם! הכי יוזם: אופירקורל האם אתם מעשנים: לא..
על סמים:אוקי, לאן נסחפנו? בתולים:אחממ! התנשקתם צרפתית: אחממממממממ!! תכונה רעה שלכם: רגשנית מידי תכונה טובה: היפרקטיבית, עושה הכל כדי שמה שאני רוצה יתממש יש פירסינג: לא- אבל יהיה, תסמכו עלי קעקוע: כנ"ל חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "מאיה והנקניקיות" חח...סתם " חיים בזרם" או משהו.. ים או בריכה: ים
עונה מועדפת בשנה: קיץ
טיול בארץ או בחו"ל: בח"ול טלפון או פלאפון: פלאפון
ולסיום שתי שאלות.. למה לסיום? אני אפילו לא רואה עוד אור בקצה המנהרה! למה אתם עושים את האשלון הזה: כי מצעמם לי
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: יענה על עוד שאלון בא לכם למות? אם כן, למה? יש רגעים...חח סתם, חס וחלילה! אתם מפחדים מהמוות?כן אתם משקרים? שקר "לבן"
בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 20 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? אממ..אין לי דברים שמעצבנים אתכם: שמבטיחים ולא מקיימים או שאומרים משהו ובסוף עושים אחרת וגם שטלתנות יכולים להטריף לי את השכל
אתם הכי טובים ב: ציור? מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? לא זה ולא זה מה דעתכם על הארץ שלכם? "ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת..." תתארו את מקום החלומות שלכם: נמנמ...מים זורמים, עצי קוקוס, בקיצור- הוואי
עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? ביל קאוליטז
רוצים לחזור לילדות? אני לא כבר בילדות? החיים קשים? אם כן, למה? כו- מבחנים, לימודים.. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) כן, אבל הם לא כאלה מפחידים, הם בדיוק כמונו רק פשוט בגלקסיה אחרת
ראיתם פעם שדים או רוחות? לא
מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 2 מה האוואי שלכם ב ICQ?
מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע?
על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא?
להקה אהובה? טוקיו הוטל
זמר אהוב? ביללוש
שיר אהוב? BEICHTE - וידוי, של טוקיו מוזיקה אהובה? רוק
עם מי דיברתם לאחרונה? אמא על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? MTV היכן הייתם לאחרונה? אממ..שיעור פרטי [ אני מעבירה] מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? סקרים- יותר קצרים
האדם הכי... שנוא: מאי אדיב ילדה מסוג היורקות, אומרות דברים לא קשורים, חופרות ברמות, וצריכות לחזור 10 על אותו משפט כדי שיבינו אותן בכלל! אהוב:
כ-ו-ל-ם [חוץ ממאי אדיב, כמובן] חסר תקט: אני
מעצבן: יערה רגיש: אני
אוהב אותך: - שונא אותך: - למדן: רותם/ אנבל
שקרן: ליר..חח
פטפטן: אני
אני לא מבינה למה השאלות האלה קיימות, הרי במילא אם אני יכתוב שם, זה לא יגיד לכם כלום... אם היית.. חיה מה היית? סנאי חפץ מה היית? כדור פינג- פונג

מאיוש33

New member
המשך

אהוב? @ - שטורדל- יש לזה שם מצחיק [ שטרודל, שטרודל, שטרודל, שטרודלללללללל] לא כל כך אהוב? % הכי יפה? & הכי מכוער? } הכי חמוד? * הכי מצחיק? @ הצרוף הכי יפה? ^_____^ והכי מכוער?
) והכי מצחיק? :-}}}}}} והכי מתאים? 3> אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? כן- @ האיקון לחיה הכי יפה? מה? והכי לא? - | האם אתה.. יפה?
חמוד?
חביב?
נדבק?
מפטפט?
מעצבן?
מתווכח?
מאוהב?
חושב על העתיד?
ועל העבר?
ועל ההוה?
זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: מזתומרת? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא! ברביות לשלטון!
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כמו חול?
המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית- כיתה ד' האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן תל אביב- רמת גן- ראשון לציון- ראשון לציון שוב איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? פנטסטית השיר האחרון ששרת: DRUCH DEN MONSUN הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ...היום שיעור אחרון הפעם האחרונה שבכית: אתמול- שהיה פרפר בדיוק על הדלת של הארון ממתקים [ פחד עצום מפרפרים] האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: ביי! הדבר האחרון שאכלת: פתית הדבר האחרון ששתית: מים
[ חח..איזו מילה מצחיקה זו " גזוז" הדבר האחרון שקנית: חוברת 84 תשבצים השיר האחרון ששממעת: של טוקיו RETTA MICH הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ...מיזמן הדבר הכי מטורף שעשית: למחוץ פרפר! במו ידי! [ או יותר נכון, במו סנדלי..] הווה שיער נוכחי: חום מקורזל בגדים נוכחיים: חולצה אדומה, ג'ינס תמונת דסקטופ נוכחית: הרים וגבעות ירוקים חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אבא!! בגללו אני מאחרת לאורטודנט! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חיחי...ש.ב.. האם אתה עייף? כן- מלענות על השאלון המתיש הזה!
האם אתה רעב? לא ממש
אבל לא הייתי מתנגדת לג'אנק פוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? ביל ממה הכי נמאס לך? מהשאלון הזהה! את מי היית רוצה להרוג? את מי שהמציא אותו! הכי פחות מהנה? לענות על זה, ולנסוע באוטובוס
עתיד חושב הרבה על העתיד? לא.. מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? מדבבת!
איפה אתה הולך לגור? אני ממש לא יודעת.. כמה ילדים אתה רוצה? 3- תאומים בן ובת וגם עוד ילד/ ילדה באיזה סוג של מכונית תנהג? לימו?! למרות שאם תהיה לי אחת כזו אני לא אצטרך לנהוג בה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מדבבת מוכשרת שמזמינים אותה לדבב בכל הסדרות האפשריות, נשואה באושר ועושר לביל קאוליטז או למישהו די חתיך ומצחיק וחכם ו..זהו סוף סוף זה נגמר...

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאל תכלילי../images/Emo2.gif

אני אחת מאלו שמסתפקים במה שיש לי,כמובן שלא בהכל אבל ברוב המקרים כן. אני מאוד מרוצה עם מה שיש לי כרגע יש כזה שם באגירה?
אני גם שונאת שאנשים משתלטים על דברים,אבל אני עושה את זה בעצמי
אממ..אסור לרשום ה' במילים מלאות (לפחות לאלה שמאמינים)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifועוד משהוא..

