שאלון

../images/Emo36.gifשמאל|

כללי: שם: דייסת-אדם. כינוי נוכחי:דסי [wtf?] כל הכינויים שהיו לך בחיים:צולינקה ^________^ מין: ...הדרוגינוס! גיל: כמעט 16 מיקום: כרגע- ירושלים. עוד שמונה שנים בירח. זהות מינית: סטרייט. צבע אהוב: ירוקירוקירוקירוק השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: קובי מתי הקאתם בפעם האחרונה? נמ. לא זוכרת O: היה נעים? כן, נכנסתי אחרי זה לג'ינס האהוב עליי. המילה האהובה עליכם: קנוקנות, קובי, חתולה [במלעיל P:] מילה אחת שמאפיינת אתכם: "וואו." מה מרגש אתכם? כשמישהו נורא עצוב. רגישים? איי גאס האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן, אבל תמיד שואפת. אין בעד מה או יש בעד מה? כשיש בעד מה, אז יש בעד מה. כשאין, אז אין. אתם יודעים מה אתם רוצים? אני רוצה רישיון על אופנוע, ותיק של פריקצות, והרבה כסף. ואני רוצה שייצא הדיסק של מלכת הפלקט, ואני רוצה בית גדול עם ילדים שמחים, ולהיות בטוחה בעצמי בלי שום סימוכין על מראה/כל דבר אחר. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ו'? גודנס. מה זה "להציע חברות"? XD אתם לא יכולים בלעדיי: נמ, נייר, עטים, רגליים לקשקש עליהן, פינצטה! תה, לאק, בורגרס באר [שורצת שם], סטייקים, בגדים צבעוניים, ספרים, אור, חושך, רסקיו, שמפו. השם הכי מוזר ששמעתם: חנה-שרה. החברה הכי טובה שלי. [יש לציין שאני מכירה עכשיו עוד שתי בנות-אנוש עם אותו שם
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: זובי Oo טובים בלימודים: כשאני רוצה. כרגע אני לא רוצה. אוהבים לאכול: בוודאי שמנים\רזים: נעארף O: רזה מה התחביב שלכם: לחשוב, לבהות, לקרוא, לגלוש, להציק, לצחוק, לאכול, לצעוק, לצייר, למרוח לק. מילה אהובה בת 4 אותיות: צלקת אוהבים שאלונים: בוודאי. יש לכם חיה בבית: רק פרפרי- לילה מגעילים. |: האם הייתם מאוהבים פעם: יותר לכיוון של קראש קשה, אבל לא מעבר. מאמינים באהבה ממבט ראשון: אהבה מאוד מאוד ראשונית. לא התאהבות. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: ברור. האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: נופ פגשתם סלבריטאי: אולי האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כן XD מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: תלוי איך מגדירים מאמינים במזל: כה מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): הוא יכול להתקיים, רק לא תהיה לו משמעות. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: ראיתי אותו! יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא שידוע לי מי החבר הכי קרוב שלכם: יש הרבה :O מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: כולם יודעים הרבה, רק דברים שונים. יש לכם סודות: בטח מי החבר הכי חתיך שלכם: נעארף החבר הכי חכם:- הכי יוזם:- האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כה התנשקתם צרפתית:לא
תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: הכל :) יש פירסינג: נופ קעקוע: נופ חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינת מאוד[: ומוזרה OO אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: האוהל האדום Oo ים או בריכה:ים עונה מועדפת בשנה: קיץ טיול בארץ או בחו"ל: בארץ טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: בא לכם למות? אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? אתם משקרים? בן כמה הייתם רוצים ליהיות? יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מה דעתכם על הארץ שלכם? תתארו את מקום החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? החיים קשים? אם כן, למה? מאמינים בחוצונים? (חייזרים) ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? מה האוואי שלכם ב ICQ? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? להקה אהובה? זמר אהוב? שיר אהוב? מוזיקה אהובה? עם מי דיברתם לאחרונה? על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היכן הייתם לאחרונה? מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית.. חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? סמלי מקלדת: אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה? זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? האם אתה רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? רוצה לגור במקום אחר? העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?

fluppster

New member
אוהבת שאלונים ארוכים!

כללי: שם: חן כינוי נוכחי: fluppster כל הכינויים שהיו לך בחיים: נראה לי שזה היחיד מין: נקבה גיל: 21.5 מיקום: קיבוץ במרכז זהות מינית: דו צבע אהוב: ורוד השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אני מרוצה מהשם שלי. מתי הקאתם בפעם האחרונה? ממש מזמן, לא זוכרת. היה נעים? לא! המילה האהובה עליכם: אהבה מילה אחת שמאפיינת אתכם: ורודה מה מרגש אתכם? אני אוהבת לשמוע סיפורי אהבה בלתי אפשריים או אסורים, כמובן רק עם סוף טוב. רגישים? מאוד האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן ולא. טוב לי בסך הכל, אבל אני תמיד רוצה להגיע רחוק יותר. אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? פחות או יותר, לא תמיד מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בכיתה ו', נראה לי. עד אז תמיד אני הצעתי חברות... אתם לא יכולים בלעדיי: החבר שלי השם הכי מוזר ששמעתם: פריאל המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: פיתה עם ביסלי טובים בלימודים: כן אוהבים לאכול: גלידה שמנים\רזים: באמצע מה התחביב שלכם: לרקוד, לשיר ולכתוב מילה אהובה בת 4 אותיות: אהבה אוהבים שאלונים: מאוד יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן, אבל רק בקהל פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כן מאמינים באלוקים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): אפשר להגיד מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: כן יש לך חברים הומאים לסביות: בערך מי החבר הכי קרוב שלכם: החבר שלי מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: החבר שלי יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: החברה הכי טובה שלי החבר הכי חכם: חברה שהיא כבר לא כל כך חברה לאחרונה הכי יוזם: החברה הכי טובה שלי האם אתם מעשנים: לא על סמים:
בתולים: לא התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: אגואיסטית תכונה טובה: חכמה יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינת בד"כ, לפעמים גם משעממת. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "יפה בורוד"
ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: קיץ טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אני אוהבת שאלונים ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: כלום, אמשיך במה שאני עושה עכשיו במקביל - אעבוד בא לכם למות? אם כן, למה? לא אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? מדי פעם בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 26 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה דברים שמעצבנים אתכם: אנשים סנובים, צינים, חושבים שיודעים יותר טוב מכולם אתם הכי טובים ב: כתיבה מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? ICQ, אבל יש לי מסנג'ר. מה דעתכם על הארץ שלכם? ארץ יפה וחמה, חבל רק שיש אנשים שמוציאים לה שם רע, וכמובן מנהיגים שמאוד לא ראויים להיות מנהיגים. תתארו את מקום החלומות שלכם: מקום שבו יש קיץ כל הזמן (אבל לא שרבי מדי), בלי דת, בלי גבולות, בו לכולם יש רק אהבה אחד כלפי השני. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? קלי קלארקסון או אלאניס מוריסט (הייתי רוצה לקבל את הקול שלהן ליום אחד...) רוצים לחזור לילדות? לא החיים קשים? אם כן, למה? קשים, אבל גם מהנים. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) מאמינה שיש עוד חיים מלבדנו, לא בטוחה שכבר הספיקו לקפוץ לביקור. ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? אין לי מה האוואי שלכם ב ICQ? אין לי ICQ מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? עברנו דירה! על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? אונליין - למה לא? להקה אהובה? קווין, הדג נחש זמר אהוב? פרדי מרקורי ז"ל שיר אהוב? Anouk - Nobody's Wife מוזיקה אהובה? פופ, רוק, שחורה עם מי דיברתם לאחרונה? עם מישהי מהעבודה על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? אין לי טלויזיה, אני בעבודה היכן הייתם לאחרונה? בעבודה, לפני זה בבית. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: אני לא שונאת אף אחד אהוב: החבר שלי חסר תקט: מישהו מהעבודה מעצבן: מישהו שאני עובדת איתו כרגע רגיש: החבר שלי אוהב אותך: החבר שלי שונא אותך: מקווה שאף אחד למדן: החברה הכי טובה שלי שקרן: אולמרט
פטפטן: החברה הכי טובה שלי אם היית.. חיה מה היית? חתול חפץ מה היית? מה זה השאלות האלו? לא יודעת... מאכל מה היית? גלידה ספר לימוד מה היית? טוב, די, מיצינו.... מפורסם איזה היית? הייתי אני, פשוט מפורסמת מכונית איזה היית? לא מבינה במכוניות סמלי מקלדת: אין לי כוח לזה, מצטערת.... האם אתה.. יפה? כן חמוד? כן חביב? כן נדבק? לפעמים, משתדלת שלא מפטפט? תלוי עם מי מעצבן? לפעמים מתווכח? לא מאוהב? כן חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: מפגש אקראי עם האישה שטיפלה בי כשהייתי תינוקת, בזמן שהייתי בת 3 או 4, כשחזרתי עם אימא שלי מהגן. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא, חוץ מזה שאהבתי מאוד משחקי מחשב וסרטי פעולה. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? רק חול.... המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן. 3 פעמים. פעם ראשונה בגיל 5 מבת ים לראשל"צ, פעם שניה לפני קצת יותר משנה מראשל"צ לקיבוץ, ופעם שלישית ביום שבת האחרון, לדירה אחרת בתוך הקיבוץ. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אוהבת השיר האחרון ששרת: Kelly Clarkson - You Found Me - השיר הזה נדבק לי לראש! הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת, בטח משהו בעבודה. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת, די מזמן. האדם האחרון שראית: אנשים בעבודה. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת מה אמרתי הדבר האחרון שאכלת: ארוחת ערב בעבודה (תפוח אדמה מוקרם וירקות) הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ביום ראשון עשיתי קניות בסופר עם החבר שלי השיר האחרון ששממעת: עכשיו בגלגל"צ - "רוצה בנים" הדיסק האחרון שקנית: מזמן לא קניתי דיסק הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת (אני כבר לא גרה עם ההורים) הדבר הכי מטורף שעשית: לא משהו שאני רוצה לכתוב פה הווה שיער נוכחי: קארה חום-אדמוני (זקוק לצביעה דחופה!) בגדים נוכחיים: ג'ינס, חולצה בצבע ארגמן, ונעלי בובה חומות. תמונת דסקטופ נוכחית: יש לי פה בעבודה תמונת דסקטופ של כלב ים או משהו כזה חבר\ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החבר שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא שזכור לי האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? רק משעמום את מי אתה הכי רוצה לחבק? את החבר שלי ממה הכי נמאס לך? מחברות שבהתחלה נראות כמו החברות הכי טובות, עד שמתגלה פרצופן האמיתי. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? הרצאות על קוונטים.... מניסיון.... עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? טיפה, יותר מצפה לו רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו בתקשורת איפה אתה הולך לגור? בקיבוץ שלי כמה ילדים אתה רוצה? 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת. למרות שאני ממש אוהבת את הפורד פוקוס של ההורים שלי, אז אולי.... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? עוסקת בתחום התקשורת (ומרוויחה כסף טוב), נשואה לחבר שלי, פלוס 3-4 ילדים, חיה בקיבוץ בבית גדול.

I am IRiTooSH

New member
שלאון ארוךDDDD:

כללי: שם:עירית כינוי נוכחי:עירית? כל הכינויים שהיו לך בחיים:מעדיפה לא לדבר על זה><'' מין:נקבה. גיל:13 מיקום: במשפחה? בכורה. זהות מינית: כבר אמרתי, לא? צבע אהוב: צהוב
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:נוגה/נועה. מתי הקאתם בפעם האחרונה?בחו"ל. כשהייתי חולה}: היה נעים?ממש לא. המילה האהובה עליכם: בקטנה, סקטדיש..XD מילה אחת שמאפיינת אתכם: שקטה? מה מרגש אתכם? מוזיקה. אנשים שעושים מעשים במיוחדים בשביליP: רגישים?כן>< האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?בדרך כלל. אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה. אתם יודעים מה אתם רוצים?בערך. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?בגן?XD ומאז זהו.>< אתם לא יכולים בלעדיי:מוזיקה, שוקולד, חברות אמיתיות השם הכי מוזר ששמעתם: עירית?XD המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: מעדיפה שלא לדבר על זה. טובים בלימודים: כן. אבל משקיעה במה שאני אוהבת. אוהבים לאכול:מאוד^^ שמנים\רזים:באמצעP: מה התחביב שלכם:אינטרנט? ללמוד שיריםD:? מילה אהובה בת 4 אותיות:ענבלD: אוהבים שאלונים:מאודדדדדד יש לכם חיה בבית:כמובן. האם הייתם מאוהבים פעם:כן:-\ מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן, לרוב. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא כלכך. האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: כןXD את טל פרידמן בחנות בגדיםXDDDDDDDDD האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת. מאמינים באלוקים:לפעמים. מאמינים בקסם:לא. מאמינים במזל:כןP: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן:-\ מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:לא שידוע לי. מי החבר הכי קרוב שלכם:אין אחד. מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה:יסמין/ענבל/מיכל.. יש לכם סודות:כן. מי החבר הכי חתיך שלכם:הוו. אני אשתוקD: החבר הכי חכם:כנ"ל. הכי יוזם:ענבלP: האם אתם מעשנים:ממש לא. על סמים:לא! בתולים:כן. התנשקתם צרפתית:עוד לא. תכונה רעה שלכם:קנאה? תכונה טובה: מקשיבה. יש פירסינג:חור בכל אוזן, זתומרת רגיל. קעקוע:לא. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממים. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "עירית"? ים או בריכה:שניהם עונה מועדפת בשנה:סגדו לחורף~!$%&## טיול בארץ או בחו"ל:בשניהם. טלפון או פלאפון:שניהם. ולסיום שתי שאלות..סיום?XD למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעממם ליP: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אלך לראות קצרים^^ בא לכם למות? אם כן, למה?כי החיים לא יפים בארץ? אתם מפחדים מהמוות?כן>< אתם משקרים?כן בן כמה הייתם רוצים ליהיות? שנתייםD: יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו?כן. להצליח להתגבר על הפחדים שלי. דברים שמעצבנים אתכם:אנשים מסויימים, מעשנים לידי, צוחקים על משהו לא מוגדר בחברתי, לבד. אתם הכי טובים ב:לישון מעט מאוד? מה עדיף, מסנג'ר או ICQ?מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם?יפה. תתארו את מקום החלומות שלכם:טיול עם החברות הקרובות למשפחה בחו"לD: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?איתו?X: רוצים לחזור לילדות?מאוד! החיים קשים? אם כן, למה?כן. כי הם לא כלכך לצידי. מאמינים בחוצונים? (חייזרים)לא. ראיתם פעם שדים או רוחות?בחלום? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? שניהם זה בסדר.D: מהו מספר המזל שלכם?2, 3. מה האוואי שלכם ב ICQ? אין לי ICQ. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? "בעוד שבוע ימים, תהייה מלחמת חיבוקים. DD: [מקווה.] // מר פוז רולזD: // רוצה שוב שיחה עם זקנוני, בינונימי ופיצפוני^-^." על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחוברת. כי אני אוהבת לדבר^^ להקה אהובה? אין אחת. זמר אהוב?אין.. שיר אהוב?גם אין אחדX: מוזיקה אהובה?רוק. עם מי דיברתם לאחרונה?אמא. על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת?22, יש קצרים ואני רוצה לסיים כבר את השאלון~!#%$# היכן הייתם לאחרונה?בפעולה? מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?D: מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?שאלונים~

I am IRiTooSH

New member
*שאלון. + שאלות שלא נכנסו שמהXD

האדם הכי... שנוא:הם. אהוב:הןD: חסר תקט:נעם. מעצבן:נעם. רגיש:אני. אוהב אותך:משפחה. שונא אותך:הם? למדן:תמר. שקרן:אלה. פטפטן:שני. אם היית.. חיה מה היית?כלב. חפץ מה היית?MP3. מאכל מה היית?שוקולד. ספר לימוד מה היית? מתמטיקה. מפורסם איזה היית? לא הייתי. מכונית איזה היית? עם הרבה מקום^^ סמלי מקלדת: D: אהוב?D: לא כל כך אהוב?=]]]]]]]]]] הכי יפה?D: הכי מכוער?:---]]]]]] הכי חמוד?D: הכי מצחיק?XD הצרוף הכי יפה?D: והכי מכוער?|=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] והכי מצחיק?XD והכי מתאים?D: אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? D: האיקון לחיה הכי יפה? אה? והכי לא?? האם אתה.. יפה?לא חמוד?אומרים, לא חושבת. חביב?כשבא לי. נדבק?לא. מפטפט?כן מעצבן?כן מתווכח?כן מאוהב?כן חושב על העתיד?לא ועל העבר?כן ועל ההוה?כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: חור באזניים בגיל חמישה חודשים
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא. אבל תמיד אהבתי ספורט.. אז לרוב שיחקתי בזה עם הבנים. ועם זאת מאוד אהבתי להתגנדרO-O האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא, אכלתי דבירם מוזרים כשהייתי תינוקת והייתי אז מאוד טיפשה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנך. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)כן. פעמיים. פעם אחת לדירה אחרת בנשר, כשהייתי בת שנה. והשנה מנשר לעצמון. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? שורדים. השיר האחרון ששרת: נראלי IDLU. הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שהיה בטלוויזיהP: הפעם האחרונה שבכית: אתמול? האדם האחרון שראית: אבא. הדבר האחרון שאמרת: HOLA הדבר האחרון שאכלת: טוסט הדבר האחרון ששתית: מיםD: הדבר האחרון שקנית: מכנספורט. השיר האחרון ששממעת: IDLו, נראלי. הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי דיסק.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: כלכך הרבה. הווה שיער נוכחי: קוקו? בגדים נוכחיים:סווטשרט כתום, ג'ינס, גרביים. תמונת דסקטופ נוכחית: של קינהD: חבר\ה? לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יסמין. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. שיעורים במתמטיקהXD האם אתה עייף? לא. האם אתה רעב? מאוד. את מי אתה הכי רוצה לחבק? יסמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 ממה הכי נמאס לך? מהכיתה שלי. את מי היית רוצה להרוג? נעם? הכי פחות מהנה? מלהיות שקטה כל השיעור ולא להגיד את מה שאני חושבת על החראות האלו. עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? כן רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? נחמדה?D: איפה אתה הולך לגור? בחו"ל, באמריקה.D: כמה ילדים אתה רוצה?לא יודעת אם יהיו. באיזה סוג של מכונית תנהג?ספורט^^ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בחו"ל^^

להלה.

כללי:
שם: נועה.
כינוי נוכחי: נוני...
כל הכינויים שהיו לך בחיים: נוע'לה, נוש, נונו, כל מני. אבל הכל עדיין!
זהות מינית: רגיל חח.
צבע אהוב: שחור, צבעוני לא יודעת... חח
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אני מרוצה מנועה. אבל לא אכפת לי שם מיוחד כזה, יער נגיד או משהו יוצא דופן.
מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני כמה חודשים.
היה נעים? מאד, כייף חיים.
המילה האהובה עליכם: עונג, אהבה, אביב. חח.
מילה אחת שמאפיינת אתכם: לא יודעת נו.
מה מרגש אתכם? שאני מרגישה שאני חשובה לאנשים, שהשקיעו בשבילי...
רגישים? מאד.
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? תמיד צריך להסתפק במה שיש.
אין בעד מה או יש בעד מה? יש חח.
אתם יודעים מה אתם רוצים? כן.
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? חח בכיתה א'.
אתם לא יכולים בלעדיי: שינה אוכל בלה בלה כל זה... שינה, אנשים קרובים, להרואת נורמלי. חחחח אוף.
השם הכי מוזר ששמעתם: שמעתי כמה מיוחדים, לא מוזרים.
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: לא יודעת...
טובים בלימודים: כשאני מתענינת אני יכולה להיות הכי טובה בעולם, אני יכולה לשבת כל היום וללמוד. כשלא, אז לא.
אוהבים לאכול: ברור.
שמנים\רזים: באמצע.
מה התחביב שלכם: מחשבי, טלויזיה, לקרוא, לחשוב. חחחח.
מילה אהובה בת 4 אותיות: נו אהבה.
אוהבים שאלונים: חח אחרת לא הייתי בפורום...
יש לכם חיה בבית: כלבה וחתולה.
האם הייתם מאוהבים פעם: לא מתה על המילה הזאת...
מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן.
אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לפעמים.
האם פעם התחילו איתכם: כן.
האם הייתם בטלויזיה: לא.
פגשתם סלבריטאי: כן.
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: נראלי שכן לא יודעת...
מאמינים באלוקים: לא.
מאמינים בקסם: קסמים כאילו? לא... חח.
מאמינים במזל: לא ממש.
מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): ברור!
מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא.
מאמינים בסנטה קלאוס: לא.
יש לך חבר: לא.
יש לך חברים הומאים לסביות: לא שידוע לי.
מי החבר הכי קרוב שלכם: חח מת.
מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אוי נו אין לי חברים עזבו אותי. :(
יש לכם סודות: לא אז לא...
מי החבר הכי חתיך שלכם: להלה מירבי כוסית אש אבל גם תמר פצצה! D:
החבר הכי חכם: להלה.
הכי יוזם: לילי.
האם אתם מעשנים: לפעמים.
על סמים: לא.
בתולים: כן.
התנשקתם צרפתית: לא.
תכונה רעה שלכם: אגואיסטית.
תכונה טובה: סקרנית.
יש פירסינג: נזם, הליקס, לובים. בקרוב טראגוס!
קעקוע: בעתיד.
חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מענינת.
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים על פי נועה. סתם לא יודעת...
ים או בריכה: ים.
עונה מועדפת בשנה: חורף אבל גם קיץ לפעמים.
טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל...
טלפון או פלאפון: טלפון. ולסיום שתי שאלות..
למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם.
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אכתוב מכתב לגיא אני מקווה או הארגן בגדים למחר.
בא לכם למות? אם כן, למה? לא.
אתם מפחדים מהמוות? כן אבל לא יותר מדי.
אתם משקרים? כן.
בן כמה הייתם רוצים ליהיות? אני מרוצה האמת מגילי אבל לא אכפת לי להיות גדולה בשנתיים ככה.
יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? בשר זה רצח ויש עוד כמה אבל לא יודעת כרגע.
דברים שמעצבנים אתכם: אנשים קרציות כאלה נו. שלא מקשיבים לי!
אתם הכי טובים ב: כל מני. אוף נמאס לי אז אשלח ואח"כ אמשיך. D:

קספר07

New member
יש ארוך!!