איזה ציורים את מציירת? ^^

מאיוש33

New member
תיקון טעות ../images/Emo13.gif

באגירה- השם של אמא של ארז עידן, חלל צה"ל שיש עליו טונה סרטים בטלוויזיה ביום הזיכרון הוא למד אצלי בבצפר..
ו..אני מציירת אנימות יפניות ואנימות של מי שאני מכירה וגם קריקטורות שאני יצלם אני אעלה את זה אבל זה יקח עוד המון זמן כי אני לא יודעת איך מעלים תמונות ממצלמה דיגיטלית למחשב ורק אבא שלי יודע ולא נראה לי שהוא יעשה את זה בזמן הקרוב...אולי אחרי שנחזור מאילת

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif../images/Emo2.gif

אני גם מציירת אנימות!!
ואני גם מעלה למחשב בעזרת מצלמה דיגטלית!

מאיוש33

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חח..סתם, מה כל כך מפתיע בזה? יש מלא שעושים את זה

נועם 4

New member
עונה כי מזה בא לי ../images/Emo3.gif ../images/Emo175.gif

כללי: שם: נועם כינוי נוכחי: נוני, נועמוש מין: בת גיל: 13 מיקום: מרכז צבע אהוב: כל הצבעים השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אלמוג / שובל מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן היה נעים? לא המילה האהובה עליכם: נשמאמי מה מרגש אתכם? כל מיני רגישים? לא האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? אני אומרת אין בעד מה אבל בלב לפעמים יש בעד מה
אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ה' אתם לא יכולים בלעדיי: הפלא, החברים והמשפחה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: קינואה או משו כזה - איכס זה דוחה טובים בלימודים: כן אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: באמצע מה התחביב שלכם: ספורט (כולל ריקוד), שופינג מילה אהובה בת 4 אותיות: בובה אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: קצת אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא נראה לי מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מה זה? מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: כן יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: סיפור ארוך... מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: בלי שמות יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: יש כמה החבר הכי חכם: בלי שמות הכי יוזם: בלי שמות האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא יש פירסינג: הלוואי קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינת
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "החיים על פי נועם" חחח סתם לא יודעת ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: נראה בא לכם למות? אם כן, למה? לא אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? לפעמים כשצריך בן כמה הייתם רוצים ליהיות?18-16 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לא דברים שמעצבנים אתכם: הרבה אתם הכי טובים ב: ריקוד מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? אייסיקיו מה דעתכם על הארץ שלכם? בסדר תתארו את מקום החלומות שלכם: עולם מאושר עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? ילדה מהשכבה רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? כן.. כי הם קשים מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 4 מה האוואי שלכם ב ICQ? אוליי! שובליייייי אני מתה עלייך חיים יפים שלי! רועיקיייי דבר איתי מותקק מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אותו דבר כמו באייסיקיו על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לאנמצא כי תמיד יש לי מה לכתוב להקה אהובה? פוסיקאט דולז זמר אהוב? ביונסה, שאקירה, סנופ דוג שיר אהוב? כל מיני עם מי דיברתם לאחרונה? חברות על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? כמו תמיד, ניקולאודיון היכן הייתם לאחרונה? בצפר מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
ועוד... מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים אם היית.. חיה מה היית? כלב חפץ מה היית? מחשב מאכל מה היית? שוקולד ספר לימוד מה היית? ספר מתמטיקה מפורסם איזה היית?ג'סיקה אלבה מכונית איזה היית? שחכתי איך קוראים לה... סמלי מקלדת: אהוב? ♥☺ לא כל כך אהוב? ♀►◄ הכי יפה? ♥ הכי מכוער? ☻ הכי חמוד?☺ הכי מצחיק?₧ הצרוף הכי יפה? ♦♣♠♥ והכי מכוער? ☻☺ אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא האם אתה.. יפה? כן חמוד? כן חביב? כן נדבק? לא מפטפט? כן מעצבן? לא מתווכח? כן מאוהב? כן חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן ועל ההוה? כן זמנים.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן! הרבה! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית הווה שיער נוכחי: אני בבית עכשיו בגדים נוכחיים: טרנינג תמונת דסקטופ נוכחית: אין לי כוח להעלות אבל היא ריבועים שחור-לבן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ילד מהכיתה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? ילד מהכיתה עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? קצת רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? נראה איפה אתה הולך לגור? אמריקה כמה ילדים אתה רוצה? 4-6 באיזה סוג של מכונית תנהג? פורש חחחח

דנטל

New member
כפיצוי, מעכשיו תהיי פה כל הזמן!