כללי: שם: קספר כינוי נוכחי: קספר כל הכינויים שהיו לך בחיים: הרבה בעיקר מאמי, פרח, חמודה, בובה... מאמא הרבה ומאבא תינוקת וקופונת מין: נקבה גיל: 19 וחצי מיקום: משרתת בנתניה זהות מינית: אממ צבע אהוב: תכלת השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נועה :) מתי הקאתם בפעם האחרונה? כמעט הקאתי אתמול :( ולא זוכרת מתי ממש לפני כמה חודשים היה נעים? לא!! המילה האהובה עליכם: מוטוריקה, דקומנטרי וכאלה מילה אחת שמאפיינת אתכם: פחח רעש אולי? חמודה ומלאת שמחת חיים... מה מרגש אתכם? שירה, גברים מיוחדים, תינוקות ועוד רגישים? די האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא תמיד, בבגדים בכלל לא למרות שהארון מפוצץ.. אין בעד מה או יש בעד מה? יש יש אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? גיל 3? ואחר כך בסביבות גיל 11 אתם לא יכולים בלעדיי: לא מה פתאום איך אפשר??? השם הכי מוזר ששמעתם: היו כל מיני בעיקר של דתיים כמו אחאב ובלק... המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: דבחה נראה לי וגם אכלתי... זה טעים אבל זה נשמע קללה טובים בלימודים: לאא אוהבים לאכול: כן
שמנים\רזים: במקור רזה :) מה התחביב שלכם: לכתוב, לחבב, לישון, טלוויזיה... מילה אהובה בת 4 אותיות: אמממ, עדין, שאלה, אופן, נתיב וכל מיני כאלה אוהבים שאלונים: כןןןןןןןן יש לכם חיה בבית: כן :))) האם הייתם מאוהבים פעם: כן... מאמינים באהבה ממבט ראשון: ככה ככה אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לאא האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: יש מצב פגשתם סלבריטאי: כן והרבה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: יש כאלה מאמינים באלוקים: משתדלת ואפשר לומר שבדרך כלל אני מצליחה מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): פחח מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: לאא יש לך חבר: לא :( רוצה להיות חבר שלי??) יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: הודיה ופרח מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אני חושבת שאסנת והודיה יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: האקס שלי:) החבר הכי חכם: כנ"ל הכי יוזם: אחד מהאקסים האם אתם מעשנים: לא כ"כ, נגמלת על סמים: אמ.. בתולים: טוב מה עוד משהו לספר לכם? כמה פעמים עשיתי את זה ואיפה? התנשקתם צרפתית: כן נו תכונה רעה שלכם: עקשנות, מציקנות, פטפטנות תכונה טובה: רגישות, אכפתיות, הקשבה יש פירסינג: לא הלוואי קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניניים תמיד אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: או שאלה קשה אולי חיה בסרט? ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: אביב
טיול בארץ או בחו"ל: בשניהם טלפון או פלאפון: פלא ולסיום שתי שאלות.. כן למה אתם עושים את האשלון הזה: אני אוהבת אשלונים :) ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: ימשיך לגלוש בא לכם למות? אם כן, למה? לא אתם מפחדים מהמוות? לא ממש אתם משקרים? שונאת שקרים אבל יצא לי לשקר אתמול למשהו שקר קטן פשוט הייתי עייפה ולא היה לי כח והייתי חצי ישנה בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 34 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? חיה ותן לחיות אבל אני ללא מיישמת אותו... תן חיוך !
דברים שמעצבנים אתכם: פרצופים ומבטים מצפוניסטים
אתם הכי טובים ב: לדבר.. מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר נירלי מה דעתכם על הארץ שלכם? מדהימה תתארו את מקום החלומות שלכם: אמ המיטה של חברה שלי!! עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? כל מיני, סוס, פרפר, גברת אריסון, דוגמנית יפה ועוד כל מיני רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? כן אבל צריך לעשות אותם יפים מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? כן חברות עם הפרעות אכילה מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע ברוררר מהו מספר המזל שלכם? 7 מה האוואי שלכם ב ICQ? לא נמצא אבל הוא לא מתחבר לא ידעת למה... מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? לא יודעת על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לא נמצא לא ידעת אוהבת להקה אהובה? המכשפות!! זמר אהוב? אביב גפן, אתי אנקרי שיר אהוב? "שיר" מוזיקה אהובה? רוק עם מי דיברתם לאחרונה? חברה טובה שלי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? נראה לי 22 היכן הייתם לאחרונה? בחדר שלי מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: אמ יש כמה אהוב: אמא חסר תקט: אבא מעצבן: יש הרבה.. אח שלי רגיש: ידיד שלי אוהב אותך: אמ... שונא אותך: אוו יש ויש למדן: לאאא שקרן: לאאא פטפטן: כןןןןןןןן
אם היית.. חיה מה היית? דולפין או סוס או קוף חפץ מה היית? מיטה אולי או עיפרון או טלוויזיה
מאכל מה היית? קוסקוס (קטן ומחניק) ספר לימוד מה היית? אמ היסטוריה מפורסם איזה היית? לא יודעת איזה יוצר שכותב שירים נוגעים.. מכונית איזה היית? נו באמת סמלי מקלדת: אהוב? ?+! לא כל כך אהוב? & הכי יפה? @ הכי מכוער? < הכי חמוד? לא יודעת... הכי מצחיק? %} הצרוף הכי יפה? :) והכי מכוער? &: והכי מצחיק? נו שאלת והכי מתאים? דיי אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? אמ
כי אני אוהבת לחבק האיקון לחיה הכי יפה?
ו
ועוד והכי לא?
התאכזבתי
האם אתה.. יפה? לא חמוד? כן חביב? כן נדבק? תלוי למי מפטפט? כן מעצבן? כן מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על עתיד? כן ועל העבר? כן
ועל ההוה? כן
זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: היו כמה ולא כולם טובים אבל היה אחד שאני זוכרת טוב, זה היה בטיול עם חברים לנאות קדומים (ליד מודיעין) והיה שם גלגל ענק מעץ שנתלתי עליו ופתאום הייתי למעלה וזה היה נורא מפחיד עד שמישהו הציל אותי, פעם אחת גם טבעתי בבריכה שכל הכיתה ראתה את זה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לפעמים (כדורגל) האם נהגת לאכול דברים מוזרים? עפרונות המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן בערך 6. בירושלים 3 ומפתח תקווה לשומרון ובשומרון 2 ולנתניה 1 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? קשה או מורכבת השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני חושבת משהו עם אבא שלי הפעם האחרונה שבכית: יללתי היום אבל בכיתי? לפני הרבה זמן אני חושבת האדם האחרון שראית: את המסך הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב/ביי הדבר האחרון שאכלת: תפוח הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית: כדורים אה וכמה דברים בסופר (עוגיות ללא סוכר, ארטיק ובורקסים) השיר האחרון ששממעת: שיר ששרים בחופשיות על הבר הדיסק האחרון שקנית: היו כמה ביחד (יחפה, אריק ברמן ועוד) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה דקות (סגרתי את הלדת פה) הדבר הכי מטורף שעשית: כל מיני

קספר07

New member
המשך

הווה שיער נוכחי: שחוררר בגדים נוכחיים: חולצה כחולה מכנסיים כתומות תמונת דסקטופ נוכחית: פחח מה זה? חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האקס שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? כן האינטיביוטיקה מחסלת אותי האם אתה רעב? לא ממש את מי אתה הכי רוצה לחבק? האקס שלי והילד העתידי ממה הכי נמאס לך? מעצמי! את מי היית רוצה להרוג? אין לי מושג איך קוראים לו הכי פחות מהנה? בחילות, כאבי מחזור וכאלה עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק ? לא מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת בוודאות אבל כנראה מטפלת במשהו איפה אתה הולך לגור? לא יודעת אולי אשכיר בנתניה כמה ילדים אתה רוצה? 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת אולי מזדה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? עם 4 ילדיי, בעלי האוהב בבית פרטי עם כלב מה נגמר איך נגמר אמאאאאאאאאאא

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif עונה למעיינההה!!!

כללי: שם:איזבל כינוי נוכחי:^^ כל הכינויים שהיו לך בחיים:איזבל,אסית,אידאבלאסאייטי(כן,ארוך) מין:חייזרית גיל:15.6 מיקום:מרכזניק"ית זהות מינית:סטרייטית צבע אהוב:כחול השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:איזבל מתי הקאתם בפעם האחרונה?שנים היה נעים?ממש לא,זה הכי מגעיל בעולם המילה האהובה עליכם:אמת,אינטלקטואל,אורייניטציה,אנתרופולוג,מדיום,אטמוספירה ויש עוד.... מילה אחת שמאפיינת אתכם:אמת מה מרגש אתכם?יצירה רגישים?תלוי האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן,אבל בהחלט מכוונת גבוה אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים?לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?כיתה ד' אתם לא יכולים בלעדיי:לאבלו אדום,פיליפ,חברות,משפחה,מחברת השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:נוער,פלד,טובית טובים בלימודים:בערך אוהבים לאכול:מוקפצים שמנים\רזים:בינונית נראלי מה התחביב שלכם:שינה,זה לא קורה הרבה.. מילה אהובה בת 4 אותיות:נקמה,תקווה,כנות אוהבים שאלונים:כן@@@!!!111
יש לכם חיה בבית:כן,אני והכלב שלי האם הייתם מאוהבים פעם:
מאמינים באהבה ממבט ראשון:
אתם חושבים שאתם נריאים טוב:אני לא מתעסקת בעצמי האם פעם התחילו איתכם:
האם הייתם בטלויזיה:
פגשתם סלבריטאי:
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:שוב,תשאלו אחרים,זה לא מעניין אותי. מאמינים באלוקים:בה',וכן,מאוד מאמינים בקסם:כן מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:בגן עדן יותר מאמינים בסנטה קלאוס:לא,יהודייה כשרה אנוכי יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:לא מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה:- יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:הכוונה לידיד חתיך??..עומר החבר הכי חכם:חברה הכי חכמה..אהמ..בטח ד' הכי יוזם:א' האם אתם מעשנים:
על סמים:
בתולים: התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם:לא סבלנית תכונה טובה:אמיתית יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:לא יודעת... אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:"מה שעובר עליי",או "אי הוודאות" ים או בריכה:בריכה בשביל לשחות,ים בשביל לבהות
עונה מועדפת בשנה:חורף כפרעעעעעעעלייוווו טיול בארץ או בחו"ל:בארץ טלפון או פלאפון:פלללל''' ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:ככה ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: בא לכם למות? אם כן, למה?לא אתם מפחדים מהמוות?לא אתם משקרים?לא בן כמה הייתם רוצים ליהיות?20 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו?"הקם להרגך השכם להרגו"."המטרה מקדשת את האמצעים"."אם אין אני לי-מי לי" דברים שמעצבנים אתכם:הכל אתם הכי טובים ב:לבטא את עצמי מה עדיף, מסנג'ר או ICQ?מסן מה דעתכם על הארץ שלכם?סבבה תתארו את מקום החלומות שלכם:גן עדן עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?עם רוצחים,להבין מה יש להם בראש רוצים לחזור לילדות?לא החיים קשים? אם כן, למה?אולי מאמינים בחוצונים? (חייזרים)אולי ראיתם פעם שדים או רוחות?לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?קרקע מהו מספר המזל שלכם?8 מה האוואי שלכם ב ICQ?-------- מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע?"ולפעמים הזמן בוחן אותנו,מניח לרגלינו מכשולים,אך לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים לראות את הכאב ולהביט בו בעיניים.." על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא?מחובר/ת-כי אני מחוברת.. להקה אהובה?סינרגיה זמר אהוב?שרית,IZABELL שיר אהוב?"כשהלב בוכה","לראות את הכאב" מוזיקה אהובה?רוק ישראלי,שרית,רוקסט עם מי דיברתם לאחרונה?ליטי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת?לא,היא לא היכן הייתם לאחרונה?עם חברים הסתובבנו למטה מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
>>המאומצים שלי מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?סקו"ש-סקרים ושאלונים האדם הכי... שנוא:המפגר ההוא,האדם היחיד שאני שונאת אהוב:אמא חסר תקט:אני,נראלי מעצבן:ח' רגיש:לא יודעת אוהב אותך:אותי?אף אחד שונא אותך:כולם בערך למדן:החרשן ההוא.. שקרן:ח' פטפטן:ח' אם היית.. חיה מה היית?נשר,עיט או ערפד חפץ מה היית?ספסל מאכל מה היית?מוקפצים סיניים או סטייק שמנמן ספר לימוד מה היית?ספר מיקוד לבגרות בלשון,או "תקשורת המונים" מפורסם איזה היית?איזבל מכונית איזה היית?קאדילק הישנה,מרצדס,במוו סמלי מקלדת: אהוב?XDD לא כל כך אהוב?=) הכי יפה?
הכי מכוער?
]] הכי חמוד?
הכי מצחיק?XD הצרוף הכי יפה?:-* והכי מכוער?:-& והכי מצחיק?:-^ והכי מתאים?:-$ אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?כן,
האיקון לחיה הכי יפה?(^)_(^) (='.'=) (")_(") והכי לא:
)() האם אתה.. יפה?לא חושבת חמוד?אולי חביב?לא יודעת נדבק?איכככ,הכי לא מפטפט?לא מעצבן?לא מתווכח?כן!!! מאוהב?ביצירה חושב על העתיד?כן,כל הזמן ועל העבר?ממש לא ועל ההוה?לא זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: מגיל 4 האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקעעעעעעעע האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)כן,עברתי די קרוב ופעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מעצבנת השיר האחרון ששרת: "זה ששומר עליי" הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא חושבת שצחקתי היום הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: חברים הדבר האחרון שאמרת: לילט הדבר האחרון שאכלת: לא זוכרת הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אהמ...:-\ השיר האחרון ששממעת: "זה ששומר עליי" הדיסק האחרון שקנית: הבא של שרית הפעם האחרונה שעזרת לאמא:פוףףףףףף..... הדבר הכי מטורף שעשית: להיות אני זה מספיק מטורף הווה שיער נוכחי: חום כהה,ארוך וחמודי בגדים נוכחיים:סתם בגדים,לבית.. תמונת דסקטופ נוכחית: סימן שנקרא אום חבר\ה? - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ד' האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?אפחד ממה הכי נמאס לך? מעצמי את מי היית רוצה להרוג? את כל הג'וקים שבעולם ואת כל השקרנים הכי פחות מהנה? להיות עם אנשים משעממים עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? בערך,אבל פחד חיובי מתוך דאגה לעתיד רוצה לגור במקום אחר?כן,בצפון הארץ או בצרפת העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?משהו שקשור לכתיבה,עיתונאות וכו' איפה אתה הולך לגור?אם זה בארץ:חיפה/ירושלים בחו"ל:צרפת/איטליה כמה ילדים אתה רוצה?6-8 באיזה סוג של מכונית תנהג?מרצדס כנפיים איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?בת 30,מנהלת חיי קריירה מצליחים עם 6 ילדים ,גרה בצפון הארץ