כללי: שם: דנה כינוי נוכחי: דנטל כל הכינויים שהיו לך בחיים: דנטל מין: נקבה גיל: 34 מיקום: תל אביב זהות מינית: סטרייטית צבע אהוב: אדום השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: דנטל מתי הקאתם בפעם האחרונה? ביום שישי לפני שבוע וחצי היה נעים? לא המילה האהובה עליכם: פאק מילה אחת שמאפיינת אתכם: עצבנית מה מרגש אתכם? מסיבות רגישים? בקושי האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לרוב אין בעד מה או יש בעד מה? יש אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לפני כמה שנים אתם לא יכולים בלעדי: חתולים והיפ הופ השם הכי מוזר ששמעתם: זבובית המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: עיני פרה טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: שמנה מה התחביב שלכם: בילויים מילה אהובה בת 4 אותיות: סעמק אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: כן האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: חלקם מאמינים באלוקים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בין ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: ערן מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: ערן יש לכם סודות: לא מי החבר הכי חתיך שלכם: ערן החבר הכי חכם: ערן הכי יוזם: סוזי האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: לא התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: מתעצבנת מהר תכונה טובה: רואה את חצי הכוס המלא יש פירסינג: כן קעקוע: כן חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מענינת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים על פי דנטל ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלא למה אתם עושים את השאלון הזה: כי אני אוהבת ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אגלוש בא לכם למות? אם כן, למה? לא אתם מפחדים מהמוות? לא אתם משקרים? נדיר בן כמה הייתם רוצים להיות? בגילי יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לרדוף אחרי האושר דברים שמעצבנים אתכם: יש המון דברים אתם הכי טובים ב: וורד מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? לא זה ולא זה מה דעתכם על הארץ שלכם? מדהימה! תתארו את מקום החלומות שלכם: תל אביב עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אף אחד רוצים לחזור לילדות? לא החיים קשים? אם כן, למה? כן, אבל ככה אפשר להעריך את הכל יותר מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בנין מהו מספר המזל שלכם? 9 מה האוואי שלכם ב ICQ? לא יודעת מה זה מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין לי מסנג'ר על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? אין לי להקה אהובה? פנתרה זמר אהוב? סאבלימינל שיר אהוב? האדריכלים מוזיקה אהובה? היפ הופ עם מי דיברתם לאחרונה? על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היא לא דולקת ואני בעבודה והיא על סלקט היפ הופ היכן הייתם לאחרונה? מסיבה מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? סקרים האדם הכי... שנוא: רויטל אהוב: חני חסר טקט: אלעד מעצבן: יוסי היפה רגיש: יוסי מכפר סבא אוהב אותך: חני שונא אותך: עידו למדן: אילונה שקרן: דנה פטפטן: אני אם היית.. חיה מה היית? חתול חפץ מה היית? פלאפון מאכל מה היית? סטייק לבן ספר לימוד מה היית? ספר לשון מפורסם איזה היית? מנחה של תוכנית סקס מכונית איזה היית? פורשה סמלי מקלדת: אהוב? & לא כל כך אהוב? ^ הכי יפה? @ הכי מכוער? # הכי חמוד? * הכי מצחיק? & הצרוף הכי יפה? :] והכי מכוער? :$ והכי מצחיק? ,,|,, והכי מתאים? *.* אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
האם אתה.. יפה? לא חמוד? לא חביב? לא נדבק? לא מפטפט? כן מעצבן? כן מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? לא ועל העבר? לא ועל ההווה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: הדודים של אמא שלי מביאים לי מיץ בגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לשכונה ליד, ואז לשכונה בחזרה, ואז לרחוב ליד איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? בסדר השיר האחרון ששרת: ג'ורג'יה של לודאקריס הדבר האחרון שצחקת בגללו: הצחקתי את עצמי, הבוס שלי אמר שהוא רוצה ללכת הביתה (והרעיון הוא שהוא צריך להתחיל לעבוד יותר בקצר) ואני עניתי לו "אז לך!" הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: הבוס שלי הדבר האחרון שאמרת: "אז לך!" הדבר האחרון שאכלת: סולרו ליים הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סלט ולחמניה השיר האחרון ששממעת: ווי בי ברנין של שון פול הדיסק האחרון שקנית: בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר של סאבלימינל הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ביום ראשון הדבר הכי מטורף שעשית: מצונזר, יש פה קטינים הווה שיער נוכחי: חום, ארוך, גלי בגדים נוכחיים: ג'ינס וטי שירט תמונת דסקטופ נוכחית: אני וסאבלימינל חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יוסי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? חזי ממה הכי נמאס לך? מחלות את מי היית רוצה להרוג? רויטל הכי פחות מהנה? לנקות עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? כתבנית איפה אתה הולך לגור? באותו מקום כמה ילדים אתה רוצה? 0 באיזה סוג של מכונית תנהג? אף אחת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בערך באותו מקום

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifחחחחח

השאלון הזה הוא לא מספיק כפיצוי?
למ הקאת לפני שבוע?
אויש,עיני פרה,ראיתי שאכלו את זה באפקט הפחד
וכן יש לנו ארץ מדהימה
לולא כל האנשים שהורסים אותה ומזהמים אותה
היית יכולה להיות חתול? מעניין,גמאני D: השכנים שלי מכנים אותי אשת החתול XP

דנטל

New member
אבל כבר עניתי בעבר על השאלות האלה

הקאתי כי שתיתי כמות אדירה של אלכוהול בשביל להטביע את יגוני. הקאתי גם את היגון (שזה היה הרעיון מלכתחילה ושתיתי יותר מדי בכוונה) ומאז אני בסדר. אני פשוט לא ממש מתחברת לאף חיה אחרת (מתה על חיות, אבל אין לי חיבור לקיום שלהן ולהתנהגויות שלהן) וחתולים אני כמעט מבינה אפילו ברמה המנטלית. לא נעים לי בפורום הזה, אבל כינויי ה"חתולה" שקיבלתי הם מגברים...

ארוך../images/Emo178.gif

כללי: שם: תמר. כינוי נוכחי: תמר... כל הכינויים שהיו לך בחיים: יש מלא.
מין: נ'. גיל: בקרוב 14. מיקום: ירושלים. זהות מינית: נדמה לי שכרגילP:. צבע אהוב: שחור, תכלת וכחול. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: לא יודעת, אבל אני לא אוהבת תמר. מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני כמה שנים נראה ליXD היה נעים? ברור. המילה האהובה עליכם: אין. מילה אחת שמאפיינת אתכם:
מה מרגש אתכם? שירים מסויימים וכל מיני. רגישים? אכן. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא. אין בעד מה או יש בעד מה? תלוי על מה. אתם יודעים מה אתם רוצים? לא. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לא הציעו. אתם לא יכולים בלעדיי: האמת שאני יכולה. לא מכירה אותך
השם הכי מוזר ששמעתם: לא זוכרת.. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: גם לא. טובים בלימודים: לא. אוהבים לאכול: אכן
שמנים\רזים: שמנה.
מה התחביב שלכם: מחשב.:) מילה אהובה בת 4 אותיות: מחשב, אהבה. אוהבים שאלונים: אכן. יש לכם חיה בבית: אכן כן. האם הייתם מאוהבים פעם: לא. מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא ממש. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא. האם פעם התחילו איתכם: ממש לא. האם הייתם בטלויזיה: לאO: פגשתם סלבריטאי: אכן. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא. מאמינים באלוקים: ממש לא. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: לא. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאד. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא. מאמינים בסנטה קלאוס: שלילי. יש לך חבר: לא. יש לך חברים הומאים לסביות: אולי... מי החבר הכי קרוב שלכם: אמ מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אמ.. יש לכם סודות: אכן. מי החבר הכי חתיך שלכם:
יש כמה. החבר הכי חכם: אמ. גם כמה. הכי יוזם: האם אתם מעשנים: לא. על סמים: לא. בתולים: אכן כן תרתי משמע. התנשקתם צרפתית: לא. תכונה רעה שלכם: הרבה.. תכונה טובה: אכפתית? יש פירסינג: לא. קעקוע: לא. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: דיי משעממת. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: משעמם?
ים או בריכה: ים. עונה מועדפת בשנה: חורף. טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל! טלפון או פלאפון: גם וגם. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אין לדעת. אבל זה בכלל לא נגמר! בא לכם למות? אם כן, למה? לא. אתם מפחדים מהמוות? אכן. אתם משקרים? כן:/ בן כמה הייתם רוצים ליהיות? לא יודעת. יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לא. דברים שמעצבנים אתכם: כל מיני. אתם הכי טובים ב: לעשות כלום? מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר! מה דעתכם על הארץ שלכם? לא משהו. תתארו את מקום החלומות שלכם: ניו זילנד
עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? יש כל כך הרבה אנשים. רוצים לחזור לילדות? אכן. החיים קשים? אם כן, למה? כן, להתחיל לפרט? מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא. ראיתם פעם שדים או רוחות? ברור. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע. מהו מספר המזל שלכם? אין כזה. מה האוואי שלכם ב ICQ? אין. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אישיP: על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? במסנג'ר על מחובר כשאני כאן.. ועל לא נמצא כשאני לא כאןXD להקה אהובה? יש כמה. זמר אהוב? אביב. שיר אהוב? אין אחד. מוזיקה אהובה? רוק ישראלי. עם מי דיברתם לאחרונה? מירב. על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היא לא דולקת. היכן הייתם לאחרונה? בבית. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
ועוד. מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. מדלגת על כמה קטעים שלא בא לי. זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: אולי יום בפעוטון. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא נראה לי.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמ מדעים נראה לי. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) אכן, ובתוך העיר שלי.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רעה
השיר האחרון ששרת: אמ לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת! האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: נדמה לי ש 'מה?' הדבר האחרון שאכלת: אמ מסטיק. הדבר האחרון ששתית: קולה. הדבר האחרון שקנית: עיתון אאל"ט השיר האחרון ששממעת: אני שומעת עכשיו את אף אחד משנינו של עברי. הדיסק האחרון שקנית: אמ לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי דברים מטורפים! הווה שיער נוכחי: חום. בגדים נוכחיים: חולצת בית ספר לבנבנה ומכנסים ירוקות
תמונת דסקטופ נוכחית: סתם משהו של המחשב. חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אישי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן:( האם אתה עייף? לא ממש. האם אתה רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? מהבית ספר:/. את מי היית רוצה להרוג? . הכי פחות מהנה? בית ספר! עתיד חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? אכן. רוצה לגור במקום אחר? כןכןכן! העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג. איפה אתה הולך לגור? כנ"ל. כמה ילדים אתה רוצה? כנ"ל. באיזה סוג של מכונית תנהג? אין לדעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? . נגמר.:)