מיטלי 201

New member
עונה גםםם

כללי: שם: מיטל כינוי נוכחי: מיטלי כל הכינויים שהיו לך בחיים: חוץ מהמאמי וכל זה יש לי גם אמא, חמודה ומתוקה שאני לא אוהבת מתוקה יותר נסיכה מין: נ גיל: 19 מיקום: מרכזז זהות מינית: מזדהה צבע אהוב: ירוק, כתום השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: טוב לי עם מיטל אבל גם יובל יפה ויערה מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת אל תזכירו לי היה נעים? לאא המילה האהובה עליכם: החלמה מילה אחת שמאפיינת אתכם: חמה מה מרגש אתכם? ילדים אבל בעיקר הילדות המדהימות שלי
רגישים? לא כ"כ האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בערך אין בעד מה או יש בעד מה? יש בעד מה חח סתם לא אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לא זוכרת כיתה ה' אולי... הייתי ילדה חמודה מאוד אתם לא יכולים בלעדיי: ברור שלא השם הכי מוזר ששמעתם: וואוו הרבה... היה משהו שברח לי אבל גם יפעה מוזר המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: מג'דרה אולי איכס ואינג'רה של האתיופים טובים בלימודים: ככה ככה אוהבים לאכול: כן מי לא שמנים\רזים: רזה? לאאא רואים שהייתי בהריון... אני יכולה לתרף שאני שוב... מה התחביב שלכם: לשחק ולדבר עם הילדות מילה אהובה בת 4 אותיות: אהבה, מעיין, טוהר, זוהר אוהבים שאלונים: כו יש לכם חיה בבית: כן האם הייתם מאוהבים פעם: כן ואני מאוהבת בבת שלי מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא כ"כ האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: עובדה שאני אמא לא? מאמינים באלוקים: כןןן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא כל כך מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: לא אבל זה חמוד יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: יש לי כמה וקספר בהחלט ברשימה של הוי אי פי... מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: קספר יש לכם סודות: כן, אין פיית שינים ואליהו הנביא לא שותה בליל הסדר את היין!! מי החבר הכי חתיך שלכם: אמ הכלב שלי החבר הכי חכם: לא יודעת יש לי חברה חכמה בשם רעות הכי יוזם: אני :) האם אתם מעשנים: לא על סמים: לאא בתולים: כן בטח הילדות מרוח הקודש והשם השני שלי מריה... התנשקתם צרפתית: לא בחיים לא סתם נכנסתי להריון בגיל 14... תכונה רעה שלכם: מפנקת
תכונה טובה: מפנקת
יש פירסינג: לא קעקוע: גם לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי את מי ומתי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אמאלה 2 חח ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: קיץ או אביב
טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: טלפון ולסיום שתי שאלות.. חופשי למה אתם עושים את האשלון הזה: משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אבדוק אימייל בא לכם למות? אם כן, למה? לא מה פתאום? אתם מפחדים מהמוות? לא אתם משקרים? למה לי<? בן כמה הייתם רוצים ליהות? בערך 40-50 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? אקונה מטטה... העולם שייך לילדים!!
דברים שמעצבנים אתכם: ילדים חוצפנים שמלמדים את התינוקת שלי שטויות!!!!
אתם הכי טובים ב: לישון 3 שעות רצופות מאז שמעיין הגיחה... מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? אייסי מה דעתכם על הארץ שלכם? יפיפיה תתארו את מקום החלומות שלכם: בית קטן עם גינה יפה ומקום שקט עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לא יודעת רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? כן ולא למה? ככה זה יש הרבה דברים שאנחנו לא מצפים להם... זה קשה בייחוד אכזבות מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לאא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? אין לי מדויק אבל 3 לרוב מה האוואי שלכם ב ICQ? זמין או לא נמצא מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? לא יודעת על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לא נמצא שלא יציקו להקה אהובה? הופה הי!! זמר אהוב? עוזי חיטמן שיר אהוב? "כתונת פסים" מוזיקה אהובה? שירי ילדים וארץ ישראל וכל מני עם מי דיברתם לאחרונה? עם חברה שלי נטע על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היא לא אבל אולי הילדים היכן הייתם לאחרונה? בחדר של הילדות מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? גם וגם האדם הכי... שנוא: אמ יש הרבה אחד מהם כבר מת.. היטלר אהוב: אמא שלי והילדות כמובן
חסר תקט: הבת שלי לפני שנה מעצבן: שאי אפשר לישון ושאנשים דוחפים בתור ושלא נותנים למבוגרים לילדים ונשים בהריון לשבת רגיש: רגישה לגברים ולבנות... אוהב אותך: מי אוהב? לא יודעת גברים והבנות.. חח שונא אותך: האבות.. למדן: כן אפשר לומר וכל יום לומדים משהו חדש.. שקרן: לא למהה פטפטן: כן בערך אם היית.. חיה מה היית? היפופוטם, אני אוהבת את כל הקטע של השומן אבל רק בהריון אז יאללה הגיע עוד ילד!! (לא סתם) חפץ מה היית? לא יודעת, דיו מאכל מה היית? טונה ספר לימוד מה היית? ספרות משהו אולי מפורסם איזה היית? אנג'לינה ג'ולי-לא באמת.. מכונית איזה היית? פורד פוקס לא יודעת סמלי מקלדת: אהוב? P לא כל כך אהוב? } הכי יפה? # הכי מכוער? * הכי חמוד? @ הכי מצחיק? :))))))) הצרוף הכי יפה? :) והכי מכוער? :{ והכי מצחיק? שאלת מאמי והכי מתאים? :) אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? כן
האיקון לחיה הכי יפה? יש בעיה עכשיו עם האייקונים והכי לא? כנ"ל האם אתה.. יפה? לא חמוד? אומרים ש... חביב? כנ"ל נו זה מביך נדבק? לספה כן מפטפט? כן מעצבן? לפעמים ותלוי את מי מתווכח? לא, לא אוהבת מאוהב? בילדות!! חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן אבל לא הרבה ממש ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: היו לי כמה אבל פעם נפלתי עם האופניים וכאב לי נורא ושכבתי במיטה ואמא כעסה שהשתוללתי... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא כ"כ האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא הא כן חביתה אם קטשופ איכס המקצוע האחרון שנכשלת בו: סדרנית (לא סדרתי את החדר) חח האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן... הרבה כבר לא סופרת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מעניינת

מיטלי 201

New member
עוד

השיר האחרון ששרת: "חיבוקי" שיר ילדים של יעל אבקסיס הדבר האחרון שצחקת בגללו: מחברה שלי נטע הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת.. לא מזמן האדם האחרון שראית: את מעיין הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת מן הסתם לילה טוב או משהו כזה הדבר האחרון שאכלת: לעסתי ועדיין.. מסטיק של עלמה הישן-חדוש בטעם אוכמניות ואני לא סובלת אוכמניות!!! הדבר האחרון ששתית: מם או מיץ הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת נראה לי במבה והבאתי אותה לגן השיר האחרון ששממעת: שאלתם לא? לא זוכרת האמתי הדיסק האחרון שקנית: די וי די "יובל המבולבל" הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היא לי.. כל הזמן הדבר הכי מטורף שעשית: {נכנסתי להריון}.... הווה שיער נוכחי: חלק ונחמד בגדים נוכחיים: זרוקים תמונת דסקטופ נוכחית: ?? חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הילדה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן:( האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא וכן את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הילדה נו ברור ממה הכי נמאס לך? מאנשים שמתחילים איתי למרות הכל את מי היית רוצה להרוג? אנסים וכאלה הכי פחות מהנה? לראות ילדים סובלים או חיות חסרי אונים עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? לא, מתדלת שלא לפחד ממנו רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק לא העתיד יכול להיות גם שניה אחרי אבל הזמן עובר מהר... מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת אולי גננת או משהו איפה אתה הולך לגור? לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? 3/4 שיהיה לי בן באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת במוו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? עם המשפחה ועם בן!!! בעבודה טובה ושאהיה מאושרת (לקח לי הרבה זמן כי עשיתי דברים תוך כדי והלכתי לראות מה עם הבנות)... היה נחמד! תודהה

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif חצי עניתי בבוקר לפני בצפר, וחצי עכשיו XD

כללי: שם: שרית. כינוי נוכחי: מיס מנטה. כל הכינויים שהיו לך בחיים: מיי סלפ אנד איי.. נמ. מין: נקבה. גיל: 13 וחצי. מיקום: נתניה. זהות מינית: נקבה. צבע אהוב: כתום. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נועה, עדן. מתי הקאתם בפעם האחרונה? כשהייתי חולה. היה נעים? בטח. שלא. המילה האהובה עליכם: בננה? מילה אחת שמאפיינת אתכם: רגישה. מה מרגש אתכם? XD הממ.. פרדי מרקיורי. רגישים? כן. DD: האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן. אבל תמיד רוצה עוד משהו שאין לי. אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעדמה. אתם יודעים מה אתם רוצים? לא תמיד.
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בגן? אתם לא יכולים בלעדיי: מוזיקה. השם הכי מוזר ששמעתם: אה.. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אשכים של שור. טובים בלימודים: יחסית. :} אוהבים לאכול: כןן. שמנים\רזים: באמצע, נוטה לשמנה. מה התחביב שלכם: להבתבטל. מילה אהובה בת 4 אותיות: נו, בננה. XD אוהבים שאלונים: אם לא הייתי אוהבת לא הייתי פה. XD יש לכם חיה בבית: לא. :| האם הייתם מאוהבים פעם: כן. מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: בערך. האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: כן. פגשתם סלבריטאי: כן. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מקווה. מאמינים באלוקים: כן. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: כן. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא חשבתי על זה. מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן. מאמינים בסנטה קלאוס: לא. יש לך חבר: לא. יש לך חברים הומאים לסביות: לא שידוע לי. מי החבר הכי קרוב שלכם: נועה שיר וברק. מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: המ.. כולם. יש לכם סודות: בטח יש. מי החבר הכי חתיך שלכם: נדב ועדןן.
וי'. D: החבר הכי חכם: נדב. הכי יוזם: דן. האם אתם מעשנים: לא. על סמים: לא. בתולים: כן. התנשקתם צרפתית: כן. תכונה רעה שלכם: נדיבה מידי. תכונה טובה: רגישה. יש פירסינג: כן. קעקוע: לא. בנתיים. P: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינת. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: איןלי מושג. ים או בריכה: בריכהה.
עונה מועדפת בשנה: חורף. טיול בארץ או בחו"ל: בארץ. טלפון או פלאפון: פךא. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: לא בא לי להתלבש. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לבצפר. בא לכם למות? אם כן, למה? לא. אתם מפחדים מהמוות? כן. אתם משקרים? לא. בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 16. יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? חייה ותן לחיות. דברים שמעצבנים אתכם: יש כ"כ הרבה.
אתם הכי טובים ב: לישון. מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסן. מה דעתכם על הארץ שלכם? אחלה של ארץ.
תתארו את מקום החלומות שלכם: לונדון.
עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? ברפאלי. רוצים לחזור לילדות? לא. החיים קשים? אם כן, למה? לא כ"כ. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא יודעת. ראיתם פעם שדים או רוחות? לא. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין. מהו מספר המזל שלכם? 8. מה האוואי שלכם ב ICQ? לפחות לומר" שלא איכפת לי כבר מאנשים שמתרגשים ."מכל דבר בצפר עוד מעט. יומטוב . מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? She's a killer QUEEN. על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? באייסי אני לא נמצא, כי אני תמיד לא נמצא באייסי. ובמסן אני מחוברת תמיד. להקה אהובה? ביטלס, קווין, מכר, סימפל, רדהוט, אוונסנס, פינקפלויד, המון. זמר אהוב? פרדי מרקיורי, ג'סטין, אריק ברמן, ג'קו. שיר אהוב? המון. מוזיקה אהובה? רוק. עם מי דיברתם לאחרונה? המטפלת של אחי. על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? אח שלי רואה DVD. היכן הייתם לאחרונה? במיטה. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שנוא: הרבה. אהוב: הרבה. חסר תקט: חן. DD: מעצבן: אה.. יש הרבה. רגיש: ליל. אוהב אותך: הרבה? XD שונא אותך: בטח גם הרבה. D: למדן: הדר. שקרן: לאיודעת. פטפטן: אני XD ונדב. אם היית.. חיה מה היית? כלבה. חפץ מה היית? מחשב. מאכל מה היית? צ'יטוס. ספר לימוד מה היית? לא יודעת, אבל רק לא אלגברה. מפורסם איזה היית? אנג'לינה ג'ולי, רק בשביל בראד פיט.
מכונית איזה היית? לא יודעת XD סמלי מקלדת: אהוב? D: לא כל כך אהוב? =] הכי יפה? :} :) הכי מכוער? =]]] הכי חמוד? ;] הכי מצחיק? XD הצרוף הכי יפה? XD והכי מכוער? =-] והכי מצחיק? XD והכי מתאים? :) אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? המ. :) האיקון לחיה הכי יפה? ?(^)_(^) (='.'=) (")_(") והכי לא? לא יודעת האם אתה.. יפה? לא? חמוד? כן. DD: חביב? כן. נדבק? יכולה. D: מפטפט? הווו, כן. מעצבן? לפעמים. מתווכח? לא ממש. מאוהב? כן. חושב על העתיד? לפעמים. ועל העבר? מעדיפה לא לחשוב, אבל לפעמים קורה. ועל ההוה? בטח. זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: מגיל 3 וחצי ככה.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) מרמת גן לנתניה, מנתניה לנתניה, ומדירה אחת לאחרת שעכשיו אני גרה בה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה. השיר האחרון ששרת: Love today. הדבר האחרון שצחקת בגללו: נועה
הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים.. האדם האחרון שראית: אחי. הדבר האחרון שאמרת: אחרכך. הדבר האחרון שאכלת: כריך בבצפר. הדבר האחרון ששתית: שוקו. הדבר האחרון שקנית: לחמניה.. :) השיר האחרון ששממעת: Love today. הדיסק האחרון שקנית: בטהובן. רציני. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי על הסוכריה בלונהפארק. הווה שיער נוכחי: חום עם גוונים בלונדינים. בגדים נוכחיים: ג'ינס, חולצה חומה ומתחת גופיה לבנה מבצבצת. תמונת דסקטופ נוכחית: משהוחמוד. חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. DD: האם אתה עייף? כן. האם אתה רעב? כן. את מי אתה הכי רוצה לחבק? עדן.
ממה הכי נמאס לך? מהמבחנים. את מי היית רוצה להרוג? אףאחד. הכי פחות מהנה? לעשות שיעורים. עתיד חושב הרבה על העתיד? לפעמים. מפחד ממנו? לפעמים. רוצה לגור במקום אחר? לא ממש. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? שחקנית. אמן. איפה אתה הולך לגור? בטחברעננה. כמה ילדים אתה רוצה? 2-3. באיזה סוג של מכונית תנהג? לאיודעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מצליחה, עם משפחה.

t0mi

New member
עונה

כללי: שם: גל כינוי נוכחי: גלוש כל הכינויים שהיו לך בחיים: גלוש גלולי, גלגל מין: כאן ועכשיו, חח נקבה גיל: 16 וחצי מיקום: כפר סבא זהות מינית: סטרייטית צבע אהוב: כחול השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נועה מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן.. היה נעים? לא המילה האהובה עליכם: חופר :p מילה אחת שמאפיינת אתכם: טיפשה מה מרגש אתכם? לא יודעת רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא ממש אין בעד מה או יש בעד מה? יש בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לא זוכרת אתם לא יכולים בלעדיי: מוזיקה השם הכי מוזר ששמעתם: אכזבה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: כל המאכלים התימנים האלה טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: רזה מה התחביב שלכם: מוזיקה, חברים מילה אהובה בת 4 אותיות: די כבר עם זה אממ...שלום אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: אחותי האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לפעמים האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מקווה מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: איילת מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: איילת יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: אממ...עידןן החבר הכי חכם: תומר הכי יוזם: כל מיני האם אתם מעשנים: נרגילה על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: רגישה תכונה טובה: ספונטנית (לפעמים אפילו בצורה מוגזמת) יש פירסינג: רק באוזניים, רוצה גם נזם קעקוע: אין חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי מה המצברוח שלי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: איך להפוך לטיפש בעשרה ימים ים או בריכה: יםם עונה מועדפת בשנה: סתיו! טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ככה ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: לא יודעת בא לכם למות? אם כן, למה? החיים דפוקים אתם מפחדים מהמוות? לפעמים אתם משקרים? כן בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 16 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? החיים הם כמו מראה, תחייך אליהם והם יחייכו בחזרה דברים שמעצבנים אתכם: צביעות!! אתם הכי טובים ב: לעצבן את איילת מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? הכי טובה שיכולה להיות תתארו את מקום החלומות שלכם: כפר סבא עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אף אחד רוצים לחזור לילדות? תלוי לאיזה גיל החיים קשים? אם כן, למה? כן, מאד, בגלל הרבה סיבות מאמינים בחוצונים? (חייזרים) כן ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 5 מה האוואי שלכם ב ICQ? -_- מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? i bleed for the second time tonight holfing the love that in my mind על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר, ולמה לא? להקה אהובה? green day!!!! זמר אהוב? אין שיר אהוב? dear angel %$^@#$^$%^@$%^ מוזיקה אהובה? רוק עם מי דיברתם לאחרונה? כל מיני על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? אממ ביפ? היכן הייתם לאחרונה? בבית לומדת למתמטיקה מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? אין לי כוח מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: חןןן אהוב: איילת חסר תקט: האקס שלי מעצבן: האקס שלי רגיש: אני אוהב אותך: איילת? שונא אותך: חן :p למדן: לא יודעת שקרן: לא יודעת פטפטן: איילת אם היית.. חיה מה היית? חתול חפץ מה היית? אמפי 3 מאכל מה היית? שוקולד ספר לימוד מה היית? מתמטיקה (קשה לפענח אותי) מפורסם איזה היית? לא יודעת מכונית איזה היית? לא ידועתתת סמלי מקלדת: אהוב? $ לא כל כך אהוב? > הכי יפה? @ הכי מכוער? ^ הכי חמוד? * הכי מצחיק? # הצרוף הכי יפה? $%^#$%^@#%^ והכי מכוער? 3> די כבר עם השלושגדולמשוםדבר והכי מצחיק? $%@$%^@$%^ והכי מתאים? %&^$%^#!@^! אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? חלק האיקון לחיה הכי יפה? אין לי כוח והכי לא? האם אתה.. יפה? לא יודעת חמוד? אולי חביב? אממ כן נדבק? כל כך מפטפט? תלוי עם מי מעצבן? כן מתווכח? כן מאוהב? כן חושב על העתיד? לא ועל העבר? כן ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: מאיפה לי? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן המקצוע האחרון שנכשלת בו: אזרחות האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?): 6 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? בסדר השיר האחרון ששרת: אשם הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: איזה כיף להגיד שלפני חודש ולא "היום" האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרתתתתת הדבר האחרון שאכלת: ביסקוויט הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: את השרשרת היפה והמגניבה שלי השיר האחרון ששממעת: "כל הזבל עלייך"-סינרגיה הדיסק האחרון שקנית: שייגעצצ הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: אממ כל מיני, למשל להיכנס למכונית עם שני חיילים שאני לא מכירה ולהיכנס איתם לבית קברות באמצע הלילה הווה שיער נוכחי: איכסה, חום מתולתל בגדים נוכחיים: גופייה ומכנסי שלושתרבעי תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שלי עם חברים חבר\ה? :( אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חח כן האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? חברה שלי ממה הכי נמאס לך? להתקע בעבר את מי היית רוצה להרוג? אהמ את אותו המישהו הכי פחות מהנה? ללמוד עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? קצת רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי שמץ...אולי משהו בתקשורת איפה אתה הולך לגור? לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעתת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? חיה?

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif רגע לפני שטובעים שוב במת'.