עונה../images/Emo3.gif

כללי: שם: אור כינוי נוכחי:Mami Girl 4 Ever כל הכינויים שהיו לך בחיים: כוסית על הגג וMami Girl 4 Ever מין: נקבה גיל: 16 וחצי מיקום: רמת גן זהות מינית: סטרייטית צבע אהוב: שחור השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מיכל מתי הקאתם בפעם האחרונה? אממ לע זוכרת היה נעים? ממש לע
המילה האהובה עליכם: מתעלייך
מילה אחת שמאפיינת אתכם: חמודה מה מרגש אתכם? הפתעות, שירים, הופעות של מפורסמים .. רגישים? כע האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בערך אין בעד מה או יש בעד מה? אין אתם יודעים מה אתם רוצים? כע בערך מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לפני 3 חודשים בדיוקקקק *היום אני וחבר שלי 3 חודשים
* אתם לא יכולים בלעדיי: חבר שלי
השם הכי מוזר ששמעתם: דינרה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אממ לע זוכרת טובים בלימודים: בערך אוהבים לאכול: פסטה
שמנים\רזים: בין לבין מה התחביב שלכם: אממממממ מחשב .. מילה אהובה בת 4 אותיות:אהבה אוהבים שאלונים: מאודדדדדד יש לכם חיה בבית: לע האם הייתם מאוהבים פעם: כע מאמינים באהבה ממבט ראשון: הידלקות כן אהבה לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לע האם פעם התחילו איתכם: כע האם הייתם בטלויזיה: כע פגשתם סלבריטאי: כע האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כע ואני לע מבינה מה הם מוצאים בי
מאמינים באלוקים: כע מאמינים בקסם: לע מאמינים במזל: כע מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): אממ כע כי אין כזה דבר מושלם .. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לע רוצה להאמין מאמינים בסנטה קלאוס: לע יש לך חבר: כע
יש לך חברים הומאים לסביות: לע בדיוק חברים .. מי החבר הכי קרוב שלכם: יש מלא מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: חבר שלי אני חושבת .. יש לכם סודות: כע מי החבר הכי חתיך שלכם: חחח חבר שלי
החבר הכי חכם: אממ אקס שלי מתכונן חצי שניה וזוכר הכול לבגרויות וכאלה .. ואם הכוונה לחברה אז חברה שלי שהיא חרשנית אבל אני מתה עליה
הכי יוזם: אמממממממממ חברה שלי האם אתם מעשנים: לע על סמים: לע בתולים: לע עיניינכם
התנשקתם צרפתית: כע תכונה רעה שלכם: אמממממממ אני שקטה תכונה טובה: אממ צינית?
מצחיקה כאילו בערך .. יש פירסינג: לע קעקוע: לע חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: 360 מעלות
ויש הסבר שאני לא יכתוב אותו פע .. תחכו לסרט
ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: אני מתה לטוס לחו"ל טלפון או פלאפון: פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי ואני אוהבת שאלונים ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: או אלך לנמנם כמה דקות או לע דעת יענה על עוד שאלון
בא לכם למות? אם כן, למה? כעע בגלל הבגרויות והמגנים
.. מחר יש לי מגן בחשבונאות <המגמה שלי> והיום חרשתי על זה יצא לי מכל החורים ..!! אתם מפחדים מהמוות? מאוד אתם משקרים? כמעט ולא בן כמה הייתם רוצים ליהיות? אממ בגן
אין דאגות על הראש יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? אם אני יתאמץ אני אצליח דברים שמעצבנים אתכם: שקרנים, צבועים, כפויי טובה, ועוד אתם הכי טובים ב: כלום
מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? אייסי מה דעתכם על הארץ שלכם? חמדמדה
תתארו את מקום החלומות שלכם: דיסנילנד
עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אמממממממ עם מישהי מושלמת שיש לה הכול והיא מסתפקת במה שיש לה
ופשות מישהי שהיא מאושרת .. רוצים לחזור לילדות? מאודד החיים קשים? אם כן, למה? בגרויות מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לע ראיתם פעם שדים או רוחות? לע רק בתמונות וסרטים אמיתיים מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? אמממממממ קרקע מהו מספר המזל שלכם? אין מה האוואי שלכם ב ICQ? אין לי כוח לכתוב אותו
מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לע נמצא .. כי הוא חביב
ואני אוהבת לכתוב אווי להקה אהובה? אוונסנס MCR גוד שארלוט אול דה אמריקן רייג' סימפל פלאן ועוד זמר אהוב? נו מלא שיר אהוב? מלא מוזיקה אהובה? רוק עם מי דיברתם לאחרונה? חבר שלי וידיד שלי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? 2 היכן הייתם לאחרונה? אצל חברה שלי חרשתי למגן .. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: אממ אנשים חשים .. ערסים ופאקצות .. אין מישו ספציפי אהוב: האבה
חסר תקט: אממ לע דעת מעצבן: אח שלי לפעמים
רגיש: אני אוהב אותך: שאלה טובה .. אין לי מושג הרבה אוהבים אותי אבל הכי ..? לע דעת
תשאלו אותם שונא אותך: מישהי מהכיתה למדן: חברה שלי מי"ב שקרן: אמממממממממ אני לע נמצאת עם אנשים שקרנים .. מסננת אותם ממני פטפטן: אמממ חברה שליי מהצבא חח הרגע דיברתי איתה ווע ווע זאתי יכולה לדבר שעהה ואני רק יגיד: כן, כן, ברור, חח, אע, אם היית.. חיה מה היית? פיל
כי לא משנה כמה הוא אוכל הוא לע עושה חשבון לעצמו
חפץ מה היית? אמממממממ מחשב
מאכל מה היית? פסטההה
או שוקולדד ספר לימוד מה היית? אממ אנגלית מפורסם איזה היית? ביונסה, שאקירה, דניאל רדקליף <זה שמשחק את הראי פוטר
>, ג'ניפר אניסטון, נינט למרות שאני לע ממש אוהבת אותה, אממ קיצר מלא מפורסמים
מכונית איזה היית? לע מבינה במכוניות

חלק 2../images/Emo3.gif

סמלי מקלדת: אהוב? * לא כל כך אהוב? & הכי יפה? @ הכי מכוער? # הכי חמוד? ^ הכי מצחיק? % הצרוף הכי יפה? >< והכי מכוער? :$ והכי מצחיק? ^^ והכי מתאים? ><" אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
האם אתה.. יפה? לע חמוד? כע חביב? כע נדבק? לע מפטפט? לע מעצבן? לע מתווכח? לפעמים מאוהב? כע
חושב על העתיד? כע ועל העבר? כע ועל ההוה? כע זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: מי זוכררר האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אממ הייתי קצת כמו טום בוי כזה אבל נגמלתי
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אממ אולי כשהייתי קטנה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כע .. 2 פעמים .. ועכשיו אני ברמת גן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה השיר האחרון ששרת: אממממ איזה שיר באנגלית שעכשיו ברח לי השם שלו הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי מהצבא הפעם האחרונה שבכית: לע זוכרת האדם האחרון שראית: חברה שלי מהכיתה הדבר האחרון שאמרת: ביי
הדבר האחרון שאכלת: אמממממ פסטה עם סלט
הדבר האחרון ששתית: מים נראה לי הדבר האחרון שקנית: אני לע הולכת לקניות
ולע קונה כלום בדרך כלל .. השיר האחרון ששממעת: MOVE ALONG של גוד שארלוט הדיסק האחרון שקנית: פוו מי זוכר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממממממממממ
*שורקת* הדבר הכי מטורף שעשית: בנג'י
הווה שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: טוניקה שחורה וג'ינס תמונת דסקטופ נוכחית: שלי ושל אחי כשהיינו קטנים
חבר\ה? יש
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ חבר שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כע .. אני צריכה להמשיך להתכונן למגן מחר אבל אין לי כוח האם אתה עייף? מאודדדדדדדדדדדדד אתם לא יודעים עד כמהה האם אתה רעב? לע את מי אתה הכי רוצה לחבק? חבר שלי ממה הכי נמאס לך? פאקצה אחת מהכיתה שלי את מי היית רוצה להרוג? את עצמי
הכי פחות מהנה? לע דעת עתיד חושב הרבה על העתיד? כע מפחד ממנו? כע רוצה לגור במקום אחר? אממ כרגע לע העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? שאלה טובה איפה אתה הולך לגור? אין לי שמץץ כמה ילדים אתה רוצה? מ 2 ומעלה
באיזה סוג של מכונית תנהג? לע דעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מה שיהיה יהיה אני לע חושבת על זה יותר מידי .. הייתי רוצה בעל ומשפחה אוהבים ועבודה טובה וזהו