כללי: שם: מג כינוי נוכחי: טח מה. כל הכינויים שהיו לך בחיים: וי המון. מין: הרבה, תודה :]] סתם נו. כוס גיל: 16 וחצי <מוכחשת!!!> מיקום: מרכז. זהות מינית: לא משו. צבע אהוב: כחול, ירוק, חום, אפור, אדום דהוי, ורוד, שחור. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אני מאוד אוהבת ת'שם דניאל. אבל מג מספק אותי P: מתי הקאתם בפעם האחרונה? אתמול >< לא אנלא בולימית! רדו לי מהקיבה. היה נעים? לא. המילה האהובה עליכם: צ'וקי. מילה אחת שמאפיינת אתכם: צ'וקי ^^ מה מרגש אתכם? וי לאדעת. מה נפלתם עלי עכשיו רגישים? ברגעים מסויימים, כן. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לרוב לא, אני אנסה להשיג עוד!!! אין בעד מה או יש בעד מה? תלוי למי. אתם יודעים מה אתם רוצים? לרוב לא. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? מתישהו ביסודי.. אתם לא יכולים בלעדיי: מוזיקה!!!!!!!!!1111111111 השם הכי מוזר ששמעתם: יחזקאל. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: זיוה!! חחחח D: טובים בלימודים: ברור! [שלא] אוהבים לאכול: לא. שמנים\רזים: רזים. מה התחביב שלכם: כדורסל, ספורט אתגרי. מילה אהובה בת 4 אותיות: צ'וקי! אוהבים שאלונים: כן. יש לכם חיה בבית: כן האם הייתם מאוהבים פעם: יאפ. מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא ממש. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: יש מקום לשיפור. האם פעם התחילו איתכם: יאפ האם הייתם בטלויזיה: די לא מדברים על זה. [כן נו.] פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): ברור!!!!!!!1 מאמינים בגן עדן וגיהנום: ישמצב מאמינים בסנטה קלאוס: טח מזה לא. יש לך חבר: לא. יש לי חברים :) יש לך חברים הומאים לסביות: כן. מי החבר הכי קרוב שלכם: יש כמה. בגדול זה טל P: מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: טל יש לכם סודות: לא מי החבר הכי חתיך שלכם: וואי יש מלא. החבר הכי חכם: לאדעת, כולם לידי נראים חכמים. הכי יוזם: אני! האם אתם מעשנים: כן על סמים: לא. בתולים: תלוי איך מסתכלים על זה. התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: עקשנות וציניות תכונה טובה: אכפתיות יש פירסינג: כןכןכןכן
קעקוע: עדיין לא ;[ חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ילדה בהפרעה. ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: סתיו טיול בארץ או בחו"ל: שניהם. טלפון או פלאפון: פלאפון. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כדי להאריך את 'ההפסקה' שאני עושה ממת'. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: מת' :X בא לכם למות? אם כן, למה? לא. אתם מפחדים מהמוות? לא. אתם משקרים? כן בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 17 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לחיות את הרגע. דברים שמעצבנים אתכם: שאוכלים לידי חומוס, שלא מקשיבים לי. אתם הכי טובים ב: כדורסל ברור. מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנ מה דעתכם על הארץ שלכם? נחמדה. יש מקום לשיפור. תתארו את מקום החלומות שלכם: הוואי. חופי אוסטרליה..מה צריך יותר מזה. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? ראש הממשלה. נראלי שאני יותר טובה ממנו רוצים לחזור לילדות? כן, לשנות כמה וכמה דברים. החיים קשים? אם כן, למה? לפעמים. כי אלו החיים. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא! ראיתם פעם שדים או רוחות? טח שבו שבו בשקט. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? שניהם אחלה. מהו מספר המזל שלכם? 8 מה האוואי שלכם ב ICQ? אקונה מטטה D: מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין הודעה אישית. על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? 'לא נמצאת', כי אני מתכוננת למת'. להקה אהובה? יש כמה. זמר אהוב? די שש. שיר אהוב? גאולה - חמי רודנר
מוזיקה אהובה? רוק בעיקר. עם מי דיברתם לאחרונה? נופר, שעתיים בטלפון. על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? אחד מערוצי הסרטים בטח. היכן הייתם לאחרונה? בנאפיס ביומולדת של חברה. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? :) , :] , <: , P: מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שנוא: אין. אהוב: יש כמה. חסר תקט: אני! מעצבן: ווי, ילדים מהכיתה שלי. רגיש: לאדעת אוהב אותך: נראל שנופר D: חח סתם. שונא אותך: כולם בהתחלה שונאים אותי. למדן: טל!!!!!!111111 שקרן: לאדעת פטפטן: פיי אתי נראלי. אם היית.. חיה מה היית? אריה. חפץ מה היית? רדיו. מאכל מה היית? שוקולד ספר לימוד מה היית? כלום! מפורסם איזה היית? לאדעת, בטח מהסנובים האלו חח מכונית איזה היית? גולף או מיצובישי קולט
סמלי מקלדת: אהוב? :> לא כל כך אהוב?
<בלעכס> הכי יפה? :] הכי מכוער? :O הכי חמוד? P: הכי מצחיק? :C הצרוף הכי יפה? ^^ והכי מכוער? -_- והכי מצחיק? :| והכי מתאים? P: אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? P: האיקון לחיה הכי יפה? מה?! והכי לא? איף. האם אתה.. יפה? לדעתי כן. יופי זה דבר שמשתנה. חמוד? כן חביב? לא נדבק? לא מפטפט? כן מעצבן? לפעמים חח מתווכח? כן מאוהב? לרוב לא. חושב על העתיד? לא, אנלא בנאדם שחושב בכלל. ועל העבר? לא. ועל ההוה? לא זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: אבא, גלידה, סבתא ביום שבת. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? כן! חח איזה טום בוי הייתי, ונשארתי :]] האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מת'. 50 ;[ האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה. השיר האחרון ששרת: pall to pieces של אבריל לאבין. הדבר האחרון שצחקת בגללו: נופר. הפעם האחרונה שבכית: רוק"צ. אה לא ביום שישי שעבר. האדם האחרון שראית: אחותי? הדבר האחרון שאמרת: 'ביי' לנופר. הדבר האחרון שאכלת: משו מוזר מנאפיס. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת. השיר האחרון ששממעת: ^^^ הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי, קיבלתי. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת. אתמול מתישהו הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה דברים. הווה שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: טרנינג ארוך שחור וגופיה שחורה תמונת דסקטופ נוכחית: שלי. חבר\ה? יאפ :] אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הרבה אנשים. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן! מת' ;[ האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? טל. ממה הכי נמאס לך? ממת'. ולימודים בכללי. את מי היית רוצה להרוג? אפחד. בנאדם מקסים שכמוני [יא רייט] הכי פחות מהנה? לימודים? עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? לאדעת איפה אתה הולך לגור? ת"א בטח, או איזה מושב. כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיבואו באיזה סוג של מכונית תנהג? הכי טובה שקיימת. חח משו קטן נחמד כזה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מאושרת.

pacific ocean

New member
עונה!! אחרי מתכונת במתמטיקה אני כ"כ משועממת

כללי: שם: אשלי כינוי נוכחי: pacific ocean כל הכינויים שהיו לך בחיים: משלוח מיוחד.... מין: נקבה גיל: עוד כמה חודשים 17.... מיקום: רמת גן זהות מינית: סטרייט צבע אהוב: ירוק השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: פרינסס קונסוואלה בננה המוק חח מתי הקאתם בפעם האחרונה? אוףף מי זוכר היה נעים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המילה האהובה עליכם: ארטישוק (?!) מילה אחת שמאפיינת אתכם: קריזה מה מרגש אתכם? דברים חדשים רגישים? במידה מסוימת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לפעמים אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בכיתה ג' בעעעעעע אתם לא יכולים בלעדיי: דיאט קולה השם הכי מוזר ששמעתם: "אוחזת ענף עץ השקד"...כן כן יש כזה שם אני לא ממציאה.. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: ביצי שור וטלפיים של כלבי ים.....מהההה למען השםםםםםם מהההה טובים בלימודים: נגיד אוהבים לאכול: כן... חח אני אאמורה לפרט גם מה? שמנים\רזים: מלאים מה התחביב שלכם: לצייר....לשיר.......... מילה אהובה בת 4 אותיות: אהבה אוהבים שאלונים: כןן חחח יש לכם חיה בבית: כן כלב...מתוקי שלי... האם הייתם מאוהבים פעם: רק פעם? מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: סביר... האם פעם התחילו איתכם: חחח כןן...פעם אחת יותר מדי האם הייתם בטלויזיה: כן!! ערוץ 11 חדשות ראיינו אותי בתור נציגה מיזמים צעירים לפני שזכינו מקום ראשון! פגשתם סלבריטאי: כן...סינרגיה!!.....וגיל ססובר....אורנה דץ... האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: נראה לי שכן....לא בדקתי מאמינים באלוקים: ברוררר מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: אממ אני לא ממש בטוחה חח מאמינים בסנטה קלאוס: חח לא אבל הייתי פעם בגן דתי ובחנוכה באתי אל הגננת עם ציור של סנטה ועץ אשוח חעחע (נולדתי באמריקה אז חגגנו שם) יש לך חבר: בנתיים לא יש לך חברים הומאים לסביות: או אוו יש ועוד איך יש מי החבר הכי קרוב שלכם: סמדר שהיא חברה שלי כבר 11 שנה טפו טפו...ודניאל.. מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: דניאל יש לכם סודות: כן.... מי החבר הכי חתיך שלכם: וואלה....לא בטוחה שיש לי כזה חח החבר הכי חכם: אממ יש הרבה חח אני מסתובבת עם אנשים מהעליתא של הלימודים חחחחח הכי יוזם: יוזם? דניאל....לא הכתובה מעלה.... האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן..... תכונה רעה שלכם: קנאה...חשדנות תכונה טובה: ותרנות..במידה מסוימת...טוב לב..נדיבות יש פירסינג: יש 3 עגילים באוזן שמאל ו-2 בימין קעקוע: יהיה בקיץ חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אממ לפעמים ככה ולפעמים ככה אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "דילמה" חחח ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: ארץ טלפון או פלאפון: טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי חבל"ז ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אדבר עם ידיד שלי חח בא לכם למות? אם כן, למה? כן..כי נכשלתי במתכונת אתם מפחדים מהמוות? קצת אתם משקרים? לפעמים...טוב אולי יותר מלפעמים בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 17.5 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? "חיוך זה קו עקום שמיישר את הכל" זה משפט שמישהו אמר מפורום אחר ואימצתי אותו דברים שמעצבנים אתכם:פאקאצות אתם הכי טובים ב: לשיר?...אנערף מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר כי יש מצלמה מה דעתכם על הארץ שלכם? מושחטת אבל לא רוצה לעזוב אותה תתארו את מקום החלומות שלכם: מקום שמקבל את כל השונה עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?עם אמא שלי רוצים לחזור לילדות? לא החיים קשים? אם כן, למה? בגלל הלימודיםם מאמינים בחוצונים? (חייזרים) יפ יפ יפ ראיתם פעם שדים או רוחות? לא אבל פעם עשיתי סיאנס ובאמצע הלילה נפלה תמונה מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית מהו מספר המזל שלכם?7 או 16 מה האוואי שלכם ב ICQ? חלק משיר של דני רובס "זה לא אני" מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? "החיים לוקחים אותך למקומות שלא ידעת שהם קיימים" על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא?אקסטנטד אווי משהו כזה כי בא לי חחח להקה אהובה?סינרגיה זמר אהוב? אין......... שיר אהוב? "זה לא אני" מוזיקה אהובה? מוסיקת עולם עם מי דיברתם לאחרונה? עם ידיד שלי על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היא לא דלוקה היכן הייתם לאחרונה? בבצפר בעעע חחח מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?שאלונים ארוכים ומייגעים