just Kaya

New member
-עונה- ../images/Emo9.gif

כללי: שם: קיה. ^^' כינוי נוכחי: יענו בתפוז? just kaya כל הכינויים שהיו לך בחיים: אם בתפוז.. אז רק זה. >_> מין: GIRL! גיל: 14. מיקום: ארץ לעולם לא !!1 D: זהות מינית: אולי לומר את המילה דאגי יספיק?
צבע אהוב: כחול
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: השם שלי/ סטייסי/ בקי. מתי הקאתם בפעם האחרונה? ממזמן. >_< היה נעים? ... >_< המילה האהובה עליכם: דאגי! D: מילה אחת שמאפיינת אתכם: פעם זה היה "חמודה". עכשיו זה "סקס." XD מה מרגש אתכם? המ!.. רגישים? כע. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אני מנחה שכן. ^^' אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה. D: אתם יודעים מה אתם רוצים? יאפ. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? המ. כיתה א'. >_< אתם לא יכולים בלעדיי: מקפליי.
השם הכי מוזר ששמעתם: איקה. >_> המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: שפצלי- אבל זה טעים.
טובים בלימודים: אפשר לומר. D: אוהבים לאכול: כן. מי לא?
שמנים\רזים: שמנה. O: מה התחביב שלכם: לבהות בדאגי. ^^' מילה אהובה בת 4 אותיות: דאגי! אוהבים שאלונים: לא. יש לכם חיה בבית: יאפ. האם הייתם מאוהבים פעם: אהא. מאמינים באהבה ממבט ראשון: נאופ. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא. ^^' האם פעם התחילו איתכם: כן. >_< האם הייתם בטלויזיה: המ. יש מצב. >_> פגשתם סלבריטאי: יאפ. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם. מאמינים באלוקים: לא. :| מאמינים בקסם: לא. אבל הארי פוטר זה מגניב. ^__^ מאמינים במזל: המ. כע? מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): המ. נגיד שכן. >___< מאמינים בגן עדן וגיהנום: כע! D: מאמינים בסנטה קלאוס: יאפ.
יש לך חבר: לא. יש לך חברים הומאים לסביות: כע. מי החבר הכי קרוב שלכם: לא יודעת. יש הרבה. >_< מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: המ. לא יודעת. :| יש לכם סודות: כע. ^^' מי החבר הכי חתיך שלכם: הוו. קייל.
החבר הכי חכם: אין כזה. כולנו טיפשים!!1
הכי יוזם: המ. רוני? >_< האם אתם מעשנים: בארור. XD [צוחקים איתכם.] על סמים: לא. בתולים: כבר איבדתי בגיל שנה. XDDDDDD [דפקטים.] התנשקתם צרפתית: לא. תכונה רעה שלכם: שטלתנות. >_> תכונה טובה: אין. D: יש פירסינג: היה.
[בעצם.. לוב נחשב? >_>] קעקוע: בקרוב. D: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: bored. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים המשעמים שלה. XD ים או בריכה: בריכה. D: עונה מועדפת בשנה: חורף.
טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל. 3> טלפון או פלאפון: פלא. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לעשות עוד אחד? >_> בא לכם למות? אם כן, למה? חשבתי שהיו 2 שאלות אחרונת. >_> [ולא. לא באלי] אתם מפחדים מהמוות? לא. אתם משקרים? עכשיו? לא בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 19 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? הא? דברים שמעצבנים אתכם: השאלון הזה. אתם הכי טובים ב: כלום. D: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסן מה דעתכם על הארץ שלכם? מפגרת. תתארו את מקום החלומות שלכם: גשם. חורף. לונדון 33> עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? דאגי? XD רוצים לחזור לילדות? כע. 3> החיים קשים? אם כן, למה? כע. בצפר. V_V מאמינים בחוצונים? (חייזרים) אהא. ראיתם פעם שדים או רוחות? כע. [!!!] מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? לא חשוב. מהו מספר המזל שלכם? 2. מה האוואי שלכם ב ICQ? ארוך. עיזבו אותכם משטויות. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? לא מתחבר לי. עיזבו. על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר. לא יודעת. להקה אהובה? מקפליי. 33> זמר אהוב? דאג
שיר אהוב? המון. מוזיקה אהובה? המון. עם מי דיברתם לאחרונה? הטכנאי מחשב? שעוד פה. XD על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? MTV היכן הייתם לאחרונה? מקלחת. XD מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? כלמיני. מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. שמשעמם. האדם הכי... שנוא: מאי. [ארררררררר!] אהוב: דאגי. חסר תקט: שיר. מעצבן: קורמן. רגיש: אני? XD אוהב אותך: אמא?
שונא אותך: לא יודעת. למדן: מור. שקרן:ירדן. פטפטן: סיון.
אם היית.. חיה מה היית? ג'ירפה חפץ מה היית? בוקסר. [באליהרעיוןמדאגי. XD] מאכל מה היית? ממתק? ספר לימוד מה היית? אנגלית. ^^' מפורסם איזה היית? דאגי? XD מכונית איזה היית? קאיה. XDDDDDDDDDD סמלי מקלדת: אהוב? ~ לא כל כך אהוב? % הכי יפה? * הכי מכוער? @ הכי חמוד? & הכי מצחיק? # הצרוף הכי יפה? ~!#@%$%&%&#$!#~ והכי מכוער? @ והכי מצחיק? # והכי מתאים? הוו? ^^' אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? כע. O_ם; האיקון לחיה הכי יפה? (^__^) והכי לא? _@_V האם אתה.. יפה? לא. חמוד? כע. חביב? המ כע? נדבק? כע. מפטפט? המון. מעצבן? מאוד. מתווכח? יאפ. מאוהב? אהא. חושב על העתיד? לפעמים. ועל העבר? כנ"ל. ועל ההוה? לא. זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: >__> האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? המ. התלבשתי כמו? XD האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המ. כע? המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות? האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כע. 3. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפיית. השיר האחרון ששרת: טרנסי הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברים הפעם האחרונה שבכית: חודש? האדם האחרון שראית: טכנאי מחשב.
הדבר האחרון שאמרת: חע! הדבר האחרון שאכלת: ביצה. :| הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: לא זכור לי. השיר האחרון ששממעת: טרנסי הדיסק האחרון שקנית: של פוב. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. ^^' הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת. הווה שיער נוכחי: שטני. בגדים נוכחיים: חולצה מכנס. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה-כל יום זה משתנה. אני לא עוקבת. XD חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דאגי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כע. האם אתה עייף? בערך האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? דאגי ממה הכי נמאס לך? מהבצפר את מי היית רוצה להרוג? את מאי הכי פחות מהנה? לא יודעת עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר?כע העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? אנגליה כמה ילדים אתה רוצה? 2? 3? באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ. D: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מצליחה. באנגליה. איתו. עם ילד אחד לפחות. ^^' [נו מה?! אני אהיה בת 29.] הווו זה סופסוף נגמר!!!!!!11 הידדדד.

mafakit

New member
../images/Emo65.gifאיזה אורך..!!!../images/Emo129.gif../images/Emo214.gif../images/Emo212.gif