pacific ocean

New member
המשך וואו כמה שהוא ארוך

האדם הכי... שנוא: בני גורן אהוב: אמא שלי חסר תקט: מישהי מכיתת ערבית שלי חחח מעצבן: מישהי מכיתת ערבית שלי 2 רגיש: אני חחח אוהב אותך: אמאאאא שונא אותך: וואלה לא יודעת למדן: אוחחח חברה מהכיתה שלי....אין לי חיים שקרן: אני חחחחח פטפטן: אניייייייייייייייייייי אם היית.. חיה מה היית? קוף עצלן כזה חח חפץ מה היית? מלחייה...אל תשאלו אותי למה מאכל מה היית? טאקו ספר לימוד מה היית? תושב"ע חחחחח מפורסם איזה היית?לא יודעת מי אבל אחד שלא עושה סקנדלים מכונית איזה היית? יגוארררררררררר סמלי מקלדת: אהוב? ----------- ! לא כל כך אהוב? + הכי יפה? \ חחחח הכי מכוער? " הכי חמוד? * הכי מצחיק? & הצרוף הכי יפה? :] והכי מכוער?
והכי מצחיק?
והכי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? &-()...זה אמור להיות סמיילי כועס חחח האיקון לחיה הכי יפה? אנערף והכי לא?............... האם אתה.. יפה? נראה לי שכן........ חמוד? כן חביב? לפעמים חח נדבק? לאאאאאאאא מפטפט? כן מעצבן? לפעמים מתווכח? תמיד חחח מאוהב? קצת...חח חושב על העתיד? תמיד ועל העבר? כשבאלי ועל ההוה?לא חח זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: שצרחתי בגן ובגלל זה שמו אותי בפינה ולא חילקו לי מדבקות ....! האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? התחפשתי בכיתה א' לפאווריינג'ר האדום..מסביר ת'תשובה? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? מרק דגים בעעעעעעעעע המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת... האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן...3 פעמים, מהארה"ב לבת ים, מבת ים להרצליה..ומהרצליה לרמת גן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מסובכת חח השיר האחרון ששרת: "מי שחלם" הדבר האחרון שצחקת בגללו: התמונה שלי ושל חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימי םשהיה לי יום ממש רע והייתי בהתמוטטות עצבים האדם האחרון שראית:מורה שלימדה אותי ביסודי הדבר האחרון שאכלת: אורז עם ברוקולי חחח הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה כאילו דהה הדבר האחרון שקנית: עוגיות :) השיר האחרון ששממעת: שיר שייצג את בלרוס השנה באירוויזיון... הדיסק האחרון שקנית: סינרגיה-מרגיש אחר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול נראה לי...בעבודה הדבר הכי מטורף שעשית: וואלה לא יודעת... הווה שיער נוכחי: חום וגלי..פזור בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצת בצפר תמונת דסקטופ נוכחית: רקע שצילמתי בקרואטיה כהייתי בתחרות חבר\ה? בנתיים לא..עובדת על זה חחח אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו שקבעתי לצאת איתו ביום ראשון...יאמייייייייייי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חחח ללמוד למתכונת בערבית...עכשיו נתחיל האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? קצת............. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את אבא שלי.......... ממה הכי נמאס לך? מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? את הלימודים חח הכי פחות מהנה? לימודים...טוב לא הכל...פשוט המבחנים האלה מרגיזים עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? קצת רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? עובדת במפעל לביוטכנולוגיה/חוקרת מז"פ איפה אתה הולך לגור? פה בארץ...איפשהוא כמה ילדים אתה רוצה? 2-3.... באיזה סוג של מכונית תנהג? נורמאלית חח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? נשואה עם קריירה וילד שני לקוח מפאלט אונליין,ומצטערת שלא הייתי פה הרבה זמן ^^

G i r l i s h

New member
../images/Emo6.gif

כללי: שם: הללי :) כינוי נוכחי: הללי? כל הכינויים שהיו לך בחיים: הללי. מין: נקבה גיל: עוד איזה.. 3 שבועות 15 !! D: מיקום: בית? זהות מינית: סטרייטית :X צבע אהוב: אין השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: רומי מתי הקאתם בפעם האחרונה? היום היה נעים?לא. המילה האהובה עליכם: אין מילה אחת שמאפיינת אתכם: דביבון! מה מרגש אתכם? גילויי אהבה מרגשים D: או לעשות מסלול שאף פעם לא עשיתי עם הטרקטורון :) רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן ולא אין בעד מה או יש בעד מה? יש בעד מה! אתם יודעים מה אתם רוצים? לפעמים, בד"כ לא.. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? ימי הילדות המודחקים :) אתם לא יכולים בלעדיי: לא השם הכי מוזר ששמעתם: אכזבה. :| המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אגרול ג'וקים! איכס.. טובים בלימודים: לא ממש.. אוהבים לאכול: בטח D: שמנים\רזים: אמצע מה התחביב שלכם: אנערף, מילה אהובה בת 4 אותיות: מזקה (הייתי חייבת לקצר את מוזיקה איך שהוא..) אוהבים שאלונים: וואו, כל כך :) יש לכם חיה בבית: בטח, אני מגדלת חוות ג'וקים :) סתם לא, יש חיות אבל לא בבית.. האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא יודעת, אולי כן, אולי לא.. כשאחווה אחליט אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לפעמים האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם חח מאמינים באלוקים: כן, (ולא) מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: ידידה חח מי החבר הכי קרוב שלכם: מוזס יקירי מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: ^ יש לכם סודות: מסתבר מי החבר הכי חתיך שלכם: לא יודעת חח החבר הכי חכם: באמת שאני לא יודעת.. הכי יוזם: נו האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן תכונה רעה שלכם: לא החלטית תכונה טובה: משתדלת הכי שיש להבין? יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: גם וגם.. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "כואב לי הגרון", סתם, זו סתם ההרגשה הנוכחית, אני לא יודעת.. אולי.. עזבו אותי אני לא מקורית כרגע. ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: חורף, קיץ, סתיו, אביב, בכל אחת מהן יש את הקסם שלה :) טיול בארץ או בחו"ל:בחו"ל.. טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי, נדב רוני וירדן לא מבדרים כמו שצריך.. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך להשתין. בא לכם למות? אם כן, למה? לא ממש.. אתם מפחדים מהמוות? קצת אתם משקרים? לפעמים בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 16..17..:/ יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? "גם מחר השמש תיזרח".. "הכל לטובה" ושאר החירטוטים האלה :) (שבסופו של דבר עובדים) דברים שמעצבנים אתכם: ילדותיות אתם הכי טובים ב: לא יודעת.. מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? ארץ נהדרת, ולאנשים בה יש יותר מדי תלונות. תתארו את מקום החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? .............. רוצים לחזור לילדות? לא. החיים קשים? אם כן, למה? כרגע לא מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע! מהו מספר המזל שלכם? 8 מה האוואי שלכם ב ICQ? חוששני שכואב לי הגרון |: היה מצחיק היום :D "סעמק חן אין לי כוח לבצפר יאללה הולכים" "יאללה, לאן הפעם?" נדדנו ברחבי העמק ובסוף הגענו ל____ :| __ תודה על האירוח מותק :D *מספר פלא' חסוי* you start the fight dont you leave it aint over. the sun's so bright one more lie lets start over.. i'll be fine in wasteland. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לא נמצא, כי אני לא נמצאת? להקה אהובה? כנסיית השכל, או איפה הילד, או לא יודעת. זמר אהוב? ירמי קפלן, עברי לידר? שיר אהוב?כרגע, אני מאמין - כנסיית השכל מוזיקה אהובה? רוק ישראלי עם מי דיברתם לאחרונה? כרגע, עם ירדן רוני ונדב.. על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היא לא, ואם היא הייתה דלוקה אז כנראה על גלגל"צ או 24.. היכן הייתם לאחרונה? אחותי ביקשה שאבוא לאסוף אותה מהבייביסיטר ביישוב ליד, אז נסעתי שעה לפני זה לטיול בוץ עם הכלב שלי :) ואז באנו לקחת אותה (בטרקטורון) אז כן, זה המקום האחרון שבו הייתי. חח. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? D: :X :) מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שנוא: אני לא ממש יכולה לנקוב בשמות כשמדובר באנטרנט, נכון? אהוב: יותר מדי. חסר תקט: ראה ערך שנוא מעצבן: ^ רגיש: ^ אוהב אותך: ^ שונא אותך: ^ למדן: ^ שקרן: ^ פטפטן: ^ אם היית.. חיה מה היית? בטח איזה כלב או דביבון. חפץ מה היית? מיטה DDD: מאכל מה היית? פיצה? סתם אנ'לא מחוצ'קנת. ספר לימוד מה היית? אנגלית מפורסם איזה היית? אנערף? מכונית איזה היית? סמלי מקלדת: אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? כן חמוד? כן חביב? כן נדבק? כן מפטפט? כן מעצבן? כן מתווכח? כן מאוהב? כן ולא חושב על העתיד? כן ועל העבר? כן ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 4 או משהו האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא כל כך חח הייתי בתית כזו האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא ממש המקצוע האחרון שנכשלת בו: מקרא, מתמטיקה, פיזיקה, ביולוגיה, ספורט, מורשת ועוד אחד שאני לא זוכרת. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עלהפנים השיר האחרון ששרת: אני ממממש לא זוכרת. הדבר האחרון שצחקת בגללו: רוני? הפעם האחרונה שבכית: עכשיו, ירדו לי דמעות כי נחנקתי, האדם האחרון שראית: שלא מהמשפחה... אממ שיר רוני וספיר הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אמא קנתה לי עכשיו צללית וסומק :) השיר האחרון ששממעת: "שיטפון נקי" של אסף אמדורסקי. הדיסק האחרון שקנית: אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: i dont do crazy stuff הווה שיער נוכחי: חום, חלק-גלי כזה בגדים נוכחיים: בוקסר לבן עם דובדבן כזה, גופייה תכלת עם עוגן באדום לבן על הציצי. תמונת דסקטופ נוכחית: חוף הים בבית ינאי חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הידיד הכי טוב שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד. האם אתה עייף? קצת, כן.. האם אתה רעב? לא ממש את מי אתה הכי רוצה לחבק? איזה טמבל אחד.. ממה הכי נמאס לך? מהכאבי גרון האלה. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד, אני כזאת יפת נפש :) הכי פחות מהנה? ? עתיד חושב הרבה על העתיד? לפעמים, כן מפחד ממנו? לא ממש רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו בתחום התקשורת. איפה אתה הולך לגור? עמק חפר כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? אהיה קיטשית וצפויה - לא משנה איפה ואיך העיקר שאהיה מאושרת :)

cohenet91

New member
עונה ../images/Emo13.gif

כללי: שם: ענת. כינוי נוכחי: נתי?
כל הכינויים שהיו לך בחיים: נתי, ענתי, ענתוש, ראחל, כבשי (אין לי צמר, לעזאזל, אז מה אם זה תלתלים?!
). מין: נקבה. גיל: תכף 16 :) מיקום: מרכז. זהות מינית: סטרייטית. צבע אהוב: כחול
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: רוני, רותם, ענת? מתי הקאתם בפעם האחרונה? לונג טיים אגו. היה נעים? כאילו, גאד!
המילה האהובה עליכם: תכלס. מילה אחת שמאפיינת אתכם: נחמדה. מה מרגש אתכם? חיילים. רגישים? כן. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בערך. אין בעד מה או יש בעד מה? תלוי. אתם יודעים מה אתם רוצים? לוקח לי זמן להחליט. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ה'. אתם לא יכולים בלעדיי: משפחברים (חח קול). השם הכי מוזר ששמעתם: טרינום
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: חצילים
טובים בלימודים: כן. אוהבים לאכול: כן! שמנים\רזים: רזים
מה התחביב שלכם: מוזיקה. מילה אהובה בת 4 אותיות: תכלס. אוהבים שאלונים: כן! יש לכם חיה בבית: לא. האם הייתם מאוהבים פעם: כן. מאמינים באהבה ממבט ראשון: לאדעת. אתם חושבים שאתם נראים טוב: כן. האם פעם התחילו איתכם: כן, זקנים :/ האם הייתם בטלויזיה: לא. פגשתם סלבריטאי: הרבה. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לאדעת. מאמינים באלוקים: חח כן. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: אממ.. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לאדעת. מאמינים בסנטה קלאוס: לא. יש לך חבר: כן. יש לך חברים הומאים לסביות: דו. מי החבר הכי קרוב שלכם: רוית. מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: רוית, כשחושבים על זה. יש לכם סודות: כן. מי החבר הכי חתיך שלכם: שאקד הכוסון, לייק שיואו! החבר הכי חכם: רותם? הכי יוזם: אני. האם אתם מעשנים: לא
על סמים: לא.. בתולים: כן. התנשקתם צרפתית: כן. תכונה רעה שלכם: הממ.. תכונה טובה: איכפתיות. יש פירסינג: איכ. קעקוע: לא. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינת. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "עיתון" (כי השורש של עיתון זה ע.נ.ת. באמא'שלי, תשאלו ת'מורה שלי ללשון!) ים או בריכה: ים. עונה מועדפת בשנה: קיץ. טיול בארץ או בחו"ל: לאדעת. טלפון או פלאפון: פלאפון. ולסיום שתי שאלות.. עלק סיום
למה אתם עושים את השאלון הזה: כי אני אוהבת שאלונים. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אתקלח כנראה. בא לכם למות? אם כן, למה? לא באמת
אתם מפחדים מהמוות? לא ממש. לא משלי, בכל אופן. אתם משקרים? רק כשממש חייבים. בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 16. יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? החיים זה תקופות. התקופות עוברות, אבל מי שנשאר זה האנשים. (זה הרבה יותר עמוק ממה שזה נשמע, באמת) דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: גזירה D: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר. מה דעתכם על הארץ שלכם? שהיא מקסימה!!
תתארו את מקום החלומות שלכם: הוואי
עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לא יודעת. רוצים לחזור לילדות? לא! החיים קשים? אם כן, למה? לפעמים בלבד
מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא חושבת. ראיתם פעם שדים או רוחות? לא. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע עם גינה!
מהו מספר המזל שלכם? הממ.. מה האוואי שלכם ב ICQ? לא מחוברת. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? "צבא מפוקפק, אל תהרוג לנו את החיילים שלנו ;( (אוקיי נסחפתי. אבל ההסחפות מוצדקת :/)" על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחוברת או עסוקה. מחוברת כי מחוברת ועסוקה כדי שהרעש לא יפיע לי. להקה אהובה? פרל ג'אם. זמר אהוב? אין. שיר אהוב? נו :/ מוזיקה אהובה? כל מיני. אבל בעיקר רוק על הרבה מסגנונותיו. עם מי דיברתם לאחרונה? הממ על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? הממ היכן הייתם לאחרונה? חוג ג'אז. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שנוא: היא! היא! היא! אהוב: הממ חסר תאקט: יעל? מעצבן: אחיעד?
רגיש: גל. אוהב אותך: אמא? שונא אותך: הממ למדן:
שקרן: הממ פטפטן: אני? לפעמים. אה רוית. אם היית.. חיה מה היית? משהו ימי. חפץ מה היית? לק. מאכל מה היית? שוקולד של מקס ברנר. ספר לימוד מה היית? אנטיגונה. מפורסם איזה היית? צחי בוכמן. מכונית איזה היית? פיאט פונטו. האם אתה.. יפה? כן. חמוד? כן. חביב? כן. נדבק? לפעמים. מפטפט? לפעמים. מעצבן? לפעמים. מתווכח? לא. חושב על העתיד? לפעמים. ועל העבר? לפעמים. ועל ההוה? כמובן.