כללי: שם:דרור כינוי נוכחי:MAFAKIT כל הכינויים שהיו לך בחיים:MAFAKIT..וכשהייתי קטנה אז זה היה צרחת.. מין:נקבה
גיל:14 מיקום:חור..איפהשהו במרכז.. זהות מינית:סטרייטית.. צבע אהוב:כחול
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:טוב לי עם השם שלי מתי הקאתם בפעם האחרונה?כשהייתי חולה מזמן מזמן היה נעים?לאאא המילה האהובה עליכם:אני לא נמשכת למילים
מילה אחת שמאפיינת אתכם:קצת קשה להגיד על עצמי.. מה מרגש אתכם?דברים משמחים,דברים עצובים.. רגישים?לפעמים.. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן..אבל תמיד אני שואפת ליותר.. אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים?לפעמים כן ולפעמים לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?לא זוכרת..דיי מזמן.. אתם לא יכולים בלעדיי:אה? השם הכי מוזר ששמעתם:נאהלי[זה יענו נאה-לי..אין לי מושג איך בת דודה שלי נתנה לו את השם הזה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:פוטוט[נראה לי שקוראים לזה ככה..]זה משו של תימנים כזה מצה מבושלת או משו.. טובים בלימודים:ממוצעת.. אוהבים לאכול:כן..[איזה חזירי זה נשמע..] שמנים\רזים:רזה מה התחביב שלכם:גיטרה סקייטבורד.. מילה אהובה בת 4 אותיות:דרור
אוהבים שאלונים:כן!! יש לכם חיה בבית:כן!הכלבה שלי טרדי.. האם הייתם מאוהבים פעם:עדיין
מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:קשה להגיד על עצמי..אבל דיי טוב לי האם פעם התחילו איתכם:לא שזכור לי..
האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:רגע אני הולכת לשאול.. מאמינים באלוקים:כן מאמינים בקסם:מזתומרת?יענו אורי גלר..?אני צריכה לראות ולהרגיש בשביל להאמין.. מאמינים במזל:אם זה לטובתי אז כן..
מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר:לא..
יש לך חברים הומאים לסביות:לא שידוע לי.. מי החבר הכי קרוב שלכם:ליאן החברה הכי טובה שלי מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה:ליאן..אבל לא הכל.. יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:כיוון ש**** הוא המועדף..אז הוא ייראה לי הכי חתיך..אבל ברור שאני יגיד שמי שאני אוהבת הכי חתיך! החבר הכי חכם:אורי..הוא פשוט כל היום בויקיפדיה.. הכי יוזם:עמית..ויובל..ונועם.. האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:לא תכונה רעה שלכם:לא יודעת.. תכונה טובה:כנ"ל.. יש פירסינג:אני רוצה!!אבל לא מרשים לי! קעקוע:כנ"ל.. חושבים שאתם מעניינים או משעממים:מעניינת.. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:"דרור..פשוט תראו ותבינו.." ים או בריכה:בריכה עונה מועדפת בשנה:חורף ואביב טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:יענה על שאלון אחר בא לכם למות? אם כן, למה?לא.. אתם מפחדים מהמוות?כן אתם משקרים?לפעמים בן כמה הייתם רוצים ליהיות?טוב לי ככה..או 18..לצבא :] יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו?יש הרבה.."אל תדאג..גם התור שלך יגיע.." דברים שמעצבנים אתכם:שקרנים,רמאים ואנשים מעצבנים.. אתם הכי טובים ב:המ...כל מיני.. מה עדיף, מסנג'ר או ICQ?שניהם מה דעתכם על הארץ שלכם?ארץ..ישראלית כזו.. תתארו את מקום החלומות שלכם:אם אני יגלה זה כבר לא יהיה חלומי.. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?ביל גייטס.. רוצים לחזור לילדות?לפעמים החיים קשים? אם כן, למה?כן..הלימודים קשים..אמא עושה הכל דווקא!ואני רוצה רשיון לאופנוע.. מאמינים בחוצונים? (חייזרים)לא ממש.. ראיתם פעם שדים או רוחות?לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?בית קרקע מהו מספר המזל שלכם?לא ממש מאמינה בזה.. מה האוואי שלכם ב ICQ?אני תמיד מחוברת..ואם אני באוואי אז זה משו כמו "אל תנסו אפילו.." מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע?אתם לא תבינו זה משו על המורה שלי לגיטרה..עזבו..קשה לדבר על זה על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא?באייסי-מחובר מסן-מחובר או מופיע כלא מחובר.. כי יש פעמים שלא בא לי לדבר עם כולם אלא רק עם מי שאני רוצה.. להקה אהובה?סימפל פלאן!!!! זמר אהוב?אבריל לאבין!!! שיר אהוב?כל השירים של אבריל וסימפל!!! מוזיקה אהובה?רוק,פאנק,פופ-רוק וכל מה שביניהם.. עם מי דיברתם לאחרונה?עמית על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת?MTV היכן הייתם לאחרונה?אצל חברה שלי מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?כל מיני מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?שאלונים

mafakit

New member
המשך

האדם הכי... שנוא:מאיה אלכסנדרוני! אהוב:ליאן,עמית.. חסר תקט:ליאן..אניXD מעצבן:מאיה אלכסנדרוני רגיש:לא יודעת..כולם רגישים.. אוהב אותך:ליאן שונא אותך:נועם..חחחח למדן:אורי שקרן:נועם פטפטן:נועם אם היית.. חיה מה היית?טוב לי כבן-אדם.. חפץ מה היית?לא יודעת.! מאכל מה היית?לא כל כך בא לי שיאכלו אותי.. ספר לימוד מה היית?הספרי מתמטיקה של בני גורן..והייתי לוקחת איתי את כל האחים שלי ושורפת אותם! מפורסם איזה היית?בר רפאלי[טוב..מי לא מקנאת בה..] מכונית איזה היית?פורש..מרצדס..יגואר.. סמלי מקלדת: אהוב?איזו שאלה מטומטמת.. לא כל כך אהוב?כנ"ל.. הכי יפה?מה זה?! הכי מכוער?וואי..איזה שרוטים... הכי חמוד?כנ"ל הכי מצחיק?כנ"ל הצרוף הכי יפה?כנ"ל והכי מכוער?כנ"ל והכי מצחיק?כנ"ל והכי מתאים?כנ"ל אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?לא.. האיקון לחיה הכי יפה?מוזרים.. והכי לא?כנ"ל.. האם אתה.. יפה?קשה להגיד על עצמי.. חמוד?כן
חביב?כן..
נדבק?לא מפטפט?קצת.. מעצבן?לא מתווכח?אם אני רוצה אז כן מאוהב?כןןןן
חושב על העתיד?כן ועל העבר?כן ועל ההוה?כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך:לא זוכרת..
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?כן..הייתי לגמרי טום-בוי..ועכשיו קצת פחות.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? דשא..(?) המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה,מתמטיקה,ספורט והיה עוד אחד.. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)כשהייתי פחות משנה עברתי מכפר סבא לחור הזה.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית השיר האחרון ששרת: משו של אבירל.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: הודעה של עמית הפעם האחרונה שבכית: מזמן האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: תפו"א הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מאיפה אני זוכרת?! השיר האחרון ששממעת: משו של אבריל הדיסק האחרון שקנית: אבריל הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: את המתקן המפחיד בסופרלנד..והיו עוד כמה דברים מטורפים.. הווה שיער נוכחי: חום ארוך חלק בגדים נוכחיים:ג'ינס חולצה של סימפל פלאן וסווצ'ר תמונת דסקטופ נוכחית: אבריל חבר\ה? לא..
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:עמית..הוא היה מצחיק אותי.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לסדר תחדר האם אתה עייף? קצת האם אתה רעב? לא ממש את מי אתה הכי רוצה לחבק?**** ממה הכי נמאס לך? מבצפר ומהשיעורים והמבחנים!ועבודות בית.. את מי היית רוצה להרוג? את מי שיעצבן אותי.. הכי פחות מהנה? להשתעמם.. עתיד חושב הרבה על העתיד? לא הרבה..אבל יש תוכניות.. מפחד ממנו? קצת רוצה לגור במקום אחר?כן..אבל אחרי זה לחזור לכאן או למקום דומה.. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?אני מתכננת להיות טייסת בצבא..אז אולי גם טייסת כמקצוע.. איפה אתה הולך לגור? מקום נחמד עם אנשים שאני אוהבת.. כמה ילדים אתה רוצה?3..או4.. באיזה סוג של מכונית תנהג?משו גדול שיספיק למינימום 4 ילדים ומקום לדברים ושטויות.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?טייסת מצליחה..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifארוך :]

תיזהרי אם את נוטשת עכשיו
כללי: שם:אריאל כינוי נוכחי:בתפוז-baril, בחיים- ארי כל הכינויים שהיו לך בחיים:ארי, אריאלוס מין:נקבה גיל:14 עוד שלושה שבועות D: מיקום:הרצליה זהות מינית:סטרייטית צבע אהוב:שחור ותכלת השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:אני מרוצה עם השם שלי מתי הקאתם בפעם האחרונה?שהייתילי את הוירוס המסריח הזה בבטן, בערך לפני חודש היה נעים?ממש לא המילה האהובה עליכם:קורע מילה אחת שמאפיינת אתכם:לאיודעת מה מרגש אתכם?שירים, סרטים, נאומים רגישים?כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים?כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?בכיתה ד' XD אתם לא יכולים בלעדיי:מוזיקה השם הכי מוזר ששמעתם:שאולה XD המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:לאיודעת טובים בלימודים:כן בערך אוהבים לאכול:כן שמנים\רזים:ממוצעת מה התחביב שלכם:כדורסל, מחשב, טלוויזיה מילה אהובה בת 4 אותיות:קורע אוהבים שאלונים:כן מאוד יש לכם חיה בבית:לא ;; האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:לאיודעת אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לא ממ האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:אולי P: מאמינים באלוקים:לאיודעת מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:לא מי החבר הכי קרוב שלכם:מאיה, נועה מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה:מאיה, נועה יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:עומר החבר הכי חכם:עידן XD הכי יוזם:תמר האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:כן תכונה רעה שלכם:עצבנית, קנאית תכונה טובה:נאמנה יש פירסינג:לא ;; קעקוע:לא ;; חושבים שאתם מעניינים או משעממים:מעניינת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:אריאל D: האישה והאגדה. סתם XDD לאיודעת ים או בריכה:בריכה עונה מועדפת בשנה:חורף טיול בארץ או בחו"ל:בחו"ל טלפון או פלאפון:פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי אין משו יותר טוב לעשות
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:לאיודעת בא לכם למות? אם כן, למה?לא אתם מפחדים מהמוות?כן, מאוד אתם משקרים?לפעמים, כמו כולם בן כמה הייתם רוצים ליהיות?21 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו?כן. הסוף תמיד טוב, ואם לא טוב אז סימן שזה לא הסוף דברים שמעצבנים אתכם:סנובים, צבועים אתם הכי טובים ב:לשמור סודות מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנ מה דעתכם על הארץ שלכם?סבבה תתארו את מקום החלומות שלכם:ניו יורק. נקודה P: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?עם דאגי או הארי או טום או דני D: רוצים לחזור לילדות?כן ;; החיים קשים? אם כן, למה?לפעמים מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות?לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?בית קרקע מהו מספר המזל שלכם?7 מה האוואי שלכם ב ICQ? כאן דפני מזלטוב אהובתי :) מחר גמר !#@@$#@% מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא?דפני מזלטוב אהובתי :), מחר גמר !!!!!111 להקה אהובה?מקפליי
, באסטד, סימפלאן, סינרגיה זמר אהוב?אביב גפן שיר אהוב?Room On The Third Floor מוזיקה אהובה?פופ רוק, פאנק רוק עם מי דיברתם לאחרונה?עם קרן על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת?92-אמטיוי היטס היכן הייתם לאחרונה?בבית
:O מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?^^, ;;, :), D: מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?גם וגם D: האדם הכי... שנוא:ירון ברכה אהוב:המשפחה שלי, החברות והידידים שלי חסר תקט:נועה XD, שירה כ. מעצבן:שירה ג. רגיש:מאיה ע. אוהב אותך:אני חושבת שכל מי שקרוב אליי שונא אותך:לאיודעת למדן:עידן שטרנשוס הקורע XD שקרן:לאיודעת פטפטן:נועה אם היית.. חיה מה היית?כלב בית חפץ מה היית?אייפוד :) מאכל מה היית?שוקולד ספר לימוד מה היית?משו שמלמד על מוזיקה מפורסם איזה היית?דאגי פוינטר D:\הארי ג'אד\דני ג'ונס\טום פלטצ'ר מכונית איזה היית?BMV סמלי מקלדת: אהוב?^ לא כל כך אהוב?% מה הוא קשור? הכי יפה?^ הכי מכוער?% הכי חמוד?^ הכי מצחיק?>> הצרוף הכי יפה?D: והכי מכוער?%$ והכי מצחיק?>< והכי מתאים?^^ אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?לא האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?לאיודעת האם אתה.. יפה?אולי חמוד?כן חביב?כן נדבק?לא מפטפט?כן XD מעצבן?לא מתווכח?כן מאוהב?לא חושב על העתיד?כן לפעמים ועל העבר?כן ועל ההוה?כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: לאזוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? קצת האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)כן, לאותה עיר, פעם 1 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? טובה השיר האחרון ששרת: אלפי זוגות עיניים-סינרגיה הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי
הפעם האחרונה שבכית: אתמול |: האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: מנה חמה הדבר האחרון ששתית: נסטי הדבר האחרון שקנית:מנה חמה השיר האחרון ששממעת: אלפי זוגות עיניים-סינרגיה הדיסק האחרון שקנית: מרגיש אחר-סינרגיה הפעם האחרונה שעזרת לאמא:יוםשישי הדבר הכי מטורף שעשית: לאיודעת הווה שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים:חולצה של נייק ומכנסי פיג'מה תמונת דסקטופ נוכחית: מקפליי חבר\ה? אין ;--; אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שריל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?שריל ממה הכי נמאס לך? מאנשים מעצבנים |: את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה? הא? עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? קצת |: רוצה לגור במקום אחר?לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?מקווה שפסיכולוגית איפה אתה הולך לגור? בהרצליה כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג?לאיודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? פסיכולוגית, עם משפחה אוהבת

למעלה