לא-הם-לא-מכירים-אותך D: .עונהעלחלק.

כללי: שם: לי כינוי נוכחי: לילוש כל הכינויים שהיו לך בחיים: להתחיל?
זהות מינית:
סתם. אל'שאלו. צבע אהוב: שחור
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: תכלת
מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני חודש בערך, כשהייתי חולה היה נעים? זה סבל אבל אח"כ מרגישים שהקיבה נקייה כזה אז זה בסדר :} המילה האהובה עליכם:
מילה אחת שמאפיינת אתכם: עברי
סתם לא קשור. לא עולה לי. מה מרגש אתכם? הופעות :] רגישים? לא האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לעיתים אין בעד מה או יש בעד מה? יש אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?
אתם לא יכולים בלעדיי: לא מכירה :} השם הכי מוזר ששמעתם: כולם אומרים שהשמות שאני אוהבת מוזרים אז...
- פיסגה אני חושבת. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: מעיים
טובים בלימודים: אהמ.
אין לי כח!!! אוהבים לאכול: יותר מדיי
שמנים\רזים: רזה מה התחביב שלכם: מוזיקה
מילה אהובה בת 4 אותיות: ע ב ר י
אוהבים שאלונים: כשמשעמם מאוד. יש לכם חיה בבית:
האם הייתם מאוהבים פעם: לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: אולי אתם חושבים שאתם נריאים טוב: תלוי איך מסתכלים על זה you know...
האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: בקטנה פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא'כפת. מאמינים באלוקים: החלטתי שכן!!!
יש אלוהיםםםםםםם!
מאמינים בקסם: לא
מאמינים במזל: כן
מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):
מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא הכי
מאמינים בסנטה קלאוס: לא, שיפרוש ים או בריכה: ים, בלילה בלי להיכנס אליו
עונה מועדפת בשנה: חורף!!!!!!!!!!!!!!111
טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל באלי. טלפון או פלאפון: טלפון
ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי לא בא לי ללכת לישון
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אוכל
בא לכם למות? אם כן, למה? אולי
אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? כן בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 3 :} יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? ממ דברים שמעצבנים אתכם: כל דבר בערך? אתם הכי טובים ב: לישון
מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? בעיקרון כלום. אם כבר- מסנג'ר יותר איכותי, פחות שטותי ולא של חסרי חיים >< מה דעתכם על הארץ שלכם?
! תתארו את מקום החלומות שלכם: ואו. עזבו, אני אשמור את הפנטזיות שלי לעצמי
[עדיף לכם]. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עם החבר של עברי או עם עברי עצמו רוצים לחזור לילדות? כן!!!!1 החיים קשים? אם כן, למה? כן.. כי אין חופש
מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא כ"כ
ראיתם פעם שדים או רוחות? לא
מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין!
מהו מספר המזל שלכם? 9 מה האוואי שלכם ב ICQ? פ'ח מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? כלום על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר כי אם אני הולכת/ לא ליד המחשב אני פשוט יוצאת ממנו להקה אהובה? משינה זמר אהוב? עברי
שיר אהוב? פוווווול. מוזיקה אהובה? רוק ישראלי
עם מי דיברתם לאחרונה? על הראל מויאל
על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? 24 היכן הייתם לאחרונה? בית ספר
מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
!!!!1 מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים! אם היית.. חיה מה היית? אריה חפץ מה היית? אוזניות של מישהו עם טעם במוזיקה
מאכל מה היית? אבטיח ספר לימוד מה היית? היסטוריה. כדי למרר לכולם את החיים
!!!1 מפורסם איזה היית? עברי! מכונית איזה היית? קטנה כזאת, לא בולטת מדיי, שחורה/ כסופה האם אתה.. יפה? תלוי חמוד? לא חביב? לא נדבק? לאאא איף מפטפט? לא מעצבן? אולי מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? לא ועל העבר? לא ועל ההוה? לא השיר האחרון ששרת: לא מכירים אותך של הראל D: הדבר האחרון שצחקת בגללו: כלום הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: מה הדבר האחרון שאכלת: תה עם חלב ולחם עם גבינה ובסקווטים הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לק השיר האחרון ששממעת: ברי סחרוף- עוד חוזר הניגון הדיסק האחרון שקנית: עברי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כל יום
הדבר הכי מטורף שעשית: לא היה הווה שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: חולצה של פו ומכנס טרנינג תמונת דסקטופ נוכחית: דשא ושמיים הרגיל הזה חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עברי, נו האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא כ"כ דווקא. האם אתה עייף? קצת האם אתה רעב? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? נוווו אתם יודעים, לא? :} ממה הכי נמאס לך? מהבית ספר!!!!!!!!!!!!!!!!!1 את מי היית רוצה להרוג? הרבה אנשים טוב. פרשתי פה
.
.

עונה..אה כןן אני חדשה פה:)

כללי: שם: עדי כינוי נוכחי: מטורפפפפפתת כל הכינויים שהיו לך בחיים: היו הרבה מאוד.. דידוש,דידי,עדידוש,עדידס,עדיקי, דיד, דידשש, דושיי מין: נקבה? גיל: 18 מיקום: ישראל זהות מינית: סטרייטית צבע אהוב: כתום השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: חבצלת סתםם לאא.. אממ לא יודעת מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת היה נעים? מאודד המילה האהובה עליכם: מטורפפיםםםםםםםםםםםםם מילה אחת שמאפיינת אתכם: טירוף מה מרגש אתכם? מוזיקההה רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? נגיד אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? כןןןן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אמממ לא מזמן חח אתם לא יכולים בלעדיי: ברורר השם הכי מוזר ששמעתם: אוחזת ענף עץ השקד?? אין לי מושג עדיין אם זה מומצא או לא.. אבל אוחזת אם את כן שלחי הודעה!! המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו : קינואההה טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול: לא שמנים\רזים: רזים מה התחביב שלכם: להתחרפןןןןןןןן מילה אהובה בת 4 אותיות: מיטה? חחחח אויי לאא איזה אסוציאציותתת יענו מיטה בשביל לישוןןן יאא סוטים אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: המון חיות.. נמלים, ג'וקים....... דגים שפן ארנבת ודולפין האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא ממש אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כם האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: אמממ תשאלו אותם מאמינים באלוקים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: יאפ מי החבר הכי קרוב שלכם: חסוויי מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה אותו אחד מלעמלההההה: יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: אמממ חחחח עזבו גם ככה אתם לא מכירים אז מה שם יעזור לכם החבר הכי חכם: חננאל הכי יוזם: האם אתם מעשנים: לא על סמים: תמידד חחחחחח סתם לא... אני מסטולה טבעי בלי סמים בתולים: אולי אין לדעת התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיפוש אחר השפיות ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעממם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך להתקלח בא לכם למות? אם כן, למה? לא לא החיים יפיםםם אתם מפחדים מהמוות?לא אתם משקרים? כן חחח סתם לאאאאאאאאאאאא בן כמה הייתם רוצים ליהיות? מממ יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? החיוך הוא בחינם חייכו אל העולםםם!!! דברים שמעצבנים אתכם: אנשים דכאוניםםם אתם הכי טובים ב: להצחיק מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? אין לי ארץ אחרת תתארו את מקום החלומות שלכם: יםםםםםם שמששששש ואנשים מסוקסיםםם חחח עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אממממ לא יודעת רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? לא קשים מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 8 מה האוואי שלכם ב ICQ? שומדבר...... מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אמממ :) על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? באיסיי על "לא נמצא" במסן על מחובר ולמה? ככה... להקה אהובה? סינרגיה זמר אהוב? אואואוא ישש המון שיר אהוב? גם יש המון... מוזיקה אהובה? ההההההכללל עם מי דיברתם לאחרונה? חברים על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? לא דולקת היכן הייתם לאחרונה? בחדר מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? :) מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: אמממ אהוב:כולם חסר תקט: אני.. מעצבן: אני.... רגיש: אוהב אותך: לא יודעת שונא אותך: לא יודעת למדן: אמממ חלק מהכיתה החרשניתתתת שלי שקרן: המורים בבצפר פטפטן: ^^^ אם היית.. חיה מה היית? גמל? חפץ מה היית?בקבוק בירה? חח סתם לא יודעת מאכל מה היית? לא יודעת ספר לימוד מה היית? תולדת החירפון מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? סמלי מקלדת: אהוב? האם אתה.. יפה? יש מצב חמוד? כן חביב? כן נדבק? לפעמיין מפטפט? הוו כן מעצבן? נראלי שכן מתווכח? לא מאוהב? לפעמיים חושב על העתיד? כן ועל העבר? לא..... ועל ההוה? כן זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: אמממממ לא יודעת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אולי האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אולי המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת ? אחלה השיר האחרון ששרת: תראי זה אני הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחחח אמממממ סתם משהו היום הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: תראי איזהה מגניבבבבבב הדבר האחרון שאכלת: עוגה...דבהההההההה הדבר האחרון ששתית: שוקו:) הדבר האחרון שקנית: אייס קפה.. השיר האחרון ששממעת: שוב... הדיסק האחרון שקנית: פפפפפיייייייייי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: קודם הדבר הכי מטורף שעשית: חחחח יששששששששששש הממוןןן עדיףף שלא תדעו הווה שיער נוכחי: ג'ינג'י בגדים נוכחיים: מכנס שחור וגופיה שחורה ועל זה חולצה קצרה כזאת נופלת בצבע לא ברור תמונת דסקטופ נוכחית: כבשה חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו לרוץ איתו סתם לא יודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? לא האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? יובל המבולבל חחח סתם ממה הכי נמאס לך? מבצפר את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? ללמוד עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? אולי העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? שחקנית איפה אתה הולך לגור? איפשהו עם ים כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? ממממ לא יודעת

למעלה